PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : برداشتن رمز eset

Ezaafi
04-24-2012, 01:56 AM
سلام به همه
تو آنتی ویروس نود، اگه رمزی رو براش تعریف کنیم که قسمتهای ویژه ش برای هر کسی باز نشه، و بعدش بزنه و رمزه رو یادمون بره چه گلی باید به سرمون بگیریم؟ (البته درستش اینه که به سرم بگیرم؟!) آیا وقتی براش رمز تعریف میکنیم، فایلی تو سیستم میسازه تا اونو نگه داره یا تو رجیستری کلید و متغیری میسازه؟ که مثلاً با ویرایش یا حذف اون دوباره بی رمز بشه! (زرشک) اگه کسی بتونه کمک کنه بی نهایت ممنون میشم. نسخه آنتی ویروسشو نمیدونم ولی احتمال میدم نسخه 5 باشه. طرف داغونه چون بازیهاش رو نمیتونه نصب کنه!!! (حالا بگیر داش بیژن!)
و حالا یه سوال هم از طرف خودم: این پردازش پس زمینه نود رو چه جوری باید متوقف کنیم؟ تسک منیجر که خطا میده. چه جوری میتونم اونو از کار بندازم؟ وقتی آنتی ویروس رو غیر فعال میکنم اون پردازش سر جاشه و تازه بعضی وقتها رمم میخوره.
مرسی از همگی

turk
04-24-2012, 03:16 AM
تو آنتی ویروس نود، اگه رمزی رو براش تعریف کنیم که قسمتهای ویژه ش برای هر کسی باز نشه، و بعدش بزنه و رمزه رو یادمون بره چه گلی باید به سرمون بگیریم؟

بنده هم یه بار این بلا سرم اومد یادمه اون موقع گل رس گرفتم خوب کار داد :d:
ساده ترین راه کاملا پاک کن بعد کاملا نصب کن یه بار که دهن آدم کاملا اسفالت میشه دیگه دفعه ی بعد بیخودی زیاد حساس نمیشه رو همه چی پسسورد بذاره اگرم رمز بذاره چیزی انتخاب می کنه که یادش بمونه ( واسه من که این طوری بود )

و حالا یه سوال هم از طرف خودم: این پردازش پس زمینه نود رو چه جوری باید متوقف کنیم؟ تسک منیجر که خطا میده. چه جوری میتونم اونو از کار بندازم؟ وقتی آنتی ویروس رو غیر فعال میکنم اون پردازش سر جاشه و تازه بعضی وقتها رمم میخوره

اگه اونو غیر فعال کنی که دهن آنتی ویروس رو مورد عنایت قرار دادی که ... !
ببین دوست من آنتی ویروس ها دارای بالاترین پرمیشن ها در سیستم هستند و از طرفی مجوز های دسترسی به فایل های خودشون رو به نحوی تعیین می کنند که کسی نتونه انگولکش کنه ، حتی سایر انتی ویروس ها و حتی شما دوست عزیز !
اگه این طور باشه و شما به راحتی این کارو انجام بدی یقین بدون زپرتی ترین ویروس ها هم می تونن این کارو بکنن و این یعتی بازهم دهن آنتی ویروس .... !
بماند که بعضی ویروس های تقویت موتور شده این کارو هم انجام میدن . اونهم به بیرحمانه ترین شکل ممکن !

و اما در مورد رم ، آقا بذار بخوره نوش جونش، آنتی ویروس بخوره و ازت محافظت کنه خوبه یا ویروس بخوره و گند بزنه به سیستم ؟

Ezaafi
04-24-2012, 01:33 PM
سلام
ممنون از turk عزیز
آقا اون پردازشه که تو نسخه های قبلی میشد غیر فعالش کرد... مگه نه؟
برای حذف و نصب دوباره آنتی ویروس هم رمز می خواد!! گل رس هم جواب نمیده داداش!
بازم ممنون

turk
04-24-2012, 11:11 PM
سلام

برو به http://download.eset.com/special/unlock.exe یا از ضمیمه دانلود کن

برای ورژن های 3 ، 4 و 5 انتی ویروس و اینترنت سکیوریتی

و برای نسخه ی 2.7 از زیر دانلود کن

http://download.eset.com/unlock.exe

اجراش کن ( تو سون run as admin )

یه آیدی باید بهت بده

برو به ESET Customer Care Support Request (http://go.eset.com/us/support/contact/)

کدی که برنامه داده رو وارد کن

آنلاک به ایمیلت بیاد و ...

خودم امتحان نکردم رو سیستمم نود ندارم ...

-----------------------------------------------
اضافه شد
مراحل بصورت تصویری
-----------------------------------------------

10603

10604
10605

Ezaafi
04-25-2012, 01:54 AM
سلام
دست گلت درد نکنه داداش. خیلی خیلی ممنونم رفیق.
اگه باز گیری افتاد، میام و مزاحم میشم!
چاکریم!

Ezaafi
05-06-2012, 03:47 PM
سلام
اون مشکلی که تو پست اول بود (پیدا کردن کلید تو رجیستری) رو پیدا کردم. گفتم اینجا بذارم شاید به کار کسی بیاد.
وقتی رمز واسه Eset گذاشتین و زد و حافظه تون یاری نکرد و رمز رو فراموش کردین، اجازه تنظیمات رو ندارین. حتی اجازه حذف آنتی ویروس رو. برای حل این مشکل، این مراحل رو دنبال کنید:
ابتدا ویندوز رو از راه Safe Mode بالا بیارید. بعد وارد این مسیر از رجیستری شده:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\ESETSecurity\Curr entVersion\Info

و متغیری به نام PackageID رو حذف کنید. دیگه اون رمز از روی برنامه برداشته میشه.

توجه: در نسخه‌های قدیمی‌تر این آنتی ویروس این متغیر در مسیر زیر قرار گرفته است که مجدد بایستی به روش بالا حذف شود:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\ESET\NOD\CurrentVersio n\Info

نکته: بنده خودم این رو امتحان نکردم!!:d:
نکته بعد: منابع این روش بیژن هستش و سایت ترفندستان.