PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فایل های حذف شده از طریق خط فرمان را به چه طریقی بازیابی کنم؟

turk
04-07-2012, 03:48 PM
ضمن عرض ادب خدمت دوستان
بنده در حال کار با چند فایل bat بودم که به سبب یک سهل انگاری کل فایل های موجود در آن دایرکتوری (که دسکتاپم بود و تمام زندگی بنده آنجا بود) حذف شدند ! :sur:
بلافاصله ابتدا خونسردی خودم رو حفظ کردم و سپس با دو نرم افزار ریکاوری اقدام به بازیابی کردم الان برنامه های فایل های مربوط به 1400 سال پیش رو واسم پیدا می کنند اما خبری از فایل های تازه پاک شده نیست !

به نظر شما بنده به عنوان یک مالباخته چه کار کنم ؟

borhan_3010
04-07-2012, 04:00 PM
درود
برنامه Handy Recovery رو تست کن! همین که اجرا کنی و مسیر رو بهش بدی خیلی زود بهت میگه چه فایل هایی بوده و میشه بازیابی کرد
اگه سیستم ریستور ویندوز رو هم فعال داشته باشی شاید بتونی برگردونی به تاریخی که فایل ها موجود بودن!

برنامه های دیگه ای هم واسه رکاوری هست ...

turk
04-07-2012, 04:07 PM
مرسی برهان عزیز
اتفاقا اولین برنامه ای که امتحان کردم همین بود واسم خیلی عجیبه که چرا برنامه ها نی تونن این فایل ها رو پیدا کنن
کلک سیستم ریستور رو همون اول کندم حالا نمی تونم ازش استفاده کنم

ضمنا تا جایی که من می دونم handy recovery تنها قابلیت تعیین درایو داره
مسیر .... ؟

Magsoud
04-07-2012, 04:36 PM
....حال کار با چند فایل bat بودم که ........حذف شدند.........

بنام دوست

مطمئن نیستم جواب بگیری ولی در اینمورد شاید فقط دستوری مثل دستور زیر جواب دهد:

undelete c:\windows\system\*.* /all

در کد بالا آدرس را بر حسب نیاز تغییر بده.

در ضمن ، این مسئله گریبانگیر خیلی ها هست لذا اگر جواب گرفتی لطفا" اطلاع بده

n1ma
04-07-2012, 04:44 PM
درود
دوست من یکبار همین اتفاف برای من پیش امد و کل دسکتاپم پرید. چند جا رو گشتم و دیدم که میگن از دستور UNDELETE استفاده کنید ولی من چنین دستوری ندیدم.
بهترین گزینه استفاده از Active@ Undelete هست که علاوه بر بازگرداندن ان فایل، فایل های چند قرن قبل رو هم به طور سالم باز می گرداند.
این هم نسخه پرتابل شده و کرک شده که با Winrar پرتابل کردم.
فقط این تو 64 بیتی پرتابل شده. نمی دونم در دیگر سیستم عامل هم هم جواب می دهد یا نه
موفق باشی
Active@ Undelete Portable (http://www.sharebees.com/wwxh2msui7cz.html)

ویرایش : به نظر می رسه که تا من فایل ام رو اپلود کنم این وسط یک بحثی راه افتاد و تمام شد. خلاصه این پست رو ارسال می کنم تا فایلم نسوزه :d:
روز خوش

turk
04-07-2012, 04:46 PM
از پاسخ شما سپاسگزارم
متاسفانه جواب نداد w7 hp sp1 x64

یه سوال هم واسم پیش اومده که:
چرا برنامه های ریکاوری نمی تونن این فایل ها رو پیدا کنن در حالیکه فایل های خیلی قدیمی تر رو به راحتی پیدا می کنن؟
آیا این به خاطر فرمان Del در خط فرمان است؟ مگر در این حالت فایل ها با چه شیوه ای پاک می شوند؟
چه بالایی سر fat می آید؟
:s0::s0::s0:

درود
دوست من یکبار همین اتفاف برای من پیش امد و کل دسکتاپم پرید. چند جا رو گشتم و دیدم که میگن از دستور UNDELETE استفاده کنید ولی من چنین دستوری ندیدم.
بهترین گزینه استفاده از Active@ Undelete هست که علاوه بر بازگرداندن ان فایل، فایل های چند قرن قبل رو هم به طور سالم باز می گرداند.
این هم نسخه پرتابل شده و کرک شده که با Winrar پرتابل کردم.
فقط این تو 64 بیتی پرتابل شده. نمی دونم در دیگر سیستم عامل هم هم جواب می دهد یا نه
موفق باشی
Active@ Undelete Portable (http://www.sharebees.com/wwxh2msui7cz.html)

ویرایش : به نظر می رسه که تا من فایل ام رو اپلود کنم این وسط یک بحثی راه افتاد و تمام شد. خلاصه این پست رو ارسال می کنم تا فایلم نسوزه :d:
روز خوش

مرسی سیستم عامل بنده هم 64 هستش الان تست می کنم ببینم چی میشه
من هم دستوری به نام undelet رو نتونستم اجرا کنم
ناشناس می زنه

Magsoud
04-07-2012, 04:49 PM
بنام دوست

برنامه Remo Recover Windows هم مخصوص این موارد است

turk
04-07-2012, 04:53 PM
بنام دوست

برنامه Remo Recover Windows هم مخصوص این موارد است

مرسی
این رو هم امتحان می کنم

فقط اگه ممکنه به این سوالم پاسخ دهید.

یه سوال هم واسم پیش اومده که:
چرا برنامه های ریکاوری نمی تونن این فایل ها رو پیدا کنن در حالیکه فایل های خیلی قدیمی تر رو به راحتی پیدا می کنن؟
آیا این به خاطر فرمان Del در خط فرمان است؟ مگر در این حالت فایل ها با چه شیوه ای پاک می شوند؟
چه بالایی سر fat می آید؟
:s0::s0:

Magsoud
04-07-2012, 05:00 PM
بنام دوست

من مطمئن نمیدانم چه اتفاقی می افتد ولی این را میدانم که در DOS 6.0 فایلی بنام undelete.exe وجود داشت.
با توجه به اینکه در آن زمان ویندوزی نبود لذا همه فایل ها با دستور داس دیلیت میشدند ولی با دستور undelete.exe
هم قابل ریکاوری بودند.
لذا شاید اگر فایل undelete.exe را که ویندوز نمی شناسد از DOS 6.0 به پوشه system32 کپی کنی شاید بشود جواب گرفت.

turk
04-07-2012, 05:06 PM
مرسی
فعلا دارم فایلی رو که جناب نیما زحمتشو کشیدن دانلود می کنم ( اما نمی دونم چرا پاکت دیتا ها با سرعت دوچرخه رد و بدل می شن )
در مرحله بعد اگر نتیجه نگرفتم برنامه ای را که معرفی کردید تست خواهم کرد
و اگر آنهم جوابگو نباشد میرویم سراغ undelete.exe از داس 6.

ویراشات :

* متاسفانه اکتیو آن دیلیت هم نتونست کاری از پیش ببره همان طور که جناب نیما اشاره فرمودند فایل هایی که قدمت آنها به دوران نوسنگی می رسید را شناسایی کرد اما فایل های تازه پاک شده به غیر از یک pdf را نتوانست پیدا کند ( که از شانس ما آن یک مورد هم ریکاور نشد.
* در حال دانلود دومین برنامه که توسط استاد معرفی شده (remo recover windows ) با حجم 19 مگ ....
* مورد 2 هم متاسفانه جواب نداد در هر دو مد deleted file و lost file امتحان کردم نشد.
* الان دیگه باید کاسه کوزه رو جمع کنم چون مسافرم ! اگه زنده به مقصد برسم سراغ undelete.exe می رم هرچند چشمم آب نمی خوره !

turk
04-08-2012, 02:40 PM
خوب فعلا که رسیده ام و تقریبا زنده هم هستم

می رویم که داشته باشیم undelete.exe از داس 6 !
در حال تست ...

ویرایش..

به هزار مصیبت یه ایزوی داس از یک عتیقه فروشی تهیه نموده و فایل UNDELETE.EXE را که بگمان بنده باید نیای اولیه ی undo delete در win7 باشند را به SYSTEM 32 منتقل و دستور مربوطه را صادر فرمودیم لیکن فایل مذکور بامبول در آوردند و با X64 سرناسازگاری دارند. حالا ما مانده ایم با فایل هایی که نمانده اند !

نتیجه گیری:

همانگونه که از قدیم گفته اند دود از کنده بلند میشود بنده تا به حال از برنامه های eraser برای حذف مطمئن فایل ها و اطمینان از عدم امکان ریکاوری بهره می گرفتم این تجربه ی مصیبت بار هر چند حالم را گرفت و دهانم را صاف کرد اما حداقل دو چیز ارزشمند یا گرفتم:

1 - del با خط فرمان یعنی خداحافظی با فایلی که در مسیری بی بازگشت قدم نهاده است.
2 - امتحان کردن هر چیزی در سیستم اصلی در حالی که 4 ویندوز همزمان نصب دارم و آنهم به سبب یک تنبلی احمقانه که ری استارت نکنم اسکولیت محض است ...

از همه ی کسانی که در راه حل مشکل به من کمک صمیمانه سپاسگزارم.

borhan_3010
04-08-2012, 03:30 PM
درود

del با خط فرمان یعنی خداحافظی با فایلی که در مسیری بی بازگشت قدم نهاده است.
من فکر نمی کنم احتمال می دم به خاطر پسوند فایل ات بوده که تو رکاوری مشکل داری برنامه دیگه رو هم تست کن مثلا برنامه Easy Recovery Professional هم خیلی برنامه خوبیه حتما تست کن!
برگشت صحیح فایل های حذف شده بستگی به پسوند فایل حذف شده هم داره یعنی اگه یه پسوند مشهور مثل jpg یا mp3 باشه احتمال برگشت سالم نسبت به یه پسوند دیگه که کمتر عمومیت داره بیشتره!

Magsoud
04-08-2012, 03:30 PM
بنام دوست
دوست عزیز من ، در این مدتیکه در انجمن هستم پست های مختلف شما را دیده و با توجه به نوع سوالاتی که
مطرح میفرمایید متوجه شده ام که کاربری آگاه هستید.
از کاربری مثل شما نگهداشتن مقدار زیادی اطلاعات بدون بک آپ گیری یک اشتباه نابخشودنی است.
شما کاربر ساده نیستید که اینگونه ندانم کاری ها را داشته باشید.
بهر حال امیدوارم این مسئله درس خوبی برای شما باشد.
من در کامپیوترم سه تا سیستم عامل نصب است.
اطلاعات ضروری ام را هیچوقت و بهیچ عنوان در درایو هاییکه ویندوز نصب هست نگه نمیدارم.
فقط با یکی از سیستم ها به اینترنت وصل و کار های آزمایشی ام را انجام میدهم
از هر سه سیستم عامل بک آپ دارم
اطلاعات ضروری ام را حتما" بکآپ گرفته و نسخه بک آپ را در جای دیگری از کامپیوترم نگهمیدارم
هر وقت حجم بک آپ هایم بحدی مشخص رسید حتما" آن ها را در سی دی یا دی وی دی رایت میکنم

موفق باشی

turk
04-08-2012, 03:52 PM
من فکر نمی کنم احتمال می دم به خاطر پسوند فایل ات بوده که تو رکاوری مشکل داری برنامه دیگه رو هم تست کن مثلا برنامه Easy Recovery Professional هم خیلی برنامه خوبیه حتما تست کن!
برگشت صحیح فایل های حذف شده بستگی به پسوند فایل حذف شده هم داره یعنی اگه یه پسوند مشهور مثل jpg یا mp3 باشه احتمال برگشت سالم نسبت به یه پسوند دیگه که کمتر عمومیت داره بیشتره!

سلام برهان عزیز
در مورد فرمت ها فرمایش شما کاملا صحیح است لیکن خدمت شما عرض کنم که مساله یک فایل نیست که فرمت آن آشنا یا نا آشنا باشد کل زندگی من بر باد رفت که دهها فایل از انواع مختلف pdf تا png را در بر داشت این ها دیگر فرمت های تابلویی هستند که حتی با چشم غیر مسلح هم قابل شناسایی اند ! مشکل عدم امکان ریکاور نیست مشکل این است که برنامه ها اصلا فایلی را شناسایی نمی کنند چه برسه به اینکه بخواهیم در مورد ریکاور شدن یا نشدن بحث کنیم. تا بحال 6 - 7 برنامه ی صاحب نام را امتحان کردم اما ...

بهر حال امیدوارم این مسئله درس خوبی برای شما باشد.

استاد شما صحیح می فرمایید از قدیم گفته اند خود کرده را تدبیر نیست !
( البت یه جای دیگه هم گفته اند حادثه هرگز خبر نمی کند ! )
هیچ راهی برای توجیه اشتباه احمقانه ی خود ندارم.
تنها می توانم بگویم خدا ذلیل کند عواملی را که باعث شدند قیمت یک ترا هارد از 75 تومن به 200 و چند تومن برسه اونم تو تنها چند ماه .
بد بختانه کل هارد لپ تاپ بنده پر شده و این هایی هم که روی هارد دارم عصای دستم هستند که نمی توانم از خود دور نگه دارم در خانه یک کشو مختص دی وی دی های بکاپ دارم اما چون زیاد جابجا می شوم امکان همراه داشتن همه ی آنها برایم وجود ندارد نیز خود واقف اید که گاهی تعدادی فایل در زور به دفعات ویرایش می شوند که پشتیبان گیری از آنها بسیار دشوار است .

اما بازهم می گویم هیچ راهی برای توجیه اشتباه احمقانه ی خود ندارم.

hossenf
04-08-2012, 04:39 PM
سلامugly3
درک میکنم، مصیبت وارده را تسلیت میگم

اما!
به نظر بنده و به طور منطقی چون شما عرض کدید که "با برنامه های ریکاوری حتی فایل های حذف شده دیده نمیشود" پس احتمالا 2حالت پیش آمده،
1. فایل های حذف شده جایگزین شدن! که چگونگی این موضوع هم جالب و عجیبه.
2. شما مطمئنی که فایل ها حذف شده؟ یه نگاه بنداز ببین احیانا مخفی نشده؟

Magsoud
04-08-2012, 05:08 PM
بنام دوست
در ویندوز ایکس پی دستوری هست که نمیدانم در ویندوز 7 هم هست یا نه ، که با آن دستور در صورتیکه نام
فایل های دیلیت شده را بدانی میتوانی آن ها را با دستوری مثل دستور زیر برگردانی
recover c:\myfolder\aaa.txt
این روش را هم امتحان بفرمایید.البته توجه داشته باشید که با این روش یکی یکی باید ریکاور کرد

turk
04-08-2012, 05:14 PM
سلامugly3
درک میکنم، مصیبت وارده را تسلیت میگم

اما!
به نظر بنده و به طور منطقی چون شما عرض کدید که "با برنامه های ریکاوری حتی فایل های حذف شده دیده نمیشود" پس احتمالا 2حالت پیش آمده،
1. فایل های حذف شده جایگزین شدن! که چگونگی این موضوع هم جالب و عجیبه.
2. شما مطمئنی که فایل ها حذف شده؟ یه نگاه بنداز ببین احیانا مخفی نشده؟

از ایراز همدردی شما سپاسگزارم.
در مورد فرضیه هایی که مطرح نموده اید باید بگویم:
در حالت اول چیزی تمی تونم بگم جز اینکه بر این گفته ی شما صحه گزارم که :

چگونگی این موضوع هم جالب و عجیبه.
تل کنون هیچ وقت با یک چنین حالتی روبرو نشده ام و حتی در مورد آن نشنیده ام این که فایل ها جایگزین شده باشند گمان متن منظور حضرت عالی date over write باشد که جواب منفی است پس از ناپدید شدن فایل ها حتی 1 مثقال بایت هم در آن درایو رایت نشده حتی در صورتیکه فایلی رایت می شد در اکثر موارد ( بنابه تجربه ی شخصی بنده ) فایل های پیشین شناسایی می شوند اما بعد ریکاوری به علت اسیب ساختار فایل قابل استفاده نمی باشند ( فایل هیبرید ریکاور می شه ) تنها حالتی که تا کنون دیده ام فایل اصلا پیدا نشه مربوط به فایل هایی است که با برنامه های مخصوص حذف امن حذف شده باشند .
در مورد حالت دوم : خیر فایل های مخفی نشده اند تمام سوراخ سنبه های هارد را هم گشته ام ! حتی در این صورت فایل ها در برنامه ی ریکاوری جزء موارد موجود لیست می شوند که الان اینطور نیست.

در هر حال این موضوع بد جوری ذهن منو به خودش مشغول کرده و در حال مطالعه و علت یابی اون هستم (فایل ها که رفتند لا اقل این وسط یه چیزی یاد بگیرم... )

بنام دوست
در ویندوز ایکس پی دستوری هست که نمیدانم در ویندوز 7 هم هست یا نه ، که با آن دستور در صورتیکه نام
فایل های دیلیت شده را بدانی میتوانی آن ها را با دستوری مثل دستور زیر برگردانی
recover c:\myfolder\aaa.txt
این روش را هم امتحان بفرمایید.البته توجه داشته باشید که با این روش یکی یکی باید ریکاور کرد

به نظر یه تحرکاتی داره صورت می گیره

Access Denied as you do not have sufficient privileges.
You have to invoke this utility running in elevated mode.

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.
C:\WINDOWS\system32>recover C:\Users\USER\Desktop\x01The type of the file system is NTFS.
Press ENTER to begin recovery of the file on drive C:

Cannot lock the drive. The volume is still in use.
C:\WINDOWS\system32>

Mahm00d
04-08-2012, 05:30 PM
با سلام دوست عزیز واقعا عجیبه که نرم افزار های ریکاوری چیزی پیدا نمی کنند حتی اگر فایل را با نرمافزار های امن پاک کنیم باز های فایل هایی با پسوند های عجیب غریب پیدا می شود که قابل ریکاوری می باشد اما بلا استفاده است (تجربه ی شخصی)
حالا شما همه چیز رو تست کردید ریکاوری های تحت بوت را هم تست کنید از ریکاوری ERD.Commander 5 هم استفاده کنید امیدوارم فرجی شود.

turk
04-08-2012, 05:41 PM
با سلام دوست عزیز واقعا عجیبه که نرم افزار های ریکاوری چیزی پیدا نمی کنند حتی اگر فایل را با نرمافزار های امن پاک کنیم باز های فایل هایی با پسوند های عجیب غریب پیدا می شود که قابل ریکاوری می باشد اما بلا استفاده است (تجربه ی شخصی)
حالا شما همه چیز رو تست کردید ریکاوری های تحت بوت را هم تست کنید از ریکاوری ERD.Commander 5 هم استفاده کنید امیدوارم فرجی شود.

آنهم به روی چشم و مرسی از بابت این پیشنهاد ، در اولین فرصت تست میشه

الان ظاهرا آخرین دستور ارائه شده توسط استاد یه تحرکاتی نشون داده و فایل تایپ رو تایید کرده اما نمی تونه کاری کنه واسه یه فایل دیگه هم امتحان کردم باز همون نتیجه ی دوم که در پست قبلی قرار دادم به دست آمد از استاد خواهش ممی کنم یه نگاهی به نتایج بیندازند و دلیل اینکه نمی تونه ریکاور کنه رو لطف بفرمایند.

مرسی از همگی

Magsoud
04-08-2012, 05:42 PM
بنام دوست
ببینید دوستان ، این مشکلی که دوست ارجمندمان با هاش روبرو شده ، در کل نشدنی یا نادر است.
اینکه هیچ نرم افزار ریکاوری نمیتواند چیزی نشان دهد ، بیشتر بدین معنی است که سیستم
اجازه کار نمیدهد که برنامه ها دسترسی های کامل داشته باشند.
در این سیستم یک اتفاقی افتاده که اجازه دسترسی ها کاملا" گرفته شده. لذا اول باید دنبال علت
گشت. مثلا" آخرین برنامه های نصب شده و یا مطالعه آخرین تنظیمات داده شده و و ...

hossenf
04-08-2012, 05:50 PM
با توجه به گفته جناب شیرین زبان و کلا با توجه به این که تا به حال هیچ نرمم افزار تحت ویندوزی حتی قادر به نمایش فایل ها نبوده، اول از همه همونجور که mnxxmahmood گفتن از نرم افزارهای تحت بودت استفاده کنید، وحتی میتونید از نرم افزارهای ریکاوری تحت لینوکس استفاده کنید. شاید تاثیری داشته باشه.(اگه لینوکس نصب ندارید و تمایلی به نصب هم نداری برای راحتی از لینوکس لایو استفاده کنید، و همچنین اگه لینوکس را در اختیار ندارید یکی از نسخه های کوچک رو دانلود کنید)

Magsoud
04-08-2012, 05:57 PM
..........

بنام دوست
صد در صد موافق نظر شما هستم که توسط یک سی دی لایو لینوکس وارد سیستم شده و سیستم را بررسی کند.

turk
04-08-2012, 06:42 PM
بنام دوست
ببینید دوستان ، این مشکلی که دوست ارجمندمان با هاش روبرو شده ، در کل نشدنی یا نادر است.
اینکه هیچ نرم افزار ریکاوری نمیتواند چیزی نشان دهد ، بیشتر بدین معنی است که سیستم
اجازه کار نمیدهد که برنامه ها دسترسی های کامل داشته باشند.
در این سیستم یک اتفاقی افتاده که اجازه دسترسی ها کاملا" گرفته شده. لذا اول باید دنبال علت
گشت. مثلا" آخرین برنامه های نصب شده و یا مطالعه آخرین تنظیمات داده شده و و ...

استاد باور بفرمایید که دیگه کاملا گیج شده ام !
با توجه به محتوای آخرین پیام دریافتی از دستور ریکاور ، فرمایش شما بسیار محتمل به نظر می رسد لیکن باید اضافه کنم که هر اتفاقی افتاده برای این سری فایل ها افتاده و نه برای کل درایو و یا حتی دایرکتوری چون همانطور که در پاسخ به پست جناب نیما عرض کردم فایل هایی که خیلی پیشتر پاک شده بودند ( حتی از این دایرکتوری ) با برنامه شناسایی شدند و تنها این فایل ها هستند که اثزی ازشان نیست.
به نظر حقیر اگر مورد مربوط به عواملی نظیر تغییر پرمیشن فایل ها باشد استفاده از نرم افزار تحت بوت ( که توسط دوست گرامی mnxxmahmood معرفی گردید ) محتملا به پاسخ خواهد رسید مضافا اینکه فکر می کنم از روی سیستم دیگر و نیز دیسک زنده ی لینوکس شاید فرجی حاصل شود.

حالا که کم کم داریم به یه جاهایی می رسیم اینترنت به پت پت افتاده !
فکر کنم داره ملی می شه ...

turk
04-11-2012, 11:20 PM
این پست به نوعی آخرین پستی است که در این تاپیک می نویسم .
راستش را بخواهید قصد ادامه ی موضوع را نداشتم. دوستانی که تاپیک را از ابتدا دنبال کرده اند بخوبی می دانند که متاسفانه در این مورد تناقضات زیادی وجود داشت تا جایی که شاید عده ای را به شک می انداخت که اصلا ...
از ناتوانی قویترین برنامه های ریکاوری در پیدا کردن حتی نشانی از فایل ها گرفته تا دستور ریکاور که فایل تایپ رو تایید کرد اما نتونست برگردونه.

اما دلیلی که این پست را الان نوشتم دو چیز هستش.

1- پستی که استاد در تاپیکی مربوط به باطری و لپتاپ بود نوشته بودند و فرموده بودند نتیجه را اعلام کنم مرا به این فکر انداخت که ول کردن موضوع در این حالت و بدون تعیین نتیجه ی نهایی دور از ادب است. این تاپیک تنها برای من نیست ، تمام دوستانی که در این مدت زحمت کشیده و مرا راهنمایی کردند شاید دوست داشته باشند نتیجه ی نهایی را بدانند.

2- این پست بهانه ای است تا در پایان این تاپیک از زحمات و محبت های تمامی کسانی که در این جا منو راهنمایی کردند و این فرصت رو برای من فراهم کردند که بتونم در مورد مشکلم راهنمایی و کمک بگیرم ، همه ی کسایی که اطلاعات خودشونو از من دریغ نکردند ، تشکر کنم. هر چند که نمی توانم محبت هاشون رو جبران کنم.

و اما اقداماتی که در مورد آخرین توصیه های مطرح شده انجام دادم:
- با یک ویندوز دیگه و ریکاوری درایو مربوطه نتیجه منفی بود.
- در حالت بوت با لینوکس و ریکاوری در آن به جایی نرسیدم .( دروغ چرا زیاد اصرار نکردم چون در مورد کار با دیسک در لینوکس زیاد خاطره ی خوشی ندارم یه بار با gparted کار می کردم که ... )
- با ERD.Commander هم یه 250 مگ ناقابل دانلود کردیم و ...

و اما آخرین اقدام:
- خوشبختانه تونستم از نظر تعداد ، 60 درصد فایل ها رو از هارد یا اینترنت دوباره تهیه کنم.
- متاسفانه از نظر حجمی بالای 80 درصد فایل ها نابود شدند.

در این مدت چندین جا سر زدم و در مورد فایل تیبل ها (FAT , MFT ) و از این موارد مطالبی خوندم و بیشتر از این در مورد دستورات حذف فایل در خط فرمان . تقریبا همه جا به تاکید گفته شده خود ویندوز دستوری در خط فرمان برای wipe نداره ...
همینطور سعی کردم فایل bat را که مسبب این فاجعه بود و به واسطه ی بودن در دسکتاپ به آتیش خودش سوخته بود رو با اتکا به حافظه ی خودم دوباره به دست بیارم و کد آنرا دوباره ببینم اما نشد. چند فایلی گیر آوردم اما چون نه کد کامل یادم بود نه اسم دقیق فایل ....
تنها چیزهایی که بدان ها یقین دارم یکی این است که فرمان درون فایل del بود و دیگر آنکه حتی برنامه ای که برای wipe استفاده می کنم اثری از فایل پاک شده به صورت zzzzzzz.zzz برجای می گذارد.

اکنون گویی در این هارد هرگز چنین فایل هایی رایت نشده ...

در حال حاضر بنده از برگشتن آن فایل ها بطور کامل قطع امید کردم اما چیزی که بیشتر از پریدن آنها مرا ناراحت کرد اینه که هرگز ندونستم ( و احتمالا نخواهم دانست ) که چرا و به چه مکانیسمی این اتفاق رخ داد.

و جمله ی پایانی:
سپاس بابت همه ی محبت هایتان

borhan_3010
04-11-2012, 11:41 PM
درود
متاسفم که نتونستین فایل هاتونو برگردونین! :afd:
با توجه به مشکلات پیش آمده برای شما اینجا یه سوال پیش میاد: آیا استفاده از دستور del در خط فرمان داس یعنی برگشت ناپذیر بودن فایل؟
باید بررسی بشه که فکر کنم ارزش داشته باشه

Magsoud
04-11-2012, 11:41 PM
بنام دوست

دوست خوب من، اولا" بسیار متشکرم که به خواهش بنده جواب مثبت داده و نتیجه نهایی را اعلام فرمودی. چون این مورد واقعا"
مهمی بوده و ایکاش که راهی پیدا میکردیم.
آخرین نکته ای که عرض میکنم این است که اینکه با برنامه های ریکاوری دنبال نام فایل پاک شده میگردیم، بعضی مواقع جواب نمیدهد.
نمیدانم چرا ولی بعضا" بعد از پاک شدن فایل هایی ، موقع ریکاوری متوجه شده ام که فایل ها وجود دارند ولی نامشان عوض شده
است.
لذا اگر جای خالی به اندازه کافی داری بهتر است تمام فایل های پیدا شده را برگردانی و نتجه را بعد از آن تست کنی..
بهر حال بنظر میرسد که دیگر از خیر این کار گذشته ای.باز هم متشکرم.