PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : صعود تراکتورسازی با پیروزی پرگل/پرسپولیس باز هم به "چهار میخ" کشیده شد

afsanah82
04-26-2012, 07:06 PM
به گزارش خبرگزاری فارس، دیدار تیم‌های تراکتورسازی تبریز و پرسپولیس در چارچوب هفته سی‌ودوم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از ساعت 16:30 در حضور حدود 60 هزار تماشاگر در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز آغاز شد و با نتیجه 4 بر یک به سود تراکتورسازی به پایان رسید.

فلاویو لوپز در دقایق 50 و 63، فرزاد حاتمی در دقیقه 57 و محمد ابراهیمی در دقیقه 65 برای تراکتورسازی گلزنی کردند. تک گل پرسپولیس را هم رضا نورمحمدی در دقیقه 79 به ثمر رساند.

هادی نوروزی در دقیقه 21 یک ضربه پنالتی را برای پرسپولیس هدر داد. ضربه نوروزی از کنار دروازه محسن فروزان به بیرون رفت.

تراکتورسازی با این پیروزی نه تنها تفاضل گلش را به 23 رساند بلکه 62 امتیازی شد و به رده دوم جدول رده‌بندی صعود کرد و جای استقلال را گرفت. پرسپولیس نیز 39 امتیازی ماند و در همان رده دهم باقی ماند.

سرخ‌پوشان تهرانی هفته گذشته نیز با نتیجه 4 بر 2 مغلوب سایپا شده بود اما باخت برابر تراکتورسازی سنگین‌ترین شکست این تیم در فصل جاری بود.

علیرضا فغانی قاضی این دیدار به احسان حاج صفی از تراکتورسازی و امیرحسین فشنگچی، ایمون زاید و مهدی مهدوی‌کیا از پرسپولیس کارت زرد نشان داد.

ترکیب تراکتورسازی:

محسن فروزان، امیرحسین صادقی، قاسم حدادی‌فر (46- مهدی کیانی)، فرزاد آشوبی (46- محمد ابراهیمی)، فلاویو لوپز، میلاد فخرالدینی، احسان حاج‌صفی، مرتضی اسدی، توزی رودریگوئز، فرزاد حاتمی (88- علی علیزاده) و سیاوش اکبرپور

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

ترکیب پرسپولیس:

میثاق معمارزاده، محمد نصرتی، ممدوتال، رضا نورمحمدی، مازیار زارع، امیرحسین فشنگچی (75- ابراهیم شکوری)، حسین بادامکی، حمیدرضا علی‌عسگر (76 - مهدی مهدوی‌کیا)، هادی نوروزی (76- وحید هاشمیان)، ایمون زاید و غلامرضا رضایی

سرمربی: مصطفی دنیزلی

afsanah82
04-26-2012, 07:07 PM
آی حال داد!!!!!!!!:gah9::gah9::gah9::gah9::gah9:

turk
04-26-2012, 09:26 PM
بسیار جالب انگیزناک شده .................................................. ...
BananezorroBananezorroBananezorroBananezorroBanane zorroBananezorroBananezorroBananezorroBananezorroB ananezorroBananezorro

S.M.P
04-26-2012, 10:48 PM
آی حال داد!!!!!!!!:gah9::gah9::gah9::gah9::gah9:

سلام
زنده باد تراکتور که واقعا چهار تا میخ رو خوب در بازی به زمین فرو کرد :دیhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/smilies-azardl%20(182).gif

به دوستداران این تیم پرهوادار تبریک میگم > پیروزی شیرین و دلچسبی بود :دی

sorna
04-26-2012, 11:03 PM
رضا تراکتور هم شد تیم تیم فقط گهر زاگرس:d:

afsanah82
04-26-2012, 11:06 PM
داغلاری سوکر تراختور

sorna
04-26-2012, 11:15 PM
از کی تا به حال ترکتور شد دژ بر که کوها رو بکنه

داغلار ماشین تراختور

navidnavid
04-27-2012, 12:19 AM
آقا من حدود 12 سالی هست که دیگر فوتبال ندیدم شموشک نوشهر هنوز تو لیگ برتز هست یا نه نمی دونم قبلنها بود حالا را نمی دونم
کسی خبری از تیم های قدیمی مثل پلی اکریل اصفهان- کشاورز -ملوان بندر انزلی داماش و این جور تیم ها نداره هستند یا نیستند
راستی من نمی دونم که آیا مارک بوسنیچ هنوز هست نیست زنده است مرده است کسی از اون خبری نداره چون من خیلی بهش علاقه داشتم. خبری از روبرتو کارلوس هم اگر داری بگذارید که ایا هست یا نیست من خیلی از تاریخ فوتبال عقب موندم اگر ممکنه یک سری اطلاعاتی به ما هم بدهید راستی جام جهانی که حالا می خواهیم بریم درونش مال کدام کشور هست آیا ایران هست یا نه

sorna
04-27-2012, 12:45 AM
آقا من حدود 12 سالی هست که دیگر فوتبال ندیدم شموشک نوشهر هنوز تو لیگ برتز هست یا نه نمی دونم قبلنها بود حالا را نمی دونم
کسی خبری از تیم های قدیمی مثل پلی اکریل اصفهان- کشاورز -ملوان بندر انزلی داماش و این جور تیم ها نداره هستند یا نیستند
راستی من نمی دونم که آیا مارک بوسنیچ هنوز هست نیست زنده است مرده است کسی از اون خبری نداره چون من خیلی بهش علاقه داشتم. خبری از روبرتو کارلوس هم اگر داری بگذارید که ایا هست یا نیست من خیلی از تاریخ فوتبال عقب موندم اگر ممکنه یک سری اطلاعاتی به ما هم بدهید راستی جام جهانی که حالا می خواهیم بریم درونش مال کدام کشور هست آیا ایران هست یا نه

در مورد شموشک نوشهر باید توی لیگ استانی باشه پلی اکریل و کشاوز منهل شدند ملوان وداماش که توی لیگ برترن

اما مارک بوسنیج روهم می تونی اینجا یه خبری ازش بگیری
http://forum.p30ask.com/thread148842.html
روبرتو کارلوس هم که فعلا خبر جدیدی ازش نیست فقط اخرین خبر این بود که توی لیگ ترکیه بود

حالا یه سوال چطور شد از تیم کشاوز و پلی اکریل که تیم های قدیمی بودن پرسیدی بعدش از داماش که یه تیم تازه تاسیس از لحاظ اسمی پرسیدی چونکه اگه می خواستی اسم قدیمی ان بگی باید می گفتی استقلال رشت ویا پگاه گیلان

n1ma
04-27-2012, 12:49 AM
درود
من هم 10-15 سالی میشه که فوتبال ندیدم!:gah9::d::g:
ولی جدی تراکتور هم شد تیم؟!!:khe::g:lollaugh3
فکر کنم الان ای پی بن بشم!!:d:ugly004
:b mas:

Ezaafi
04-27-2012, 01:39 AM
سلام
البته نگین کتاب بخون و اینا... ولی روبرتو کارلوس شده بازیکن مربی آنژی. یکی دو سالی هم هست. بوسنیچم مفسر شده.