توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن آیکن Show Desktop به Quick Launch در ویندوز 7
Magsoud
04-25-2012, 07:01 PM
بنام دوست
کاربران ویندوز ایکس پی درتسک بار این ویندوز ، بصورت پیشفرض آیکن Show Desktop را دارند.
اگر کاربران ویندوز هم هم علاقه دارند که این گزینه را Quick Launch داشته باشند به شرح زیر عمل نمایند:
1.برنامه Notepad را اجرا و عبارات زیر را تایپ و آن را با نام Show Desktop.scf جایی ذخیره نمایید.
[Shell]
Command=2
IconFile=explorer.exe,3
[Taskbar]
Command=ToggleDesktop
حال میتوانید این فایل را با drop کردن به Quick Launch در آن جا داشته باشند.
سلام
استاد یه همچین قابلیتی در گوش پایین سمت راست موجوده اونوقت این که شما گفتی چه فرقی با اون داره ؟
Magsoud
04-25-2012, 07:33 PM
بنام دوست
من نمیدانم موردی که شما می فرمایید کدام است. میشه بیشتر توضیح دهید؟
منظورم اینه بزرگوار
10607
Magsoud
04-25-2012, 08:23 PM
بنام دوست
این ترفند روشی است که با آن همواره آیکن مورد بحث ، دقیقا" مثل ویندوز ایکس پی ، در معرض دید و در
سمت چپ قابل دسترس است
لذا کاربری که غلاقمند است و نیاز دارد استفاده میکند. و در صورتیکه کاربری عادت به استفاده از قسمت
راست تسکبار با کلیک روی فلاش و انتخاب ، دارد نیازی به این ترفند نخواهد داشت.
eDvArDo
04-29-2012, 03:52 PM
سلام به استاد خوبم، جناب آقای شیرین زبان:
از اینکه کسانی مثل شما که این طرز فکرو دارند " به آنچه که دیگران در اختیارشان قرار میدهند، اکتفا نکرده و راههای دیگر را می آزمایند " در اینجا دانش خود را سخاوتمندانه به دوستان جوان عرضه میکند، بسیار خوشحال و خوشبختم.
بار دیگر و به نمایندگی از تمامی اعضای انجمن p30ask - "انجمن مغزهای رایانه ای" از شما قدردانی کرده و آرزوی سلامتی و طول عمر با عزت و بابرکت برای شما دارم.
استاد سپاس
Magsoud
04-29-2012, 04:16 PM
بنام دوست
خواهش میکنم اینقدر بنده را شرمنده نکنید.
نمیدانم چی باید بگویم
دوست داشتن قلبی را با هیچ واژه ای نمیشود درست تعریف کرد
همه شما ها را دوست دارم
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.