s.rozekabood
04-22-2012, 08:37 PM
مواد مورد نیاز:
نخود: 1 کیلو گرم (24 ساعت خیس شود)سیر: 4 حبهزیره پودر شده: 4 قاشق مرباخوری
تخم گشنیزپودر شده: 1 قاشق مرباخورینمک فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان دلخواه
آب لیمو ترش: 2/1 استکانجعفری: 200 گرمپیاز درشت: 1 عددزنجبیل: 1 قاشق چایخوریآرد: 2 قاشق غذاخوریطرز تهیه : در ابتدا نخود (http://pardad.ir/_%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF_2197.aspx)را پس از خیس کردن خوب با آب بشوئید سپس در آبکش بریزید بعد آنرا از چرخ با درجه ریز رد کنید. پیاز و سیر و جعفری را هم از چرخ رد کنید سپس پودر زیره, گشنیز, نمک و فلفل و زنجبیل را اضافه کنید. آبلیمو تازه را همراه با آرد مخلوط مایه کرده آنگاه از مایه گلوله های کوچک برداشته در قالب فلافل قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.
نخود: 1 کیلو گرم (24 ساعت خیس شود)سیر: 4 حبهزیره پودر شده: 4 قاشق مرباخوری
تخم گشنیزپودر شده: 1 قاشق مرباخورینمک فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان دلخواه
آب لیمو ترش: 2/1 استکانجعفری: 200 گرمپیاز درشت: 1 عددزنجبیل: 1 قاشق چایخوریآرد: 2 قاشق غذاخوریطرز تهیه : در ابتدا نخود (http://pardad.ir/_%D8%A7%D9%86%D9%88%D8%A7%D8%B9-%D8%B3%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AF_2197.aspx)را پس از خیس کردن خوب با آب بشوئید سپس در آبکش بریزید بعد آنرا از چرخ با درجه ریز رد کنید. پیاز و سیر و جعفری را هم از چرخ رد کنید سپس پودر زیره, گشنیز, نمک و فلفل و زنجبیل را اضافه کنید. آبلیمو تازه را همراه با آرد مخلوط مایه کرده آنگاه از مایه گلوله های کوچک برداشته در قالب فلافل قرار دهید و در روغن داغ سرخ کنید.