mehraboOon
04-04-2012, 02:23 PM
لازانیای سریع
پیشنهاد میشود همیشه در کنار لازانیا سالاد ساده ای از گوجهفرنگی تازه و زیتون سرو کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/3/71463_275.jpg
برترین ها:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله
ورقه لازانیا
پیاز و سیر
رب گوجهفرنگي
گوجه فرنگی و کنسرو گوجه فرنگی
پنیر پیتزاي رنده شده
نمک و فلفل
سبزیها (جعفری)
سرکه بالزامیک
پودر کاری
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/3/71464_410.jpg
روش تهیه
همیشه لازانیا به عنوان یک غذای بسیار خوشمزه ولی پردردسر شناخته شده است. حالا که همه هوس لازانیا کردیم ولی وقت نداریم چه کنیم؟!
پیاز، سیر و کمی کاری را در تابه از قبل داغ شده تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده اضافه كرده و آنقدر سرخ ميكنيم که رنگ گوشت نزدیک به قهوهای سوخته شود. رب گوجهفرنگي را به مایه گوشت اضافه كرده و کاملا مخلوط میکنیم. اگر وقت بود تکه های گوجه فرنگی بدون پوست را هم اضافه ميكنيم. اگر نه از کنسرو گوجه فرنگی آماده استفاده شود. در ادامه درست کردن این سس نمک، فلفل، و کمی سرکه بالزامیک برای طعم دادن اضافه میکنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه مایه جوش بخورد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/3/71465_654.jpg
ورقههای لازانیا را بدون شکستگی در آب داغ ريخته و بعد از 12 تا 15 دقيقه كه لازانياها پخت آنها را آبکش میکنیم. لازانيا را روی تخته کار میگذاريم. تمام سطح ورقه را به جز فاصله کمی از لبهها کاملا از مایه پر میکنیم. قبل از اینکه شروع به رول کردن بکنیم، کمی پنیر موتزارلاي رنده شده (پنیر پیتزا) و جعفری تازه خرد شده روی مایع پخش میکنیم و بعد شروع به رول کردن لازانیا میکنیم. رول ها را به طور ایستاده در کنار هم می گذاریم همچنين پنیر پیتزا را روی قسمت بالایی رول ها اضافه كرده و به مدت 15 دقیقه در فر 275 درجه سانتیگراد كه از قبل گرم شده، مرحله آخر پخت را انجام می دهیم.
پیشنهاد میشود همیشه در کنار لازانیا سالاد ساده ای از گوجهفرنگی تازه و زیتون سرو کنید.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/3/71463_275.jpg
برترین ها:
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده گوساله
ورقه لازانیا
پیاز و سیر
رب گوجهفرنگي
گوجه فرنگی و کنسرو گوجه فرنگی
پنیر پیتزاي رنده شده
نمک و فلفل
سبزیها (جعفری)
سرکه بالزامیک
پودر کاری
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/3/71464_410.jpg
روش تهیه
همیشه لازانیا به عنوان یک غذای بسیار خوشمزه ولی پردردسر شناخته شده است. حالا که همه هوس لازانیا کردیم ولی وقت نداریم چه کنیم؟!
پیاز، سیر و کمی کاری را در تابه از قبل داغ شده تفت می دهیم. گوشت چرخ کرده اضافه كرده و آنقدر سرخ ميكنيم که رنگ گوشت نزدیک به قهوهای سوخته شود. رب گوجهفرنگي را به مایه گوشت اضافه كرده و کاملا مخلوط میکنیم. اگر وقت بود تکه های گوجه فرنگی بدون پوست را هم اضافه ميكنيم. اگر نه از کنسرو گوجه فرنگی آماده استفاده شود. در ادامه درست کردن این سس نمک، فلفل، و کمی سرکه بالزامیک برای طعم دادن اضافه میکنیم و اجازه می دهیم چند دقیقه مایه جوش بخورد.
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/3/71465_654.jpg
ورقههای لازانیا را بدون شکستگی در آب داغ ريخته و بعد از 12 تا 15 دقيقه كه لازانياها پخت آنها را آبکش میکنیم. لازانيا را روی تخته کار میگذاريم. تمام سطح ورقه را به جز فاصله کمی از لبهها کاملا از مایه پر میکنیم. قبل از اینکه شروع به رول کردن بکنیم، کمی پنیر موتزارلاي رنده شده (پنیر پیتزا) و جعفری تازه خرد شده روی مایع پخش میکنیم و بعد شروع به رول کردن لازانیا میکنیم. رول ها را به طور ایستاده در کنار هم می گذاریم همچنين پنیر پیتزا را روی قسمت بالایی رول ها اضافه كرده و به مدت 15 دقیقه در فر 275 درجه سانتیگراد كه از قبل گرم شده، مرحله آخر پخت را انجام می دهیم.