PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : من چی میگم، خدا چی میگه

Sara12
09-25-2010, 09:59 PM
سلام

دوستان خوبم همه ما می دونیم که اگه تو زندگی خدا رو در نظر داشته باشیم و به کلام نورانیش عمل کنیم ، مشکلات مون کم میشه اما حیف که این کا رو نمی کنیم و همیشه با کوچیکترین نا ملایمی که برامون پیش میاد به خدا اعتراض و گلایه می کنیم در حالیکه خداوند راه رو از بیراهه جدا کرده و به ما نشون داده و حجت رو بر ما تموم کرده . «قَد تَبَیَنَ الرُشدُ مِنَ الغَی »

خدا برای هر مشکل ما از پیش جوابی فرستاده .ببینید:

گفتگو با خدا

گفتم:
خسته ام.
گفتی : لاتَقنَطُوا مِن رَّحمَهِ اللهِ= از رحمت خدا نا امید نشید(زمر/53)

گفتم:
هیچکی نمی دونه تو دلم چی میگذره.
گفتی: اَنَّ اللهَ یَحُولُ بَینَ المَرءِ وَ قَلبِهِ=

خدا حائل است بین انسان و قلبش (انفال/24)

گفتم:
تو این دنیا کسی رو ندارم .
گفتی : نَحنُ اَقرَبُ اِلَیهِ مِن حَبلِ الوَرید=ما از رگ گردن به انسان نزدیک تریم(ق/16)

گفتم:
ولی انگار اصلاً منو فراموش کردی!
گفتی: فَاذکُرُنِی اَذکُرکُم = منو یادکنید تا یاد شما باشم(بقره/152)

گفتم:
تا کی باید صبر کرد؟
گفتی: وَ ما یُدرِیکَ لَعَل السَاعَهَ تَکُونُ قَرِیباً = تو چه میدونی شاید موعدش نزدیک باشه(احزاب/63)

گفتم:
تو بزرگی و نزدیکت برای من کوچک خیلی دوره ! تا اون موقع چیکار کنم؟
گفتی: وَ اتبع مَا یُوحی اِلَیکَ وَ اصبِر حَتَی یَحکُمَ اللَه = کارهایی که بهت گفتم انجام بده و صبرکن تا خدا خودش حکم کنه(یونس/109)

گفتم:
خونسردی ! تو خدایی و صبور ! من بنده ات هستم و ظرف صبرم کوچک...یه اشاره کنی تومه!
گفتی: عَسَی اَن تُحِبُوا شَیاً وَ هُوَ شَرٌ لَکُم = شاید چیزی که تو دوست داری به صلاحت نباشه(بقره/216)

گفتم:
انا عَبدُکَ الضَعیفُ الذَلِیل... اصلاً چطور دلت میاد؟
گفتی: اِنَ اللَهَ بِالناسِ لَرَءُفٌ رحِیمٌ = خدا نسبت به همه مردم – نسبت به همه مهربونه(بقره/143)

گفتم:
دلم گرفته.
گفتی: بِفَضلِ اللَهَ وَ بِرَحمَتِهِ فَبِذالِکَ فَلیَفرَحُوا = ( مردم به چی دل خوش کردن؟!) باید به فضل و رحمت خدا شاد بود.

گفتم:
اصلاً بی خیال ! تَوَکَلتُ عَلَی اللَه.
گفتی: اَنَ اللَهَ یُحِبُ المُتَوَکِلیِن = خدا اونایی رو که توکل می کنن دوست داره(آل عمران/159)

گفتم:
خیلی چاکریم !
ولی اینبار ، انگار گفتی: حواست رو خوب جمع کن ! یادت باشه که: وَ مِنَ النَاسِ مَن یَعبُدُ اللَهَ عَلی حَرفِ فَاِن اَصابَهُ خَیرٌ اَطمَأن َ بِهِ وَ اِن اَصابَتهُ فِتنَهٌ اَنقَلِبَ عَلی وَجهِهِ خَسِرَ الدُنیَا وَ الآخِرَه = بعضی از مردم خدا رو فقط به زبون عبادت می کنن.اگه خیری بهشون برسه، امن و آرامش پیدا می کنن و اگه بلایی سرشون بیاد تا امتحان شن ، رو گردون میشن.

التماس دعا http://www.hamdardi.net/images/smilies/72.gif