M.A.H.S.A
04-03-2012, 05:42 PM
http://www.bartarinha.ir/files/fa/news/1391/1/6/71718_712.jpg (http://www.bartarinha.com/)
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)
مواد لازم براي 4 نفر
كنسرو ماهي تن: يك عدد
لوبياسبز: 200 گرم، نصف كرده
كاهو پيچ متوسط: يك عدد
سيبزميني متوسط: 2 عدد آبپز
گوجهفرنگي متوسط: 2 عدد
تخممرغ آبپز: 4 عدد، چهارقاچ
زيتون سياه: 12 عدد
سركه قرمز: يكچهارم پيمانه، 60 ميليليتر
روغن زيتون: يكسوم پيمانه 80 ميليليتر
سير: 2 حبه رنده شده
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهيه:
1 - لوبيا سبز را در 2 ليتر آب در حال جوش با يك قاشق چايخوري نمك 15 دقيقه بپزيد تا نرم شود اما تردي خود را از دست ندهد سپس آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد تا خنك شود.
2- سيبزميني را پوست كنده و ورقهورقه كنيد، سپس آن را كف و دور كاسه مخصوص سرو سالاد بچينيد. كاهو و گوجه را نيز به اندازهاي خرد كنيد كه نه خيلي كوچك باشد كه به چنگال نيايد و نه آنقدر بزرگ كه به سختي در دهان جا شود، سپس با هم مخلوط كرده و روي سيبزميني بريزيد.
3 - روغن كنسرو ماهي تن را گرفته و با چنگال ماهيتن را تكهتكه كنيد، سپس به همراه زيتون، لوبيا سبز و تخممرغ آبپز روي سالاد بريزيد.
4 - براي تهيه سس، سركه قرمز، روغن زيتون و سير را با هم مخلوط كرده و پس از اندازه كردن نمك و فلفل، سس را روي سالاد بريزيد.
فوت آشپزي
ماهي هوور از خانواده ماهي تن بوده و گوشت آن مانند تن تيره است. اگر در جنوب ايران زندگي ميكنيد، 4 تكه ماهي هوور استيكي هر يك به وزن 150 گرم را كمي چرب كرده و نمك و فلفل پاشيده و هر طرف آن را 8 دقيقه كباب يا سرخ كنيد و در سالاد به كار ببريد.
نکات آشپزی
1 - در سالاد نيسوآز اصلي لوبياسبز را يك دقيقه در آب جوش انداخته، سپس آبكش كرده و روي آن آب سرد میریزند. به اين كار اصطلاحا بلانش كردن يا سفيد كردن ميگويند. بلانش كردن باعث ميشود سبزيها تازه مانده و رنگ خود را حفظ كنند اما با توجه به ذائقه ايراني توصيه ميشود لوبياسبز را كمي بيشتر بپزيد.
2 - در صورت تمايل ميتوانيد در سالاد از فلفل دلمهاي قرمز خلالي و برگ ريحان استفاده كنيد.
3 - با اضافه كردن لوبيا چيتي آبپز، سالاد شما تبديل به يك غذاي كامل ميشود كه ميتوانيد به عنوان يك ناهار يا شام سلامت آن را سرو كنيد.
برترین ها: (http://www.bartarinha.ir/)
مواد لازم براي 4 نفر
كنسرو ماهي تن: يك عدد
لوبياسبز: 200 گرم، نصف كرده
كاهو پيچ متوسط: يك عدد
سيبزميني متوسط: 2 عدد آبپز
گوجهفرنگي متوسط: 2 عدد
تخممرغ آبپز: 4 عدد، چهارقاچ
زيتون سياه: 12 عدد
سركه قرمز: يكچهارم پيمانه، 60 ميليليتر
روغن زيتون: يكسوم پيمانه 80 ميليليتر
سير: 2 حبه رنده شده
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روش تهيه:
1 - لوبيا سبز را در 2 ليتر آب در حال جوش با يك قاشق چايخوري نمك 15 دقيقه بپزيد تا نرم شود اما تردي خود را از دست ندهد سپس آن را آبكش كرده و كنار بگذاريد تا خنك شود.
2- سيبزميني را پوست كنده و ورقهورقه كنيد، سپس آن را كف و دور كاسه مخصوص سرو سالاد بچينيد. كاهو و گوجه را نيز به اندازهاي خرد كنيد كه نه خيلي كوچك باشد كه به چنگال نيايد و نه آنقدر بزرگ كه به سختي در دهان جا شود، سپس با هم مخلوط كرده و روي سيبزميني بريزيد.
3 - روغن كنسرو ماهي تن را گرفته و با چنگال ماهيتن را تكهتكه كنيد، سپس به همراه زيتون، لوبيا سبز و تخممرغ آبپز روي سالاد بريزيد.
4 - براي تهيه سس، سركه قرمز، روغن زيتون و سير را با هم مخلوط كرده و پس از اندازه كردن نمك و فلفل، سس را روي سالاد بريزيد.
فوت آشپزي
ماهي هوور از خانواده ماهي تن بوده و گوشت آن مانند تن تيره است. اگر در جنوب ايران زندگي ميكنيد، 4 تكه ماهي هوور استيكي هر يك به وزن 150 گرم را كمي چرب كرده و نمك و فلفل پاشيده و هر طرف آن را 8 دقيقه كباب يا سرخ كنيد و در سالاد به كار ببريد.
نکات آشپزی
1 - در سالاد نيسوآز اصلي لوبياسبز را يك دقيقه در آب جوش انداخته، سپس آبكش كرده و روي آن آب سرد میریزند. به اين كار اصطلاحا بلانش كردن يا سفيد كردن ميگويند. بلانش كردن باعث ميشود سبزيها تازه مانده و رنگ خود را حفظ كنند اما با توجه به ذائقه ايراني توصيه ميشود لوبياسبز را كمي بيشتر بپزيد.
2 - در صورت تمايل ميتوانيد در سالاد از فلفل دلمهاي قرمز خلالي و برگ ريحان استفاده كنيد.
3 - با اضافه كردن لوبيا چيتي آبپز، سالاد شما تبديل به يك غذاي كامل ميشود كه ميتوانيد به عنوان يك ناهار يا شام سلامت آن را سرو كنيد.