PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تقاضا کمک و یاری رسانی از استاد بزرگ شیرین سخن

navidnavid
04-14-2012, 05:32 PM
سلام استاد
من می خواستم به صورت پیغام شخصی این برای شما ارسال کنم که متاسفانه نمی توانم و ایمیل شما را هم از یاد برده ام
من چندین مقاله مهم که به زبان اصلی است و در رابطه با ریکاوری و بر د های هارد دیسک هست جمع آوری کرده ام و می خواستم از شما بپرسم ایا مایل به همکاری هستید تا این مقاله ها را ترجمه کنید در صورت جواب مثبت لطفا آدرس دقیق خودتون را برای من بفر ستید تا با پست پیشتاز برای شما ارسال کنم
در ضمن این مقاله ها به صورت محر مانه هست که هنوز در کشور نیومده و از جمله مقاله های بسیار بسیار مهم محسوب می شود که من قصد دارم بعد از تر جمه آن را در اینترنت به صورت وسیع آپلود کنم و البته یک سری فیلم هم هست
اگر مایل به همکاری هستید لطفا بگویید امید آخر من شما هستید

navidnavid
04-14-2012, 05:34 PM
در ضمن این مقاله ها در هیچ گونه سایت خارجی وجود ندارد چون این مقاله ها مستقیما از شرکت خارجی خریداری شده است

Magsoud
04-14-2012, 05:52 PM
...........

بنام دوست
بنده مطمئنا" دلم میخواهد همکاری کنم. ولی موارد زیر وجود دارد:

1. بنده بیش از 30 سال پیش مدتی در در کشور انگلیسی زبان زندگی کرده ام و در سی سال گذشته مطالعه ای
ندارم مگر در موارد کامپیوتر و تا حدودی الکترونیک.لذا احتمال اینکه نتوانم از منابع مورد نظر شما سر در بیاورم هست.

2. با توجه به گرفتاری های زندگی روزمره ، این کار در صورتیکه از عهده ام برآید، مدت زمان زیادی خواهد کشید.

3. مسلما" ترجمه بنده نمیتواند کاملا" تخصصی باشد چون بنده با زبان نرم افزار آشناترم تا با زبان سخت افزار

با تمام موارد بالا و مواردی دیگر ، باز هم در پیام آدرس میگذارم ، اگر لازم دیدید میتوانید ارسال فرمایید ولی بنده
قول زمان بخصوصی را نمیتوانم بدهم.

navidnavid
04-14-2012, 06:14 PM
خیلی ممنون از استاد من در این ماه باری شما مقاله ها را ارسال می کنم ان شالله که موفق باشید