PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حذف کامل یک سرویس در ویندوز

Magsoud
04-22-2012, 02:35 PM
بنام دوست

در این انجمن دوستانی را می بینم که به بعضی از مسائل کامپیوترشان حساسیت زیادی دارند.برای مثال دوست
ارجمند بنده ( hadi98 (http://forum.p30ask.com/members/hadi98-131319/) ) ، که همواره می بینم وسواس ویژه روی برنامه های موجود در کامپیوترش داشته و معمولا"
سوالاتی میکند که بقیه بیشتر از اینگونه مسائل رد میشوند.
موضوع این تاپیک فقط مخصوص اینگونه دوستان است، بقیه دخالت نکنند!!!

میدانیم که در زیر زمینه سیستم عامل ویندوز ، همواره بطور مخفیانه تعدادی برنامه ها و سرویس های مختلف در حال
کار هستند.
اگر این ها همیشه آماده کار نباشند ، برنامه های اجرایی ما هیچوقت نمیتوانند به این سرعتیکه الان می بینیم کار کنند.
برای مثال وقتی ویندوز بار میشود ، سرویسی در ویندوز که برای اتصال کامپیوتر ما به اینترنت هست هم شروع بکار
میکند و آماده میماند تا ببیند ما کی کلید وصل به اینترنت را میزنیم تا فوری ما را وصل کند.
اگر این سرویس کار نکند ، وقتی در این مثال فرضی ، ما کلید اتصال به اینترنت را میزنیم ، اول باید چند کار در سیستم
ما انجام بشود تا بعد قابلیت اتصال به اینترنت را پیدا کنیم.و این زمان خواهد برد.

منظور از مثال نوعی بالا این است که بودن اکثریت سرویس ها و برنامه هاییکه در زیر زمینه ویندوز همواره فعالند، یک
ضرورت است. اما در بین این سرویس ها یک سری سرویس ها هم عملیاتی هستند و از منابع سیستم کار میکشند
ولی ممکن است هیچوقت مورد نیاز یک کاربر نباشند. لذا مسلما" حذف آن ها و یا غیر عملیاتی کردن آن ها بهتر است.

برای مثال اگر فرضا" کاربری هیچوقت نمیخواهد کار کنترل از راه دور توسط کامپیوترش انجام دهد و نمیخواهد هم کسی
بتواند این کار را با کامپیوتر ایشان انجام دهد نیازی به استفاده از سرویس های مخصوص ریموت کنترل ندارد.

حال مسلما" در اینگونه موارد اگر این سرویس کار نکند، سیستم بهتر کار خواهد کرد. شاید بهترین کار در اینگونه موارد
این باشد که ما سرویس های غیر ضروری را Disable کنیم و شاید هم بعضی دوستان بخواهند کلا" این سرویس را
از سیستمشان حذف کنند. برای حذف کامل یک سرویس بشرح زیر اقدام فرمایید:

1. به خط فرمان ویندوز رفته و دستور services.msc را تایپ کرده و سپس کلید Enter را بزنید.
2. در پنجره ایکه نمایان میشود سرویس مورد نظر خود را پیدا کرده ، رویش کلیک راست نموده و بعد گزینه Properties
را انتخاب ودر پنجره جدید نام کامل سرویس مورد نظرتان را کپی کنید .
3. حال در خط فرمان ویندوز دستور زیر را وارد کرده و سپس کلید Enter را بزنید:
sc delete service name

تذکر اینکه در دستور بالا بجای service name باید نامی را که در بند 2 کپی کردید بنویسید.

n1ma
04-22-2012, 03:58 PM
درود
با تشکر از استاد عزیز :d:
حداقل من تاپیک رو کامل می خونم و مثل بعضی ها همینطوری رد نمیشم ( خودش میدونه دارم به کی میگم :gah9: )
راستش امروز اخرین روزی هست که دارم مثل سابق فعالیت می کنم. برای همین ، همین امروز رو تحمل کنید فردا از دستم راحت میشید!:yeah:
اموزش کاملی هست ولی یک جای ان نقص دارد!
بهتر است بخش پیدا کردن سرویس را به این شکل باز نویسی کنیم :
در RUN عبارت MSCONFIG را تایپ کرده و بر روی OK کلیک کنید.
پس از اجرا به تب Services رفته و بر روی Hide All Microsoft Services کلیک کنید.
البته با این روش سرویس های کمتری قابل مشاهده هستند ولی خوب به این شکل امکان حذف سرویسی که برای ویندوز حیاتی هست کمتر هست و از طرفی پیدا کردن سرویس مورد نظر راحت تر هست!
البته این نظر من بود!
فعلا!!
:^:

Magsoud
04-22-2012, 04:31 PM
بنام دوست

ضمن تشکر فراوان و خوشحالی ازاین که به مسائل امنیتی سیستم حساس هستید نکات زیر را هم اضافه میکنم:

خود بنده با خیلی از سرویس های خود ویندوز مشکل دارم نه با سرویس هاییکه برنامه های دیگر و یا احیانا" یک
ویروس ایجاد کرده است.

وقتیکه خود بنده در طول سالیان گذشته همواره تعدادی از سرویس های ویندوزم را Disable کرده ام و در طول سالها
از این مسئله رضایت دارم، لذا اگر بخواهم این سرویس ها را هم که الکی ساکن مفت ویندوزم هستند را پاک کنم هم
بهتر است.
چرا؟ برای اینکه ممکن است سرویسی را که بنده Disable کرده ام را یک ویروس و یا یک برنامه دیگر بدون اجازه من عملیاتی کند.

لذا ضمن قبول این نکته که حساسیت شما درست است ولی بنده مخالف این نظر (البته برای کاربران پیشرفته ) هستم

hadi98
04-22-2012, 04:33 PM
سلام خسته نباشید استاد شیرین زبان و تشکر از لطف خاصتان
مطلبی بسیار عالی بود
ولی این روش:

درود
...
بهتر است بخش پیدا کردن سرویس را به این شکل باز نویسی کنیم :
در RUN عبارت MSCONFIG را تایپ کرده و بر روی OK کلیک کنید.
پس از اجرا به تب Services رفته و بر روی Hide All Microsoft Services کلیک کنید.
البته با این روش سرویس های کمتری قابل مشاهده هستند ولی خوب به این شکل امکان حذف سرویسی که برای ویندوز حیاتی هست کمتر هست و از طرفی پیدا کردن سرویس مورد نظر راحت تر هست!
...

علیکم الدرود :d:
ولی با این روش همانطور که خودت هم گفتی، سرویسهای کمی قابل مشاهده است. البته کم که نه=> خیلی خیلی کم :دی
یعنی دو سه تا ! در حالیکه ده ها سرویس غیر ضروری هست که باید حذف شود. من تعدادی را که به روش شما قابل حذف نیست برای مثال نام می برم:

- Offline Files, Remote Registery, Windows Error Reporting, Windows Media Center Receiver,Windows CardSpace
, Bluetooth Support, Windows Media Center Scheduler, Windows Media Player Network Sharing, Tablet PC Input Service, Diagnostic Service, WWAN AutoConfig, WLAN AutoConfig, Secondary Logon, Fax, Windows Time, Parental controlWindows Backup, IP Helper, Windows Search ,Smart Card

هیچکدام از اینها به روش شما قابل مشاهده نیست!!
البته همانطور که عرض کردم اینها فقط نمونه بود!:d:

n1ma
04-22-2012, 04:42 PM
درود
بله در این صورت کلام شما صحیح هست :d: :^:
خطاب به هادی عزیز:
برای اینگونه موارد نرم افزاری هایی مانند Auslogics و یا TuneUp وجود دارند که می توانند همین کار را برایتان انجام دهند.
در کل من با حذف سرویس موافق نیستم! به نظرم اگر Disable شود تا حدی امن تر هست.
اول اشتباه شما پیدا شد:
این سرویس نباید غیرفعال شود:
Windows Media Player Network Sharing
تا موارد بعدی!
روز خوش
:^:

turk
04-22-2012, 04:53 PM
در win 7 اول از همه seaport.exe لعنتی را بکشید.

hadi98
04-22-2012, 05:28 PM
در win 7 اول از همه seaport.exe لعنتی را بکشید.

این چیه؟ کجاست؟!

اول اشتباه شما پیدا شد:
این سرویس نباید غیرفعال شود:
Windows Media Player Network Sharing

چرا اشتباهه؟! :asab7:
کجاش اشتباهه؟!:ch0m::ch0m::ch0m:

n1ma
04-22-2012, 07:33 PM
این چیه؟ کجاست؟!

چرا اشتباهه؟! :asab7:
کجاش اشتباهه؟!:ch0m::ch0m::ch0m:

درود
نمی دانم یادت هست یا نه ولی یکبار در انجمن قبلی مشکلی با Windows Media Player داشتی که من بعد سرکشی در انجمن های مایکروسافت دیدم که یک نفر با فعال کردن Windows Media Player Network Sharing Serviece مشکل اش حل شده بود! پس بهتر است که حذف اش نکنی.:yeah:
در ضمن با قیافه ی حق به جانب اون چماق رو سمت من نگیر!:gah9:

hadi98
04-22-2012, 08:12 PM
درود
نمی دانم یادت هست یا نه ولی یکبار در انجمن قبلی مشکلی با Windows Media Player داشتی که من بعد سرکشی در انجمن های مایکروسافت دیدم که یک نفر با فعال کردن Windows Media Player Network Sharing Serviece مشکل اش حل شده بود! پس بهتر است که حذف اش نکنی.:yeah:
در ضمن با قیافه ی حق به جانب اون چماق رو سمت من نگیر!:gah9:

جناب العالی :دی اونجا به من پیشنهاد کردی که همین سرویس را غیرفعال کنم؛ نه اینکه فعال. آره برعکس اینی که اینجا میگی.
من همیشه غیرفعالش میکنم. تغییری هم احساس نکردم.
و اون مشکل هم همچنان باقیست:ashk:
ولی خب وقتی فعال بودن اون سرویس هیچ اثری نداره پس همون بهتر که خفه بشه:d:

n1ma
04-22-2012, 08:19 PM
درود
نخیر من چنین چیزی نگفتم! شلوغش نکن!
این سرویس بر روی ویندوز من ، روی Menual هست و روی ویندوز شما را نمی دانم.
وقتی روی Menual هست، هروقت نیاز به ان بود، اجرا خواهد شد، بنابرین اینطور نیست که بگوییم همواره در حال اجرا شدن هست.
اقا اصلا منو چه به سرویس!
اصلا همه رو غیرفعال کنید.
چی تو جیب من میره!!:gah9: ( تو این دور زمونه، از این جمله خیلی استفاده میشه :gham714: )
شب خوش

borhan_3010
04-22-2012, 08:27 PM
درود بر شما
علاوه بر روش هایی که دوستان گفتند به کمک رجیستری هم به راحتی میشه سرویس مربوطه رو از میندوز به راحتی حذف کرد:
سرویس های ویندوز در مسیر رجیستری زیر هستند:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\servic es
با حذف رجیستری مربوطه سرویس هم حذف میشه!