PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نکاتی در مورد ویژگی uac در ویندوز 7

Magsoud
04-21-2012, 04:08 PM
بنام دوست

ویژگی User Account Control system و یا بصورت مختصر UAC یک نوع حفاظت پیشرفته است که توسط مایکروسافت
طراحی شده است.
این ویژگی بویژه در ویندوز 7، کاملا" توسط کاربر قابل کنترل و تنظیم است.
متاسفانه با وجود اینکه UAC یک حفاظت خوب و پیشرفته محسوب میگررد، و میتواند عامل حفاظتی بسیار خوبی
در مقابل ویروس ها و بدافزار ها باشد ، ولی بعلت اینکه ساختار اجرایی آن دست و پا گیر و حرص درآور است ،لذا
بیشتر کاربران ترجیح میدهند که آن را غیر فعال نموده و از روش های دیگری برای حفاظت سیستم استفاده کنند.

برای غیر عملیاتی کردن این خاصیت هم توسط خود ویندوز میشود اینکار را انجام داد و هم با اجرای یک فایل رجستری.
که چند روش در ذیل توضیح داده میشود:

تنظیم یا غیر عملیاتی کردن UAC توسط خود ویندوز
--------------------------------------------------------
1. به کنترل پانل رفته و وارد قسمت User Account Control Setting شوید.( برای اینکار روی منوی استارت کلیک کرده
و سپس در قسمت search box عبارت UAC را تایپ و سپس کلید Enter را بزنید.)
2.در پنجره ایکه باز میشود در سمت چپ یک دگمه می بینید که هر چقدر آن را بالاتر بکشید خاصیت عملکرد UAC
بیشتر شده و هر چقدر آن را پایین تر بکشید این ویژگی کمتر خواهد شد و اگر آن را کاملا" پایین قرار دهید ، بعد از
ری استارت ، ویژگی UAC کلا" خاموش خواهد شد.
یک نکته:
---------
اگر این دگمه را در بالاترین حد قرار دهید ، سیستم بیشترین حفاظت را بکار برده و حتی اجازه نخواهد داد که شما در
زمینه دسکتاپ از تصویر استفاده کنید. یعنی همیشه دسکتاپ شما سیاه خواهد بود.

غیر عملیاتی کردن UAC توسط اجرای فایل رجستری
----------------------------------------------------------
با اجرای فایل رجستری زیر این خاصیت بعد از ری استارت Disable خواهد شد:

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System]
"EnableLUA"=dword:00000000
برای عملیاتی کردن مجدد فایل رجستری زیر را اجرا و ری استارت نمایید:

"EnableLUA"=dword:00000001

غیر عملیاتی کردن UAC توسط دستور خط فرمان ویندوز
----------------------------------------------------------------
1. خط فرمان ویندوز را با اجازه کاربری administrator اجرا نمایید.
2. دستور زیر را اجرا کنید:

%windir%\System32\cmd.exe /k %windir%\System32\reg.exe ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 0 /f

تذکر: برای عملیاتی کردن مجدد ، دستور زیر باید اجرا شود:

%windir%\System32\cmd.exe /k %windir%\System32\reg.exe ADD HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System /v EnableLUA /t REG_DWORD /d 1 /f

============
تذکر نهایی:
گاها" امکان دارد با غیر عملیاتی کردن این ویژگی ، gadget ها در ویندوز اجرا نشوند.
(قابل توجه نیما جان که gadget اول که برایم فرستادی و در سیستم من کار نکرد و منو گیج کرد و تو را عصبانی!! شاید
علتش همین نکته بوده باشد. )

n1ma
04-21-2012, 04:56 PM
درود
با تشکر از استاد عزیز
توضیحات را که شما دادید!
پس من چند نکته اضافه می کنم!
همانطور که خودتان اشاره کردید، بیشتر کاربران به علت این سوال Yes/No که بسیار حرص در ار هست ان را غیرفعال می کنند.:d::yeah:
و از طرفی هم اگر ان را غیرفعال کنیم، Action Center ویندوز پیغام می دهد که این UAC ما چرا غیرفعال هست؟!
عجب گیری کردیم :gah9:
راه حل این مشکل نزد Auslogics هست! چیزی که من را به ان علاقه مند تر کرد!!
در بخشی از ان که مربوط به UAC میشود، امده که در عین اینکه UAC غیرفعال نمی شود ، سوالی مبنی بر اجرای یک فایل اجرایی پرسیده نخواهد شد! و به این شکل Action Center هم پیغامی نخواهد داد.
مزیت بعدی ان است که نیازی به ریبوت نیست.
و اخرین مزیت هم به این شکل هست که با غیرفعال کردن UAC تمام برنامه های اجرا شده، دسترسی Administrator می گیرند در حالی که چنین چیزی لازم نیست و بعضی اوقات هم نباید باشد ولی در روش بالا چنین نیست.

برای این کار فایل،ابتدا UAC را فعال کنید و سپس کد رجیستری را تغییر دهید.

کد مربوطه به شکل REG

"ConsentPromptBehaviorAdmin"=dword:00000000

کد مربوطه در خط فرمان (باید بصوت Administator ) :

REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Policies\System" /v ConsentPromptBehaviorAdmin /t REG_DWORD /d 0 /f

منتظر نظرتان هستم!:d:
مرسی
:^:

Magsoud
04-21-2012, 10:46 PM
بنام دوست

بد ندیدم که مطلب مختصر دیگری نیز در رابطه با ویژگی UAC به عرض دوستان انجمن برسانم:

دوستان با وجود قابلیت های خوبی که در ویژگی UAC وجود دارد ولی حداقل از اوایل سال پیش ویروس هایی پیدا
شده اند که میتوانند براحتی این قابلیت را دور زده و دمار از روزگار کاربر در بیاورند.
این موضوع بعلت بقول معروف وجود حفره های امنیتی در این برنامه است. خود مایکروسافت هم این مسئله را
قبول دارد ولی تا به امروز موفق نشده راهی برای جلوگیری از آن ارایه کند.

البته حفره های امنیتی ویندوز یکی دو تا نیستند برای مثال اگر ویروسی بخواهد وارد سیستم ویندوز بشود نیازی
به این ندارد که UAC را غیر فعال کند. برای مثال یکی از اشکالاتیکه حتی در ویندوز 8 های فعلی هم برقرار است
اینه که ساختار Task Manager موجود در ویندوز های 7 و 8 طوری هستند که برنامه های موجود در آن با اجازه
کاربری admin اجرا شده و نیازی به گرفتن تایید ندارند.
لذا بد افزار اگر خودش را جای یکی از برنامه های موجود در Task Manager قرار بدهد دیگر آزاد است که هرچه دلش میخواهد بکند.

در کل هیچوقت صد در صد به هیچ برنامه ای بویژه برنامه های موجود در ویندوز اطمینان نکرده و خود شمایید که با وجود این برنامه
ها و با وجود داشتن فایروال و آنتی ویروس ، باز هم خودتان باید حواستان جمع باشد.

3adegh
04-21-2012, 11:08 PM
سلام
uac من همیشه غیرفعاله.اونم به خاطر گیر دادن های بی موردش.
با نظر استاد هم در مورد اعتماد نکردن به برنامه های ویندوز 100 درصد موافقم.

Magsoud
04-21-2012, 11:18 PM
بنام دوست

برنامه رایگانی بنامSmart UAC Replacement وجود دارد که پس از نصب ظاهرا" جای UAC موجود
در ویندوز را گرفته و اشکالات مربوطه را ندارد.
حجم 26.7 مگا بایت
http://www.replaceuac.com/download/site/ReplaceUAC.exe

eDvArDo
04-22-2012, 10:02 AM
سلام به دوستان خوبم

با سپاس از زحمات استاد خودم، یک سوال دارم: میدونم که استاد قبلا از ویندوز xp استفاده میکردند، با ارسالهای زیادی که درباره ویندوز 7 دارند، فکر کنم حالا از 7 استفاده میکنند. اگه اینطوره میخوام بپرسم کار با ویندوز 7 چطوره؟ درسته که قطعا عملکرد بهتری نسبت به xp داره، ولی میخوام بدونم مشکلات کار باهاش میچربه یا عملکردش؟ (نسبت به xp) آخه یه مدتیه که توفکر تعویض xp به 7 هستم.

ببخشید که کمی خارج از بحث رفتم، اینجا نزدیکترین جاش بود. بازم از ارسال مطالب آموزنده شما سپاسگزارم

Magsoud
04-22-2012, 12:36 PM
بنام دوست

دوست ارجمند من ، بنده هنوز از ویندوز xp استفاده میکنم.

بیشتر مطالبم اگر ویندوز 7 هست ، بخاطر اینه که می بینم اکثریت دوستان انجمن از ویندوز 7 استفاده میکنند.

هر چند مایکروسافت اعلام کرده که تا سال 2014 بیشتر از این ویندوز پشتیبانی نمیکند ولی فکر میکنم همین
مدت هم برای عمر من کافی باشد.

دلم میخواست در مورد ساخت دی وی دی ویندوز 7 با تغییرات و تنظیمات و اضافات دلخواه خودم بحث بکنم تا
یاران جوانم الگوی مرتبی برای شروع کار داشته باشند ولی چون مطلب مقداری سنگین و نیز مقداری طولانی
میشود و از طرفی ،بنده هم هر روز کم حوصله تر و افسرده تر میشوم منصرف شدم.

مثل اینکه از بحث خارج شدم و قلمم میخواهد حرفهای قلبم را بنویسد پس بهتر است قطع کنم

eDvArDo
04-22-2012, 12:41 PM
قربون استاد خودم

بعدا سر فرصت مطالبی به ایمیلتون میفرستم.

سپاس