PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میثاقیان آبروی 30 ساله فوتبالی اش را زیر سوال برد

s.rozekabood
04-16-2012, 01:21 PM
مربی تیم پاس همدان گفت: «میثاقیان با شکستی که برابر ماشین‌‌سازی داشت آبروی 30 ساله خود را در فوتبال زیر سوال برد.»

مجتبی خورشیدی مربی پاس همدان درباره شکست آلومینیوم مقابل ماشین‌‌سازی گفت: «روز گذشته، آلومینیوم فوتبال پاک را معنا کرد! پیش از این بازی نگرانی خودمان را به مسئولان فدراسیون فوتبال اعلام کردیم که شاید آلومینیوم با تمام توان مقابل ماشین‌‌سازی ظاهر نشود و آنها هم ناظرانی را برای این بازی مشخص کردند اما حرف ما این است که اگر 50 ناظر هم انتخاب می‌شدند چیزی را نمی‌توانستند ثابت کنند چون میثاقیان به جای بهترین بازیکن آلومینیوم پسرش را در ترکیب گذاشت که هیچ تجربه‌ای در لیگ دسته اول نداشته است.»
خورشیدی حرف‌هایش را اینطور ادامه داد: «میثاقیان با کاری که کرد نتیجه را نباخت بلکه آبروی 30 ساله خود را برد و صعود مقتدرانه تیمش را زیر سوال برد. البته شاید او به این مسائل عادت کرده باشد چرا که فصل قبل هم در شاهین این کار را انجام داد.»
او تقاضایی هم از فدراسیونی‌ها دارد: «از کفاشیان و حراست فدراسیون فوتبال می‌خواهم جلوی این مسائل را بگیرند تا حقی از تیمی ضایع نشود.»

nurman
04-16-2012, 03:40 PM
من اصلا این مسئله رو قبول ندارم.

خدا شاهد هست که با شبکه سهند مسابقه رو نگاه میکردم.
تیم هرمزگان هم با تمام بازیکنانش به تبریز آمده بود و حتی دقایقی رو هم بهتر بازی کردن.

ولی ماشین در دقیقه 17 بازی با یه شوت قشنگ محسن دلیر این امتیاز حساس رو گرفت.
من نمیدونم بعضی ها میخوان نتیجه نگرفتنشون رو توجیه کنن.

به امید پیروزی ماشین مقابل تربیت یزد و ایرانجوان بوشهر و حضور مقتدرانه در لیگ برتر

Mohamad
04-16-2012, 03:50 PM
به نام خدا
البته فکر کنم میثاقیان هم بابت تهمت های این آدم بی لیاقت بتونه از اون بابت تهمت شکایت و ادعای حیثیت کنه
طرف خودش لیاقت و عرضه نداشته تو طول یک تورنمنت امتیاز را جمع کنه حالا برای اینکه جلو مسئولینی که پول بیت المال را ریختن تو شکم این فرد بی لیاقت جوابی داشته باشه داره این حرفها را میزنه .
خودش نتونسته امتیاز جمع کنه انتظار داره بقیه بیان و برای اون امتیاز جمع کنند و فلان بازیکن را بازی بدن .

sorna
04-16-2012, 04:11 PM
یاد ان شعر معرف مولانا افتادم
هر كسي از ظن خود شد يار من

چونکه تیم پاس ید طولای در این موارد داره زمانی که در کورس قهرمانی لیگ برتر بود در بازی با تیم سپاهان ،تیم سپاهان از8بازیکن ذخیره استفاده کرد تا نتیجه به نفع پاس رقم بخورد واین تیم قهرمان لیگ برتر بشه

ویا زمانی که تیم فولاد نماینده ایران در اسیا بود و ورزشگاه فولاد در دست تعمییر بود تیم فولاد نیاز به زمین داشت وتیم پاس یک برد پرگل که تفاضل گلشو با تیم رقیب کم کنه همان هفته فولاد خوزستان 6گل از پاس خورد وپاس ورزشگاهشو در اختیار فولاد قرار داد

چونکه این موارد زیاد در این تیم دیده می شد به خاطر همین برد دیگر تیمها رو هم مثل برد خودشون می دونن

به امید روزی که دوباره ماشین سازی رو توی لیگ برتر ببینیم

ودر اخر جواب اقای مجتبی خورشیدی رو با یک ضرب امثل اذری می دم «ایت هورر کروان گیچر»پس شما توی کار خودتون باشید تاکه ماشین سازی رو توی لیگ برتر ببینید