s.rozekabood
04-16-2012, 11:51 AM
مواد لازم
كره: 4 قاشق غذاخوري (56 گرم)
شكلات تلخ و شيرين: 8 اونس (230 گرم)
شكر: يكدوم فنجان (100 گرم)
تخممرغ: 2عدد
وانيل: 2 قاشق چايخوري
آرد: يكدوم فنجان (195 گرم)
نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
بیكينگپودر: يكدوم قاشق چايخوري
پودرقند: يك فنجان (110 گرم)
روش تهيه:
1- در يك كاسه شكلاتها و كره را ريخته و روي بخارآب، مواد را آب كرده و با هم مخلوط ميكنيم سپس آن را از روي بخار برداشته ميگذاريم در دماي اتاق خنك شود.
2- در مخلوطكن تخممرغها و شكر را ريخته و هم ميزنيم تا زماني كه سفيد و يكدست شوند (3 تا 5 دقيقه) سپس وانيل را اضافه كرده و دوباره هم ميزنيم.
3- شكلاتها را به مايه درون مخلوطكن اضافه كرده و هم ميزنيم.
4- در يك كاسه مواد خشك (آرد، نمك و بیكينگپودر) را با هم مخلوط كرده و داخل مخلوطكن ريخته و با بقيه مواد داخل آن مخلوط ميكنيم.
5- مواد را درون كاسهاي ريخته، روي آن را با سلفون ميپوشانيم و درون يخچال ميگذاريم (2 تا 3 ساعت).
6- فر را روشن كرده و دردماي 325 درجه فارنهايت (165 درجه سانتيگراد) قرار ميدهيم.
7- مواد را از يخچال درآورده و با يك اسكوپ بستني يا قاشق، مقداري از مواد را برداشته بركف دست ميگذاريم و بين 2 دست كاملا گرد ميكنيم (به اندازه توپ پينگپنگ) و درون پودرقند انداخته و ميچرخانيم تا پودرقند به تمام نقاط توپ شكلاتي چسبيده شود.
8- كف سيني فر كاغذ روغني پهن كرده و توپهاي شكلاتي را با فاصله درون آن گذاشته و به مدت 8 تا 10 دقيقه درون فر قرار ميدهيم.
فوت قنادي
زماني كه توپهاي شكلاتي ترك خوردند و شكلات داخلي آنها نمايان شد ميتوانيد سيني را از فر در بياوريد.
كره: 4 قاشق غذاخوري (56 گرم)
شكلات تلخ و شيرين: 8 اونس (230 گرم)
شكر: يكدوم فنجان (100 گرم)
تخممرغ: 2عدد
وانيل: 2 قاشق چايخوري
آرد: يكدوم فنجان (195 گرم)
نمك: يكچهارم قاشق چايخوري
بیكينگپودر: يكدوم قاشق چايخوري
پودرقند: يك فنجان (110 گرم)
روش تهيه:
1- در يك كاسه شكلاتها و كره را ريخته و روي بخارآب، مواد را آب كرده و با هم مخلوط ميكنيم سپس آن را از روي بخار برداشته ميگذاريم در دماي اتاق خنك شود.
2- در مخلوطكن تخممرغها و شكر را ريخته و هم ميزنيم تا زماني كه سفيد و يكدست شوند (3 تا 5 دقيقه) سپس وانيل را اضافه كرده و دوباره هم ميزنيم.
3- شكلاتها را به مايه درون مخلوطكن اضافه كرده و هم ميزنيم.
4- در يك كاسه مواد خشك (آرد، نمك و بیكينگپودر) را با هم مخلوط كرده و داخل مخلوطكن ريخته و با بقيه مواد داخل آن مخلوط ميكنيم.
5- مواد را درون كاسهاي ريخته، روي آن را با سلفون ميپوشانيم و درون يخچال ميگذاريم (2 تا 3 ساعت).
6- فر را روشن كرده و دردماي 325 درجه فارنهايت (165 درجه سانتيگراد) قرار ميدهيم.
7- مواد را از يخچال درآورده و با يك اسكوپ بستني يا قاشق، مقداري از مواد را برداشته بركف دست ميگذاريم و بين 2 دست كاملا گرد ميكنيم (به اندازه توپ پينگپنگ) و درون پودرقند انداخته و ميچرخانيم تا پودرقند به تمام نقاط توپ شكلاتي چسبيده شود.
8- كف سيني فر كاغذ روغني پهن كرده و توپهاي شكلاتي را با فاصله درون آن گذاشته و به مدت 8 تا 10 دقيقه درون فر قرار ميدهيم.
فوت قنادي
زماني كه توپهاي شكلاتي ترك خوردند و شكلات داخلي آنها نمايان شد ميتوانيد سيني را از فر در بياوريد.