توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ساخت نسخه پرتابل Spoon Studio
borhan_3010
04-26-2012, 05:35 PM
درود بر شما
در این تایپیک سعی میکنیم نسخه پرتابل برنامه Spoon Studio رو بسازیم!
اساساً برنامه spoon خودش پرتابله! فقط می مونه مرحله سریال دادن! دقیقاً بررسی نکردم ولی فکر کنم سریال توی رجیستری ذخیره میشه
اگه وابستگی به ویندوز یا سخت افزار داشته باشه باید مثل photoinstrument عمل بشه یعنی سری اول سریال دستی وارد بشه و بعد رجیستری اش ذخیره بشه و تو مراحل بعد قبل از اجرای برنامه رجیستری اجرا بشه و بعدش حذف!
فعلا نمی تونم قولی بدم چون توی ویندوزم سریال وارد شده، باید تو یه ویندوز خام اینکار بشه! بهترین روش هم برای این کار همون Nsis هستش!
کم حجم که نمیشه چون اون فایل Studio.exe با حجم 116 مگ هم حتما باید باشه! فشرده بشه میشه 40 مگ یه 40 مگی دیگه کلا 80 مگ درمیاد! که آپلود کردنش هم مشکله!!
سر فرصت حتماً
Magsoud
04-26-2012, 06:48 PM
.........
بنام دوست
برهان جان، اگر میخواهی اینکار را بکنی ، بد نیست لینک زیر را هم که هفته پیش در اینمورد دیدم
نگاهی بیندازی. البته خودم مطالعه اش نکردم.
2 small utilities for Spoon Studio (http://forums.mydigitallife.info/threads/26932-2-small-utilities-for-Spoon-Studio)
با سلام و درود
Spoon حتما نیاز نیست که به صورت PortableApps پرتابل بشه. فایل کرک شده ی این برنامه تنها با یک فایل رجیستری کرک خواهد شد و بهتر از همه مختص یک ویندوز نیست و بر روی همه ویندوز ها کار خواهد کرد.
این حرف را می زنم چون که در عید به ویندوز جدیدی نقل مکان کردم و برنامه به خوبی کار کرد.
کافی ست با فایل های این برنامه در Program Files (که خوب البته قبلا با یک Keymaker بخصوص باید کرکشون کرده باشید ) یک Installer بسازیم.
کد اینستالر AutoIt می تواند به شکل زیر باشد
Dim $var
$var = @ProgramFilesDir & "\Spoon Virtual Application Studio 2012"
$str = InputBox("Spoon Studio Installation"," Enter Program's Installation Directory Down Below",$var,"",344,150)
If @error Then Exit
FileCopy(@ScriptDir & "\Studio.exe", $Sar, 9)
FileCopy(@ScriptDir & "\XStudio.exe", $str, 9)
FileCopy(@ScriptDir & "\XStudio.chm", $str, 9)
RunWait ( "regedit.exe /s C.reg", @ScriptDir )
MsgBox(4096, "ABOUT", "Created By n1maSSTO", 10)
در کل ادم تو AutoIt زجر کمتری نسبت به NSIS می کشه :gah9:
بدرود
:^:
borhan_3010
04-26-2012, 07:36 PM
درود
تایپیک داره منحرف میشه فرمان رو بچرخون!!
با سلام و درود
فایل کرک شده ی این برنامه تنها با یک فایل رجیستری کرک خواهد شد
اون سری رجیستری رو به من دادی ولی برای من کار نکرد تو نسخه 2012 منم دیگه وقت نکردم رجیستری درست اش رو بیارم
با سلام و درود
Spoon حتما نیاز نیست که به صورت PortableApps پرتابل بشه
منظور این بود با thinapp و ... پرتابل نشه بهتره! nsis یا autoit زیاد فرق نمی کنه روال کار مشابهه
بد نیست لینک زیر را هم که هفته پیش در اینمورد دیدم نگاهی بیندازی
درود تایپیک کامل حدود 21 صفحه اس ولی صفحه اول رو که دیدم در مورد همون برنامه ExeBuilder که تو تایپیک پرتابل سازی آفیس صحبت کردم بحث کرده!
مورد دوم اش زیاد مهم نیست مربوط به ساخت اینستالر msi و باقی موندن بقایای برنامه پرتابلی بعد از حذف میشه!
درود
احتمالا محل نصب برنامه برایت فرق داشته و یا اشکال از خودته!! (روی مورد دوم بیشتر تاکیده!:khe:)
اگر برنامه پرتابل شده رو از سایت خودمون دانلود کنی میبینی که یک Installer خشک و خالی بیشتر نیست که وظیفه دارد تنظیمات یکتای رجیستری را با توجه به محل نصب اعمال کند.
در کل PortableApps با یک Installer تاحدی تفاوت دارد! :d:
فرمان هم دست من نیست به راننده بگو :d:
borhan_3010
04-26-2012, 07:56 PM
حالا اگه عمری بود یه تایپیک در مورد نسخه پرتابل Spoon باز می کنیم و بیشتر بحث می کنیم!
نسخه پرتابل اش رو هم بسازیم باید پرتابل باشه نه با اینستالر کار کنه
در مورد دستور هایی هم نوشته بودی مشخص نیست Sar$ چیه یا C.reg چیه داخلش! فکر کنم فقط خودت سر در بیاری چیکار کردی! پرتابل کردی بذار رو سایت که دوباره براش وقت نذاریم!
حالا اگه عمری بود یه تایپیک در مورد نسخه پرتابل Spoon باز می کنیم و بیشتر بحث می کنیم!
انشالله! من که نیستم!! خودتون بحث کنید :d:
نسخه پرتابل اش رو هم بسازیم باید پرتابل باشه نه با اینستالر کار کنه
نگاه کن ما الان داریم راجب چندین مدل پرتابل سازی صحبت می کنیم! اگر منظورت یک فایل واحد هست که با اجرای اون، Spoon اجرا میشه باید بگم که نمیشه چون که Spoon خودش پرتابل شده است و اگر ان را پرتابل کنیم می شود پرتابل در پرتابل که برای برنامه ای با چنین حجمی، عمر نوح را می طلبد!:gah9:
پس اگر PortableApps هست که من خوشم نمیاد! اخه کلا داره به اصل و نصب کلمه "Portable" توهین می کنه!!:d: برنامه های پرتابل را برای این می سازیم تا برای اجرا دردسر کمک تری داشته باشیم و ان را به شکل قابل حمل یعنی پرتابل داشتم باشیم! ولی با این روش باید کلی تجهیزات جابجا کنیم تا اخرش که چی بخوایم یک برنامه پرتابل رو اجرا کنیم!:yeah:::w8:
در مورد دستور هایی هم نوشته بودی مشخص نیست Sar$ چیه یا C.reg چیه داخلش! فکر کنم فقط خودت سر در بیاری چیکار کردی! پرتابل کردی بذار رو سایت که دوباره براش وقت نذاریم!
Str$ ، ادرس وارد شده توسط کاربر هست که به طور پیشفرض بر روی Var$ تنظیم شده که اگر کاربر ادرس دیگری را بدهد،Str$ تغییر می کند.
C.reg هم تنظیمات ذخیره شده ی رجیستری مان هستند!
کجاش سخت بود؟!:afd:
borhan_3010
04-26-2012, 08:47 PM
درود بر شما
یه چیزی که برام عجیبه اینه:
سریال برنامه تو مسیر زیر ذخیره میشه:
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Code Systems\Spoon Virtual Application Studio 2012]
و تنظیمات برنامه تو مسیر زیر:
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Code Systems\Spoon Virtual Application Studio 2012]
این دو مسیر رو ذخیره و بعد از رجیستری حذف می کنی ، سری بعد همین فایل ذخیره شده رو اجرا می کنی برنامه رجیست نشده؟؟
درود
خب کجاش عجیب هست؟!
من که گفتم با رجیستری برنامه رجیستر میشه :d:
تنظیمات موجود در کی HKEY_CURRENT_USER\Software\Code Systems\Spoon Virtual Application Studio 2012 مهم نیستند، مهم کلید های زیر هستند.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Code Systems\Spoon Virtual Application Studio 2012]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Code Systems Corporation\Spoon Virtual Application Studio 2012]
که خوب طبیعی هست که بعد از پاک کردن یکی از این دو، برنامه Unregister شود.
Magsoud
04-26-2012, 11:55 PM
بنام دوست
برهان جان، من خودم علاقه ای به این برنامه ندارم گرچه قبول دارم یکی از بهترین هاست.
خود برنامه پرتابل است و متاسفانه بهر علت ، سازنده آمده حجم بالای 100 مگا اطلاعات
را در فایل اجرایی قرار داده است.
این کار حداقل از نظر بنده غلط است چون فایل اجرایی تا بیاید در رم سیستم جایگزین بشود
و اجرا گردد ، زمان بیشتر از معمول صرف کرده و در نتیجه افرادی مثل بنده را از استفاده از
این برنامه زده میکند.
ما هر کاری بکنیم حجم برنامه پرتابل اندر پرتابل چندان فرقی با برنامه اصلی نخواهد کرد.
لذا به زحمتش نمی ارزد. من خودم چند نوع پرتابل این برنامه را هم دارم همه حجم بالا دارند.
اما از لحاظ رجستری: در سیستم من فقط تغییرات زیر را ایجاد میکند
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Code Systems]
"LicenseCertificate"="<?xml version=\"1.0\" encoding=\"utf-16\"?><LicenseCertificate
version=\"2\"
publisher=\"Spoon\"><LicenseType>Retail</LicenseType><LicenseModel>Site</LicenseModel><Produc
tCode>ALL</ProductCode><LicenseeName>LineZer0</LicenseeName><Account>LineZer0</Account><Signa
ture>
b741fb7157f38cbdfbe9e41faa55d72baba67d350ec7f2ba38 236a01e06476f1
f4d6e184a49ce6716162935d2768aed3e583afcf7f8b59be41 5c57898dca0d67
289c342633b590bb2b342f97e92872e86de1434c9e84d67576 38786e5abf24cd
e6394692e1012b93e517b27d38721c94dac5c0964a6d6b6382 6e314dd0dbe41d
</Signature></LicenseCertificate>"
لذا برای برگرداندن بحالت قبلی باید فایل زیر اجرا شود
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Code Systems]
ولی نمیدانم چرا بطور دستی جواب نمیدهد و متاسفانه بعلت نداشتن علافه به این برنامه دنبال علت هم نگشتم.
borhan_3010
04-27-2012, 12:09 AM
درود
درود
خب کجاش عجیب هست؟!
من که گفتم با رجیستری برنامه رجیستر میشه :d:
تنظیمات موجود در کی HKEY_CURRENT_USER\Software\Code Systems\Spoon Virtual Application Studio 2012 مهم نیستند، مهم کلید های زیر هستند.
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Code Systems Corporation\Spoon Virtual Application Studio 2012]
که خوب طبیعی هست که بعد از پاک کردن یکی از این دو، برنامه Unregister شود.
مسیر دومی در سیستم من ایجاد نمیشه!
اون مسیر رو یه جا به صورت فایل reg ذخیره کنیم بعد از رجیستری حذف کنیم ، حالا دوباره همون فایل reg ذخیره شده رو اجرا کنیم برنامه رجیست نشده!
نوشتم بالا با دقت نخوندی!
ما هر کاری بکنیم حجم برنامه پرتابل اندر پرتابل چندان فرقی با برنامه اصلی نخواهد کرد.
لذا به زحمتش نمی ارزد. من خودم چند نوع پرتابل این برنامه را هم دارم همه حجم بالا دارند.
توی تایپیک پرتابل سازی آفیس هم گفتم که برنامه قدرت فشرده سازی بالایی دارد! 1.7 گیگ به 800 مگ!! یعنی از حجم نصب شده خیلی کمتر!!
زمان اجرای برنامه برای برنامه های معمولی و کمتر از 60-70 مگ به چشم نمیاد! و برای برنامه هایی که فایل های زیادی رو تو ویندوز و سیستم 32 و جاهای دیگه میریزن می تونه خیلی مفید باشه (نقطه ضعف nsis)
من خودم علاقه ای به این برنامه ندارم ...
ولی نمیدانم چرا بطور دستی جواب نمیدهد و متاسفانه بعلت نداشتن علافه به این برنامه دنبال علت هم نگشتم.
حالا نمیشه به خاطر من و بقیه بچه های علاقمند به این برنامه شما هم بیاین بگردیم دبنال علت؟
اصلا جدای از علاقه به برنامه، برام جای سواله چرا یه رجیستری حذف می کنیم و بعد دوباره همون رو برمی گردونیم برنامه کار نمی کنه؟؟؟؟
Magsoud
04-27-2012, 12:22 AM
بنام دوست
در ضمن یادم رفت در پست قبلی عرض کنم. اگر کسی علاقه داشته باشد که این برنامه را به روش
autoit پرتابل کند اگر این برنامه در سیستمش نصب باشد نیاز به دانستن autoit نداشته و میتواند با
دانلود فایل Portable App Creator که آن هم با خود برنامه autoit درست شده ، تمام کار ها را اتومات
انجام دهد که نتیجه چیزی شبیه NSIS ولی با autoit خواهد بود
613 کیلو بایت
https://rapidshare.com/files/2673249758/PortableAppCreator_0__99_beta_English.paf.exe
درود
اخه جان من چنین چیزی رو کجای نت دیدید که برنامه به این شکل دیگر رجیستر نشود؟؟!!:afd::d:
خوب مراحل زیر شاید کمکتون بکنه!
1) از کرک شده بودن Spoon.exe مطمئن بشوید تا پس از اتصال به اینترنت هم Registration ان باطل نشود.
2) من فایل های رجیستری را ضمیمه کردم. فقط فایل Configuration را باز کرده، و داده ی InstallRoot را به محل نصب Spoon در ویندوز خود تغییر دهید.
3) تمام!:d:
شب خوش!
:^:َ
borhan_3010
04-27-2012, 12:47 AM
درود
فایل Uninstall.reg رو اجرا کن و بعد Configuration.reg رو اجرا کن، ببین رجیست برنامه به هم نخورده؟ برای من با این کار رجیست به هم می خوره!
البته رجیستری کرک من با شما فرق داره چون اون موقع کرک کردن یه نام دیگه دادم که در کلیت چیزی فرق نمی کنه
یه بار هم برنامه رو توی مسیری غیر از ProgramFiles هم تست کن
برای این روش رجیست کردن کار نمیکنه!
@magsoud (http://forum.p30ask.com/members/magsoud-132491/)
اون برنامه رو سرفرصت حتما تست میکنم ...
درود
نه خیلی عالی داره کار می کنه!
در مسیر های دیگر هم تست کردم و انلاین هم بودم ولی باز مشکلی نبود.
من چند احتمال میدم:
1) فایل Configuration.reg دسترسی برای تغییر در کلید مورد نظر نداشته باشد.
2) فایل های Sandbox اسپون خراب شده باشند. برای این کار به قسمت APPDATA در بخش Local بروید و پوشه ی Spoon را پاک کنید. همچنین Temp را هم خالی کنید.
فعلا!
borhan_3010
04-27-2012, 01:03 AM
درود
فایل رجیستری دسترسی کامل داره و تغییرات تو رجیستری اعمال میشه!
اون فایل سندباکس رو هم حذف کردم! هر پندمی دونستم اشکال از اونجا نیست چون وقتی دستی سریال رو وارد می کنم برنامه رجیست میشه!
این مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Code Systems Corporation\Spoon Virtual Application Studio 2012
هم ضروری نیست! مربوط به مرحله نصب هستش! حتی موقعی که برنامه رو دستی سریال میدم و رجیست میشه این مسیر ساخته نمیشه! خودت تست کن و اونو حذف کن ببین رجیست به هم می خوره؟!
Magsoud
04-28-2012, 04:19 PM
بنام دوست
برهان عزیز لطفا" تست زیر را انجام و نتیجه را اعلام فرمائید.
1. فایل پیوست را دانلود و از فشردگی در بیاورید پوشه spoon_Portable را خواهید داشت.
2. فایل های کرک شده spoon (یعنی Studio.exe و XStudio.exe) را در پوشه بالا در آدرس زیر قرار دهید
...\spoon_Portable\App\Spoon Studio 2012\
حال فایل SpoonStudio2012Portable.exe را داخل پوشه فوق اجرا نمایید
borhan_3010
04-28-2012, 04:34 PM
درود
کار کرد!! :RAG:..
من نرم افزار رو با یه سریال دیگه کرک کردم و این فایل پرتابل، رجیستری رو با BurSoft می زنه ولی بازم کار کرد!
عجیبه اونم دقیقا همین کارهایی که ما می کنیم همون چندتا مورد رو به رجیستری اضافه میکنه نمی دونم چرا مال خودمون رجیست نمی کنه!!!
دسترسی به سورس اش داشتین ممنون میشم قرار بدین!
Magsoud
04-28-2012, 06:00 PM
بنام دوست
برهان جان ، نوع پرتابلی را که داشتم تست میکردم ، متوجه این موضوع شدم و آپلود کردم تا شما هم در موردش
فکر کنید.
توجه داشته باشید که پس از اجرا ، اولین کاری که میکند ساخت یک دایرکتوری جدید و چند فایل در همان جاست.
اگر مطلبی به ذهنت رسید من هم در جریان بگذار
به این نکته هم توجه کن که بنظر میرسد برنامه برای اینکه بداند رجستر شده به رجستری مراجعه نمیکند بلکه به یک
فایل و یا ساخته شدن یک دایرکتوری در جایی مراجعه می نماید.
در ضمن بپیوست تغییرات ایجاد شده در هنگام نصب و نیز هنگام اکتیو کردن را می گذارم شاید با مطالعه اش چیزی
به ذهن شما بیاید که به فکر من نرسیده
borhan_3010
04-28-2012, 11:08 PM
درود
مربوط به پوشه C:\Users\{Your Name}\AppData\Local\Spoon (تو ویندوز 7) نمیشه چون با حذف اون پوشه رجیست برنامه به هم نمی خوره؟!
ممکنه مرتبط به تاریخ و زمان رجیست شدن برنامه باشه که با حذف اون و و اجرای دوباره همون رجیستری باز به هم می خوره!
به هر حال جا داره با دقت بیشتری بررسی کنیم ...
Magsoud
04-28-2012, 11:19 PM
بنام دوست
کسی که فایل پرتابل را درست کرده برای رجستر کردن دو تا کار انجام میدهد. ساخت تعدادی پوشه و اعمال تغییراتی در رجستری.
که پوشه ای که اشاره کردی جزو آن هاست.
من نکته ای هست که اینجا انجام میشود ولی من درست درک نمیکنم. و آن اینکه:
رجستر شدن برنامه به پوشه spoon با محتویاتش به اضافه تغییرات رجستری نیاز دارد.
ولی اینگونه بنظرم میرسد که نام ساخته شده برای پوشه ای که جزو محتوای پوشه spoon
است مهم است.
اگر مرحله اجرای فایل پرتابل را مانیتور کنی (در زمانیکه باز است) ، خواهی دید که پوشه های عجیب و غریبی میسازد
borhan_3010
04-29-2012, 12:05 AM
یه موردی رو بررسی بفرمایین:
توی مسیر C:\Users\{Your Name}\AppData\Local\Spoon\Sandbox\Spoon Studio\10.0.2010.0\MODIFIED\@PROGRAMFILES@\Xenocod e\v2.0.50727\assembly\GAC_64\mscorlib ببینیم نام پوشه چیه؟
برای من اینه:
2.0.0.0__b77a5c561934e089
Magsoud
04-29-2012, 12:37 AM
بنام دوست
اشکال کار را فهمیدم
برهان جان فایل رجستری که ما اجرا میکنیم ، سیستم میگوید ثبت شد ولی عملا"
بخاطر شکل ویژه رجستری ثبت نمیشود
میتوانی دستی امتحان کنی
ولی اگر آن را به شکل فایل پیوست اجرا کنی ثبت میشود
borhan_3010
04-29-2012, 12:43 AM
درود
کاش uninstall اش رو هم پیوست می کردین ... البته مشکلی نیست فعلا بای
eDvArDo
04-29-2012, 04:19 PM
سلام به دوستا خوبم
اساتید برای خودشون می بُرند و می دوزند! "مزاح" به قول دوستان: "دی"
خوب شما اساتید که مارو تحویل نگرفتید (منظور در خواستم برای ساخت پرتابل spoon) سرراست و تک فایل، بی چک و چونه!
خودم یه کارایی کردم:
1- ابتدا با VMware ThinApp، پرتابل از اون ساختم که موقع اجرا پوشه هایی زیاد که برای اولین بار از یک فایلِ پرتایل بیرون می اُومد، تولید و ارور ذیل داد! (اجرا نشد!)
http://www.pic.p30ask.com/images/39978477847300368767.jpg
2- با روشی دیگر (که امیدوارم شما حدس بزنید!) پرتابل کردم و اجرا شد و یک برنامه رو پرتابل کردم، درست کار میکرد. عکس ذیل (آیکونش رو خودم طراحی و تغییر دادم)
http://www.pic.p30ask.com/images/04419975997883451914.jpg
حالا یک سوال:
برنامه ی پرتابل ساخته شده توسط spoon بصورت تک فایل و پس از اجرا پوشه ملحقات و ملزومات رجیستری، احتمالا در "ضمیر خودآگاه ویندوز"
(خودم این اسمو برای اینجا گذاشتم! ....\C:\Users\{Your Name}\AppData )
تولید و ذخیره میشه!
خوب، اگه من بخوام مثل روش VMware ThinApp حالت تنظیمی دیگری که این ملزومات رجیستری در همین پوشه نرم افزار پرتابل ساخته بشه، باید چیکار کنم؟!
بازم از همه شما سپاسگزارم
borhan_3010
04-29-2012, 05:39 PM
اگه من بخوام مثل روش VMware ThinApp حالت تنظیمی دیگری که این ملزومات رجیستری در همین پوشه نرم افزار پرتابل ساخته بشه، باید چیکار کنم؟!
درود
باید Application sandbox location رو به مسیر زیر تغییر بدین:
@APPDIR@\Sandbox
مطابق شکل زیر عمل کن:
http://www.pic.p30ask.com/images/28832927840436430329.png (http://www.pic.p30ask.com/)
نمی دونم به چه روشی پرتابل کردی ولی اگه برای پرتابل سازی Spoon از روش مجازی سازی استفاده کردی مناسب نیست!
از فایلی که جناب شیرین زبان استفاده کردند می تونین استفاده کنین که به روش Nsis تهیه شده!
Spoon تو هر ویندوز فقط یه سریال وارد کردن می خواد و برنامه خودش پرتابله ...
تحقیقات برای این برنامه هنوز جریان داره!
Magsoud
04-29-2012, 06:43 PM
.... برای خودشون می بُرند و می دوزند!......خوب شما .. که مارو تحویل نگرفتید
.........
بنام دوست
دوست گرامی، این برنامه واقعا" عجیب و غریب است. باور کنید بعد از دستور دوست عزیزم برهان جان، ازشب
تا ساعت 4 صبح هر راهی را رفتم، هر ترفندی را زدم، ولی برنامه دم به تله نمیدهد مگر با روش NSIS
از دیروز تا به الان تعداد انواع مختلف این برنامه که دانلود کرده و تست کرده ام ، نزدیک 1.200 گیگا بایت شده
است.
با هیچ روشی نتوانستم از این برنامه نوع پرتابل تک فایله بسازم ، تمام برنامه هاییکه می شناسم در انتها
موقع اجرا Error میدهند.
واقعا" بدقلق است . و ما واقعا" خوشحال خواهیم شد که شما ها هم کمک کنید و وارد میدان باشید.
و در انتها بقول برهان عزیز ، داستان ادامه دارد.
eDvArDo
04-30-2012, 09:49 AM
سلام به دوستان خوبم
از زحمات شما سپاسگزارم.
1- چرا پوشه های به ظاهر نامربوط (طبق عکس اول) تولید میشه؟
2- برنامه spoon خودش در پوشه نصبیش شامل دو فایل (اصلی) هست که دومی با حجم حدودی 40 مگ بنام xStudio (با DOS بالا میاد) چیکار میکنه؟ آیا مجزا از Studio (به حجم 114 مگ) هست یا مکمل اونه؟
3- اصولاً گزینه سندباکس چیه و چطور و چه موقع ازش استفاده کنیم؟ آیا مشابه فریز کردن رجیستریه؟
سپاس
Magsoud
04-30-2012, 11:54 AM
بنام دوست
همانطوریکه قبلا" در چند پست دیگر هم عرض کرده ام بنده از کاربران برنامه خوب Spoon نبوده
و علاقه ای به این برنامه ندارم و اگر سعی میکنم دراین پروژه راهی پیدا کنم ، صرفا" بخاطر همکاری
است لذا در مورد فایل دیگر برنامه بنده نظری ندارم.
اما یک نکته را باید در مورد برنامه های پرتابل کننده در نظر داشته باشیم و آن این است که یک برنامه
پرتابل استاندارد ،برنامه ای هست که تمام نیاز های مربوط به اجرای برنامه را در یک محیط مجازی
سندباکس اجرا کند تا این نیاز ها ، تنظیمات موجود در سیستم کاربر را بهم نریزند و تغییر ندهند.
حال اینکار به روش های مختلفی صورت میگیرد
فرضا" با طراحی درست NSIS ما محیط سندباکسی نداریم ولی به روشی تغییرات لازم برای اجرای
برنامه را در رجستری سیستم کاربر ایجاد کرده و موقعیکه برنامه خاموش میشود ، تمام تغییرات را
پاک میکنیم.
ولی برنامه هایی مثل ThnApp از روش بهتری استفاده کرده و محیط مورد نیاز اجرای برنامه را شبیه
سازی میکنند و کمترین تغییر را در سیستم کاربر تولید میکنند.
بهر حال استفاده از حالت سند باکسی حالا بهر روش دلخواه، یک روش خیلی لازم و مفید است
borhan_3010
04-30-2012, 02:19 PM
درود
چرا پوشه های به ظاهر نامربوط (طبق عکس اول) تولید میشه؟
کدوم عکس؟ :tf:
برنامه spoon خودش در پوشه نصبیش شامل دو فایل (اصلی) هست که دومی با حجم حدودی 40 مگ بنام xStudio (با DOS بالا میاد) چیکار میکنه؟ آیا مجزا از Studio (به حجم 114 مگ) هست یا مکمل اونه؟
اون دوتا فایل باید کنار هم باشند و برای اجرای Spoon نیاز به هر دو بخش هستش اینکه چه کاری انجام میده فکر نکنم جواب درست این سوال رو کسی به جز شرکت سازنده بتونه بده!
اصولاً گزینه سندباکس چیه و چطور و چه موقع ازش استفاده کنیم؟ آیا مشابه فریز کردن رجیستریه؟
مثل حالت قرنطینه هستش!
از دید برنامه پرتابل شده فایل ها تو رجیستری و پوشه های مربوطه تو پروگرام فایل و غیره اجرا شدن ولی در اصل توی یه محیطی مجزا و شبیه سازی شده اجرا میشه و کاری به درایو ویندوز یا رجیستری ندارن
فریز نیست! اصلا وارد رجیستری نمیشه! در واقع سر برنامه های پرتابل شده کلاه میذاریم! تغییرات رو یه جای شبیه سازی شده و مطمئن اجرا میشه و برنامه فکر می کنه همون درایو ویندوزه! :cheshmak98:
eDvArDo
04-30-2012, 08:33 PM
سلام به دوستان خوبم
برهان جان از زحمات شما در پاسخگویی به سوالات بویژه بخش نرم افزارهای پرتابل بسیار سپاسگزارم.
ببخشید که اینو میگم، ولی جوابها برام قاطع و کامل نبود! (متوجه چیزهایی شدم ولی دقیق و واضح نبود)
در مورد عکس، همون عکس اولی در پست شماره 25 هست!
http://www.pic.p30ask.com/images/39978477847300368767.jpg
سپاس
borhan_3010
04-30-2012, 09:46 PM
درود
دوست من؛ من که بهت گفتم اصلا کار درستی نیست این برنامه رو به شیوه مجازی سازی پرتابل کنی!! احتمال زیادی داره برای پرتابل کردن برنامه های سنگین ارور بده ...!
این برنامه خودش پرتابله چرا دوباره کاری می کنی؟
(عکس رو کروپ می کردی بهتر بود)
ببخشید که اینو میگم، ولی جوابها برام قاطع و کامل نبود! (متوجه چیزهایی شدم ولی دقیق و واضح نبود)
ببین دقیقا مشخص نیست اون فایل xstudio دقیقا چه کاری انجام میده؟ منم حدس هایی زدم ولی با حدس و گمان هم کار به جایی نمیره! حالا چه ضرورتی داره رو این مسئله انرژی بذاری؟ ugly4
eDvArDo
04-30-2012, 11:56 PM
سلام به دوستان خوبم
آقا برهان گل، من حدسم اینه که تمام مشکلات رو همین فایل 40 مگی درست میکنه! اگه بشناسیم و به عملکردش پی ببریم، شاید بتونیم مسئله رو تموم کنیم!
در ضمن من هدفم فقط پرتابل سازی این نرم افزار نیست، بلکه با برخورد با موضوعاتی اینچنینی پنجره های جدیدی بروی ما گشوده میشه و با ساختارشکنی میشه از این پس بهتر و راحت تر برنامه های مشکل در این زمینه رو پرتابل کرد! اینطور نیست؟
سپاس
borhan_3010
05-01-2012, 12:59 AM
در ضمن من هدفم فقط پرتابل سازی این نرم افزار نیست، بلکه با برخورد با موضوعاتی اینچنینی
درود
برای هر برنامه باید سعی کنی بهترین روش برای پرتابل سازی استفاده کنی!!
پیشنهاد: سعی کن برای برنامه هایی که حجم زیادی دیتا خروجی و ورودی داره (مثل همین Spoon و یا کانورتورها و ...) از روش مجازی سازی استفاده نکنی و با Nsis پرتابل کنی چون سرعت اجرای بالاتره و احتمال ارور کمتر میشه ، موردش برای خودم پیش اومده ...
مورد اینچنین مربوط به برنامه thinapp میشه که برای خودم خیلی موارد پیش اومده نتونسته پرتابل کنه
تجربه شخصی من نشون میده برای برنامه های سنگین Spoon بهتر از Thinapp هستش چه تو روانی اجرا و چه تو سالم بودن و نداشتن ارور .....
موفق باشی
Magsoud
05-01-2012, 02:08 AM
بنام دوست
دوستان ، نتیجه تحقیقات امشب:
من چک کردم و متوجه شدم که دو تا فایل Studio.exe و XStudio.exe در حقیقت فقط یک
فایل هستند، و هنوز نتوانسته ام بفهمم چرا سازنده ابن فایل را دو تا کرده.
در ضمن تبدیلش کردم به یک فایل 154 مگابیتی که کار میکند.
navidnavid
05-01-2012, 08:11 AM
سلام اگر ممکنه تاپیک من که زده ام پاک شود
اقا مقصود من چگونه با مدیریت این وب سایت مکاتبه کنم
navidnavid
05-01-2012, 08:12 AM
آقا من از تاپیکی که در مورد بانک نوشته ام می خواهم پاک شود لطفا یکی موضوع را با مدیریت این وب سایت در میان بگذارد
borhan_3010
05-01-2012, 10:23 AM
بنام دوست
دوستان ، نتیجه تحقیقات امشب:
من چک کردم و متوجه شدم که دو تا فایل Studio.exe و XStudio.exe در حقیقت فقط یک
فایل هستند، و هنوز نتوانسته ام بفهمم چرا سازنده ابن فایل را دو تا کرده.
در ضمن تبدیلش کردم به یک فایل 154 مگابیتی که کار میکند.
درود
جالبه با حذف XStudio.exe بازم برنامه به درستی کار میکنه! و موردی ندیدم!
با اجرای فایل XStudio.exe صفحه زیر میاد:
http://www.pic.p30ask.com/images/71707080928346923769.png (http://www.pic.p30ask.com/)
eDvArDo
05-01-2012, 01:48 PM
سلام به دوستان خوبم
خوب، این قضیه داره یه کم پیچیده میشه!
استاد فرمودند که این دو فایل در حقیقت یکی هستند و حالا برهان جان میگن که با حذفش اتفاق خاصی نمی افته! به نظرمن یک فایل اجرایی 40 مگی همینطوری مثلاً در حد همون تصویر خلاصه نمیشه! 40 مگ یعنی یک حجم زیاد با برنامه نویسی خیلی خیلی زیاد! چون از فایل گرافیکی که معمولاً حجم زیادی از یک برنامه رو تشکیل میدن، خبری نیست! و همش کد نویسی هست! پس خیلی کارا انجام میده! اما مجزا هست یعنی به عملکرد ساخت فایل پرتابل زیاد کاری نداره! پس مکملش باید باشه! حالا چی، نمیدونم!
سپاس
Magsoud
05-01-2012, 02:14 PM
بنام دوست
نمیدانم که آیا موقع اجرای Studio.exe به پوشه Temp توجه کرده اید یا نه.
در زمان بار شدن پوشه ای در Temp ایجاد میکند که خود این پوشه دارای پوشه های متعددی بوده
و داخل هر پوشه نیز یک یا دو تا فایل DLL وجود دارد (حجم پوشه تقریبا" 30 مگا بایت).
فایل های Studio.exe و xStudio.exe را به طریق زیر به یک فایل 154 مگا بایتی تبدیل کرده و امتحانش
کنید که کار میکند:
1. نام فایل Studio.exe را به Studio.exe.001 تبدیل کنید.
2. نام فایل xStudio.exe را به Studio.exe.002 تبدیل کنید.
3. با برنامه ای مثل HJSplit.exe این دو را بهم وصل کنید
نتیجه یک فایل 154 مگا بایتی بنام Studio.exe است که کار میکند
eDvArDo
05-01-2012, 02:24 PM
سلام به دوستان خوبم
استاد، من عاشق اینجور تکنیکها هستم. الهی که خیر ببینید، بازم منتظر این فوت و فنها هستیم.
سپاس
borhan_3010
05-01-2012, 02:42 PM
درود
در مورد اون HJSplit.exe نمی دونم درست جواب میده؟ یعنی برنامه های این دست رو میشه به این روش تک فایل کرد؟
من رو یه برنامه دیگه تست کردم ارور داد!
این فایل xStudio.exe من حدس می زنم از طریق خط فرمان داس هم همین کارهایی رو که Spoon انجام میده رو میتونه انجام بده!
یعنی ممکنه Studio.exe برای محیط گرافیکی و xStudio.exe برای محیط غیرگرافیکی داس باشه؟! با توجه به حجم ها هم قابل توجیه هستش! و همچنین اینکه با حذف اون اتفاق خاصی نمیافته!
عکس زیر رو ببینین تو منوی تنظیمات:
http://www.pic.p30ask.com/images/00970385050091628355.png (http://www.pic.p30ask.com/)
به نظر می رسه اگه اون تیک رو بزنیم میشه از طریق خط فرمان داس هم فایل ذخیره شده برنامه با پسوند xappl رو ویرایش کرد یا ...
یه مورد که دوست داشتم بهتون بگم در مورد ساخت برنامه های پرتابل به کمک Spoon اینه که سعی کنین رجیستری و فایل های مورد نیاز برای برنامه رو تشخیص بدین تا راحت تر بتونین فایل غیر ضروری رو از اسکن حذف کنین! چون موقع اسکن اول و دوم همیشه دیدم که فایل غیرضروری تو برنامه وارد میشه ولی اگه با برنامه Total Uninstall برنامه رو مانیتور کنین دقیقا می تونین بفهمین برنامه چیکار می کنه؟!... این مورد توی thinapp هم وجود داره!
Magsoud
05-01-2012, 03:10 PM
بنام دوست
برهان جان ، برنامه HJSplit.exe در مورد فایل های Studio.exe و xStudio.exe اینکار را انجام داد ،چون این دو تا فایل
با هم یکی هستند.
ولی مسلما" در مورد موارد دیگر عمل نخواهد کرد.
من میگویم دو تا فایل مذکور یکی هستند ، یکی از دلایلم را میتوانید به شرح زیر امتحان کنید:
اگر بخواهی Studio.exe را توسط سون زیپ Extract کنی و به Log های سون زیپ دقت کنی می بینی میگوید فایل
یا فایل های فلان ناقص هستند
و همین مسئله در رابطه با Extract کردن Xstudio.exe هم صادق است.
و جالب تر اینکه فایل هاییکه خراب اعلام میشوند نام فایل هایی هستند که در داخل هر دو فایل بالا وجود دارند.
بنابر این فایل هایی که خراب اعلام میشوند ، در اصل خراب نیستند بلکه دو تکه شده و در داخل دو فایل متفاوت
قرار گرفته اند.
پس اگر فایل های مورد نظر دو تکه شده و در دو فایل قرار گرفته اند ، پس احتمال اینکه کل دو فایل اصلی یکی باشند
تقویت میشود.
و برای همین است که در اینمورد برنامه HJSplit.exe میتواند عمل کند.
borhan_3010
05-01-2012, 03:20 PM
درود
این روش HJSplit.exe رو برای mp3 استفاده کردم به هم چسبوند!
در کل من حدس م رو در مورد xStudio.exe دادم که شواهد نشون میده تحت داس همون spoon.exe باید باشه! به همون دلایلی که بالا گفتم و دلایلی که جناب شیرین زبان فرمودند! (به نظر من)
هنوز مسئله رجیستری سریال برنامه مونده!
برنامه حرفه ای هستش و جای کار زیادی داره ...
eDvArDo
05-01-2012, 03:32 PM
سلام به دوستان خوبم
این متن رو بخونید! آیا ممکنه xStudio ایکه ما در مورد اون صحبت میکنیم، قرابتی با این مطلب داشته باشه؟ یعنی یک ارور ویندوزه یا ویروس!!!
? What is XStudio.exe
XStudio.exe is a Windows 32 application that may lead to system malfunction if your computer is infected with XStudio.exe or missing the necessary components of XStudio.exe.
How to Fix XStudio.exe Error
XStudio.exe error can be fixed either by re-installing the associated program and then reboost your computer. You can also simply copy the same XStudio.exe file from another same operating system and replace the missing/broken file. However, due to the nature of your computer environments, the XStudio.exe related Registry entries may have been invalid/broken or even infected by malware or virus, leaving the XStudio.exe error messages unresolved. Please follow
the instructions below to fix XStudio.exe error
and remove the infections with the tools provided below
.
.
.
How to fix/remove XStudio.exe error manually
Knowing exactly what caused your XStudio.exe errors, there are several simple tips you can repair this error in the section below. Continue reading and learn how you can troubleshoot this errors yourself.
Restart your PC instantly-
Sound extremely easy? Whether you Believe it or not, it actually works in some cases when the XStudio.exe error is not too severe to repair. Actually, rebooting the system works because it gives your machine the chance to reopen necessary programs, including the XStudio.exe required by windows and the software you are running on it.
Reopen the XStudio.exe related program-
Before doing that, you need to close all open applications. (There are times you need to open the Task Manager to end the process running on the background.) Then it is time to open the applications again and doing the same things you were doing when the XStudio.exe problem started.
Try registry restore to fix XStudio.exe error-
Initiating a registry restore is an other simple though sometimes frustrating method to fix XStudio.exe error. And, the key step is to set the restore date to before you started experiencing this problem.
To back up and restore windows registry, please follow the steps below:
Click the windows button, or start button, in the bottom left hand corner of your screen, then click run.
http://www.wooutilities.com/images/img1.png
Access Registry Editor by typing regedit in the box.
http://www.wooutilities.com/images/img2.jpg
Once the Registry Editor has opened, simply click on the word computer to make it blue.
http://www.wooutilities.com/images/img3.png
Next click File --> Export.
http://www.wooutilities.com/images/img4.png
Save the .reg file in a directory or folder, and rename it which will be easy to find if you need it.
To restore the registry simply follow the above steps except choose Import in the last move, select your backed up registry file, then open.
Uninstall/Reinstall the program causing you this Problem-
If you know exactly the program that the XStudio.exe error message started popping up when you installed or launch it. Attempt uninstall and reinstall the program. This is the most effective method to fix this error in most case as reinstalling the program will remove some of the XStudio.exe files or related registry entries that have become corrupted or obsolete. Moreover, the latest software may contains newer and more efficient versions of the files that you need.
Reinstall the windows operating system-
No method can be more complete and successful than reinstalling the whole windows operating system. After the reinstallation is done, you can reinstall the program(s) that was not working previously and was causing the XStudio.exe error. However, it also can be frustrating to reinstall the windows operating system. In order to have this error fixed, you have to back up all your files and settings to protect them from losing. Don't you think it's too exaggerated?
Of course, you can try these manual methods to figure out how to fix XStudio.exe errors spending your countless hours, the recommended solution is to use a professional windows system repair tool which runs a deep scan of your Windows system, detects and automatically fixes the XStudio.exe errors.
Is XStudio.exe a virus or not?
In most case, the XStudio.exe is safe as a normal windows process and there are usually several of them running. This is a required Windows file and is used to load the needed files that are used with Microsoft Windows and Windows programs on your computer. However, there are kinds of viruses that can infect this file and may run as a service under the same name. The XStudio.exe virus is a serious infection which can damage your system and rip you off.
XStudio.exe virus behavior
Unfortunately once you have been infected by XStudio.exe virus, your computer is rendered almost useless. The first signal that you'll notice is that your computer is performing gradually slow, often inconceivably slow. Since XStudio.exe virus normally changes your Registry, which make the infected file launched during each starting operating. If you were going to open the task manager, you will see that there will be more than one instances of XStudio.exe process listing, consuming large amounts of system resources. Sometimes there will be only one XStudio.exe process which is taking up a very large amount of system resources on its own. Consequently, the reason why your computer is running extremely slowly is that all the systems resources are being consumed by the virus. It's not always the case that this virus is acting like the service. From many victims' experience, the Virus Problems is 80% caused by Windows registry problems. This means the XStudio.exe virus is lurking in regular Windows processes that are essential for your system to operate.
Remove XStudio.exe Virus
The problem will only get worse if it is left ignored. Fortunately, there are programs which you can get to scan the computer for registry errors and fix related viruses.
My recommendation to you is to download and run the downloaded tool, which will analyse for errors and XStudio.exe viruses, then fight back and eliminate all the malicious virus founded.
te files with latest, clean and up-to-date ones. With regular use, it also enhances performance, stops computer crashing and improve PC stability as well as fixing XStudio.exe errors
سپاس
Magsoud
05-01-2012, 05:11 PM
بنام دوست
1. دوست عزیز جناب eDvArDo این عیب به برنامه مورد بحث ارتباطی ندارد.
2. مشکل درست کردن نوع پرتابل کرک شده برنامه Spoon 2012 به طریق زیر حل شد
1. برنامه را به طریقی که در پست های قبلی عرض کردم به نوع تکی تبدیل کنید
2. قبل از اجرای برنامه فایل رجستری DO.reg (از پیوست دریافت کنید) را اجرا نمایید.
3. حال اگر برنامه را اجرا کنید اجرا شده و اکتیو است
اتومات کردن برنامه که تخصص دوست عزیزمان برهان است
و در ضمن ، برهان عزیز میتواند با مطالعه فایل DO.reg و مقایسه آن با فایل رجستری
قبلی که استفاده میکردیم ، علت عدم موفقیت در اقدامات قبلی ما را متوجه شود
موفق باشید
borhan_3010
05-01-2012, 05:29 PM
درود
فایل DO.reg پیوست نیست! :m0n:
Magsoud
05-01-2012, 05:35 PM
بنام دوست
معذرت میخواهم برهان جان
یادم رفته بود (پیر مردی)
اضافه شد
borhan_3010
05-01-2012, 09:09 PM
درود
درسته با این فایل رجیستری برنامه کرک میشه! مرسی:from me : فکر کنم اشکال این بود سریال تو رجیستری رو باید سرهم مینوشتیم؟
در صورتی که روی فایل DO.reg کلیک کنیم و بعدش برنامه رو اجرا کنیم کرک شده! ولی همین کار رو با Nsis نمیشه!!
به دلایل نامشخص Nsis تو ویندوز 7 نمی تونه مستقیم به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE مقدار اضافه و کم کنه!
باید رجیستری رو با Reg2Nsis (http://nsis.sourceforge.net/Reg2Nsis_-_convert_registry_info_into_NSIS_commands) به صورت دستورات Nsis دربیاریم و تو ویندوز 64بیتی قبل از خطوط رجیستری از دستور از SetRegView 64 استفاده کنیم (برای 32بیتی SetRegView 32) !
در این صورت مقادیر به رجیستری اضافه میشن!
ولی بازم برنامه رجیست نمیشه و اون evaluation لعنتی هست!! :crying:
هنوز سراغ AutoIt نرفتم ...
Magsoud
05-02-2012, 03:52 PM
بنام دوست
یک راه خیلی ساده برای داشتن برنامه پرتابل Spoon Virtual Application Studio 2012 :
1.فایل فشرده پیوست را دانلود و از فشردگی در بیاورید.فایل Run.bat را خواهید داشت.
2. فایل Run.bat را در دایرکتوری ای که فایل Studio.exe قرار دارد بگذارید.( شرح ساخت
Studio.exe را در پست های قبلی گفته ام ).
3. حال اگر فایل Run.bat رااجرا کنید ، برنامه Spoon Virtual Application Studio 2012
بصورت پرتابل و اکتیو شده اجرا خواهد شد.
در ویندوز های ایکس پی و ویندوز 7 نوع 32 بیتی تست شد و مشکلی ندارد.
Magsoud
05-02-2012, 04:57 PM
بنام دوست
برهان جان یک راه ساده برای اجرای این برنامه با NSIS را پیوست میکنم که در ویندوز های ایکس پی و ویندوز 7 نوع
32 بیتی جواب میدهد
توضیح اینکه فایل Studio.exe را باید داخل پوشه App قرار دهی
borhan_3010
05-02-2012, 05:01 PM
درود
مرسی استاد
جفت اش جواب داد!
چرا نمیشه با Nsis درست کرد!؟
تو پست 17 یه فایل گذاشتین که پرتابل Nsis هستش!
می خوام نسخه فول Nsis رو درست کنم ولی به هر روشی متوسل میشم یا مقادیر به رجیستری اضافه نمیشن یا اگر هم اضافه میشن بازم برنامه رجیستر نمیشه!!
ظاهرا Nsis با قسمت HKEY_LOCAL_MACHINE مشکل داره!؟
جالبه! کار در عین سادگی، مشکله!
(اگه امکانش بود سورس رو قرار بدین مطالعه کنیم بلکه بتونیم با Nsis همه رو انجام بدیم و کار به Bat نکشه)
Magsoud
05-02-2012, 05:14 PM
بنام دوست
قسمتی از کد:
...........
Exec "$EXEDIR\App\Run.bat"
ExecWait "$EXEDIR\App\Studio.exe"
DeleteRegKey HKEY_LOCAL_MACHINE "SOFTWARE\Code Systems"
borhan_3010
05-02-2012, 05:40 PM
درود
من این دستور رو استفاده کردم ولی مقادیر به رجیستری اضافه نمیشن! واسه همین پرسیدم !
یه مورد دیگه فایل Spoon 2012 Portable.exe یکم حجم اش بالاست 236 کیلوبایت نسبت به 75 کیلوبایتی که معمولا ساخته میشه؟!
Magsoud
05-02-2012, 06:06 PM
بنام دوست
برهان جان ، عین سورس استفاده شده عبارت است از:
!define SNAME "Spoon 2012 Portable"
!include "Registry.nsh"
CRCCheck off
AutoCloseWindow True
SilentInstall silent
WindowIcon off
XPSTYLE on
Name "${SNAME}"
Icon "${SNAME}.ico"
Caption "${SNAME}"
OutFile "..\${SNAME}.exe"
LoadLanguageFile "${NSISDIR}\Contrib\Language files\English.nlf"
Section "Main"
Exec "$EXEDIR\App\Run.bat"
ExecWait "$EXEDIR\App\Studio.exe"
DeleteRegKey HKEY_LOCAL_MACHINE "SOFTWARE\Code Systems"
Sleep 200
SectionEnd
borhan_3010
05-02-2012, 06:27 PM
عجیبه من همین دستورات شما رو می زنم مقادیر به رجیستری اضافه نمیش ولی همون فایل پست 51 که آپلود کردین کار می کنه؟
علاوه براینکه حجم اش هم خیلی کمتر میشه: 57 کیلوبایت
اضافه شد:
جالبه! تا همین چند دقیقه قبل همون فایل پست 51 کار میکرد! حالا دوباره تست کردم دیدم کار نمی کنه!
ولی اون فایل پرتابل Bursoft با قدرت کار میکنه
Magsoud
05-02-2012, 06:40 PM
بنام دوست
عجیبه ، نمیدانم چی بگویم فقط میتوانم عین سورس را برایتان پیوست کنم.
لطفا" نتیجه را خبر دهید
borhan_3010
05-02-2012, 06:51 PM
درود
کار نکرد!
ببینین فایل Run.bat مجزا به راحتی اجرا میشه و مقادیر رو به رجیستری اضافه می کنه! ولی به صورت Nsis یعنی همون فیال Spoon 2012 Portable.exe با اینکه یه صفحه داس به سرعت نیاد و میره ولی مقادیر به رجیستری اضافه نمیشن!
کلافه مون کرد!!! :afd:
خودتون مجزا تست کنین ببین با Nsis می تونین به HKEY_LOCAL_MACHINE چیزی اضافه کنین (غیر از استفاده از دستور SetRegView) به صورت جنرال؟!
اضافه شد:
من الان با دستور SetRegView 64 می تونم مقادیر دلخواه رو اضافه کنم به رجیستری ولی بازم برنامه رجیست نمیشه؟؟
Magsoud
05-02-2012, 08:31 PM
بنام دوست
برهان عزیز ، مسئله اینجاست که ما داریم از یک روش شرکت PortableApp.com استفاده کرده و برنامه های
دلخواه خود را پرتابل میکنیم.
روشی که ما استفاده میکنیم ، الان دیگر کنار گذاشته شده و شرکت مذکور با روش کاملا" جدیدی برنامه های
پرتابل را می سازد. که در این روش از فایل های INI و ترکیب دیگری بهره می برد که خیلی قویتر و سریعتر است
و در 64 بیت هم راحت کار میکند.
ولی هنوز مطلب آموزشی مناسبی که چگونگی کار را شرح بدهد وجود ندارد.
و ما باید آن روش را یاد بگیریم تا هم به روز باشیم و هم راحت تر و کم عیب تر.
برای نمونه فایل پیوست را دانلود و امتحان کن. بعد از اجرا فایل های سورس و مختصری
نوضیحات هم دارد
borhan_3010
05-02-2012, 10:35 PM
درود
گذرا یه دور اش کردم! یکم شلوغه! یعنی به نظرم الکی شلوغ اش کردند! مثلا یه سری دستور داره اگه فایل exe تو پوشه App نباشه پیغام بده برنامه Paf.exe رو از اول نصب کنین!
به این روش بخوایم برنامه پرتابل کنیم هر برنامه 2-3 روز وقت مون رو میگیره! skull
البته موارد مشترک بین برنامه ها زیاد داره فقط اواخر سورس نیاز به ویرایش داره مثل تنظیمات Setting رجیستری و ...
البته برای ساخت نسخه فشرده شده Paf.exe رعایت این ساختار کلی ضروری هستش مثلا کنار فایل exe پرتابل باید حتما help.html باشه!
یه موردی: به کار بردن این همه دستورات خودش باعث کند شدن اجرای برنامه نمیشه؟
سعی می کنم یه برنامه آسون با این روش پرتابل کنم تا قلق اش دستم بیاد
ولی فکر نمی کنم این روش راه حل این مشکل Spoon باشه؟!ph34r
Magsoud
05-03-2012, 10:14 PM
بنام دوست
1.فایل پیوست را دانلود و از فشردگی در بیاورید
فایل Studio.exe را داخل پوشه App\Spoon قرار دهید.
3. فایل SpoonPortable.exe را اجرا کنید.
برنامه اجرا شده و اکتیو است.
در ویندوز های 32 بیتی ایکس پی و ویندوز 7 تست شد درست کار میکند.
از فایل batch هم استفاده نشده است.
borhan_3010
05-03-2012, 10:29 PM
درود
برای من جواب نداد!
از reg.exe استفاده کرده بودم قبلا جواب نگرفتم!
Magsoud
05-03-2012, 10:48 PM
بنام دوست
برهان جان ، این نوع را که گذاشتم حدود 8 مرتبه چک کردم مشکلی در ویندوز ایکس پی و ویندوز 7 نوع 32 بیتی ندارد.
انواع دیگر هم که گذاشته ام همه در سیستم های من هم بارها تست شدند و هم درست کار میکنند.
من نظرم دو نکته است:
1. برای ویندوز های 64 بیتی باید طور دیگری طراحی کرد که بنده 64 بیتی ندارم.
2. اشکالی در سیستم شما وجود دارد. چون در یکی از موارد هم فرمودی جواب داد و بعد از چند پست دوباره گفتی این هم دیگر جواب نمیدهد.
یک نکته:
-------------
شما باید فایل Studio.exe کرک شده را برای پروژه های بنده استفاده کنی نه فایل کرک نشده.
borhan_3010
05-03-2012, 11:20 PM
درود
همیشه کرک شده استفاده می کنم!!
شاید تو نسخه 64 بیتی یکم گیرش بیشتر باشه نمی دونم!
فکر نکنم مشکل از سیستم باشه چون همون فایل DO.reg رو اجرا می کنم یا Run.bat به سرعت کرک میشه!
و البته اون نسخه پرتابل Bursoft هنوز کار می کنه!
( از این تعجب می کنم که تو Nsis به روش هایی رجیستری رو اضافه هم بکنم بازم برنامه رجیست نمیشه! ugly4 )
Magsoud
05-03-2012, 11:50 PM
بنام دوست
اگر فایل های INI را در فایل آپلود شده بنده مطالعه کنی ، میبینی که بنده از فایل reg.exe و غیره استفاده نکرده ام
فقط از گزینه های INI استفاده کرده ام (روش جدید).
برای مطالعه یک نمونه کار و ساخت برنامه پیشنهاد میکنم فایل پرتابل (ZipPortable_9.20_Rev_2.paf.exe -سون)
را مطالعه کنی چون داخلش دایرکتوری برای 64 بیت هم دارد
borhan_3010
05-04-2012, 12:08 AM
درود
دیشب هم خدمت تون عرض کرم مطالعه کردم ولی گذرا
به موارد کلی اش توجه کردم موردی نبود گه گیر کار ما رو بر طرف کنه
برای تست هم Advanced JPEG Compressor رو همین روش جدید پرتابل کردم:
http://dl.pc4you.ir/4pc/borhan_3010/PortableApps/Advanced_JPEG_CompressorPortable_2012_Rev_2.paf.ex e
ولی به نظرم گیر کار چیز دیگه ای هستش!
اتفاقا اون فایل 7zip درست نوشته نشده چون برای من نسخه 32 بیتی اجرا میشه؟؟
اضافه شد:
موردی که شما نوشتین برای من به رجیستری چیزی اضافه نمی کنه
Magsoud
05-04-2012, 12:32 AM
بنام دوست
با توجه به اینکه من در هر اجرای برنامه موقع اجرا و بعد از بسته شدن مداوم رجستری سیستم را
چک میکردم ، لذا به این نتیجه میرسیم که برای سیستم های 64 بیت باید فکر دیگری بکنیم.
من دنبال اطلاعات میگردم ولی چون سیستم 64 بیتی ندارم لذا نمیتوانم چک کنم. بنابراین اگر مطلبی
گیرم آمد، به اطلاع جنابعالی خواهم رساند و شما هم اگر به روشی موفق شدید بنده را در جریان بگذارید.
borhan_3010
05-04-2012, 12:44 AM
چشم حتما
من روش های متعددی رو تست کردم ولی اکثرا منجر به این میشه که به رجیستری موردی اضافه نمیشه!
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
از یک طرف بسیار خوشحالم که تلاش کردید و به اینجا رسیدید و از طرفی ناراحتم که چرا من رو سهیم نکردید؟!!!!:ashk::nasihat:
راستش برنامه ی من همچنان دارد کار می کند! البته من هم چند جا به مشکل برخوردم. اما اولی اشتباهاتی را که دیدم را اشاره می کنم.
1)
فایل XStudio.exe در واقع یک نسخه تحت داس از SPOON هست که با ان می توان پروژه ای را که از قبل با Spoon Studio ساخته و ذخیره کرده بودیم را تغییر دهیم و یا ان را کامل کرده و فایل پرتابل خود را بدست بیاوریم.
Studio can optionally be executed from the command line. This is particularly useful for building virtual applications as part of an automated build process.
The command line version of Studio is called XStudio.exe and can be found in the Studio installation directory. To build a virtual application from the command line, execute XStudio Configuration.xappl from the command prompt, where Configuration.xappl is the name of the Studio project created using the graphical interface.
اما HJSPILIT
شیوه Spilit سازی و Join کردن فایل ها با این نرم افزار طوری ست که تنها فایل های Spilit شده با خود نرم افزار را می تواند Join کند. این نرم افزار پس از Spilit سازی، تنظیمات را در اولین فایل اسپیلیت شده یعنی 001 قرار می دهد و موقع Join کردن هم تنظیمات را از روی ان می خواند و در صورت مشاهده خطا هم پیغامی نمی دهد و کار خود را ادامه داده و هر پارتی را که با نام هایی نظیر 002 و 003 و ... دارند را Join می کند.
متاسفانه این توضیحات بسیار ابتدایی هستند و جای ان ها هم در این تاپیک نیست! فقط خواستم یک اشاره به شیوه ی کار کرده باشم.
کاری که شما کردید این بود که XStudio.exe را به اخر فایل Studio.exe اضافه کردید. این کار تنها باعث می شود که XStudio به پایان فایل اضافه شود و هیچ تاثیری هم در انجام کار ندارد. ساده تر بگم، با این کار به نوعی Studio.exe و XStudio.exe ترکیب شده اند اما فقط Studio.exe اجرا می شود و XStudio تنها به اخر فایل اضافه شده و هیچ کاری تاثیری هم در اجرای Studio.exe ندارد و به نوعی در انجا جا خوش کرده و مخفی شده است!
بنابراین XStudio را اصلا می توانید پاک کنید.
2) Run.bat
راستش روشی که ان استفاده کردید واقعا منو متحیر کرد!!:yes::ta4: قبلا کدی نظیر ان دیده بودم ولی فکر کردم نویسنده خل شده و Batch را کلا اشتباهی گرفته است!
بله فایل به درستی کار می کند. موردی که برهان خان می گفت عمل نمی کند به نظرم به این علت بود که ان را بصورت Administrator اجرا نمی کرد.
3) تاپیک بسیار شلوغ است!:d: ببخشید که اینو می گم ولی من مجبور شدم دوبار تمام پست هارا بخوانم!:yeah::afd:
من در کل از NSIS زیاد سر در نمی اورم برای این که بسیار ادم را سردرگم می کند و تا حدی سطح پایین هست. ما که قرار نیست با این اسکریپت ها برنامه ای بنویسیم پس چرا سراغ یک اسکریپت سطح بالاتر مثل AutoIt نریم؟!:d: نرم افزار های زیادی رو دیدم که AutoIt نوشته شده اند! راستش به کدی که در صفحه اول قرار دادم رفتم و ان را تست کردم و در کمال تعجب دیدم که چیزی به رجیستری اضافه نمی شود!! در Debug ان، ارروری را ندیدم ولی همچنان اتفاقی نمی افتد. خواهشا اون کد رو برای من تست کنید. برای اینکه کلا رجیستری من از نظر Premission مشکل داشته و هست.
اما یک روش جدید و خفن برای اضافه کردن به رجیستری!:kh-s:
فایلی که برایتان قرار می دهم یک فایل INF هست که می تواند اطلاعات مربوطه را به رجیستری اضافه کند. البته قواعد و دستورات تا حدی در INF تفاوت دارد اما توانستم تغییرات رجیستری را به صورت INF در اورم. یکی از مزیت های این کار این است که می توان ان را از Batch به صورت مخفی و بدون دسترسی Admin اجرا کرد :yeah:
فایل را ضمیمه کرده ام.
اما فایل مورد نظر یک مشکل دارد. Spoon همچنان Unregister هست!! من خروجی را در هردو صورت یعنی بصورت REG و INF چک کرده و هردو یکی هستند اما برای فایل Reg کار می کند ولی برای INF اینطور نیست! این مورد هم باید بررسی بشه! اما در کل روش خیلی خفنیه!:yes:
راستی، روش نصب Right Click => Install
در کل خیلی خوشحالم که به طور پیشرفته داره روی این طور مسائل کار میشه. اتفاقی رو که در هیچ انجمن دیگری شاهد ان نخواهید بود!
امیدوارم بد برداشت نشه! هدف از انتقاد چیزی جز پیشرفت در انجام کار نبود!:^:
فعلا!!
Magsoud
05-04-2012, 08:21 PM
بنام دوست
نیما جان اولا" متشکرم که به پیام بنده ارزش قائل شدی و نظرت را عنوان فرمودی.
1. در رابطه با این نکته که نباید Studio.exe و XStudio.exe را یکی کنیم ، با نظرت موافقم ولی مطمئنم که این دو تا
فایل تکه های همدیگر را در داخل خود دارند. دلیلم این است که:
__ اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ دو تا فایل را
در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ همینطور اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ اینجا
هم دو تا فایل را در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ با کمی دقت می بینیم این دو تا فایل از بین فایل های Extract شده در حقیقت نصف شده و هر کدام از تکه ها در
داخل یکی از فایل های Studio.exe و XStudio.exe قرار گرفته اند.
__ احتمالا" روشی هم برای اجرای این قسمت برنامه وجود دارد که برای بنده مجهول است.
2.ما لازم نیست که حتما" فایلی را با HJSPILIT تکه تکه کرده باشیم تا بتوانیم بعدا" توسط همین برنامه تکه ها را یکی
بکنیم.
میتوانیم فایل مورد نظرمان را با برنامه های دیکر هم تکه تکه کرده ولی با این برنامه بهم وصل کنیم و برعکس.تنها چیزی
که لازم است این است که ما شماره گذاری پسوند ها را براساس برنامه ای که میخواهیم با آن یکی کنیم ، باید بنویسیم.
3.اما مشکل فعلی بصورت زیر است:
___ فایل Batch که در پست های قبلی گذاشته ام هم در 32 بیت و هم در 64 بیت کار میکند و تغییرات به رجستری
اعمال میشود.
__ این فایل Batch اگر توسط NSIS اجرا شود برابر تست های بنده در سیستم های 32 بیتی عمل میکند ولی برابر
تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
__ در آخرین پستم عوض فایل Batch از فایل INI در NSIS استفاده کردم . باز هم برابر تست های بنده در سیستم های
32 بیتی عمل میکند ولی برابر تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
4. بنابر این ما باید مشکل اعمال به رجستری 64 بیتی را حل کنیم که در این مورد هم NSIS و هم autoit معمولا"
مشکل دارند. از طرف دیگر در نمونه ایکه در پست 17 یا 18 گذاشتم ( سازنده کس دیگر است ) ، هم در 32 بیتی و هم
در 64 بیتی درست کار میکند و سازنده ظاهرا" از روش NSIS استفاده کرده است.
بنابراین ما مشکل داریم که راه درست را نمی توانیم پیدا کنیم. و منتظریم که خودمان یا دوستی دیگر فکر بهنری داشته
باشد که بتوانیم این پروژه را با موفقیت انجام دهیم.
در انتها:
---------
یک خواهش شخصی دارم.من مدت هاست که در بعضی مقوله ها کار نکرده ام و حافظه ام پاک شده است. اگر فرصت
کردی تست کن و ببین فایل Studio.exe بعد از کرک شدن چه تغییری درش ایجاد میشود که کد داده شده را می پذیرد.
متشکرم
بنام دوست
نیما جان اولا" متشکرم که به پیام بنده ارزش قائل شدی و نظرت را عنوان فرمودی.
درود
ممنون:^:
1. در رابطه با این نکته که نباید Studio.exe و XStudio.exe را یکی کنیم ، با نظرت موافقم ولی مطمئنم که این دو تا
فایل تکه های همدیگر را در داخل خود دارند. دلیلم این است که:
__ اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ دو تا فایل را
در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ همینطور اگر بخواهیم محتویات Studio.exe را با سون زیپ Extract کنیم این کار انجام میکیرد ولی، سون زیپ اینجا
هم دو تا فایل را در بین فایل های اکسترکت شده ناقص اعلام میکند.
__ با کمی دقت می بینیم این دو تا فایل از بین فایل های Extract شده در حقیقت نصف شده و هر کدام از تکه ها در
داخل یکی از فایل های Studio.exe و XStudio.exe قرار گرفته اند.
__ احتمالا" روشی هم برای اجرای این قسمت برنامه وجود دارد که برای بنده مجهول است.
من به یک دلیل همچنان سر حرف قبلی ام هستم!
این دو فایل هردو فایل اجرایی هستند. هردو دارای Header و اطلاعات و کد مخصوص به خود هستند. وقتی ما این دو فایل را ترکیب می کنیم،در واقع Header فایل دوم به اخر فایل اول می رود و در نهایت ساختار طوری ست که ان قسمت اصلا اجرا نمی شود! طی نقل قولی که از وب سایت سازنده گذاشتم این تنها نسخه ی تحت داس هست. من برای اطمینان ان را حذف کردم اما مشکلی نبود!
2
.ما لازم نیست که حتما" فایلی را با HJSPILIT تکه تکه کرده باشیم تا بتوانیم بعدا" توسط همین برنامه تکه ها را یکی
بکنیم.
میتوانیم فایل مورد نظرمان را با برنامه های دیکر هم تکه تکه کرده ولی با این برنامه بهم وصل کنیم و برعکس.تنها چیزی
که لازم است این است که ما شماره گذاری پسوند ها را براساس برنامه ای که میخواهیم با آن یکی کنیم ، باید بنویسیم.
این مورد کمی مشکوک هست!:d: برای مثال من با Winrar اسپیلیت کردم اما نتیجه ای نگرفتم! با نرم افزار های دیگر شاید بشود ولی این را می دانم که موقع Spilit ، نرم افزار اطلاعات خاصی را در فایل 001 می ریزد.
3.اما مشکل فعلی بصورت زیر است:
___ فایل Batch که در پست های قبلی گذاشته ام هم در 32 بیت و هم در 64 بیت کار میکند و تغییرات به رجستری
اعمال میشود.
__ این فایل Batch اگر توسط NSIS اجرا شود برابر تست های بنده در سیستم های 32 بیتی عمل میکند ولی برابر
تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
__ در آخرین پستم عوض فایل Batch از فایل INI در NSIS استفاده کردم . باز هم برابر تست های بنده در سیستم های
32 بیتی عمل میکند ولی برابر تست های برهان عزیز در سیستم 64 بیتی عمل نمیکند.
هردو مورد در 64 بیت، به خوبی عمل می کنند.
نتیجه اخلاقی : برهان ویروسی شده بید!
احتمالا از نداشتن Premission باشد. من یک بار برنامه ای نوشتم و ارسال کردم ولی کسی مارو تحویل نگرفت :afd:
به هر حال لینک را دوباره می گذارم. فقط این برنامه باید در Safemode اجرا شود و خوب چون در Safemode است بعضی از جاها، Delay ها عمل نمی کنند که مسئله ای نیست.
http://forum.p30ask.com/thread131449.html#post281528
4
. بنابر این ما باید مشکل اعمال به رجستری 64 بیتی را حل کنیم که در این مورد هم NSIS و هم autoit معمولا"
مشکل دارند. از طرف دیگر در نمونه ایکه در پست 17 یا 18 گذاشتم ( سازنده کس دیگر است ) ، هم در 32 بیتی و هم
در 64 بیتی درست کار میکند و سازنده ظاهرا" از روش NSIS استفاده کرده است.
بنابراین ما مشکل داریم که راه درست را نمی توانیم پیدا کنیم. و منتظریم که خودمان یا دوستی دیگر فکر بهنری داشته
باشد که بتوانیم این پروژه را با موفقیت انجام دهیم.
به نظرم من مشکل AutoIt با HKey_Local_Machine هست چون در Key های دیگر کار می کند!:yeah:
در انتها:
---------
یک خواهش شخصی دارم.من مدت هاست که در بعضی مقوله ها کار نکرده ام و حافظه ام پاک شده است. اگر فرصت
کردی تست کن و ببین فایل Studio.exe بعد از کرک شدن چه تغییری درش ایجاد میشود که کد داده شده را می پذیرد.
متشکرم
چشم حتما!
فقط من هم یک گله ای از شما داشته باشم که چرا فایل INF و کد AutoIt من را تست نکردید؟!::w8:
فعلا!
borhan_3010
05-04-2012, 09:41 PM
درود بر شما
بالآخره موفق شدم برنامه Spoon Studio رو پرتابل کنم!
یه ترفند خیلی خیلی ساده زدم!!!! یه کلاه گنده گذاشتم سرش!!!:gah9:
فایل های برنامه رو تو پوشه App بذارین!
تست کنین و نتیجه رو اعلام کنین لطفاً
نیما جان فایل INF رو من تست کردم کار نکرد!!
درود
بله کار کرد :m0n::d:
اما چطور؟! یا سورس را قرار می دهی یا خودم Decompile اش می کنم!:gah9:
در مورد INF هم من گفتم که کار نمی کند. اما تغییرات را مشاهده کردم و یکسان بودند و فقط برای فایل REG کار می کند اما برای INF کار نمی کند. :afd:اگر کمکم کنید می توانم درستش کنم!
مرسی
borhan_3010
05-04-2012, 09:56 PM
بله کار کرد :m0n::d:
اما چطور؟ یا سورس را قرار می دهی یا خودم Decompile اش می کنم!
درود
راهش خیلی آسون تر از اونی هستش که فکرش رو بکنی!!!
فایلی رو که ارسال کردم سورس اش رو هم گذاشتم داخل پوشه Source هستش، با دقت مطالعه نکردی؟!
توی فایل رجیستری فقط HKEY_LOCAL_MACHINE رو به HKEY_CURRENT_USER تبدیل کردم!!
گاهی اوقات دنبال راه حل های مشکل می گردیم و ولی همیشه راه های آسون تری هم وجود داره!
Magsoud
05-04-2012, 10:26 PM
بنام دوست
بالاخره این پروژه هم پایان خوش داشت.
کلک خوبی زدی . خسته نباشی. ما هم ماموریتمان تمام شد و از شر این برنامه راحت شدیم.
نکته پایانی:
----------------
فراموش نکنیم که نتوانستیم راهی برای اعمال مقدار به رجستری 64 بیتی در قسمت hklm پیدا کنیم
پس باید سر فرصت روی این مسئله هم کار کنیم.
درود
الان یک سوال پیش میاد!
فایل های REG من چرا ابتدا برای شما عمل نکردند؟!::w8::afd:
مسئله اصلی این بود که ببنینم چرا بعد از پاک کردن دیگر تنظیمات اعمال نمی شوند و یا اگر اعمال می شوند، چرا تنها برای بار اول اینطور بوده و پس از ان دیگر به این شکل نیست؟!:d:
Magsoud
05-04-2012, 10:43 PM
بنام دوست
راستی نیما جان یادم رفت بگویم
فایل INI شما در ویندوز ایکس پی خطای Installation Failed داده و اعمال نشد
و در ویندوز 7 بدون دادن خطا اعمال نشد.
درود
به جان خودم اینجا عمل می کند!:ga0:
بیخیال! خیر INF رو خوردیم!:tf:
borhan_3010
05-04-2012, 11:34 PM
درود
الان یک سوال پیش میاد!
فایل های REG من چرا ابتدا برای شما عمل نکردند؟!::w8::afd:
مسئله اصلی این بود که ببنینم چرا بعد از پاک کردن دیگر تنظیمات اعمال نمی شوند و یا اگر اعمال می شوند، چرا تنها برای بار اول اینطور بوده و پس از ان دیگر به این شکل نیست؟!:d:
درود
نیما جان من قبلا هم عرض کردم با دستور SetRegView 64 و استفاده از Reg2Nsis و استفاده از دستورات رجیستری به صورت مستقیم در Nsis محتویات به HKLM رجیستری اضافه میشه و موردی نداره!
برای 32 مطمئن نیستم احتمالا با SetRegView 32
ولی ایراد کار اینجا بود توی رجیستری که من دقت کردم سریال باید بدون "\" نوشته میشد! تا درست جواب بده و برنامه رجیست میشد!
ولی مشکل اینجا بود که وقتی بدون "\" مینوشتی و با Reg2Nsis تبدیل میکردی موقع کامپایل تو Nsis ارور میداد و تو اون خط گیر میکرد!
برو تو رجیستری و مقدار LicenseCertificate رو ببین!
سریال ات اگه اشتباه نکنم توش ? اضافی داشت ، دقیق یادم نیست!؟
کلا چیز گیری بود خوب شد شرش کم شد! داشت دیگه کلافم میگرد!!
راستی اون RegClean.reg رو تصحیح کنین و فقط خط آخر رو بذارین:
[-HKEY_CURRENT_USER\Software\Code Systems]
یا تو سورس دستور زیر:
DeleteRegKey HKEY_CURRENT_USER "Software\Code Systems"
تو یه تایپیک نسخه پرتابل رو برای دانلود میذارم!
راستی به نظرتون بعد از بستن برنامه از پوشه C:\Users\{Your Name}\AppData\Local\Spoon هم بک آپ بگیریم!؟ یا نیازی نیست؟
درود
منظور من همان اولین پستی بود که در این تاپیک راجب فایل های Reg ارسال کرده بودم، بود! دقت نکردی! :d:
ولی من تازه دارم با این فایل های INI و INF حال وکنم!
خدا رو شکر من که مشکلی با این نرم افزار نداشتم و پس از تعویض ویندوز هم خوبی کار کرد!
بهتره یک فکری به حال ویندوزتون بکنید!:gah9: کار به 8 صفحه کشیده شد!
شب خوش
borhan_3010
05-04-2012, 11:57 PM
ای بابا دو ساعت داستان نوشتم؟
نظر پرسیدم:
میگم واسه نسخه پرتابل به نظرتون بعد از بستن برنامه از پوشه C:\Users\{Your Name}\AppData\Local\Spoon هم بک آپ بگیریم و اونو حذف کنیم!؟
یا نیازی نیست همون سریال کافیه؟
Magsoud
05-05-2012, 12:11 AM
بنام دوست
برهان جان ، بعد از چند روز تلاش سخت و خسته کننده، هنوز نمیخواهی رضایت بدهی؟
من که فکر میکنم همینطوریکه درست کردی کافیه.
eDvArDo
05-05-2012, 09:30 PM
سلام به دوستان خوبم
اساتید و علماء، خسته نباشید.
یادتونه که وقتی این سوال رو طرح کردم، چی جواب دادید؟! فرمودید که خودش پرتابله، حالا رضایت بده و همینطوری استفاده کن!.... بفرمایید اینم یکی از باارزشترین تاپیکها رقم خورد.
حالا اینجا سه تا سوال مطرح میشه:
1- spoon پرتابل شده توی سیستمهای دیگه سریال یا رجیست نمیخواد؟
2- حجم نهایی پرتابل شده چقدره؟ همون صدو پنجاه و چند مگ؟!
3- آیا میشه نهایتاً فقط بصورت تک فایل و بدون پوشه ساخت؟
امیدوارم با حواس پرتی که دارم سوتی نداده باشم!
ولی بنده همون اوایل عرض کردم که پرتابلش کردم، بصورت تک فایل و به حجم 82 مگ! (بدون پوشه و شسته و رُفته) احتمالاً در هر سیستمی یکبار سریال بخواد که کنارش گذاشتم!!! :d:
ولی یک سوال تاپ دارم که مخمو 2 سال درگیر کرده به دهها سایت خارجی مراجعه کردم، آخر نتیجه نگرفتم! توی یک تاپیک جدید مطرح خواهم کرد.! :ch0m:
سپاس
Magsoud
05-05-2012, 09:39 PM
......حالا اینجا سه تا سوال مطرح میشه:
3- آیا میشه نهایتاً فقط بصورت تک فایل و بدون پوشه ساخت؟..........
بنام دوست
1. spoon پرتابل شده ( با هر کدام از روش های گفته شده در این تاپیک) ، در سیستم های دیگر سریال نخواهد
خواست و اکتیو است.
2.بله حجم نهایی همان صدو پنجاه و چند مگ هست.
3. در صورتی تک فایله باحجم نزدیک به 80 مگا میشود که موقع اجرا ، اول Extract شده و بعد اجرا شود که در این
حالت هم سریال نخواهد خواست و اکتیو خواهد بود.
borhan_3010
05-05-2012, 10:54 PM
سلام به دوستان خوبم
اساتید و علماء، خسته نباشید.
یادتونه که وقتی این سوال رو طرح کردم، چی جواب دادید؟! فرمودید که خودش پرتابله، حالا رضایت بده و همینطوری استفاده کن!.... بفرمایید اینم یکی از باارزشترین تاپیکها رقم خورد.
حالا اینجا سه تا سوال مطرح میشه:
3- آیا میشه نهایتاً فقط بصورت تک فایل و بدون پوشه ساخت؟
امیدوارم با حواس پرتی که دارم سوتی نداده باشم!
ولی بنده همون اوایل عرض کردم که پرتابلش کردم، بصورت تک فایل و به حجم 82 مگ! (بدون پوشه و شسته و رُفته) احتمالاً در هر سیستمی یکبار سریال بخواد که کنارش گذاشتم!!! :d:
ولی یک سوال تاپ دارم که مخمو 2 سال درگیر کرده به دهها سایت خارجی مراجعه کردم، آخر نتیجه نگرفتم! توی یک تاپیک جدید مطرح خواهم کرد.! :ch0m:
سپاس
همین یه سوال ات یه هفته اس ذهن منو و جناب شیرین زبان رو درگیر کرده!!
آخر سر هم راضی نمیشد مجبور شدیم سرش کلاه بذاریم :gah9:
جواب ها رو جناب شیرین زبان دادند،
فقط ظاهرا Xstudio.exe برای محیط گرافیکی کاربردی نداره و موقتا می تونی بیخیالش بشی اگه رو حجم حساسی!
مورد بعدی می تونی به روش مجازی سازی یا فشرده سازی SFX تک فایل کنی
برای مجازی سازی اسکن اول بعد پوشه App رو ببری توی Program File بعد اون فایل رجیستری RegInfo.reg و RegSetting.reg رو اجرا کنی یه بار برنامه رو بالا بیاری و ببندی و اسکن دوم و ...
یا میتونی به صورت SFX فشرده کنی! یا به همین پرتابل Nsis رضایت بدی!
که من به شخصه همین پرتابل Nsis رو ترجیح میدم! و به هیچ وجه رتابل سازی این برنامه رو به روش مجازی سازی توصیه نمیکنم!
به اون روش خودت هم می پرتابل کنی کافیه به جای مرحله سریال دادن همون RegInfo.reg و RegSetting.reg رو اجرا کنی!
الان هم میگم برنامه پرتابله!
سوال میپرسی چرا دعوا داری؟؟ :nasihat:
eDvArDo
05-11-2012, 08:09 PM
سلام به دوستان خوبم
spoon پرتابل شده من توي اسكن اوليه اين Error رو داد، فكر كردم از پرتابل شده هست، نصبش كردم، ولي بازم همون مشكل!
اينو هم بگم كه ويندوزمو دو-سه روزيكه عوض كردم. مشكل از كجاست؟
http://www.pic.p30ask.com/images/33791140934196791460.jpg
سپاس
borhan_3010
05-12-2012, 01:14 PM
درود
1-به تنظیمات چیزی دست نزن!
2-ممکنه از اون مسیر باشه که برای فایل های سندباکس میدی همون آدرس وبلاگ ات میگم؟ اون مسیر رو تغییر نده Application Sandbox Location
3-مسیر های زیر رو از رجیستری حذف کن:
HKEY_CURRENT_USER\Software\Code Systems
HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Code Systems
و دوباره برنامه رو رجیست کن ببین باز این پیغام رو میده؟
4-تو نسخه های دیگه هم همین مشکل رو داری؟
به ترتیب از بالا چک کن ببین مشکل ات حل میشه؟
eDvArDo
05-13-2012, 10:32 AM
سلام به دوستان خوبم
مسير ذخيره فايلهاي سندباكسرو پيشفرض قرار دادم، مسيرهاي رجيستري بالا كه گفتي، حذف كردم، دوباره رجيست كردم، ولي بازم همون خطا داد!!!
يعني چي؟!
سپاس
eDvArDo
05-22-2012, 12:07 PM
سلام به دوستان خوبم
يه راه ميانبر براي پرتابل كردن Spoon 2012 پيدا كردم كه ازتون ميخوام بررسي و امتحان كنيد وببينيد پرتابل واقعي و دايمي ميشه؟!
پس از نصب برنامه، با استفاده از پچ پيوست شده (البته نميدونم شما همين پچرو داريد يا از سريال و ... استفاده ميكرديد؟!) اونو رجيست كنيد(حتماً بايد فايل studio.exe رو با موس گرفته و به قسمت شيار مربوطه در پايين پنجره پچ، كشده و رها كنيد)
http://www.pic.p30ask.com/images/33685721237061409399.jpg
خواهيد ديد كه پچ يك فايل بكآپ توليد ميكنه و در پوشه نصب برنامه با فرمت bak ذخيره ميكنه!
اين بكآپ شامل تمام مشخصه ظاهري و پنهاني نصب شده خواهد بود. (قبل از رجيست)
اين فايل بكآپرو به يك پوشه جديد انتقال و بعدش فرمت اين فايلرو به exe تغيير بديد.
حالابايد برنامه نصب شدهرو با نرمافزار مناسب unistall پاك كنيد.
به فايل اجرايي جديد مراجعه كرده، اجرا ميكنيم و با باز كردن دوباره پچ، اينبار از طريق كد سريال داده شده اونو رجيست ميكنيم و برنامهرو ميبنديم. (كپي كردن كدهايي كه در زمينه آبي قرار داره در محلي كه با شماره 1 در تصوير ذيل نشون دادم)
http://www.pic.p30ask.com/images/54490489798788655527.jpg
http://www.pic.p30ask.com/images/32141104830715699003.jpg
http://www.pic.p30ask.com/images/98726050946697786294.jpg
حالا همين فايل جديد رجيست شدهرو به همون قسمتي كه در بالا عرض كردم كشيده و رها ميكنيد و دوباره يك فايل بكآپ توليد ميشه كه بايد اونو به پوشه جديد ديگهاي انتقال و فرمتشرو به exe تبديل كنيم!
اين همون Spoon Studio 2012 Portable منحصر بفرد بنده هست!
لطفاً بررسي و نتيجه اعلام بشه!
سپاس
درود
من یک چیزی را متوجه نشدم.
مرحله رجیستر شدن Spoon در 2 مرحله صورت می گیرد.
1) فایل Studio.exe باید با Patch مورد نظر، کرک شده تا هنگام رجیستر شدن، پیغام خطا ندهد.
2) اطلاعات رجیستر شدن برنامه، باید از طریق خود برنامه و یا رجیستری به ان داده شوند.
بنابراین ما باید 2 کار را در مورد پرتابل ساختن انجام بدهیم:
1) فایل کرک شده را بدست بیاوریم
2) رجیستری را تغییر دهیم.
راستش من از شیوه کارتان سر در نیاوردم. به نظرم بعضی از مراحل را نیاز نبود انجام بدهید.
بیشتر توضیح بدهید ممنون می شوم
Magsoud
05-22-2012, 01:04 PM
بنام دوست
من که واقعا" گیج شدم که چه کار میکنی و چرا باید اینکار ها را که گفتی به این روش انجام دهیم
خوب ما که خودمان یکباره همان بار اول همه اینکار ها را انجام میدهیم.
بهر حال من که قاطی کردم منظورتان چیست
eDvArDo
05-22-2012, 02:01 PM
سلام به دوستان خوبم
آقا نيماي عزيز و دانشمندم، عرض كردم بررسي و امتحان كنيد!
درضمن چرا فكر ميكنيد براي رسيدن به يك جواب يا هدف، فقط يك راه وجود داره؟ يا راههاي كلاسيك وجود داره؟!
عزيزم، برو توي خوده فايل پرتابل نهايي و بررسي كن! نتيجه با پرتابلشده خودتون مقايسه بشه!
ديگه چي؟
سپاس
Magsoud
05-22-2012, 03:09 PM
.........
بنام دوست
من روشی را که فرمودید در دو تا ویندوز تست کردم جواب نمیدهد. لذا فکر میکنم
1. در سیستم شما جواب میدهد بخاطر اینکه شما بعد از این کار ها اطلاعاتی را که در رجستری
ثبت شده ، پاک نمیکنید در نتیجه برنامه اطلاعات اکتیو بودن را در رجستری دیده و جواب میدهد.
2. فایلی که با روش شما ذخیره میشود نمیتواند اکتیو باشد. چون کد های اکتیو بودن در داخل این
فایل که ذخیره نشده بلکه کد ها داخل رجستری هستند.
borhan_3010
05-22-2012, 06:59 PM
@eDvArDo (http://forum.p30ask.com/members/edvardo-134158/)
درود
در مورد قسمت bak : در واقع همون فایل exe قبل از کرک شدن هستش که فایل پچ اونو به عنوان بک آپ پسوندش رو به bak تغییر میده!
خوب اگه بیاید و پسوند رو exe برگردونین در واقع همون فایل کرک نشده اول رو خواهید داشت!!! :cheshmak98:
eDvArDo
05-22-2012, 07:32 PM
سلام به دوستان خودم
استاد از زحمات شما متشكرم
برهانجان، اينقدر كه آگاهم به اين مسئله! توجه داشته باشيد كه فايل studio.exe كه ازش بكآپ گرفته ميشه 40 مگ و بكآپ مورد نظر 131 مگ هست! پس اينجا يه اتفاقي افتاده كه بكآپ بيش از 3 برابر افزايش حجم پيدا كرده! اين بكاپ از كليه متعلقات نصب شده ظاهري و باطني Spoon هست كه بصورت يك فايل واحد در اومده! مشكل من اينه كه اگه بشه كاري كرد كه نياز به افزودن كليدهاي رجيستري نباشه! به اصطلاح اين فايل كرك شده بشه! (تاكيد ميكنم: "همين فايل")
من فكر ميكنم دوتا مشكل دارم:
1- زبان نوشتاري من زيادي ساده هست و در فضاي علمي اساتيد بزرگوار قابل درك نيست!
2- خواستههاي من، خواستههاي قابل انتظار براي اساتيد بزرگوار نيست!
يك مثال ساده ميزنم:
در بحثهاي يكي از تاپيكها (شايد همين تاپيك) سوال كردم كه آيا برنامهاي هست كه منحصراً بشه فايل تنظيمات رجيستري هر نرمافزار رو به ما بده؟
استاد جواب دادند كه نميدونم چرا اين سوالو كردي؟ ما كه توضيح داديم تغييرات رجيستري با نرمافزار Total Uninstall Pro مشخص ميشه كه ميتوني از همين برنامه بگيري!
خودمو سرزنش كردم كه اي بيسواد! اين چه سوالي بود كه كردي؟! و .....
حقيقتش شخصيت من اينطوريه كه از سوال پرسيدن نميترسم و در هر علمي اشتهاي يادگيري دارم ولي شايد توي بسياري از اين علوم پايه قوي و زيرساخت بهمپيوسته ندارم!
ازين يك خط كه بگذريم چندروز پيش همين استاد در يك تاپيك به معرفي نرمافزار بكآپ از تنظيمات رجيستري نرمافزارهاي نصب شده در ويندوز پرداختند كه دقيقاً همون خواسته بنده بود!
البته در اون تاپيك فقط از استاد تشكر كردم و چيزي نگفتم ولي اينجا لازم ديدم در دنباله عرايضم اينوهم متذكر بشم.
بهرحال در بالا عرض كردم كه مشكل از طرف بنده هست و از اين بابت از شما بزرگواران (خصوصاً استاد خودم جناب شيرين زبان) پوزش ميخواهم
سپاس
Magsoud
05-22-2012, 07:47 PM
بنام دوست
اولا" از قدیم گفته اند پرسیدن عار نیست ندانستن عار هست
خود بنده چیز هاییکه از کامپیوتر نمیدانم واقعا" صد ها برابر چیز هایی است که فکر میکنم میدانم.
از طرف دیگر بنده هم یک انسانم و ممکن است خیلی مواقع نتوانم منظور عزیزانم را درست متوجه شوم.
از این بابت عذر تقصیر دارم.
اما در مطالب بالا یک نکته را هم باید عرض کنم
فرمودید :(فايل studio.exe كه ازش بكآپ گرفته ميشه 40 مگ و بكآپ مورد نظر 131 مگ)
جواب: فایل studio.exe كه ازش بكآپ گرفته ميشه 114 مگ و بكآپ مورد نظر نیز 114 مگا بایت است. این فایل
XStudio.exe است که 40 مگا بایت میباشد و کاری با آن نداریم.
borhan_3010
05-22-2012, 08:47 PM
درود
ادواردو جان دوست عزیزم
برای ذهن خلاق سوال پیش میاد! و تو این دسته افراد دارای علاقه میرن دنبال جواب اش! بنابراین اگه برات سوالی پیش نیومد یا نرفتی دنبال جواب اش باید نگران باشی!!
این که دنبال راه های غیرمتعارفی نشون میده ذهن خلاقی داری و ذهن ات محدود به روش های معمولی از قبل تعیین شده نیست! این خیلی عالیه ...
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.