PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجرای ایزوی Acronis True Image Home 2012 Plus Pack از منوی بوت ویندوز 7

Magsoud
04-25-2012, 09:48 PM
بنام دوست

1. برنامه EasyBCD 2.1.2 را نصب نمایید.
2. ایزوی Acronis True Image Home 2012 Plus Pack را به Acronis تغییر نام داده و در درایو C قرار دهید.
3. برنامه EasyBCD 2.1.2 را اجرا و تنظیمات زیر را در منوی آن انجام دهید:
__ در سمت چپ منو روی گزینه Add New Entry کلیک کنید.
__ حال در سمت راست پنجره ، در قسمت Portable/External Media روی زبانه ISO کلیک کنید.
_____ در محل Name عبارتی را که میخواهید منوی بوت ویندوز 7 نشان دهد بنویسید (من نوشتم Acronis).
_____ در محل Mode ، من عبارت Load from memory را انتخاب کردم. توجه داشته باشید که با این انتخاب
ایزو موقع اجرا در رم اجرا خواهد شد.اگر حجم ایزوی شما کم باشد (کمتر از 200 مگا) میتوانید گزینه Run from Disk
را انتخاب نمایید.
_____ در قسمت path محل ایزو یعنی در این مثال C:\Acronis را باید مشخص کنید.
_____ حال روی دگمه Add Entry کلیک کنید.

حال اگر ری استارت کنید خواهید دید که به منوی بوت ویندوز 7 گزینه مربوطه اضافه شده که با انتخاب آن و زدن کلید
Enter برنامه Acronis True Image Home 2012 Plus Pack اجرا خواهد شد.

تذکر:
در آزمایش بنده همه چیز درست کار کرد بغیر از ماوس که کار نکرد. و مجبور شدم از کلید های کی برد استفاده کنم.

hadi98
04-25-2012, 11:26 PM
سلام استاد خسته نباشید
من هم قبلاها از همین روش عالی استفاده میکردم
ماوس و کیبورد هم همه چیز به خوبی و با سرعت کار میکرد
فقط یک چیز: اونم اینکه وقتی ریکاور میکنیم، اون فایل ANG که توسط EasyBCD ساخته شده بود خراب میشه و دیگه کار نمیکنه.
برای حل این مشکل هم من این فایل را در یک پارتیشن دیگه کپی و نگه داشتم که بعد از ریکاور کردن، دوباره سر جای اولش کپی میکنم.
نمیدونم دیگه نظر شما چیه.