PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سريالهايي كه در آمريكا هم ممنوع است

fatema
04-09-2012, 11:48 PM
جام نيوز: مجری شبکه لایو با اشاره به ابتذال شبکه فارسی وان و من و تو، گفت: « متأسفانه خیلی‌ها در ایران از بینندگان این شبکه ها هستند و آن ها را دنبال می کنند.»

مجری شبکه لایو با اشاره به ابتذال شبکه فارسی وان و من و تو در رابطه با سریال هایی که در این شبکه ها پخش می شود، گفت: «بسیاری از این سریال ها در خود کشورهای آمریکا و آمریکای جنوبی قابل پخش نیست؛ یعنی این قدر مبتذل هست که قابل پخش نیست؛ منتها متأسفانه خیلی ها در ایران از بینندگان این شبکه ها هستند و آن ها را دنبال می کنند.»

شایان ذکراست مدیر شبکه فارسی وان، غول رسانه‌ای صهیونیست یعنی رابرت مرداک است که شبکه های بسیاری را در جهان در اختیار دارد و به ترویج فساد و فحشا شهرت دارد.

شبکه من و تو نیز از سوی دولت انگلیس مورد حمایت مالی و حمایت های گوناگون قرار می گیرد و بعضی از عوامل آن سابقا در شبکه بی بی سی فارسی که مکانش در مجاورت مکان این شبکه است فعالیت می کردند.

navidnavid
04-10-2012, 12:06 AM
والله من آمریکا نبودم که ببینم واقعا فیلم های شبکه فارسی 1 در آن جا ممنون هست یا نه.
آدم چیزی را که ندیده است نباید باور کنه مخصوصا در ایران که 1 کلاغ 40 کلاغ می کنند و آن چه می گویند که فقط خودشان دوست دارند نه آن چه که هست

borhan_3010
04-10-2012, 12:47 AM
درود

برنامه های منو تو که خیلی عالین! فارسی وان هم نمی دونم، برای بچه ها خوب نیست ولی بزرگ سالا فکر کنم عقل شون قد بده که بفهمن اینا همش فیلمه!

تازه قرار یه شبکه جدید با نام نگین تی وی باز شه که سریال های + 16 و + 18 پخش کنه!!! اون که دیگه وا ویلاس!

Ezaafi
04-10-2012, 02:10 AM
سلام
من و تو یه وقتایی از دستش در میره چیزای جالبی نشون میده...! البته فقط و فقط یه وقتایی! ولی فارسی وان دیگه مال ....هاست بابا! در کل، قر و فرم زیاده و عمراً وقتمو بابت تماشای همچین شبکه هایی هدر بدم. رفیقا که بخوان شروع کنن درباره این جور شبکه ها، من یکی گوشم نمیدم ببینم چی میگن! دلیل؟! خب همون قر و فر زیادی!
و اینی هم که میگین تو آمریکا هم ممنوعه، کاملاً درسته. منبع موثق دارم و قوی. چند تام هستن. البته نه همشون. دیگه اونا براشون مهم نیست ما چی نگاه کنیم.
و این نگین تی وی دیگه چیه؟ وای، بیا و جمعش کن. منه ایرانی هم که بی جنبه!

castle
04-10-2012, 02:27 AM
بابا این فارسی1 اشغال ترین شبکه ای که تو عمرم دیدم....سریال های مزخرف کلمبیایی و مکزیکی حال آدمو بهم میزنه به جز سریال 24 و اشنایی با مادر که البته قبل فارسی1 بذاره دیده بودم...حیف وقت گذاشتن رو این سریال ها
منو تو نظری ندارم بعضی برنامه هاشو دوست دارم.:rag:..

hossenf
04-10-2012, 03:54 AM
:kh2:
متاسفانه توی ایران گه گداری! نه ببخشین همیشه اظهار نظرهای فله ای و چرت و ... .... .... .. ... .. . .. .. . .. . .. میشنویم،
در کل اکثر سریال های این شبکه ها از نظر من چرت هست! نه به دلیل ابتذال! بلکه به دلیل کیفیت ،
احتملا به دلیل همین عدم کیفیت هم ممنوعه اونجا :دیlol
نه !! ببخشین، اونجا روزی 16 ساعت اخبار و برنامه های سیاسی و تبلیغاتی برای رستگاری و آگاه سازی مردم ... دارن، بقیه هم مسائلی مذهبی هست، دیگه از این سریالا نمیزان که :gah9:
سریال هایی که توی شبکه های خود آمریکا پخش میشه از نظر اون چیزی که بهش میگن ابتذال چیزی از اینا کم نداره! بلکه بیشترم داره، حالا میتونید برید دانلود کنید!

navidnavid
04-10-2012, 08:11 PM
فعلا من که در مورد فارسی وان نظری ندارم چون پارازیت داره نمی دونم هم باید چیکار کنم کل منطقه چهار باغ اصفهان را همچین پارازیت گذاشتند که فقط خودشان ببینند