PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز تهیه سس اسفناج مدل هندی



s.rozekabood
04-15-2012, 07:37 PM
انواع نان‌ و سمبوسه‌ و سیب‌زمینی را می‌توانید پس از قرار دادن در فر و ترد شدن، درون این سس خوشمزه فرو برده و میل کنید.
زمان تهیه: 25 دقیقه

http://www.pcparsi.com/uploaded/pc7ba3323a97ca0063f38272e4af4d85ae_zimg_001_8.jpg


مواد لازم برای 3- 2 نفر:

اسفناج: یک دسته متوسط

فلفل قرمز: یک چهارم پیمانه، خرد شود.

سیر: یک و نیم حبه

آب سبزی‌جات پخته: یک قاشق غذاخوری

پودر زیره: یک قاشق چای‌خوری

**ادویه گرام ماسالا: یک قاشق غذاخوری

پودر سیر یا پیاز: یک قاشق چای‌خوری

عدس یا نخود پخته شده: نصف پیمانه

مقدار کمی آب لیمو

نمک و فلفل به مقدار لازم

پیازچه: یک چهارم پیمانه؛ خرد شود.

طرز تهیه:

• درون قابلمه‌ای اسفناج را همراه با پیازچه و تمام ادویه‌جات/ آب لیمو/ آب سبزی‌جات به مدت چند دقیقه حرارت داده تا آب اسفناج‌ کاملا بخار شود. اگر مایلید سس کمی آبدار باشد اسفناج را کمی آبدار بردارید.

• مخلوط اسفناج را همراه با حبه‌های سیر، عدس و فلفل قرمز درون دستگاه مخلوط کن ریخته و تا حد مورد نظر آن‌ها را به صورت پوره درآورید.
مواد لازم برای تهیه ادویه گرام ماسالا: 1 - زیره سبز 45 گرم 2- دانه فلفل سیاه 20 گرم 3- هل سیاه 35 گرم 4- رازیانه 15 گرم 5- هل سبز 20 گرم 6- تخم گشنیز 30 گرم 7- میخک 10 گرم 8- دارچین 25 گرم 9- زیره سیاه 20 گرم 10- گل سرخ 10 گرم 11- برگ بو 8 گرم 12- پودر زنجفیل 10 گرم 13- جوزهندی 2 عدد همه‌ی ادویه‌های ذکر شده را پودر کرده، با هم مخلوط می‌کنیم . سپس در شیشه ریخته و در آن را محکم می‌بندیم. اگر دوست ندارید از فلفل استفاده کنید، می‌توانید آن را حذف کنید.