s.rozekabood
04-22-2012, 01:16 PM
مواد لازم
شكلات سياه: 350 گرم
آب پرتقال: 4 قاشق سوپخوري
كره: 50 گرم
خامه معمولي: 200 گرم
بادام خرد شده: 120 گرم
مرباي پوست پرتقال بدون شهد: 50 گرم
پودر كاكائو: به ميزان لازم
روش تهيه:
خامه و كره را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود، سپس شكلات سياه خرد شده را اضافه كرده و مواد را مرتب هم بزنيد. بادام و آب پرتقال را بيفزاييد و مواد را از روي حرارت برداريد و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود؛ مواد را به ظرف ديگري منتقل كرده، مرباي پوست پرتقال را در مخلوطكن بريزيد تا خرد شود و به مواد شكلاتي اضافه كنيد و به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا قابل فرم گرفتن شود. شكلات را از يخچال خارج كرده و به اندازه يك قاشق چايخوري از مواد را در دست گرد كرده و در پودر كاكائو بغلتانيد و مجددا در يخچال قرار دهيد خب حالا شما يك شكلات فوقالعاده خوشمزه با طعمي بينظير داريد.
فوت قنادي
شكلات را روي حرارت مستقيم قرار ندهيد زيرا مي سوزد. اول خامه را گرم كنيد بعد شكلات را اضافه كنيد
شكلات سياه: 350 گرم
آب پرتقال: 4 قاشق سوپخوري
كره: 50 گرم
خامه معمولي: 200 گرم
بادام خرد شده: 120 گرم
مرباي پوست پرتقال بدون شهد: 50 گرم
پودر كاكائو: به ميزان لازم
روش تهيه:
خامه و كره را روي حرارت ملايم قرار دهيد تا گرم شود، سپس شكلات سياه خرد شده را اضافه كرده و مواد را مرتب هم بزنيد. بادام و آب پرتقال را بيفزاييد و مواد را از روي حرارت برداريد و مرتب هم بزنيد تا يكدست شود؛ مواد را به ظرف ديگري منتقل كرده، مرباي پوست پرتقال را در مخلوطكن بريزيد تا خرد شود و به مواد شكلاتي اضافه كنيد و به مدت 3 ساعت در يخچال قرار دهيد تا قابل فرم گرفتن شود. شكلات را از يخچال خارج كرده و به اندازه يك قاشق چايخوري از مواد را در دست گرد كرده و در پودر كاكائو بغلتانيد و مجددا در يخچال قرار دهيد خب حالا شما يك شكلات فوقالعاده خوشمزه با طعمي بينظير داريد.
فوت قنادي
شكلات را روي حرارت مستقيم قرار ندهيد زيرا مي سوزد. اول خامه را گرم كنيد بعد شكلات را اضافه كنيد