PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در استفاده از Spoon Studio

Ezaafi
04-28-2012, 02:03 AM
سلام به همه دوستان
اول از همه تشکر کنم از برهان، دوست خوبم، که یادگیری استفاده از این برنامه قدرتمند رو مدیونشم. خیلی کوچیکیم پسر:^:
خب همونجور که تو یه تاپیک بی ربط به موضوع هم پست دادم (که همینجا از همه کاربرا و دوستای خوبم و مخصوصاً مدیران خوب عذرخواهی میکنم اگه یه وقتایی بی جا پست میدم) این سیستم ما کلاً خوشش نمیاد ممد برنامه ای رو خودش پرتابل کنه! مشکوک شدم که نکنه هوش مصنوعی سیستمم فوق العاده ست و از لج من بازی در میاره :tf: :gah9:
از شوخی گذشته، من وقتی با این برنامه اسکن سیستم رو شروع میکنم به مشکلی نمیخورم. و بعدشم که برنامه دلخواهمو نصب میکنم. ولی بعد که میخوام سیستم رو دوباره اسکن کنم و شروع کنم به پرتابل برنامه، این خطا رو میده:
10626

حالا به نظرتون به اون مشکلی که با vmWare داشتم (اگه یادتون باشه) ربطی داره؟ دلیلش چی میتونه باشه؟ البته برهان جون روش پرتابل برنامه های قبلاً نصب شده رو بهم یاد داده، دست گلشم درد نکنه، ولی میخوام ببینم مشکل این از چیه...
بی اندازه ممنونم و سپاسگذار.
و درسته سوال و پست طولانی شد، ولی اجازه بدین یه تشکر هم کنم از همه کاربرای این انجمن. از مدیر ارشد تا بقیه دوستای خوب و مهربون و گلم. که همیشه ازتون چیزای قشنگ یاد میگیرم و وقتایی که دلتنگم میام و اینجا نوشته های قشنگتونو میخونم و لذت میبرم. خوشبختانه اینجا همه نوع آموزش و خبر و همیاری پیدا میشه. به هر حال اینجام به نوعی یه خانواده محسوب میشیم. بی نهایت از همگی ممنونم. و البته اگه کسی ازم رنجیده باشه هم همینجا ازش دلجویی و عذرخواهی میکنم. دل ممد پاکه به جان خودم!!
دوستتتون دارم، فراوون. و اگه مدیران بهم اخطار ندن که چته بچه؟ ممنون ترم میشم!
قربون همگی

hadi98
04-28-2012, 02:17 AM
سلام محمدجان.
اینطور که پیداست، محل ذخیره اسنپ شات را در یک پوشه معرفی کرده ای. اگه در ریشه درایو ذخیره کنی این پیغام را نمیده.
نمیدونم تونستم تحویل بدهم یا نه؟ مثلاً یه بار هست میای در مسیر D:\My Documents\New Folder ذخیره میکنی، اینجاست که این پیغام را میده.
اما اگه در D:\New Folder ذخیره کنی دیگه پیغام نمیده.

borhan_3010
04-28-2012, 02:20 AM
درود
ازت ممنونم که توصیه رو گوش کردی و یه تایپیک مجزا باز کردی! :^:
شما این مشکل رو با همه برنامه ها داری؟ یا برای بعضی برنامه ها؟

روش هادی رو تست کن اگه جواب نداد این دوتای پایینی (احتمالا با تغییر محل ذخیره اسنپ شات درست بشه):
مسیر نصب برنامه رو تغییر بده ببین بازم مشکل هست؟
نسخه 2012 رو تست کن

Ezaafi
04-28-2012, 02:23 AM
سلام. از هادی و برهان ممنونم
مشکلاتم نوبره!
درسته، من یه پوشه رو به برنامه معرفی میکنم. احتمالا مال همونه. الان یه تست میکنم خبرشو میدم چی میشه.

Ezaafi
04-28-2012, 02:30 AM
نه، آدرس درایو رو هم که بهش میدم، بازم آخرای اسکن همون پیغام میاد.
خب من که نمیتونم سلشا رو وردارم. پیغامه همچین گنگه.
به نظرتون میتونه ویندوزم ایرادی داشته باشه؟ هم اینجا هم با وی ام ویر کنف شدم!

borhan_3010
04-28-2012, 02:49 AM
درود
مواردی که گفتم رو تست کن اگه نشد:
حوصله شو داشتی یه ویندوز تر تمیز نصب کن!!

Ezaafi
04-28-2012, 02:54 AM
چشم آقا برهان. ایشالا فردا یه برنامه نصب میکنم . با اون روشهایی که شما گفتین تست میکنم ببینم چی میگه. نسخه آخر اسپونم ایشالا همون فردا میگیرم. خیلی هم ممنونم ازت بابت پاسخگویی
و از هادی، دوست خوبم هم ممنونم. اون تغییر آدرس جواب نداد و افتادیم تو هچل!!
شب همگی به خیر و خوشی