s.rozekabood
04-09-2012, 12:33 PM
جعفری قورمه رو با قورمه سبزی اشتباه نگیرید. این غذای خوشمزه، مخصوص گیلانیهاست. http://www.pcparsi.com/uploaded/pc6e11e73074128cca7209c909caba7549_zimg_001_13.jpg
مواد اولیه:
جعفری و تره 500 گرم
گوشت 250 گرم
لوبیا چشمبلبلی 100 گرم
رب گوجهفرنگی و آبغوره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
* ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا میگذاریم بپزد.
* سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد میکنیم.
* سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یکبار سبزی را هم میزنیم.
* نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
* پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجهفرنگی و آبغوره را داخل سبزی میریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و میگذاریم به مدت 20 دقیقه غذا جا بیفتد.
مواد اولیه:
جعفری و تره 500 گرم
گوشت 250 گرم
لوبیا چشمبلبلی 100 گرم
رب گوجهفرنگی و آبغوره از هر کدام دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
* ابتدا گوشت را خرد کرده و با لوبیا میگذاریم بپزد.
* سبزی را شسته پس از این که آب آن کشیده شد خرد میکنیم.
* سپس با روغن به آرامی سرخ کرده و هر چند دقیقه یکبار سبزی را هم میزنیم.
* نمک، فلفل و زردچوبه را اضافه میکنیم.
* پس از این که سبزی سرخ شد رب گوجهفرنگی و آبغوره را داخل سبزی میریزیم بعد همه مواد را به قابلمه گوشت اضافه کرده و میگذاریم به مدت 20 دقیقه غذا جا بیفتد.