PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نسخه پرتابل نرم افزار محبوب PhotoInstrument 5.5 Build 553 (کامل کرک شده!)

borhan_3010
04-02-2012, 07:30 PM
درود بر شما

نسخه پرتابل شده نرم افزار رو تو این پست براتون آماده کردم!

چند روزه دارم روش کار می کنم تا بالاخره تونستم یه نسخه جنرال که برای همه قابل استفاده باشه رو بسازم از جناب شیرین زبان هم تشکر می کنم که تو این راه کمک کردند.

می تونید به راحتی و بدون نگرانی از به هم خوردن سریال فایل Portable PhotoInstrument.exe رو اجرا کنید!

توضیحات: رجیستری سریال برای هر سیستم فرق می کنه و وابستگی سخت افزاری داره

به هر دلیلی اگر رجیستری سریال خراب شد کافیه فایل Data\RegInfo.reg رو حذف کنین!

من الان چند روزه این نسخه رو دارم و استفاده می کنم و مشکلی نداره!

دوستان توجه کنین که نسخه های متعددی از این برنامه توی اینترنت هستش که همه شون بعد چند ساعت تشخیص میده سریال جعلی هستش!

ولی مهم ترین ویژگی این نسخه علاوه بر بی نیاز بودن از نصب، اینه که سریال بعد از چند ساعت به هم نمی خوره! همچنین در حال حاضر آخرین نسخه ارائه شده هستش دوستان

لطفاً ما رو از نظرات با ارزش خودتون بی نصیب نذارین ...

تو تایپیک زیر می تونید با قابلیت های برنامه آشنا بشید:

http://forum.p30ask.com/thread66236.html

فایل ضمیمه جایگزین شد:

تو سری جدید برنامه به صورت اتوماتیک سریال نرم افزار رو وارد می کنه و برنامه رجیست میشه!

n1ma
04-02-2012, 07:53 PM
درود
اقا برهان خسته نباشی
بله کار می کنه!
فقط یکم با اینترنت ناخوشه! تعجب می کنم که میگی حتی در حالت افلاین هم سریال رو تشخیص میده؟!!!
به هرحال هم به شما و جناب شیرین زبان خسته نباشید می گم
موفق باشی

borhan_3010
04-02-2012, 08:30 PM
درود
اگه نسخه های مختلف رو تست کرده باشی (غیر از یه نسخه 3.3 بود که کلا کرک شده بود) بقیه نسخه ها سریال رو نمی دونم به چه روشی بعد از چند ساعت تشخیص میداد! انگار که براش ساعت کار گذاشته بودند یا یه همچین چیزی چون با عقب بردن ساعت هم مشکل داشت! انواع روش های مختلف رو تست کردم حتی با Spoon و Thin install پرتابل کردم و بعد استفاده اون پوشه ساخته شده برای فایل های پرتابل رو حذف کردم بازم نمیشد! تو کل نت هم فقط یه سریال هست براش!!
میگم بد قلق یه چیزی میشنوی! این هم مثل Total Uninstaller از اون برنامه های گیر تو کرک هستش!
ولی این نسخه پرتابل همچین مشکلاتی رو نداره! :d:

فقط یکم با اینترنت ناخوشه!
چرا؟ آنلاین هم کار کنی مشکل نداره!؟

Magsoud
04-02-2012, 09:19 PM
بنام دوست

برهان عزیز ، خوشحالم که برنامه را درست کردی. من که بعللی نتوانستم کمکت باشم.
از اینکه نام بنده را هم بعنوان کمک آوردی ممنونم ولی حقیقتش بخاطر گرفتاری هایی
درست زمانیکه فرصت پیدا کردم (در حقیقت آرامشی برای انجام کار پیدا کردم) این تاپیک
شما را دیدم که کار را تمام کردی.
نتیجه تست را هم بعدا" اعلام خواهم کرد.

@DUKE@
04-02-2012, 09:22 PM
سلام
آقا برهان دستت درد نکنه خیلی خوب کار میکنه ولی عجب برنامه خوفیه هاااااا!!! پاکنش خیلی باحاله :d:

borhan_3010
04-03-2012, 12:38 AM
درود
درسته! قوی ترین ابزار این برنامه هستش ...
اغراق نکردم اگه بگم پاک کنش قوی از پاک کن فتوشاپ cs5 هستش!!

borhan_3010
04-03-2012, 11:48 AM
آقا برنامه PhotoInstrument رو که گذاشته بودین واسه دانلود و زحمت پرتابلشم کشیدین ( دستتونم درد نکنه) فقط چرا دو قسمته؟ باید هر دوشو دانلود کنیم؟
درود
چون نمیشد بیشتر از 3 مگ تو انجمن آپلود کرد و فایل رو با نهایت فشرده سازی یکم از 3 مگ بیشتر میشد مجبور شدم 2 پارتی اش کنم! شما هر دو پارت رو دانلود کنید روی پارت اول PhotoInstrument 5.5 Build 553 Portable.part1.rar راست کلیک کنید تا برنامه اکسترکت شه (برای کم شدن حجم فشرده شده)

borhan_3010
04-06-2012, 06:31 PM
پست اول آپدیت شد:
برنامه خودش فایل کلید رو چک می کنه اگه موجود نباشه فایل نوت پد سریال بالا میاد و از کاربر می خواد برنامه رو رجیست کنه و بعد از رجیست کردن فایل کلید رو ذخیره می کنه!
مرحله First Run رو حذف کردم!

eDvArDo
04-06-2012, 07:38 PM
سلام به دوستان خوبم

دوستان لازم شد بيام وسط!

اين نرم‌افزارو از ورژن 2 باهاش آشنام و اين ورژنو هم پرتابل و هم ترجمه به فارسي براش گذاشتم! (اونموقع ترجمه فارسي نداشت)

مدتها اين ورژنو داشتم و ازش استفاده ميكردم، فوق‌العاده و عجيب هستش، اين نرم‌افزار! كم‌حجم ولي بسيار توانا!

اگه ازم ايراد نگيريد دركار با اون استاد شدم! از كار ساده مات و شفاف سازي تا رتوش لك و جوش و..... رنگي كردن و حتي حذف تركهاي عكسهاي سياه و سفيد!

ورژن 4.5 روهم كرك شده وبدون مشكل، حتي با اتصال اينترنت، پرتابل كردم! و تا حالا استفاده ميكنم (بدون دردسر)

براي ورژن 5.5 ميتونيد:

اين سريال‌رو وارد كنيد و اگه قبول نكرد، از طريق پنجره Run و تايپ regedit بريد و كليد setting در آدرس ذيل‌رو پاك كنيد! همه چي حله.:dastt65:

Mail: MorPheus@MPT34m.net
serial: 03-THHHLBAM

HKEY_CURRENT_USER\Software\PhotoInstrument\SETTING S

SETTINGS درسته! فاصله بين G و S در بالا درست نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!

استفاده از ين نرم‌افزار عالي و چندمنظوره را به همه دوستان سفارش ميكنم.

برهان جان از زحمت شما هم بسيار تشكر ميكنم.

سپاس

borhan_3010
04-06-2012, 09:25 PM
اين سريال‌رو وارد كنيد و اگه قبول نكرد، از طريق پنجره Run و تايپ regedit بريد و كليد setting در آدرس ذيل‌رو پاك كنيد! همه چي حله.:dastt65:

Mail: MorPheus@MPT34m.net
serial: 03-THHHLBAM

درود
تنها سریال موجود در اینترنت برای همه نسخه ها همینه!
اون مسیری هم که بالا فرمودین مسیر ذخیره شدن سریال و تنظیمات برنامه هستش، که تو نسخه پرتابل پست اول اتوماتیک بار اول ازش بک آپ گرفته میشه و هربار که برنامه باز میشه بک آپ بر میگرده یعنی با فرض به هم خوردن سریال کافیه یه بار برنامه رو باز و بست کنید تا دوباره درست شه!! :yeah:

borhan_3010
04-07-2012, 07:57 PM
درود
پست اول ویرایش شد
تو سری جدید سریال برنامه اتوماتیک وارد میشه!

خیلی جالب شده حتما ببینید!!

از جناب شیرین زبان هم تشکر ویژه دارم که واسه وارد کردن اتوماتیک سریال راهنمایی کردن! :^:

S.M.P
04-07-2012, 08:17 PM
سلام
من هم دانلود کردم و اجرا کردم و با این سریال اکتیو شده :دی
برنامه سبک و خوبی هست :دی
دست برهان و شیرین زبان عزیز بایت ارائه این نرم افزار درد نکنه :دی

http://myup.ir/images/72154036373220087637.png (http://myup.ir/)

Magsoud
04-07-2012, 09:03 PM
بنام دوست

خسته نباشی برهان عزیز. عالی شد بهتر از این نمیشه.

navidnavid
04-07-2012, 09:16 PM
مرسی مرسی
من هم همین جوری اومدم وسط این تاپیک تا تاپیک هام زیاد بشه.

Magsoud
04-07-2012, 09:38 PM
.......من هم همین جوری اومدم وسط این تاپیک تا تاپیک هام زیاد بشه.

بنام دوست

اگه چیزی میدن به ما هم بگو تا ما هم بیائیم مگه چی میشه

Mahm00d
04-07-2012, 10:12 PM
با سلام وتشکر از تمامی دوستان گرامی من این نسخه ی جدید را دانلود کردم اما وقتی برای دومین بار می خواستم نرمافزار رو اجرا کنم اکتیوش از بین رفت چند بار دیگر اجرا کردم همین مشکل را داشت اما با نسخه ی قبلی که همراه First Run بود مشکلی نداشتم برهان جان لطف کنید این نسخه را دوباره برای من آپلود کنید ممنون...:^:

borhan_3010
04-07-2012, 10:23 PM
با سلام وتشکر از تمامی دوستان گرامی من این نسخه ی جدید را دانلود کردم اما وقتی برای دومین بار می خواستم نرمافزار رو اجرا کنم اکتیوش از بین رفت چند بار دیگر اجرا کردم همین مشکل را داشت اما با نسخه ی قبلی که همراه First Run بود مشکلی نداشتم برهان جان لطف کنید این نسخه را دوباره برای من آپلود کنید ممنون...:^:

درود

من این برنامه رو ده ها بار تست کردم و فایل های برنامه نویسی رو ویرایش کردم مشکلی نداره؟!

تو پست اول هم نوشتم اگه به هر دلیلی رجیستری به هم خورد کافیه فایل RegInfo.reg که داخل پوشه Data هستش رو حذف کنی تا فرآیند سریالدادن دوباره اتوماتیک انجام بشه

حالا به روشی که بالا گفتم عمل کنین ببینین چطور میشه؟!

Magsoud
04-07-2012, 10:37 PM
بنام دوست
من چند بار در یک ساعت گذشته امتحانش کرده ام مشکلی نداره

Mahm00d
04-07-2012, 11:03 PM
با سلام خدمت برهان واستاد عزیز با راه کاری که برهان جان عرض کردند مشکل رفع شد تشکر...:^:

n1ma
04-07-2012, 11:10 PM
دوستان سلام
اول از همه به برهان عزیز و استاد خسته نباشید می گویم برای اینکه با این کارشان انجام کار های بزرگ تر را اسانتر کردند و از شیوه ای جدید استفاده کردند.
واقعا که عالی بود.
هرچی بگم کم گفتم.
فقط یک مورد بود که منو ازار می داد! و اون هم قسمت وارد کردن سریال بود که حرف به حرف وارد می شد. اگر خودتان برنامه را اجرا کنید متوجه منظورم می شوید.
برای همین به خودم اجازه دادم و تغییری در ان دادم.
ممکنه بگید به تو چه ربطی داره ؟ که خوب درست هم می گید به من هیچ ربطی نداره و به همین خاطر عذر خواهی می کنم و فقط خواستم کمکی کرده باشم.
من تغییرات زیر را در فایل دادم :

1) مرحله وارد کردن سریال را یکسره کردم
2) ان را با Spoon Studio به طور کامل پرتابل کردم. چون وقتی که مرحله انجام کار را یکسان کردید، امکان داشتن یک فایل واحد فراهم شد.

تغییر دیگری در ان ندادم. پس اگر کار نکرد بدانید مشکل از ویندوز 64 بوده و یا مشکل از برنامه شخص نویسنده اسکریپت ( که من نیستم :d: ) هست.
شوخی کردم. خلاصه باز عذرخواهی می کنم.

( اجرای برنامه ممکن است اولین بار کند باشد - جدا از مراحل رجیستر شدن برنامه )

PhotoInstrument 5.5 Portable (http://www.sharebees.com/rc3nki2v8lgb.html)

borhan_3010
04-07-2012, 11:54 PM
درود
کار قشنگی کردی با Spoon پک اش کردی البته من به شخصه نسخه شبیه Portableapp رو بیشتر می پسندم؟!
عجیبه برنامه می خواست به سرورش متصل بشه؟!
http://www.pic.p30ask.com/images/50801536844829448535.png (http://www.pic.p30ask.com/)
ولی تو نسخه ای که من داشتم همچین درخواستی نمی کرد!

فقط یک مورد بود که منو ازار می داد! و اون هم قسمت وارد کردن سریال بود که حرف به حرف وارد می شد.
اتفاقا من از این یکی خیلی خوشم اومد انگار یه ربات نشسته و داره برات تایپ میکنه! چطوری مرحله وارد کردن سریال را یکسره کردی میگی؟

اضافه شد:
الان بررسی کردم اون سرور 4.53.147.244 مربوط به Spoon Studio هستش! ظاهراً هر برنامه که پرتابل می کنه گزارش اش رو می فرسته واسه مرکز !!!

n1ma
04-12-2012, 06:35 PM
درود

کار قشنگي کردي با Spoon پک اش کردي البته من به شخصه نسخه شبيه Portableapp رو بيشتر مي پسندم؟!

مرسي.
البته خوب اين باز به شما بستگي داره ولي من وقتي دارم فايل هاي پرتابل خودم را رديف مي کنم، دوست دارم که همه در قالب يک فايل و در کنار هم باشند.

اتفاقا من از اين يکي خيلي خوشم اومد انگار يه ربات نشسته و داره برات تايپ ميکنه! چطوري مرحله وارد کردن سريال را يکسره کردي ميگي؟

کد اصلي متعلق به شما و جناب شيرين زبان هست.
اين هم بخشي از کد استفاده شده در AutoIt

ClipPut("MorPheus@MPT34m.net")
Send("^v")
Send("{TAB}")
ClipPut("03-THHHLBAM")
Send("^v")

همانطور که می بینید در کد از کلیپ بورد استفاده شده است.
روز خوش
:^:

borhan_3010
04-12-2012, 07:07 PM
درود
مرسی این ClipPut ترفند قشنگی بود! :ta4: :merc567:

شاید اگه فرصتی شد یه تایپکی درباره AutoIt باز کنیم و مطالبی که یاد میگیریم رو به اشتراک بذاریم! خیلی جای کار داره!

borhan_3010
04-14-2012, 06:09 PM
درود بر شما

با توجه به اینکه این تایپیک در بخش آموزشی قرار گرفت بنابراین سورس فایل های Nsis و سورس فایل AutoIT (برای وارد کردن اتوماتیک سریال) این برنامه برای علاقمندان و دوستداران پرتابل سازی آپلود میشه!
مطالعه این سورس کمک زیادی به یادگیری روش پرتابل سازی PortableApps میکنه!
امیدوارم استفاده لازم رو ببرید!

همچنین برنامه رو می تونی از لینک زیر هم دانلود کنین:
http://dl.pc4you.ir/4pc/borhan_3010/PortableApps/PhotoInstrument%205.5.553%20Portable.rar

سوالی بود در خدمتم
موفق باشید

borhan_3010
04-18-2012, 02:25 PM
درود
تو تایپیک زیر می تونین نسخه پرتابل شده برنامه به روش AutoIt رو دانلود کنین!
توجه کنین که تو تایپیک زیر فایل Start.exe که برای سریال دادن به برنام هاستفاده میشه با فایل اجرایی پرتابل ادغام شده و خبری از Start.exe نیست!
حتما مطالعه بفرمایین:
http://forum.p30ask.com/thread148965.html#post301359

eDvArDo
04-20-2012, 06:56 PM
سلام به دوستان خوبم

پیرو عرایضی که گفتم، یکی از کارایی که دو-سه روزه پیش با همین نرم افزار انجام دادم براتون میفرستم. (عکس سربازی پدرم در سال 1341 در گرگان!) که خودش تازه اونو از یکی از دوستان قدیمیش گرفته! خودش این عکسو نداشت!

10574

10575

10576

این بند انگشتی منو کشت!

h.alipoori
04-20-2012, 08:50 PM
سلام به دوستان خوبم
. (عکس سربازی پدرم در سال 1341 در گرگان!) که خودش تازه اونو از یکی از دوستان قدیمیش گرفته! خودش این عکسو نداشت!

سلام بر همه دوستان

یه مطلب خارج از بحث :
دوستان هیچ وقت عکسهای شخصی خودتون و خانواده تون و ... رو در اینترنت نذارید حتی اگر مذکر باشد . اولین نفر که ضربش رو میخوره خودتون هستید . (فقط و فقط یه نظر بود حالا اگر انتقاد هم کردید بکنید) .

eDvArDo
04-22-2012, 09:25 AM
سلام به دوستان خوبم

دوست عزیزم، درست می فرمایید. ولی بعد از چهل سال عمر در راه علم- و تجربه اندوزی در خیلی از علوم. از رشته تحصیلم عمران گرفته تا نجوم و آشپزی و خط و گرافیک. از و روانشناسی گرفته تا علوم سیاسی و ژِءوگرافی و .... دیگه میدونم چه چیزو کجا بزارم!

عکس پدرم، دیگه یه عکس تاریخی محسوب میشه، اگه تو نت گسترش پیدا کنه خوشحال هم میشم. بهره برداری هم نمیشه کرد (عکس شخصیت امروزی ندارد) اگه استفاده سوء هم ازش بشه اتفاقی برای پدر 70 ساله ام نخواهد افتاد! نیت من از اینکار معرفی بهتر این نرم افزاره، که اکثرا با عملکردهای دیگه اش آشنا هستند. یاد گرفتنش هم با علاقه و پشتکار شدنیه! "کار نیکو کردن از پر کردنست"

ولی با همه این حرفها از توصیه دلسوزانه شما سپاسگزارم.