PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طرز کشت و ازدیاد رعنا زیبا



M.A.H.S.A
04-05-2012, 11:25 AM
بذر تمام انواع یکساله و دو ساله را در اسفند تا فروردین ماه در کوش ملایمی کاشته ،یک ماه بعد، نباتات حاصله را زیر شاسی سردی نشاء نموده ، در اردیبهشت یا اوایل خرداد ماه ، گیاهان را در زمین اصلی و به فواصل 40 -30 سانتینتری از همدیگر نشاء می کنند .رعنا زیبا را از طریق تقسیم ریشه نیز می توان تکثیر کرد که عمل تقسیم ریشه در بهار و پائیز انجام گرفته و در بسترهای مورد نظر کشت می نمایند.
به هر صورت پس از شروع دوران گلدهی بایستی گلهای پژمرده به تدریج حذف شوند تا گیاه بتواند مرتب به گل بنشیند و زیبایی خود را در تمام دوره گلدهی حفظ نماید .به طور کلی رعنا زیبا طالب اراضی ، آفتاب گیر یا سایه آفتاب بوده و در زمین های رسی مرطوب ، رشد خوبی نکرده و از بین می رود.

http://s3.supload.com/thumbs/default/42317.jpg (http://s3.supload.com/thumbs/default/42317.jpg)



ارقام رعنا زیبا

امروزه ارقامی شناسایی شده اند که دارای رنگ قرمز مسی و یا قرمز لعلی درخشان می باشند. ارقام پُر پَر از گروه Camete بسیار زینتی می باشند که دارای کلاپرکی به قطر 6 سانتیمتر با گلهای لوله ای و جام واجد بریدگی زیاد ، از زرد بسیار روشن تا بسیار تیره یا ارغوانی تا خرمائی متمایل به قرمز با حاشیه زرد است.
این گونه دارای دو کولتیوار Zndian chief با گلهای ساده به رنگ نارنجی ، مخملی تیره است و دیگری دو رنگ بوده ، گلها پر پر به رنگ نارنجی ، زرد یا سفید هست. گیاهی یکساله ، دو ساله و دائمی ولی از آن به عنوان گل یکساله استفاده می شود.