s.rozekabood
04-22-2012, 08:35 PM
مواد مورد نیاز: گوشت سردست و ماهیچه: 1.5 کیلو کلم برگ: 1 کیلو گرمریز شدههویج: 3 عدد خلال شده چغندر قرمز: 1 عدد خلال شدهسیب زمینی: 3 عدد خلالشده لوبیا سبز: 150 گرملوبیا قرمز یا چیتی" 200 گرم پخته شده خامه: 150 گرم نمک فلفل زرد چوبه به مقدار لازمرب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری پیاز متوسط: 1 عدد
طرز تهیه: گوشت (http://www.pardad.ir/_%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C_2742.aspx) را پس از تمیز کردن قطعه قطعه کرده همراه با پیاز خرد شده و زرد چوبه و آب میگذاریم بپزد سپس چغندر و لوبیا سبز را اضافه میکنیم پساز پختن - کلم برگ را جدا تفت داده و به آن اضافه میکنیم هویج و لوبیا چیتی و سیب زمینی را در آن ریخته و نمک وفلفل آن را اندازه میکنیم بعد از آنکه سوپ کمی جاافتاد رب گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم و به آن اضافه میکنیم اگر سوپ شل بود می توان کمی سس سفید به آن اضافه کرددر آخر خامه رابا يك ملاقه از سوپ مخلوط كرده داخل ظرف سوپ بريزيد و فورا" زیر آن را خاموش کنیدسپس سوپ را در ظرف سوپ خوری ریخته و میتوان روی آن را با خامه و جعفری ریز شده تزئین نمود این یک سوپ روسی میباشد.
طرز تهیه سس سفید: یک قاشق کره را روی حرارت آب کرده 2قاشق آرد را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم - سپس کمی آب گوشت به آن کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس غلیظ شود.
طرز تهیه: گوشت (http://www.pardad.ir/_%D8%B7%D8%A7%D9%84%D8%B9-%D8%A8%DB%8C%D9%86%DB%8C-%D8%B4%D8%AE%D8%B5%DB%8C_2742.aspx) را پس از تمیز کردن قطعه قطعه کرده همراه با پیاز خرد شده و زرد چوبه و آب میگذاریم بپزد سپس چغندر و لوبیا سبز را اضافه میکنیم پساز پختن - کلم برگ را جدا تفت داده و به آن اضافه میکنیم هویج و لوبیا چیتی و سیب زمینی را در آن ریخته و نمک وفلفل آن را اندازه میکنیم بعد از آنکه سوپ کمی جاافتاد رب گوجه فرنگی را کمی تفت می دهیم و به آن اضافه میکنیم اگر سوپ شل بود می توان کمی سس سفید به آن اضافه کرددر آخر خامه رابا يك ملاقه از سوپ مخلوط كرده داخل ظرف سوپ بريزيد و فورا" زیر آن را خاموش کنیدسپس سوپ را در ظرف سوپ خوری ریخته و میتوان روی آن را با خامه و جعفری ریز شده تزئین نمود این یک سوپ روسی میباشد.
طرز تهیه سس سفید: یک قاشق کره را روی حرارت آب کرده 2قاشق آرد را اضافه میکنیم و کمی تفت میدهیم - سپس کمی آب گوشت به آن کم کم اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم تا سس غلیظ شود.