توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Mediafire | مدیافایر اپلودسنتری محبوب
Mohamad
04-09-2012, 05:43 PM
یه نام خدا
بلاخره مدیافایر در پی اعتراضات زیاد کاربران ایرانی از طرف سازمان رسیدگی کننده رفع فی لت ر شد ...
borhan_3010
04-09-2012, 06:01 PM
درود
مرسی
همیشه خوش خبر باشی محمد جان ...:rag:..
:^:
NET DOCTOR
04-09-2012, 07:35 PM
چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی!!!!!!!!!
hossenf
04-09-2012, 08:21 PM
خبر بسیار خوبیه،
برای ایرانیها تقریبا بهترین آپلود سنتر رایگان همین مدیافایره،
قبلا هم فیل شده بود که باز شد!
مطمئن نیستم، اما در شیتلرینگ اخیر احتملا اضافه کردن امکان آپلود عکس در مدیافایر بی تاثیر نبوده، چندی قبل از شیلترینک متوجه شدم که مدیافایر امکان آپلود عکس را اضافه کرده، و میدونید که آپلود سنتر عکسی باقی نمونده که از گزند عمو شیلتری در امان باشه :دی
Mohamad
04-09-2012, 08:53 PM
خبر بسیار خوبیه،
برای ایرانیها تقریبا بهترین آپلود سنتر رایگان همین مدیافایره،
قبلا هم فیل شده بود که باز شد!
مطمئن نیستم، اما در شیتلرینگ اخیر احتملا اضافه کردن امکان آپلود عکس در مدیافایر بی تاثیر نبوده، چندی قبل از شیلترینک متوجه شدم که مدیافایر امکان آپلود عکس را اضافه کرده، و میدونید که آپلود سنتر عکسی باقی نمونده که از گزند عمو شیلتری در امان باشه :دی
دلیل فی لتر شدن تبلیغات کناری بود و اعلام شده بود که در هنگام تغییر اونها و برداشته شدن اونها رفع توقیف خواهد شد و
پ. ن .
میگند نگو و جلو دهنت را بگیر ، باشه من نگم ملت خودشان حتما نمیدانند ...
آنکس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند که بماند
Magsoud
04-09-2012, 09:09 PM
بنام دوست
شیلتر شدن اینجا و رفع شیلتی این سایت نه بار اول است نه بار آخر
لذا نه میشه... اصلا" هیچی
Mohamad
11-17-2013, 03:27 PM
درود
گویا از وقتی قوانین محدودیت فضا را گزاشتن و همینطور شدیدا قوانین کپی رایت را دارند اجرا میکنند در عوض محدودیت حجمی را کم کردن . در گذشته بیشتر از 200 مگابایت نمیشد آپلود کرد ولی دیروز یک فایل 350 مگابایتی را راحت آپلود کردم .:mon820:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.