PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پاک کردن آثار Babylon Toolbar Adware

Magsoud
04-20-2012, 08:47 PM
بنام دوست

این روز ها موقع نصب خیلی از نرم افزار ها متوجه میشویم که نرم افزار اصلا" ربطی به برنامه دیکشنری از نظر بنده
جاسوس Babylon ندارد ولی گزینه هایی هم برای نصب تولبار این دیکشنری دارد.
گاها" حتی کاربر گزینه نصب این تولبار را هم انتخاب نمیکند ولی در انتها می بیند که بازهم Babylon Toolbar نصب
شده است.

سازندگان این برنامه جاسوس واقعا" خوب سرمایه گذاری نموده و بهر طریق ممکن سعی میکنند که وارد سیستم کاربران
بویژه کاربران کشور های جهان سوم بشوند.
در کشور ما هم متاسفانه هنوز عده خیلی زیادی از کاربران این برنامه را استفاده می نمایند.

دوستان عزیز ، تولبار ها در مرورگر در حقیقت بالای 99 درصد موارد فقط برنامه های تبلیغاتی هستند و بخودی خود سودی
ندارند.
مسئله اینجاست که اکثریت تولبار ها با اراده کاربر نصب و عملیاتی میشوند ولی Babylon Toolbar نه تنها توسط بعضی
برنامه ها بدون خواست کاربر نصب میشود بلکه بعد از نصب هم اتوماتیک وار عملیاتی هم میشود.

بهر جهت این تولبار بنا به خواست و یا بدون اینکه کاربر بخواهد نصب شده ، عملیاتی شده و شما می بینید که حتی
ماشین جستجوی مرورگرتان هم عوض شده و تمام جستجو هایتان را منبعد باید با ماشین جستجوی این برنامه
انجام دهید.
این تولبار تقریبا" در همه مرورگر ها از قبیل Opera ، Internet Explorer ، Firefox ، Google Chrome و غیره نصب میشود

برابر آزمایشاتی که بعضی از سایت ها روی فایل های نصب شده این دیکشنری و یا فایل هاییکه معمولا" یواشکی توسط
این برنامه صورت میگیرد ،انجام داده اند، حداقل بعضی از ضدویروس ها از قبیل Avira و DrWeb و غیره ، این فایل ها را
مخرب شناسایی کرده اند(Adware).
این تولبار گزینه ای برای بسته شدن و یا غیر عملیاتی شدن ندارد که بتوانید از شرش راحت شوید.

بهر حال اگر با این مشکل روبرو هستید و یا زمانی برخورد کردید در رابطه با مرورگر های Internet Explorer 9 و Firefox
به روش زیر عمل نمایید تا از شرش راحت شوید.

در مرورگر Internet Explorer 9
------------------------------------
میتوانید به کنترل پنل رفته و از طریق Add or Remove Programs آن را Uninstall کنید.
ولی با وجود Uninstall شدن هنوز صفحه جستجوی این برنامه وجود خواهد داشت.برای رفع این مشکل نیز میتوانید
وارد صفحه Internet Options زبانه General شده و آدرس Home page را عوض کنید.
با وجود انجام این کار هنوز موتور جستجوی Internet Explorer از موتور جستجوی این برنامه استفاده خواهد کرد.که
برای رفع این مسئله ، به قسمت Manage add-ons در مرورگر وارد شده و در محل Search Providers مثلا" موتور
جستجوی Bing را بعنوان پیشفرض انتخاب نمائید.سپس روی Search the web (Babylon) و بعد دگمه Remove کلیک کنید.

در مرورگر Firefox
--------------------
خوشبختانه این مرورگر حداقل از ورژن 10 به بعد اجازه نصب اتوماتیک هیچ نوع add-ons را نمیدهد.لذا این مرورگر قبل از اجرای
این تولبار اول پیغام داده و تایید شما را خواهد خواست که باید گزینه Cancel را انتخاب کنید.
اگر اشتباها" آن را نصب کردید ، به قسمت Extensions در مرورگر رفته و تولبار مربوطه را انتخاب و سپس کلید Remove را بزید.
و بعد به قسمت Options زبانه General رفته و بجای بابیلون آدرس دلخواه خود را قرار دهید.
و بعد روی آیکن بابیلون (در قسمت موتور های جستجو در سمت راست بالای مرورگر) روی علامت فلاش drop down کلیک کرده و در بین
گزینه هاییکه می بینید روی عبارت Manage Search Engines کلیک کرده و در پنجره ای که ظاهر میشود بابیلون را حذف نمایید.

Dreamsss2011
04-20-2012, 09:27 PM
با سلام وممنون از توضیحات کامل جناب شیرین زبان و بیان.:from me :
من هم قبلها که این نرم افزار رو نصب میکردم از این قبیل مشکلات زیاد داشتم. و کلاً انگار بعد از نصب این نرم افزار با سیستم درگیر میشد. از استارت آپ برمیداشتم ولی در تسک منیجر بود !
در خیلی از نرم افزارها مثل Your Uninstaller در مراحل نصب گزینه ایی برای نصب تولبار بابیلون میاره ...

h.alipoori
04-20-2012, 11:03 PM
سلام
با تشکر از جناب شیرین زبان (magsoud (http://forum.p30ask.com/members/magsoud-132491/)) بابت اینکه اینقدر به فکر کاربران هستند:^: و یک تشکر ویژه هم بابت توضیحات کامل این موضوع:^: .

من خودم Babylon رو روی سیستمم نصب نکردم اما حدود چندین ماه پیش از نسخه پرتابل این برنامه به روش VMWare Thinapp فقط فکرکنم یکبار اجراش کردم و از اونوقت تاحالا Search Engine اتوماتیک فایرفاکسم که گوگل بود هنوز بابیلون هست . تمام مراحلی که جناب شیرین زبان (http://forum.p30ask.com/members/magsoud-132491/) عرض کردند هم رو انجام دادم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم .
حالا من یکبار نسخه پرتابلش رو اجرا کردم وای به روز کسی که اون رو نصب کرده و داره ازش استفاده میکنه .

دوستانی که دوست دارند از نسخه پرتابل این برنامه استفاده کنند هیچ وقت از نسخه پرتابل به روش VMWare Thinapp استفاده نکنند . (تجربه شخصی من بود) .فکرکنم از نسخه پرتابل به روش Portableappz.blogspot.com استفاده کنند ضرری نداشته باشه (ولی مطمئن نیستم).

hossenf
04-20-2012, 11:32 PM
سلام
با تشکر از جناب شیرین زبان (magsoud (http://forum.p30ask.com/members/magsoud-132491/)) بابت اینکه اینقدر به فکر کاربران هستند:^: و یک تشکر ویژه هم بابت توضیحات کامل این موضوع:^: .

من خودم Babylon رو روی سیستمم نصب نکردم اما حدود چندین ماه پیش از نسخه پرتابل این برنامه به روش VMWare Thinapp فقط فکرکنم یکبار اجراش کردم و از اونوقت تاحالا Search Engine اتوماتیک فایرفاکسم که گوگل بود هنوز بابیلون هست . تمام مراحلی که جناب شیرین زبان عرض کردند هم رو انجام دادم اما هیچ نتیجه ای نگرفتم .
حالا من یکبار نسخه پرتابلش رو اجرا کردم وای به روز کسی که اون رو نصب کرده و داره ازش استفاده میکنه .

دوستانی که دوست دارند از نسخه پرتابل این برنامه استفاده کنند هیچ وقت از نسخه پرتابل به روش VMWare Thinapp استفاده نکنند . (تجربه شخصی من بود) .فکرکنم از نسخه پرتابل به روش Portableappz.blogspot.com استفاده کنند ضرری نداشته باشه (ولی مطمئن نیستم).

سلام
اگه منظورتون سرچ انجین پیشفرض آدرس بار هست، مراحل زیر را برید:

1. در آدرس بار بزنید about:config

(سوالی میپرسه ودر مورد خطرات تغییرات این صفحه توضیح میده)

2. حالا این قسمت را پیدا کنید keyword.URL

3.دابل کلیک کنید

4.حالا احتمالا آدرس بابیلون هست که پاکش کنید! و OK!! باید درست شده باشه،

5.اگه درست نشده(که حتما شده!) در همونجا بعد از پاک کردن آدرس بابیلون، به جای این که خالی بزارید برای گوگل این رو وارد کنید:
http://www.google.com/search?ie=UTF-8&oe=utf-8&q=

برای بینگ :

http://www.bing.com/results.aspx?q=

h.alipoori
04-21-2012, 12:08 AM
سلام
با سپاس بابت راهنمایی تان .
موقعی که روی keyword.URL کلیک کردم همانطور که شما عرض کردید آدرس بابیلون بود پاکش کردم و OK و بعدش هم خارج شدم . اما دوباره که سرچ کردم بازهمان آش و همان کاسه یعنی بازهم search engine بابیلون بود .
در مرحله بعد آدرسی که عرض کردید را کپی کردم که OK و سپس خارج شدم اما دوباره sEARCH ENGINE همون بابیلون بود .

این هم یه اسکرین شات پس از انجام عملیاتی که ذکر نمودید .
10582

hossenf
04-21-2012, 12:44 AM
سلام
با سپاس بابت راهنمایی تان .
موقعی که روی keyword.URL کلیک کردم همانطور که شما عرض کردید آدرس بابیلون بود پاکش کردم و OK و بعدش هم خارج شدم . اما دوباره که سرچ کردم بازهمان آش و همان کاسه یعنی بازهم search engine بابیلون بود .
در مرحله بعد آدرسی که عرض کردید را کپی کردم که OK و سپس خارج شدم اما دوباره sEARCH ENGINE همون بابیلون بود .

این هم یه اسکرین شات پس از انجام عملیاتی که ذکر نمودید .
10582

پس باید دنبال عاملی گشت که باعث تغیر سرچ انجین میشود! چون گویا شما با وجود این که تغییر میدهید باز هم به حالت قبل بر میگردد!

گویا تولبار را هم به طور کامل حذف کردید! کمی عجیبه.

Ezaafi
04-21-2012, 01:47 AM
سلام.
این مشکل رو منم داشتم (البته مال من جستجوی AVG بود، که تحریمم بودیم تازه!) همون گزینه که حسین گفتش رو باید تغییر بدیم. اگه درست نشد، وقتی about:config رو انتخاب کردیم و وارد شدبم، علاوه بر تغییر گزینه Keyword.URL، باید دنبال گزینه ای بگردیم که جلوش آدرس موتور جستجو رو نوشته. (که یادم نیست چی بودش!) وقتی اونم تصحیح کنیم دیگه مشکل حل میشه و موتور گوگل اضافه میشه.

borhan_3010
04-21-2012, 02:05 AM

مرتبط نیست ولی جهت اطلاع ات میگم!
Thinapp رو تو تایپیک آموزشی اش نوشتم چکار کنی که هیچ کاری با ویندوز نداشته و کلا مجازی شه!
Portableapp هم بستگی چطور پرتابل شده باشه ممکنه ردپا بذاره باید با دقت بالایی پرتابل شده باشه

borhan_3010
05-05-2012, 03:05 PM
درود
بهتره یه تایپیک جدید با عنوان مناسب ایجاد کنی تا پست های اینجا رو هم منتقل کنیم به تایپیک جدید و اونجا بحث رو ادامه بدیم!!
(بحث مربوط به این تایپیک نیست) :pi8: :^:
اضافه شد:
دوست خوبم h.alipoori (http://forum.p30ask.com/members/h-alipoori-132517/) یه بحث جدید باز کردند که با توجه به غیر مرتبط بودن موضوع و بحث جدید، یه تایپیک جدید باز شده و پست های مربوطه به اون تایپیک منتقل شدند:
http://forum.p30ask.com/thread151827.html

از همه دوستان و کاربران گرامی انتظار میره مباحث غیر مرتبط رو تو تایپیک های مرتبط یا جدا پرسیده بشن تا از پراکندگی مطالب جلوگیری بشه!