PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ گیری از idm ؟!

Mahm00d
04-04-2012, 02:34 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان واساتید گرامی می خواستم بدانم می شود از لیست دانلود ها در idm بک آپ گرفت وپس از تعویض ویندوز از دوباره این لیست را ریستور کرد؟ تشکر...

hossenf
04-04-2012, 03:14 AM
سلام
بله میشه!
2 مرحله داره،
1.باید از مسیر C:\Users\ABC\AppData\Roaming از فولدر IDM کپی بگیرید.(البته این مسیر در ویندوز 7 هست، در xp فرق داره!، همچنین اینجا مشخصه که نام کاربری من ABC هست، شما ممکنه یه چیز دیگه!)
مسیر بالا برای حالتیه که پیشفرضه! چون ممکنه محل ذخیره را تغییر داده باشید

2. از مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software در رجیستری از DownloadManager بکاپ بگیرید.(برای بکاپ گرفتن روی همون DownloadManager راست کلید کنید و گزینه export را بزنید)

حالا این دوتا را نگه دارید، وقتی ویندوز تعویض کردید بعد از نسب idm اولی را که سر جای قبلیش بزارید! دومی را هم اجرا کنید،

احتمالا نباید مشکل خاصی باشه!

اندکی خلاصه توضیح دادم، اگه جایش گنگه بگید تا توضیح بدم.

Mahm00d
04-04-2012, 11:08 PM
با سلام وتشکر از حسین جان عزیز وقتی از رجیستری در مسیر گفته شده بک آپ گرفته وریستور می کنیم دانلود منیجر غیر اکتیو می شود وجعلی بودن سریال را تشخیص می دهد البته فکر می کنم این کارهایی که شما فرمودید در safe mode باید انجام دهیم که من در شرایط معمول بک آپ گرفته شده از رجیستری را ریستور کردم واین اتفاق افتاد
من در مورد نود 32 چند سال پیش که سرعت بسیار پایین داشتم وهنوز این آپدیت افلاین نبود شاید هم من نمی دانستم و من می خواستم آپدیت ها را داشته باشم خود مسیر نود C:\Program Files\ESET وچند مسیر در درایو C را کپی می کردم وپس از تعویض ویندوز در حالت safe mode دوباره این فایل ها را جایگزین می کردم البته بدون بک آپ گیری از رجیستری حالا می خواستم بدونم می شود این کار را برای IDM هم انجام داد؟
مسیری که شما عرض کردید مشابه این فایل ها در مسیر زیر هم وجود دارد
C:\Users\ABC\Application Data
من این مسیر را توسط sandbox باز کردم البته می توان با نرم افزاری که استاد معرفی کردند این مسیر را باز کرد و وارد آن شد
http://forum.p30ask.com/thread120818.html
می خواستم بدونم از مسیری که شما عرض کردین بک آپ بگیریم کافی است ؟
تشکر...
:^:

borhan_3010
04-05-2012, 12:30 AM
روش بکاپ گرفتن از آی دی ام و ادامه اون فایلها بعد از نصب دوباره ویندوز یا تو یه سیستم دیگه :

واسه این کار قبل از هر کاری این کارها رو انجام بدین:
رجیستری ویندوز رو باز کنین
Start >>> Run... >>> Regedit.exe
بعدش بیرن اینجا:
HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
حالا به این روش یه بکاپ بگیرین
از منوی File گزینه ی Export را انتحاب کنید و تو پنجره ی بازشده، مطمئن شید که گزینه ی branch Selected (موجود در پایین پنجره) انتخاب شده و در بخش پایین آن عبارت زیر موجود باشه:
حالا save رو که بزنین بکاپ تو هر جایی که آدرس دادین ذخیره میشه

براب بکاپ گرفتن میتونید ازین کد هم استفاده کنین:

@echo off
regedit /e IDMBackup.reg HKEY_CURRENT_USER\Software\DownloadManager
واسه این کار برنامه notepad رو باز کنین و این متن رو داخلش پیست کنین آخر سرم واسه ذخیره حالتش رو به all files تغییر بدین و به یه اسمی مثل idm backup.bat ذخیرش کنین وقتی که روش دبل کلیک کنین همون موقع فایل بکاپ کنارش ساخته میشه

بعد از اون هم به این آدرس برین و همه ی فایلهای داخل اونو جای دیگه کپی کنین

C:\Users\****\AppData\Roaming\IDM\DwnlData
(منظور از **** اسم کاربریتون تو ویندوزه)

حالا برین و ویندوز جدید رو نصب کنین
حالا برین آیدی ام رو نصبش کنین و یا کرکش کنین بعدم اونو از کنار ساعت exit کنین

الان به همون مسیر رجیستری که ازش بکاپ گرفتیم برین و اونو حذف کنین

بعد از تو File برین داخل import و بهش آدرس همون فایل بکاپ رو بدین و به سوالی که ازتون میپرسه جواب yes بدین

حالا فایلهایی که کپی کردیم رو به همون محل قبلی برگردونین

C:\Users\****\AppData\Roaming\IDM\DwnlData

الان دیگه تمومه idm رو اجرا کنین باید تمام فایهایی که بوده برگشته باشن

درضمن واسه اینکه نخواین پوشه های idm رو کپی کنین میتونین آدرس محل ذخیره فایل هاشو تغییر بدین که برا این کار باید برین به قسمت option بعدش به تب save to برین و تو قسمت Temporary directoryهر آدرسی که دوست دارین بدین

نکته: باید اسم کاربریتون تو هردوتا ویندوز یکی باشه اگه نه نمیشناسه که اگه نبود باید اون فایل بکاپ رجیستری رو روش راست کلیک کنین و بعد edit رو کلیک کنین یه فایل نوت پد باز میشه داخل اون ctrl+H رو بزنین و تو قسمت finde what: اسم یوزر قبلی و تو قسمت replace with: اسم یوزر جدید رو بزنید آخر سرم replace all رو کلیک کنین و فایل رو سیو کنین

hossenf
04-05-2012, 12:43 AM
درود

بعد از این که لایسنس غیر معتبر شناسایی شد خیلی راحت دوباره کرک کنید! طبیعیه، البته اگه بعد از نسب ویندوزه که اصلا قبل از کرک کردن این اعمال رو انجام بدین.

در مورد idm نمیشه فقط ار فولدر مربوطه بکاپ گرفت، چون اطلاعاتی را در رجیستری ذخیره میکنه که حتما برای ادامه کار دانلود نیازه،
اما برخی از دانلود منیجر های دیگه نیازی به ریجستری ندارند.(مخصوصا پرتابلشون که خیلی راحته!)

Application Data و AppData تقریبا یه جورایی یکی هستند،! شما از همون فولدر داخل AppData بکاپ بگیرید کافیه،

Mahm00d
04-05-2012, 01:55 AM
با عرض سلام وشب بخیر البته صبح بخیرخدمت برهان و حسین جان و کلیه اساتید محترم
پوشه DwnlData همان مسیر ذخیره موقتی فایلها هنگام دانلود می باشد که در عکس زیر مشخص شده است که من آن را از حالت پیش فرض خارج کردم
10463
همان گونه که برهان جان عرض کردند اگر از حالت پیش فرض خارج کنیم باید از این پوشه هم بک آپ بگیریم وآن را ریستور کنیم البته فکر کنم پس از نصب مجدد idm مسیر را به همان مسیر ی که قبل از نصب بوده تغییر دهیم وسپس جایگزین کنیم آیا فقط این پوشه کافی است ونیازی نیست C:\Users\****\AppData\Roaming\IDM\DwnlData را هم ریستور کنیم؟
می خواستم بدونم این راهکار برای تمامی نسخه های ورژن مثلا6 جواب میده؟ (برای مثال من قبل از تعویض ویندوز ورژن 6.07 را داشتم وبعد از تعویض 6.08 یا 6.06 را نصب می کنم یا نسخه ی 5 را)
و یک سوال دیگه اگر سیستم اولی که اطلاعات را از آن برداشتیم 32 بیتی باشد وسیستم مقصد 64 بیتی باید چه کار کرد(وبرعکس)؟
به طور کل نمی شود کاری کرد که ما مثلا فایلی را در یک سیستم به صورت ناقص دانلود کردیم بتوانیم آن را به سیتم دیگر انتقال دهیم(بدون ریست کردن سیستم یا استفاده از نسخه ی پرتابل در آن سیستم)
یک سوال دیگر داشتم کارهای لازم را حتما باید در سیف مود انجام دهیم؟
ممنون از لطفی که دوستان عزیز دارند:^:

hossenf
04-05-2012, 02:32 AM
ugly4 والا سوالات شما نیاز به تجربه داره که من در این زمینه ندارم! چون همیشه در همون درایو C نگهداری میکنم،ولی فکر نکنم وقتی جابجا کردید نیازی به بکاپ از قسمت داخل درایو c باشه. و همیشه در سیستم های 32 بیتی استفاده کردم! تاحالا پیش نیومده بین 32 و 64 بیتی جابجا کنم.

اما اگه قصد شما جابجایی بین سیستمهاست شاید idm پرتابل گزینه خوبی باشه، البته از رجیستری باید بکاپ تهیه کنید!

البته باز هم میگم، من امتحان نکردم!

Mahm00d
04-05-2012, 02:50 AM
ugly4 والا سوالات شما نیاز به تجربه داره که من در این زمینه ندارم! چون همیشه در همون درایو C نگهداری میکنم،ولی فکر نکنم وقتی جابجا کردید نیازی به بکاپ از قسمت داخل درایو c باشه. و همیشه در سیستم های 32 بیتی استفاده کردم! تاحالا پیش نیومده بین 32 و 64 بیتی جابجا کنم.

اما اگه قصد شما جابجایی بین سیستمهاست شاید idm پرتابل گزینه خوبی باشه، البته از رجیستری باید بکاپ تهیه کنید!

البته باز هم میگم، من امتحان نکردم!
سلام خدمت حسین جان ممنون به خاطر پست هایی که دادید اگر از نسخه ی پرتابل استفاده کنیم و آن را در فلش اجرا کنیم و فقط رجیستری را جایگزین کنیم می شود ادامه دانلود را در آن سیستم انجام داد؟ پس مسیر موقتی ذخیره ی فایل ها چه می شود؟!
یک سوال برام پیش آمده مگر موقع اجرا نرم افزار می توان رجیستری را دستکاری کرد؟ چون اگر نرم افزار پرتابل باشه وقتی اجرا میشه فایل هاش در رجیستری قرار می گیره وبعد از خروج پاک میشه(البته تمام نرم افزار های پرتابل این گونه نیستند که باید اینگونه باشد اما نمیستند که من دلیلش را نمی دانم وصاحب نظران توضیح دهندکه چرا این اتفاق می افتد )
بازم ممنون
:^:

hossenf
04-05-2012, 03:22 AM
مسیر موقت را هم در فلش قرار بدید!

در هنگام اجرای برنامه هم میشه از رجیستری بکاپ گرفت،

البته کلا در مورد idm من چند سال پیش با نسخه پرتابل خیلی به مشکل خوردم ، و کلا توصیه نمیکنم(البته شاید الان نسخه های بهتری مجود باشه!)

به نظر من بهترین روش برای اینگون دانلود که ممکنه بخواید روی سیستم های مختلف انجام بدین استفاده از دانلود منیجر های دیکست، البته با idm هم میشه، اما خب باید امتحان کنید!
فکر میکنم FDM در این مورد خوب جواب بده!(مطمئن نیستم)

Mahm00d
04-05-2012, 04:01 AM
مسیر موقت را هم در فلش قرار بدید!

در هنگام اجرای برنامه هم میشه از رجیستری بکاپ گرفت،

البته کلا در مورد idm من چند سال پیش با نسخه پرتابل خیلی به مشکل خوردم ، و کلا توصیه نمیکنم(البته شاید الان نسخه های بهتری مجود باشه!)

به نظر من بهترین روش برای اینگون دانلود که ممکنه بخواید روی سیستم های مختلف انجام بدین استفاده از دانلود منیجر های دیکست، البته با idm هم میشه، اما خب باید امتحان کنید!
فکر میکنم FDM در این مورد خوب جواب بده!(مطمئن نیستم)
سلام وتشکر دوباره خدمت شما
سوال من این بود که آیا می شود موقع اجرای نرم افزار بک آپ رجیستری را ریستور کرد یا خیر؟

من هم با نسخه های پرتابل به مشکل بر خوردم فایل به طور کامل دانلود می شد اما موقع چسپیدن تکه ها به هم ایراد می گرفت چند ساعت وقت می گذاشتم تا فایلی دانلود شود در آخر هم رو دست می خوردم:kh2:

نرمافزار FDM نسبت به IDM ضعیفه حالا اگر اطلاعاتی در مورد بک آپ گیری از این نرم افزار هم دارید بیان کنید

دوستان من شنیدم که IDA یا DAP دقیقا در خاطرم نیست این امکان رو می دهد که ادامه دانلود را در سیستم دیگر انجام دهیم دوستان اگر اطلاعاتی در این مورد دارند لطفا بیان کنند
تشکر ...

borhan_3010
04-05-2012, 11:16 AM
همان گونه که برهان جان عرض کردند اگر از حالت پیش فرض خارج کنیم باید از این پوشه هم بک آپ بگیریم وآن را ریستور کنیم البته فکر کنم پس از نصب مجدد idm مسیر را به همان مسیر ی که قبل از نصب بوده تغییر دهیم وسپس جایگزین کنیم آیا فقط این پوشه کافی است ونیازی نیست C:\Users\****\AppData\Roaming\IDM\DwnlData را هم ریستور کنیم؟
می خواستم بدونم این راهکار برای تمامی نسخه های ورژن مثلا6 جواب میده؟ (برای مثال من قبل از تعویض ویندوز ورژن 6.07 را داشتم وبعد از تعویض 6.08 یا 6.06 را نصب می کنم یا نسخه ی 5 را)
و یک سوال دیگه اگر سیستم اولی که اطلاعات را از آن برداشتیم 32 بیتی باشد وسیستم مقصد 64 بیتی باید چه کار کرد(وبرعکس)؟
به طور کل نمی شود کاری کرد که ما مثلا فایلی را در یک سیستم به صورت ناقص دانلود کردیم بتوانیم آن را به سیتم دیگر انتقال دهیم(بدون ریست کردن سیستم یا استفاده از نسخه ی پرتابل در آن سیستم)
یک سوال دیگر داشتم کارهای لازم را حتما باید در سیف مود انجام دهیم؟
ممنون از لطفی که دوستان عزیز دارند:^:

درود
خیلی از سوالاتی که پرسیدی رو باید تست کنی به جواب قطعی برسی مثلا بک آپ رو از یه ورژن داشته باشی بعد با یه ورژن دیگه ریستور کنی؟ قاعدتاً باید کار کنه! اگه اختلاف ورژن زیاد نباشه
در مورد اختلاف 32 و 64 بیتی
توی رجیستری و مسیر فایل ها که فرقی نمیکنه به نظر نمی رسه مشکلی ایجاد بشه البته باید نام یوزرها دقیقا یکسان باشه یا رجستری ریستور رو ویرایش کنی بازم نظر قطعی ==> باسد تست کنی

می تونی از نسخه های پرتابل استفاده کنید که خودش رجیستری و محل ذخیره فایل موقتی و ... رو درست کردند و از اون بابت نگرانی نیست
منم از یه نسخه پرتابل استفاده کردم مشکل داشت ولی یه نسخه دیگه رو داشتم که مشکلی نداشت ولی چون برنامه خیلی مهمی برام هستش همیشه نصب شده و پرتابل اش رو استفاده نمی کنم

سوال من این بود که آیا می شود موقع اجرای نرم افزار بک آپ رجیستری را ریستور کرد یا خیر؟
میشه ولی برای مشاهده باید یه بار برنامه رو ریستارت کرد! ولی چه اشکالی داره قبل از اجرای برنامه رجیستری رو برگردونی؟

در کل اگه خیلی می خوای فایل ها رو تو سیستم های مختلف دانلود کنی و ادامه رو تو سیستم های دیگه داشته باشی از نسخه های پرتابل استفاده کن تا تو دردسر نیافتی و راحت باشی البته نه پرتابل هایی که با thin install درست شدن بلکه پرتابل هایی مشابه ساخته های portableapp ولی قبل از شروع حتما تست کوچکی انجام بده ببین برنامه پرتابل سالمه؟

Mahm00d
04-05-2012, 04:10 PM
درود ...

میشه ولی برای مشاهده باید یه بار برنامه رو ریستارت کرد! ولی چه اشکالی داره قبل از اجرای برنامه رجیستری رو برگردونی؟

با سلام وتشکر از شما برهان جان عزیز من آن سوال را برای نسخه های پرتابل پرسیده بودم خوب تا زمانی که نرمافزار اجرا نشده نمی توان تغییرات را اعمال کرد

می تونی از نسخه های پرتابل استفاده کنید که خودش رجیستری و محل ذخیره فایل موقتی و ... رو درست کردند و از اون بابت نگرانی نیست
پرتابل هایی مشابه ساخته های portableapp ولی قبل از شروع حتما تست کوچکی انجام بده ببین برنامه پرتابل سالمه؟
یک لطفی می کنید یک نسخه برای دانلود قرار دهید

ببخشید یک سوال را جواب نداده اید آیا باید تغییرات را در سیف مود انجام دهیم

تشکر...

borhan_3010
04-05-2012, 04:31 PM
درود

یک لطفی می کنید یک نسخه برای دانلود قرار دهید

چشم می گردم یه نسخه خوب پیدا می کنم ...

ببخشید یک سوال را جواب نداده اید آیا باید تغییرات را در سیف مود انجام دهیم

ضرورتی نداره؟!