s.rozekabood
04-23-2012, 11:21 AM
مواد لازم برای كوكي شکلاتی
کره : 90 گرم
شکر : سه قاشق سوپ خوری
وانیل : یک چهارم قاشق سوپ خوری
قهوه : یک و نیم قاشق چایخوری
آب داغ : یک قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 245 گرم
شکلات سفید ذوب شده : 200 گرم
شکلات سیاه ذوب شده : 200 گرم
خامه ساده : 100 گرم
طرز تهیه کوکی شکلاتی
1 - سینی فر را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2 - شکر، کره و وانیل را به هم بزنید تا کرمی شود.
3 - تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید. آرد را هم بیفزایید.
4 - خمیر را با کمک وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و با کارتر گرد برش داده و روی سینی فر قرار بدهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر بپزید. خامه را روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش آمد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس کرم را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
5 - بعد از اینکه کوکی ها را از فر خارج کردیم و خنک شد، داخل آن را از مواد شکلات سفید به وسیله قیف و ماسوره پر کنید.
6 - بعد از اینکه خودش را گرفت کف شیرینی را داخل شکلات سیاه ذوب شده فرو کنید و اجازه بدهید تا خودش را بگیرد.
مواد لازم برای کوکی مریلند
كره : 125 گرم
شكر : 90 گرم
تخممرغ يك عدد : زرده يك عدد
وانيل : يك چهارم قاشق چايخوري
آرد : 175 گرم
بكينگپودر : يك قاشق چايخوري
شير : يكدوم پيمانه
شكلات : چيپسي 90 گرم
روش تهيه کوکی مریلند
1 -كره و شكر را با هم بزنيد تا کرمی شود. تخممرغها را اضافه كنيد.
2 - حالا شكر، آرد، وانیل و شیر و بکینگپودر و نيمي از شكلات چيپسي را هم اضافه كنيد.
3 - مواد را داخل سيني فر چرب شده كه كاغذ روغني داخل آن انداختهايد به وسيله قاشق بريزيد و روي شيرينيها را شكلات چيپسي بپاشيد.
4 - شيريني را به مدت 12 دقيقه تا 15 دقیقه با دماي 180 درجه سانتيگراد داخل فر بگذاريد.
کره : 90 گرم
شکر : سه قاشق سوپ خوری
وانیل : یک چهارم قاشق سوپ خوری
قهوه : یک و نیم قاشق چایخوری
آب داغ : یک قاشق سوپ خوری
زرده تخم مرغ : 2 عدد
آرد : 245 گرم
شکلات سفید ذوب شده : 200 گرم
شکلات سیاه ذوب شده : 200 گرم
خامه ساده : 100 گرم
طرز تهیه کوکی شکلاتی
1 - سینی فر را چرب کنید و داخل آن کاغذ روغنی بیندازید. سپس فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2 - شکر، کره و وانیل را به هم بزنید تا کرمی شود.
3 - تخم مرغ و وانیل را به مواد اضافه کنید. آرد را هم بیفزایید.
4 - خمیر را با کمک وردنه به ضخامت سه میلی متر باز کرده و با کارتر گرد برش داده و روی سینی فر قرار بدهید و به مدت 15 الی 20 دقیقه داخل فر بپزید. خامه را روی حرارت قرار دهید و وقتی به جوش آمد، شکلات سفید خرد شده را به آن اضافه کنید. سپس کرم را کنار بگذارید تا کاملا خنک شود.
5 - بعد از اینکه کوکی ها را از فر خارج کردیم و خنک شد، داخل آن را از مواد شکلات سفید به وسیله قیف و ماسوره پر کنید.
6 - بعد از اینکه خودش را گرفت کف شیرینی را داخل شکلات سیاه ذوب شده فرو کنید و اجازه بدهید تا خودش را بگیرد.
مواد لازم برای کوکی مریلند
كره : 125 گرم
شكر : 90 گرم
تخممرغ يك عدد : زرده يك عدد
وانيل : يك چهارم قاشق چايخوري
آرد : 175 گرم
بكينگپودر : يك قاشق چايخوري
شير : يكدوم پيمانه
شكلات : چيپسي 90 گرم
روش تهيه کوکی مریلند
1 -كره و شكر را با هم بزنيد تا کرمی شود. تخممرغها را اضافه كنيد.
2 - حالا شكر، آرد، وانیل و شیر و بکینگپودر و نيمي از شكلات چيپسي را هم اضافه كنيد.
3 - مواد را داخل سيني فر چرب شده كه كاغذ روغني داخل آن انداختهايد به وسيله قاشق بريزيد و روي شيرينيها را شكلات چيپسي بپاشيد.
4 - شيريني را به مدت 12 دقيقه تا 15 دقیقه با دماي 180 درجه سانتيگراد داخل فر بگذاريد.