PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ازدواج دوباره گوگوش

spm
04-12-2012, 05:02 PM
خبرهای منتشره حاکی از این است که گوگوش… و هومن خلعتبری بعد از گذشت یک دوره نامزدی با یکدیگر ازدواج میکنند!
هومن خلعتبری در برنامه تلوزیونی آکادمی موسیقی گوگوش به عنوان داور مسابقه گوگوش و بابک سعیدی را همراهی می کند.
گوگوش درباره این ازدواج میگوید: من طالب مردی هستم که چشم به ثروتم نداشته باشد و من را به خاطر ثروت دوست نداشته باشد. خوشبختانه هومن من را به خاطر ثروت نمیخواهد. من عشق را دوست دارم و همسرم باید تا آخر عمر به این عشق متقابل لطمه نزند
هومن خلعتبری نیز نظر خود در مورد گوگوش را اینگونه بیان کرده است : گوگوش دختر رویاها و عشق زندگی من است.
البته هنوز مراسم رسمی این ازدواج برگزار نگردیده و این دو زوج عاشق وقت مشخصی را برای مراسم عروسی خود اعلام نکرده اند

http://www.1.sat4sat.in/attachment.php?attachmentid=17716&stc=1&d=1334245423

turk
04-12-2012, 05:50 PM
چه شود ....

fatema
04-12-2012, 06:47 PM
خوشبخت بشن انشالله

navidnavid
04-13-2012, 12:15 AM
گو گو ش سن مادر مادر بزرگ من را داره برای چی دوباره ازدواج کرده است و جالب تر از آن عاشق شده است را نمی دانم گو گوش خانم فکر خودت را نمی کنی فکر بچه هات را بکن آخه چند تا ناپدری را باید تحمل کنند من خودم اگر بچه ات بودم تا آخر عمرم با هات حرف نمی زدم. آخه این حرف ها از یک خانم 70 ساله گذشته حالا درسته با عمل جراحی خودت را جوان نگه داشتی ولی خداییش دیگه حالا یک کم به فکر عبادت و توکل به خدا باشید.