PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی در مورد اعتقادان دیگر ادیان و چگونگی آن ها

navidnavid
04-10-2012, 10:29 PM
سلام
به دنبال چند کتاب الکترونیکم هستم که مورد دین مسیحیت و یهودیت و بودایی توضیح داده باشه البته نه کتابی که یک مسلمان نوشته باشه و آن دین ها را زیر سوال برده باشه یک کتاب حقیقی که خود پیروان آن دین ها که در ایران هستند خودشان آن را بخوانند.
در اصل در مورد آن دین و اعتقادات آن ها سخن گفته باشه.
راستش خیلی وقت هست که تصمیم دارم دین خودم را تغییر دهم و با یک دین دیگر آشنا شوم
و در این راه نیاز شدیدی به منابع موجه دارم هر چه مطلب خواندم مطالبی بود که مسلمانان علیه ادیان ذکر شده نوشته بودند و در خیلی از موارد هم نکاتی گفته بودند که واقعا من در آن دین ها ندیدم و مطالب بیشتر کذب بود.
مثلا در مورد دین یهودیت که می گویند یهودی ها نجس هستند وکثیف هستند من خودم با افراد زیادی دوست بودم مسیحی و جود واقعا چیزی به نام کثیف بودن و نجس بودن من در آن ها مشاهده نکردم بلکه واقعا تمیز تر از مسلمانان بودند حال چه مسلمان شیعه باشد چه سونی. خیلی از نکات قابل توجهی را ارمنی ها به من یاد دادند که من در هیچ مسلمانی ندیدم من یک دوست ارمنی که واقعا دیدم آن طور که می گویند مسیحی ها بی غیرت و هوس باز هستند واقعا من چیزی ندیدم واقعا خیلی پاک تر از یک مسلمان هستند
همین امر باعث شده تا من به دین خودم شک کنم
لطفا کسی نصیحت نکنه فقط اگر منابع واقعی که در مورد دین های ذکر شده بیان می شود را در این جا بیان کنید