توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آغاز پیشفروش گوشی 41 مگاپیکسلی نوکیا!
sorna
04-09-2012, 11:08 PM
گوشی هوشمند جدید نوکیا موسوم به Nokia 808 PureView که گفته میشود دوربین بسیار باکیفیت 41 مگاپیکسلی را در خود جا داده است، در ماه می یعنی کمتر از یک ماه دیگر وارد بازار میشود و شعبه نوکیا در ایتالیا هماکنون پیشفروش آن را آغاز کرده است.
به گزارش آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات، این گوشی هوشمند که در اصل یک دوربین دیجیتالی پیشرفته است و برای آن قابلیت پشتیبانی از سیستمهای مخابراتی نیز در نظر گرفته شده، 600 یورو قیمت دارد و کاربر باید 99 یوروی آن را در ابتدا پرداخت کند تا مابقی طی قرارداد دو ساله به شرکت مربوطه پرداخت شود.
این گوشی هوشمند شامل نمایشگر لمسی 4 اینچی از نوع AMOLED میشود که تصاویر در آن با کیفیت 360 در 640 پیکسل به نمایش درمیآیند. برای این گوشی هوشمند 16 گیگابایت حافظه داخلی، قابلیت پشتیبانی از کارت حافظه microSD تا 32 گیگابایت، یک گیگابایت رم، دوربین دیجیتالی 41 مگاپیکسلی و پردازنده 1.3 گیگاهرتزی ARM در نظر گرفته شده است.
navidnavid
04-09-2012, 11:52 PM
به نظر من عمر گوشی های نوکیا به سر اومده این گوشی هم موفقیت خوبی به دست نمی یاره بیشتر بازار گوشی های مدرن و با کیفیت دست آیفون و سامسونگ هست که از سیستم عامل اندروید استفاده می کند بهترین پردازشگر و قوی ترین آن ها هم مربوط به یکی از مدل های سامسونگ سری های گالاکسی هست
دوربین 41 مگاپیکسلی این گوشی هم زیاد حر فه ای نیست یعنی به اندازه قیمتش نمی ارزه و بدرد یک موبایل نمی خوره نوکیا گوشی 8 مگاپیکسل زده بود که تصاویرش اصلا به پای 5 مگاپیکسل سری ان 95 نمی رسید این نشان می دهد که اصل دوربین بیشتر بودن مگاپیکسل بودن گوشی نیست مخصوصا در این زمان که نوکیا 100 درصد قطعاتش را چینی می زنه
من آینده ای خوب برای نوکیا پیش بینی نمی کنم چون یک جورایی داره به بی راه می ره
borhan_3010
04-10-2012, 01:04 AM
درود
قوی بودن پردازنده همیشه نباید ملاک باشه، الان یه گوشی مثل n8 خدایش از هیچی کم نداره و پردازنده اش هم به اندازه کافی برای سیستم عاملی که روی گوشی نصبه کافیه و اصلا از سرعت و ... کم نمیاره! برنامه براش هم فت و فراوونه! خیلی هم گوشی باز باشی بازم میبینی گوشی های نوکیا خرکارتر از این حرفا هستن! گوشی من از موارد موجود تو بازار یکی نوکیا رو قبول دارم و یکی HTC و اپل هم که قیمت نجومی داره
ولی سامسونگ:
مثل تمام محصولات کره ای با اینکه تو فناوری همیشه جزو پیشرو هاست ولی مستحکم نمیسازه و با یه ضربه کوچک ضربه فنی میشه! من چند مورد دوستام داشتند و گوشی های چند صد هزار تومانی خردیند ولی با یه افتادن ساده! از پا افتادن!!
(خودرو های ساخت کره هم همین وضع رو دارن یعنی فناوری بالا و شیک و با کلاس ان و قیمت خوب نسبت به بقیه خودرو های خارجی ولی با یه تصادف باید اوراق اش کنی اینم چند مورد اش رو دیدم)
Ezaafi
04-10-2012, 01:53 AM
سلام
البته درسته که سامسونگ به نسبت نوکیا ظریف تره، ولی از بقیه جهات خیلی ازش سره. نوکیا دیگه بازی رو باخته! فکر کنم برهان جون، داداش خوب و حرفه ایمون باید برند گوشیشو عوض کنه!! حال یه ذره سفت تر بودن پوشش ه نشد دلیل استفاده! ولی با ایچ تی سی به شدت موافقم.
نکته و نتیجه گیری: نوکیا رو بدشو گفتم، ولی با همه کج خلقی ها و سنگینیها و به روز نبودناش، از آیفون اپل بالاتره. آیفون خریدم عین اسب پشیمون شدم. اصلاً این اپل فقط بلده گول بماله سر آدما رو. (سر من یکی مالید) چیه بابا، هی پول الکی میگیرن، دو تا اسم و تبلیغ میچسبونن رو کالاهاشون. کیا از آیفون استفاده کردن؟ به جان خودم تو کابری خیلی هم سخته، اونوقت مجلات و نشریات هی مینویسن اپل میخواد محصولاتش آسون باشه، ساده باشه، و... فقط به درد بچه های اهل تیپ میخوره که برن با سیب پشت محصولشون پز بدن. (ما خریدیم چون اهل تیپیم!!:d: ولی پشیمون شدیم و هی دلمون واسه پولمون سوخت، هی دلمون واسه پولمون سوخت و بر و بچز سازنده آیفون اپل هم کیفشو بردن!!)
خب تاپیک یه چیز دیگه بود، منو جو گرفت اومدم نوکیا و اپل رو ناک اوت کردم. دیگه باس ببخشین اگه نظراتم با شما یکی نیستش. خدا رو شکر داداشم نیست بیا بگه، برو بینیم بابا تو هم...!
قربون همگی، ممد
sorna
04-10-2012, 11:43 AM
باید در مورد گوشیهای نوکیا یه چند موردی بگم
نوکیا الان داره با سیمبین بیل و ،ویندوز فون تحول جدیدی رو تجربه می کنه امکانات جدیدی که روی سیمبن بیل گذاشته شده دیگه چیزی کمتر از اندروید نداره مخصوصا که نوکیا ابدید سیمبین بیل رو برای محصولات سیمبن 3هم گذاشته واما در مورد ویندوز فون جدید که بزودی عرضه میشه لومیا900که با سیستم عامل ویندوز7عرضه میشه که کار کردن باهاش برای کسانی که با ویندوز7کار کردن بسیار ساده وراحت خواهد بودولومیا 910که فعلا طرحش هست با ویندوز8عرضه خواهد شد ولی درمقابل این کارها سامسونگ چکار کرده، تنها برند اندروید که نتونست ابدید (بستنی حصیری)یا اندروید 4رو بگیره سامسونگ بود وتمامی محصولات ان با اندروید2.3موندن فقط گالکسیSIIتونست ابدید بستنی حصیری رو بگیره ولی رقبای این شرکت مانندHTC،سونی اریکسون و موتورلا برای تمامی محصولاتشون ابدیت بستنی حصیری رو گرفتند
واما در مورد گوشیNokia 808 PureViewکه بحث اصلی سراین است بهترین گوشی نمایشگاه بارسلون انتخاب شد وسیستم عاملشم سیمبین بیل هست
دوربین 41 مگاپیکسلی این گوشی هم زیاد حر فه ای نیست یعنی به اندازه قیمتش نمی ارزه و بدرد یک موبایل نمی خوره نوکیا گوشی 8 مگاپیکسل زده بود که تصاویرش اصلا به پای 5 مگاپیکسل سری ان 95 نمی رسید این نشان می دهد که اصل دوربین بیشتر بودن مگاپیکسل بودن گوشی نیست
بله دوست عزیز فقط مگاپیکسل دلیل بر برتری دوربین یک گوشی نمیشه بلکه رزولشن یک دوربین رو هم باید درنظر گرفت همین الان گوشی من خودم دوربین12.1مگا پیکسل ولی روزلشین دوربین گوشی من از دوربین8مگا پیکسلی اپل4Sپایین تر پس باید در هنگام خرید گوسی فقط مگا پیکسل رو در نظر نگیریم بلکه روزلیشن ان هم در نظر بگیریم
hossenf
04-10-2012, 03:34 PM
آندروئید خیلی توپه!
اما شما فکر میکنید نوکیا اگه میدید دار قافیه رو میبازه باز هم روی سیمبین اصرار میکرد؟
نوکیا به دلایل رقابتی و خاص فعلا وارد دنیای آندروئید نشده، سیمبین هم واقعا اونجور که باید جواب گو نیست، اما هم نوکیا و هم ماکروسافت امید زیادی به ویندوز 8 بستن،
درسته ماکروسافت در زمینه گوشی و تبلت زیاد موفق نبوده، اما هنوز هم خیلی ها که تجربه اسفاده از ویندوز فون را دارند میگن "ویندوز یه چیز دیگست"
بنده خودم طرفدار آندروید و ویندوز موبایل هستم، اما خب آندروید با توجه به متن باز بودن و حمایت غولی مثل گوگل وقعا هنوز جای پیشرفت داره.
سیستم عامل رایگان و اپن سورس، تعداد برنامه های رایگان بسیار زیاد، امکان آزادی و انجام (تقریبا) هر کاری ، راحتی برنامه نویسی و ... نتیجش میشه کاهش هزینه و کاربر پسندی!
sorna
04-10-2012, 03:45 PM
بله دوست عزیز سیمبن3 جواب گو نبود ولی سیمبن بیل امکاناتش چیزی کمتر از اندروید نداره
سیستم عامل رایگان و اپن سورس، تعداد برنامه های رایگان بسیار زیاد، امکان آزادی و انجام (تقریبا) هر کاری ، راحتی برنامه نویسی و ... نتیجش میشه کاهش هزینه و کاربر پسندی!
همین مسله خودش باعث بدافزاری در اندروید شده که امار خیلی بالای داره یعنی یه چیزی بیش50%
Ezaafi
04-11-2012, 01:50 AM
باید در مورد گوشیهای نوکیا یه چند موردی بگم
نوکیا الان داره با سیمبین بیل و ،ویندوز فون تحول جدیدی رو تجربه می کنه امکانات جدیدی که روی سیمبن بیل گذاشته شده دیگه چیزی کمتر از اندروید نداره مخصوصا که نوکیا ابدید سیمبین بیل رو برای محصولات سیمبن 3هم گذاشته واما در مورد ویندوز فون جدید که بزودی عرضه میشه لومیا900که با سیستم عامل ویندوز7عرضه میشه که کار کردن باهاش برای کسانی که با ویندوز7کار کردن بسیار ساده وراحت خواهد بودولومیا 910که فعلا طرحش هست با ویندوز8عرضه خواهد شد ولی درمقابل این کارها سامسونگ چکار کرده، تنها برند اندروید که نتونست ابدید (بستنی حصیری)یا اندروید 4رو بگیره سامسونگ بود وتمامی محصولات ان با اندروید2.3موندن فقط گالکسیSIIتونست ابدید بستنی حصیری رو بگیره ولی رقبای این شرکت مانندHTC،سونی اریکسون و موتورلا برای تمامی محصولاتشون ابدیت بستنی حصیری رو گرفتند
سلام
خب، آهان... صبر کنین گرم کنم، ... آخه طرفدارای نوکیا مثل هواداران اپلن! تو رو خدا ناراحت نشین ها، ولی سامسونگ هیچ کاری نکرده؟ حرف جالبی بودش. اولین و آخرین کسی که ازش اینو شنیدم شما هستین.
نوکیا هم به جان خودم، اگه تعصبی نگاش نکنین عیب و ایراداش کوبوندتش. شانس داره هواداراش آتیشین! آره، درسته، ممکنه فردا محصولی بده بازار که هواداراش بهش افتخار کنن، ولی تا الان حتی بزرگترین اختراعشم (اختراع!) نتونسته جالب باشه.
و تو رو خدا هر چی میگین بگین، بزنین تو سرم، گوشیمو بشکونین، یه 1100 بدین به زور بهم، ولی نگین سیمبین خوبه. دوره سیمبین مال قدیماست. فکر کنم بابا بزرگم (به قول ماها باشو!) تو زمان جوونیش، یه بار یه گوشی با سیستم عامل سیمبین داده باشه به مامان بزرگم (به قول ما بی بی!) آپدیتش کجا بود. حالا شایدم زد و نوکیا از لج مام شده شد اول! مثل این یارو بن افلک که از لج ما جایزه گرفت یه بار! دیگه وقتی چیزی خوب نیست، اصرار به خوب نشون دادنش برا چیه؟ بله طرفداراش زیاده ولی من که یه عمره باهاش کار کردم، با خیلی از محصولاتشم کار کردم اصلاً باهاش حال نمیکنم. و به جان خودم آدمیم که از سر لج حرفی رو نمیزنم. با یه محصول ور میرم و ازش استفاده میکنم بعد بدون تعصب نظرمو میگم (فقط نظرمو). حالا هر کی یه عیبی داره، داداشتونم دیگه گاد آو عیبه! بذارین رو حساب سررشته نداشتن...
ولی....
آخ بنازم سامسونگو...!!!!
امضا: ممد لجباز!
hossenf
04-11-2012, 02:16 AM
بله دوست عزیز سیمبن3 جواب گو نبود ولی سیمبن بیل امکاناتش چیزی کمتر از اندروید نداره
همین مسله خودش باعث بدافزاری در اندروید شده که امار خیلی بالای داره یعنی یه چیزی بیش50%
نمیشه گفت اپن سورس باعث کاهش امنیت میشه! به عکس، باعث افزایش امنیت هم یشه، به عنوان مثال در حال حاضر برای ویندوز اکسپلویت های بیشتری وجود داره یا برای سیستم عامل های خانواده یونیکس؟ در واقع مسئله آلودگی سیستم عامل های آندرویدی به دلیل عدم توجه به امنیت در کاربران بوده، با توجه به قابلیت های بالای سیستم عامل آندروئید به طور طبیعی پتانسیل بالاتری برای بدافزارهای پیشرفته داره.
یک مثال دیگه، اگه شما با سیستم عامل ویندوز "بدون رعایت مسائل امنیتی(انتی ویروس و ...)" به گشت و گذار در اینترنت و نصب نرم افزار و ... بپردازید بیشتر امکان آلودگی دارید یا با لینوکس؟
// البته این قضیه به موارد دیگه هم بستگی دراه//
در ضمن، بنده مخالف سیمبین نیستم، یا نمیگم سیمبین ضعیفه، اما باز هم با وجود عرضه سیمبین بیل به نظر نمیرسه بتونه رقیبی سختی برای آندروئید و iOS باشه، وبه همین دلیل هم مایکروسافت و نوکیا امیدشون را به ویندوز موبایل بستن،
و شاید هم با گسترش بیشتر سیمبین بشه روش حساب کرد!
sorna
04-11-2012, 02:27 AM
جناب ممد لجباز من اصلا تعصبی حرف نمی زنم والان هم برند گوشی من سونی اریکسون و پیش از این گوشیم سامسونگ بوده پس نمی تونم تعصبی حرف بزنم این بگم یه زمانی هم N73داشتم ان زمان جوانی
ولی اینکه امسال توی نمایشگاه بارسلون گوشی Nokia 808 PureViewاول شده چه ربطی به من داره نه من نظر دادم نه رفتم انجا
فکر کنم انی که از روی تعصب حرف می زنه شما هستید ایا در مورد سیمبین بیل وامکانتتش وگوشی ها که با ان سیستم عامل هستن مطالعه کردین من پیشنهاد می کنم یه سری هم به این گوشی نوکیا که با سیستم عامل بیل هست نگاهی بیندازید
http://forum.p30ask.com/thread103485.html
Ezaafi
04-11-2012, 02:56 AM
جناب ممد لجباز من اصلا تعصبی حرف نمی زنم والان هم برند گوشی من سونی اریکسون و پیش از این گوشیم سامسونگ بوده پس نمی تونم تعصبی حرف بزنم این بگم یه زمانی هم N73داشتم ان زمان جوانی
ولی اینکه امسال توی نمایشگاه بارسلون گوشی Nokia 808 PureViewاول شده چه ربطی به من داره نه من نظر دادم نه رفتم انجا
فکر کنم انی که از روی تعصب حرف می زنه شما هستید ایا در مورد سیمبین بیل وامکانتتش وگوشی ها که با ان سیستم عامل هستن مطالعه کردین من پیشنهاد می کنم یه سری هم به این گوشی نوکیا که با سیستم عامل بیل هست نگاهی بیندازید
http://forum.p30ask.com/thread103485.html
دوباره سلام
ای وای، اول و آخر حرفام گفتم هرچی هست بذارین رو حساب سر رشته نداشتن! بابا من کجا رو برندی تعصب داشته باشم؟!
بله، این نسخه آخر و طبق فرمایش شما، آپدیت شده رو استفاده نکردم. ولی با حسین موافقم که اگه سیمبین برا نوکیا جواب میداد نمیرفت طرف میگو بدتر از اون، یا ویندوز. آخرشم میاد همین آندروید رو میذاره رو گوشیاش! این خط اینم نشون...
و ببخشین، به جان خودم این نوکیا همچین برام تداعی سنگینی و گیر و سنگینی (این یکی چگالی!) هست. دیگه هر کی نظری داره. بذارین منم با نظراتم دلخوش باشم. باشه؟!
مرسی
و زنده باد نوکیا
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.