s.rozekabood
04-16-2012, 11:54 AM
مواد لازم برای 4 نفر
مرغ چرخ شده: 300 گرم
فلفل دلمهای قرمز: یك عدد
پیاز: یك عدد
زنجبیل تازه: یك قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: نصف لیوان
تخم گشنیز: یك قاشق غذاخوری
لیمو ترش: یك عدد
روش تهیه :
پیاز را خرد میكنیم،
پیاز و فلفل و جعفری را به كاسه گوشت مرغ چرخ شده اضافه میكنیم.
زنجبیل را به مایه میت بال اضافه میكنیم. زنجبیل تازه مزه فوقالعادهای به این غذا میدهد.
هر عدد میتبال به این شكل درست میشود. حالا میت بال آماده سرخ شدن است.
توضیح:
بلغور جو بهعنوان كنار غذا استفاده شده است. ما بلغور را در آب خیساندهایم و بعد از آبكش كردن با مخلوطی از هویج و كرفس تفت دادهایم.
فوت آشپزی:
میتبالها باید كوچك باشند تا وقتی در دمای بالا آماده میشوند، داخل آنها هم سرخ بشود و بوی زهم مرغ از بین برود.
مرغ چرخ كرده بهصورت آماده وجود دارد، اما خودتان هم میتوانید با ساطوری كردن تكه های مرغ آن را آماده كنید.
جعفری تاثیر خاصی در مزه میتبال دارد. این غذایی است كه از خوردنش سیر نخواهید شد.
مرغ چرخ شده: 300 گرم
فلفل دلمهای قرمز: یك عدد
پیاز: یك عدد
زنجبیل تازه: یك قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: نصف لیوان
تخم گشنیز: یك قاشق غذاخوری
لیمو ترش: یك عدد
روش تهیه :
پیاز را خرد میكنیم،
پیاز و فلفل و جعفری را به كاسه گوشت مرغ چرخ شده اضافه میكنیم.
زنجبیل را به مایه میت بال اضافه میكنیم. زنجبیل تازه مزه فوقالعادهای به این غذا میدهد.
هر عدد میتبال به این شكل درست میشود. حالا میت بال آماده سرخ شدن است.
توضیح:
بلغور جو بهعنوان كنار غذا استفاده شده است. ما بلغور را در آب خیساندهایم و بعد از آبكش كردن با مخلوطی از هویج و كرفس تفت دادهایم.
فوت آشپزی:
میتبالها باید كوچك باشند تا وقتی در دمای بالا آماده میشوند، داخل آنها هم سرخ بشود و بوی زهم مرغ از بین برود.
مرغ چرخ كرده بهصورت آماده وجود دارد، اما خودتان هم میتوانید با ساطوری كردن تكه های مرغ آن را آماده كنید.
جعفری تاثیر خاصی در مزه میتبال دارد. این غذایی است كه از خوردنش سیر نخواهید شد.