PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سواستفاده از 16 زن و دختر توسط مرد شیاد

mehraboOon
04-09-2012, 12:28 AM
سواستفاده از 16 زن و دختر توسط مرد شیاد

اين بار مردي که خودش را مهندس رايانه معرفي مي کرد با سوء استفاده از اعتماد 16زن و دختر جوان از آن ها کلاهبرداري کرد و پول زيادي به جيب زد.

خراسان: باز هم يک خواستگار قلابي با وعده ازدواج ده ها دختر جوان را فريب داد. اين بار مردي که خودش را مهندس رايانه معرفي مي کرد با سوء استفاده از اعتماد 16زن و دختر جوان از آن ها کلاهبرداري کرد و پول زيادي به جيب زد.

تحقيقات پليس در اين باره زماني آغاز شد که زني به دادسراي ناحيه 11 رفت و از مردي به نام رامين به اتهام کلاهبرداري شکايت کرد.

اين زن که صاحب يک مهدکودک است در اين باره گفت: من دو سال است که از شوهرم جدا شده ام و با تنها فرزندم زندگي مي کنم. چند ماه قبل در حالي که سوار تاکسي شده بودم با مردي به نام رامين آشنا شدم.

آن روز من مشغول صحبت با تلفن بودم و رامين از حرف هايم فهميد که صاحب مهد کودک هستم. او سر صحبت را با من باز کرد و گفت مهندس رايانه است و چندين نرم افزار آموزشي براي مهدکودک طراحي کرده است و مي تواند با قيمت مناسب در اختيارم بگذارد.

اين پيشنهاد مقدمه آشنايي من و رامين شد و او چند مرتبه به اين بهانه به محل کارم رفت و آمد کرد تا اين که يک روز به من پيشنهاد ازدواج داد. ظاهر ماجرا نشان مي داد که او مي تواند همسر مناسبي برايم باشد اما من از او براي جواب دادن فرصت خواستم.

او در اين مدت باز هم به ديدنم مي آمد تا اين که يک روز مبلغ ۷۰۰هزار تومان از محل کارم ناپديد شد. اين پول را روي ميز گذاشته بودم و بعد از آن که رامين از مهدکودک بيرون رفت فهميدم ناپديد شده است. بعد از آن هرچه با رامين تماس گرفتم جوابم را نداد و ديگر خبري از او ندارم.

علاوه بر اين زن، چند نفر ديگر هم فريب وعده هاي اين مرد شياد را خورده بودند. يکي از مالباختگان دختر دانش آموزي بود که مهندس قلابي کيف دستي او را سرقت کرده بود. وي که همراه مادرش به دادسرا آمده بود در اين باره گفت: از مدتي قبل با رامين آشنا شدم و چند مرتبه سوار خودروي او شدم.

يک روز که همراه رامين به گردش رفته بودم او جلوي يک سوپرمارکت ايستاد و از من خواست يک بطري آب معدني بخرم. من هم پياده شدم و وارد سوپرمارکت شدم اما چند لحظه بعد وقتي برگشتم خبري از رامين نبود.او کيف دستي ام را که تلفن همراهم و مبلغ ۲۰۰هزار تومان پول داخلش بود سرقت کرد.

اظهارات ديگر شاکيان نيز شبيه به اين دو نفر بود و متهم با وعده ازدواج توانسته بود اعتماد آنها را جلب و با ترفندهاي گوناگون از آن ها کلاهبرداري يا سرقت کند. در شرايطي که تعداد مالباختگان به ۷نفر رسيده بود کارآگاهان آگاهي به بررسي اطلاعات موجود پرداختند.

مرد شياد در مدتي که با طعمه هايش رفت و آمد داشت طوري عمل کرده بود که آنها هيچ نشاني از وي به دست نياورده بودند و او فقط يک شماره تلفن همراه در اختيار آنها قرار داده بود.

اين کار پليس را سخت مي کرد اما با اين حال تجسس ها ادامه يافت تا اين که يک روز يکي از مالباختگان که مرد شياد را در خيابان ديده بود خيلي سريع موضوع را به پليس اطلاع داد و باعث دستگيري اش شد.

با انتقال اين مرد به پليس آگاهي او تحت بازجويي قرارگرفت و علاوه بر پذيرش اتهام سرقت و کلاهبرداري از ۷ شاکي پرونده، به فريب ۱۰زن ديگر نيز اعتراف کرد.

وي هم اکنون در بازداشت به سر مي برد و تحقيقات از او ادامه دارد.