PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : «ریچ راس» از سمت ریاست دیزنی اخراج شد / نامه وی به کارکنانش را بخوانید

doulton
04-22-2012, 04:47 AM
«ریچ راس» رئیس استودیوی «والت دیزنی» روز گذشته طی بیانیه ای از سمت خود کناره گیری کرد.
بنا به گزارشات رسده از منابع خبری، این یک کناره گیری ساده نبوده و وی مطمئناً اخراج شده است.
به نوشته ددلاین، راس که از 5 اکتبر 2009 به ریاست دیزنی گماشته شده بود، موفقیت های بزرگی با پروژه های «هانا مونتانا» و «های اسکول میوزیکال» کسب کرده بود. اکنون فعالیت 15 ساله او در دیزنی با شکست فیلم «جان کارتر» و خسارت 200 میلیون دلاری آن به دیزنی، به پایان می رسد.

این نامــه ایست که «ریچ راس» ریاست استودی والت دیزنی به کارمندان خود ارسال کرده است:
"در 15 سال اخیر، این بخت را داشتم تا با افراد مستعد دوست داشتنی ترین استودیوی دنیا کار کنم.در این سال ها ما قصّه های شگفت انگیزی نقل کردیم، برنامه های تلویزیونی و فیلم های موفقی را ساختیم که موقعیت های تازه ای برای کمپانی بوجود آورد.
همواره این را گفته ام که موفقیت ما مدیون افراد ماست.افرادی که در کار خود بهترینند.امّا افراد برتر می بایست سر کار صحیحی باشند، سرکاری باشند که بدان علاقه مندند و کاری را بر عهده گیرند که بتوانند تمام توانمدیشان را به کار ببندند.این یکی از درس های راهبردی ست که در شغلم آموختم، و همچنانکه مشکلات و فرصت های پیشرویم را می نگرم، این چیزی ست که بسیار بدان ارج می نهم و بدان می اندیشم.
من به تیم استودیوی والت دیزنی و قدرت و تواناییش در ساخت فیلم ها ایمان دارم.امّا معتقدم که سمت ریاست دیگر درخور من نیست.بهمین دلیل، تصمیم دشواری گرفتم تا ریاست والت دیزنی را امروز واگذار کنم.کار با چنین تیم فوق العاده ای برایم باعث افتخار بود. می دانم که استودیو را در شرایط مساعدی ترک می گویم و اطمینان دارم که سرنوشت ما ادامه موفقیت خواهد بود."
- ریج

اظهارات «باب ایگر» مدیر عامل دیزنی
دیزنی با خلاقیت، تیزهوشی و صداقت «ریج راس» بیش از یک دهه به نتایج تأثیر گذاری دست یافت، موفقت در بازار سرگرمی های خانوادگی را بازتعریف کرد و پروژه هایی را آغاز کرد که به کل کمپانی ارج و ارزش نهاد.رهبری و بصیرت او دروازه ها را در سراسر دنیا بروی دیزنی گشود و محصولات ما را در معرز دید میلیون ها نفر گذاشت.ما قدردان زحمات بیشمار او هستیم و برایش هر کجا که باشد، آرزوی موفقیت می کنیم.