PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازیابی اطلاعات از مموری کارت آسیب دیده

turk
04-26-2012, 12:06 AM
سلام
اساتید مساله ای برایمان شاخ شده است نیاز به امداد دارم:

مساله:
یه مموری کارت mmc داریم ، با کارت ریدر به سیستم زدیمش، سیف نکردیم و کشیدیمش ، دیگه مموری کارت آنتن نداد، با گوشی هم به جایی نرسیدم،

حال نیاز به کمک برای دست یاتی به اطلاعات دارم

borhan_3010
04-26-2012, 12:14 AM
درود
فرمت نمیشه؟ با گوشی یا سیستم؟ وقتی متصل می کنی چی میگه؟
ببین با این برنامه به جایی نمیرسی؟
Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 Free - Windows-based Format Utility for HP Drive Key or DiskOnKey USB Device - Softpedia (http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml)

تو چت باکس نوشته بودی i can solve any things

turk
04-26-2012, 12:24 AM
درود
فرمت نمیشه؟ با گوشی یا سیستم؟ وقتی متصل می کنی چی میگه؟
ببین با این برنامه به جایی نمیرسی؟
Download HP USB Disk Storage Format Tool 2.2.3 Free - Windows-based Format Utility for HP Drive Key or DiskOnKey USB Device - Softpedia (http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml)

فرمت نمیشه که هیچ ، با کارد ریدر رو سیستم نمیشناسه و علامت درایو رو نمیاره با گوشی corrupted !
فکر کنم مثل اون 2 تای دیگه سوزیده :ashk:

تو چت باکس نوشته بودی i can solve any things

والا سعی کردم حلش کنم اول بهش پماد سوختگی زدم اما حالش خوب نشد گفتم بیارم اورژانس دکترا ببیننش !

حالا امیدی هست دکتر؟

borhan_3010
04-26-2012, 12:31 AM
درود
با اون برنامه hp هم تست کردی نشد؟
با خود ویندوز فرمت کن ولی quick format نزن! همچنین فایل سیستمی رو FAT بزن نه FAT 32 یا NTFS

نشد یه برنامه تو لینک زیر هست تریال 45 روزه با نام Corrupted Memory Stick Data Recovery تست کن شاید فرجی شد:
http://software.ivertech.com/CorruptedMemoryStickDataRecovery_software24134.htm

turk
04-26-2012, 12:39 AM
درود
با اون برنامه hp هم تست کردی نشد؟
با خود ویندوز فرمت کن ولی quick format نزن! همچنین فایل سیستمی رو FAT بزن نه FAT 32 یا NTFS

نشد یه برنامه تو لینک زیر هست تریال 45 روزه با نام Corrupted Memory Stick Data Recovery تست کن شاید فرجی شد:
Corrupted Memory Stick Data Recovery Download Trial for Free. $45.00 to Buy. (http://software.ivertech.com/CorruptedMemoryStickDataRecovery_software24134.htm )

ارباب تو پست قبلی هم عرض کردم که سیستم نمیشناسه ، حال اگر بفرمائید که چطور فرمت کنم ممنون میشم

borhan_3010
04-26-2012, 12:44 AM
اگه اصلا نمیشناسه ممکنه سوخته باشه و نشه کاری براش کرد!
اگه می شناخت و باز نمیشد با روش هایی که گفتم ممکن بود درست شه که برای خودم پیش اومده بود قبلا !

turk
04-26-2012, 01:02 AM
یهر حال مرسی
این سال جدید برای من در زمینه ی کامپیوتر جز نکبت چیزی نداشت
همه ی دارو ندارم یکی پس از دیگری داغون شدند
کم کم به این نتیجه می رسم که باید ...

3adegh
04-26-2012, 01:09 AM
سلام
برو توی disk management بعدش مموری رو وصل کن ببین میاد.
شاید letter اش پریده باشه.
http://www.pic.p30ask.com/images/14473725242666668475.jpg (http://www.pic.p30ask.com/)

turk
04-26-2012, 01:26 AM
نچ
اون وقت رو گوشی باید کار میداد که ....

3adegh
04-26-2012, 01:39 AM
دلیل نمیشه که.
آخه شبیه این مشکل واسم دوستم پیش اومده بود ولی اون فلش بود.میزدی چیزی نمیومد.رفتم management دیدم اونجا هست ولی letter نداره .change letter کردم درست شد.

turk
04-26-2012, 02:08 AM
صادق خان گل
وقتی میگم نچ منظورم این نبود که شما اشتباه میگی و من اینو اصلا امتحانم نمی کنم بلکه امتحان کردم و جوابی نداد در حقیقت هیچ چی تو دیسک منیجمنت لیست نشد یعنی اونجام نشناخت
اگر از پست قبل من چنین برداشتی شد متاسفم و منظورم این نبود
اینو بی ادبی من ندونید
تک تک پاسخ های عزیزانی که لطف می کنند و پست میدن برای من ارزشمند هستش و امتحانش می کنم
باز پوزش

تقریبا مطمئنم سوخته اما یه وقتایی هست که آدم نمی خاد چیزی رو قبول کنه، خواه سوختن یک مموری کارت ( که شاید از نظر شما چیزی کم اهمیت و مسخره باشه ) یا ...

متشکر از لطفتون

Magsoud
04-26-2012, 12:33 PM
بنام دوست

من در خیلی جا ها دیده ام که اینگونه مشکل با استفاده از برنامه HDD LLF Low Level Format Tool برطرف شده است (فرمت کامل نه سریع)

HDD LLF Low Level Format Tool 4.12 - TechSpot Downloads (http://www.techspot.com/downloads/5265-low-level-format-tool.html)

turk
04-26-2012, 01:37 PM
بنام دوست

من در خیلی جا ها دیده ام که اینگونه مشکل با استفاده از برنامه HDD LLF Low Level Format Tool برطرف شده است (فرمت کامل نه سریع)

HDD LLF Low Level Format Tool 4.12 - TechSpot Downloads (http://www.techspot.com/downloads/5265-low-level-format-tool.html)

استاد گرامی
از توجه و پاسخ شما بسیار سپاسگزارم
اکثرا دوستان نبز نرم افزار هایی برای این موارد معرفی می نمایند اما چیزی که من نمی دانم و راهش را بلد نیستم اینست که چگونه وقتی کارت حافظه بعنوان دیوایس متصل شده به سیستم شناسایی نمی شود برنامه بتواند آنرا فرمت یا تعمیر کند؟ اگر راهی ، ترفندی ، چاره ای برای اینچنین شرایطی هست خواهش می کنم من را از دانستن آن محروم نفرمائید، چگونه نرم افزار را وادار کنم که آنرا فرمت کند؟
مرسی

Magsoud
04-26-2012, 02:05 PM
بنام دوست

دوست گرامی ، سوالتان متاسفانه در تمام صفحات وب بی جواب است.
تنها نکته ای که میتوانم بگویم این است که ویندوز قادر به شناسایی نیست بدین معنی نیست که
برنامه های دیگر مثل نمونه ایکه معرفی کردم هم نمیتوانند بشناسند.
روش شناسایی ویندوز و برنامه ها متفاوت است.
برنامه های اینگونه خیلی قویتر از ویندوز میتوانند موجودی را شناسایی کنند. و حالا که ویندوز نمیشناسد
تنها راه باقیمانده ،استفاده از برنامه های Low level format است و شما هم چاره ای جز امتحان انواع مختلف
این برنامه ها نداری.

و در انتها امسال گویی برای شما هم مثل بنده ، سالی پر دردسر است

fg54
04-26-2012, 03:12 PM
سلام. من گفته ی اقای شیرین زبان را درست میدانم . چون شناسایی رمها توسط سیستمهای متفاوت ممکن است تفاوت داشته باشد. من برای خودم بارها این مسائل پیش امده و دیگه برام عادی شده.دو هفته پیش مموری گوشی همسرم این اتفاق براش افتاده بود و هیچ سیستمی انرا شناسایی نمیکرد چندین برنامه هم برای باز کردن و یا لااقل فرمت کردنش هم استفاده کردم ولی جواب نمیداد و بعضا باعث هنگ سیستم میشد. خیلی توی وب گشتم تنها چیزی که بود انرا با یک گوشی دیگه فرمت کنم . ولی نه با خود گوشی و نه با گوشی خودم فرمت نشد! برادرم گوشی n8 دارد و گفت گوشی من میتونه اونو فرمت کنه ! راستش من جدی نگرفتم ولی همینجوری که داشتم نگاش میکردم دیدم گوشی انرا شناخت و بدون هیچ مشکلی انرا فرمت کرد. بعدا من ب سیستم خودم وصل کردم دیدم که نسوخته و همه چیز خوبه !

Magsoud
04-26-2012, 03:20 PM
بنام دوست
ضمن تشکر از نکاتیکه دوست ارجمندمان عنوان فرمودند باید عرض کنم که همین اظهار نظر های اینگونه هست که
اطلاعات ما ها با همدیگر share شده و امیدوارم نتیجه هم بدهد.
اگر همانطوریکه دوست ارجمندمان fg54 و دیگران تجربیات خود را اعلام کردند ، بقیه هم کمک کنند ، در خیلی از موارد
مشکلات لاینحل نیز میتوانند حل شوند

turk
04-26-2012, 04:24 PM
ضمن تشکر ویژه از استاد و دوستانی که همراهی و راهنمایی کردند همونطور که در پست قبلی (11) عرض کردم فیدبک منفی که اعلام می کنم دلیل بر این نیست که من آن نظر را رد می کنم و یا آنرا امتحان نمی کنم بلکه همه ی نظرات برایم ارزشمند هستند و تک تک آنها را امتحان می کنم حتی اگر با نرم افزار تست کنم و نتیجه منفی باشد اگر هر کدام از عزیزان همان نرم افزار را با ورژن متفاوت (بالاتر) معرفی کرده باشند دوباره تهیه کرده و با آن ورژن هم امتحان می کنم

در مورد برنامه ای که استاد لطف فرمودند:
برنامه را از لینک ارائه شده دانلود کردم ( البت نسخه ی پرتابل را ) و در تست تنها هارد بنده را برایم لیست کرد در هر دو حالت با کارت ریدر و با کارت ریدر خود لپ تاپ تست کردم نتیجه منفی بود

مساله خود مموری نیست مساله این است که هر دو روز یه مموری کارتم فرتی می پکه آدم کفرش در میاد همشونم از یه کارت ریدر یا یه پورت یا رو یه گوشی نمی سوزن که بگم حتما اون کارت ریدر یا گوشی مشکل یا اتصالی داره

باور بفرمائید از خرید مموری دیگه خسته شدم هر مغازه ای میرم یارو تا منو می بینه یاد مموری کارت میوفته از هر مارکی و از گرون تا ارزون همه رو امتحان کردم اما ...

تنها چیزی که بود انرا با یک گوشی دیگه فرمت کنم . ولی نه با خود گوشی و نه با گوشی خودم فرمت نشد! برادرم گوشی n8 دارد و گفت گوشی من میتونه اونو فرمت کنه ! راستش من جدی نگرفتم ولی همینجوری که داشتم نگاش میکردم دیدم گوشی انرا شناخت و بدون هیچ مشکلی انرا فرمت کرد. بعدا من ب سیستم خودم وصل کردم دیدم که نسوخته و همه چیز خوبه !

خوشا به حالت که لااقل مشکل شما حل شده
من که گوشی چلاقی دارم که اگه مموری رو نسوزونه درستش نمی کنه از طرفی متاسفانه داداشی هم ندارم که گوشی کار درست داشته باشه حالا باید یا یه گوشی بگیرم برای مموری کارتم یا یه مموری کارت بگیرم واسه گوشیم ..:afd:

امسال گویی برای شما هم مثل بنده ، سالی پر دردسر است

آخ گفتی استاد ، امسال هرچی بلای ناشناخته هست سر من میاد از فایل هایی که با داس دیلیت شدند و دیگه اثری ازشون یافت نشد تا ... و ... و حالا یکی دیگه از مموری هام :ga0:
نمی دونم کی نفرینم کرده که الهی به تیر غیب دچار شی و منم هی دارم دچار می شم
کسی فالگیر کار درست سراغ نداره ؟!

اگر راهی پیدا کنم یه گونی مموری کارت دارم که باید آچار کشی بشن

به پیوست تصویر سه مورد از آخرین کارت های مبتلا همراه با تنی چند از ادوات منهدم شده ارائه می شود باشد که رحمتی شامل حال ما شود

10608

سپاس از همگی دوستان

Magsoud
04-26-2012, 04:37 PM
بنام دوست

از فکرم مطمئن نیستم، ولی توصیه میکنم سیستم برق رسانی به کامپیوترتان را بازبینی فرمایید.
یک مدتی منبع تغذیه کامپیوترتان را عوض کنید. ممکن است برق اضافی میدهد.

گفتم از نظرم مطمئن نیستم.