s.rozekabood
04-16-2012, 11:52 AM
مواد لازم براي 24 راويولي
پنير موتزارلا: 200 گرم رنده شده
پودر پنير پارمسان: 50 گرم
اسفناج پخته: 200 گرم ساطوري
جعفري: يك قاشق غذاخوري ساطوري
تخممرغ: 2 عدد
جوز هندي: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
1 - اسفناج را درون آبكش و با دست فشار دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود.
2 - همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. مانند دستورهاي قبلي راويولي را بسته و در آب نمك جوشان بپزيد، با برگ جعفري، ريحان و سسكچاپ سرو كنيد.
نكته:
براي تنوع در شكل راويوليها پس از اينكه خمير دوم را روي خمير اول و مايه داخل آن قرار داديد، به كمك فنجان يا ليوان راويوليها را برش بزنيد. شكل محصول نهايي شما متفاوت و دايرهايشكل خواهد بود.
پنير موتزارلا: 200 گرم رنده شده
پودر پنير پارمسان: 50 گرم
اسفناج پخته: 200 گرم ساطوري
جعفري: يك قاشق غذاخوري ساطوري
تخممرغ: 2 عدد
جوز هندي: يك قاشق چايخوري
نمك و فلفل: به ميزان لازم
روش تهيه:
1 - اسفناج را درون آبكش و با دست فشار دهيد تا آب آن كاملا گرفته شود.
2 - همه مواد را با هم مخلوط كرده و نمك و فلفل آن را اندازه كنيد. مانند دستورهاي قبلي راويولي را بسته و در آب نمك جوشان بپزيد، با برگ جعفري، ريحان و سسكچاپ سرو كنيد.
نكته:
براي تنوع در شكل راويوليها پس از اينكه خمير دوم را روي خمير اول و مايه داخل آن قرار داديد، به كمك فنجان يا ليوان راويوليها را برش بزنيد. شكل محصول نهايي شما متفاوت و دايرهايشكل خواهد بود.