توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا ویندوز 64 بیتی نیاز به سخت افزار متناسب دارد؟
eDvArDo
04-13-2012, 04:03 PM
سلام به دوستان خوبم
آیا ویندوز 64 بیتی نیاز به سخت افزار متناسب دارد؟
یا بهتر بپرسم، من که روی سیستمم ویندوز اکس پی (32 بیتی) نصبه، میتونم ویندوز7 (64 بیتی) با همون درایوها نصب کنم؟
سپاس
در این مورد سخت افزار شما cpu باید x64 را ساپورت نماید همین طور برد !
به سخت افزار خود رجوع نمایید
hossenf
04-13-2012, 06:05 PM
حداقل سخت افزار مورد نیاز برای ویندوز 7 64بیت به نقل از سایت مایکروسافت :
1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
borhan_3010
04-13-2012, 06:49 PM
درود
اگه کمتر از 4 گیگ رم داری 32 بیت نصب کن!
درود
این روز ها سازنده ها سعی می کنند که در درایور های خود، هم ورژن 32 بیتی و 64 بیتی را قرار دهند.
اما اگر شما تنها فقط ورژن 32 بیتی را دارید باید بگویم که عمل نمی کند. ویندوز 64 بیتی با 32 بیتی یک تفاوت دیگری که دارد این است که باید از طرف مایکروسافت امضا شده باشند. اما در 32 بیتی به این شکل نیست و هر درایوری می تواند اجرا شود.
در کل اگر میزان رم شما بالا نیست، پیشنهاد من 32 بیتی است. برای این که نرم افزاری رو نمی تونید پیدا کنید که ورژن 64 بیتی ان موجود باشد اما برای ان نسخه 32 بیتی وجود نداشته باشد اما عکس این قضیه درست هست. از طرفی در 32 بیتی دردسر کمتری دارید.
روز خوش
Ezaafi
04-19-2012, 01:54 AM
سلام.
ممنون از ادواردوی عزیز که یکی از سوالای منم پرسیده!
آقا حالا یه سوال: من سیستمم اینه:
پردازنده دوهسته ای اینتل E5200
کارت گرافیک انویدیا (جیفورس 512)
مادربورد گیگا سری اس (مدل دقیقشم بماند)
رم 4 گیگ
حالا با این اوصاف میتونم 64 بیت نصب کنم؟
و سوال دیگه اینکه برنامه های 32 بیتی روی 64 مگه نصب نمیشه؟
و سوال آخر: نیما جون گفتش که باید امضای مایکروسافت پای ویندوز باشه؟ این دیگه چه صیغه ایه؟!ugly4
و این اینترنت مام ته کشیده، دلمم نمیاد پول خرجش کنم، فقط آخر شبا میام که همه رفتن تو قصر هفت تا پادشاه...!
و یه چیز متفرقه: آقا بالا آواتار منو! به به، دو تا ستاره! حاضرم قسم بخورم هنو یه پست مفیدم ندادم ولی دو تا ستاره گرفتم!! زیر دو تا ستاره حلبیم فلبی از طلا وجود داره!
این اسپم آخر رو بی خیالی طی کنین. مرسی
Magsoud
04-19-2012, 02:11 AM
بنام دوست
بطور کلی با مشخصاتی که فرمودید ما نمیتوانیم بگوییم که آیا میتوانی سیستم 64 بیتی نصب کنی یا نه.
شما باید به مشخصات cpu خود مراجعه کنید و ببینید از 64 بیت پشتیبانی میکند یا نه.
برای مثال cpu بنده 7200 و گرافیکم 1 گیگاست یعنی هردو قویتر از مال شما هستند ولی cpu فقط مخصوص
32 بیت است.
با ترکیب کامپیوتر های یکی دو ساله اخیر اگر cpu شما 64 بیت را پشتیبانی کند، میتوانید با خیال راحت نصب نمایید.
ولی نکات زیر را هم در نظر بگیرید:
خیلی از برنامه های 32 بیتی نمیتوانند در سیستم 64 بیتی کار کنند.
نسبت به سیستم 32 بیتی تعدادخیلی کمتری نرم افزار مخصوص 64 بیتی وجود دارد.
هیچکدام از درایور های 32 بیتی در 64 بیتی کار نخواهند کرد.
شما باید فکر کنید که برای چه میخواهید از 64 بیتی استفاده کنید. و چه نفعی برای شما دارد.
Ezaafi
04-19-2012, 02:23 AM
سلام به استاد عزیزم. ممنون بابت راهنماییتون.
آهان، پس باید ببینیم پردازنده پشتیبانی میکنه. خب اینو از کجا میشه فهمید؟
و قصدمم از نصب 64 بیت این بود که با سرعت غوغا کنم!! از شوخی گذشته، تو فکر خرید یه سیستم خوبم، دارم سبک سنگین میکنم. بعد هر جا که دیدم کسی سیستمی رو پیشنهاد داده (برای بازی یا کارای گرافیگی و...) سیستم عاملشو 64 بیت گذاشته. مثلاً نشریه کلیک ضمیمه یک شنبه های جام جم همیشه 64 بیت رو پیشنهاد میده. درسته که من نه بازی زیاد میکنم نه کار گرافیکی ولی دوست داشتم سیستم تازه م جوابگوی همه چیز باشه. که لااقل قری داده باشیم!:d:
با این اوصاف و طبق فرمایش شما فکر کنم باید برم طرف 32 بیت، درسته؟ آخه همیشه فکر میکردم شما 64 دارین!!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.