PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر 21 عدد از آیکن های ویندوز xp در چند ثانیه

Magsoud
03-27-2012, 05:26 PM
بنام دوست

بعضی وقت ها از دیدن آیکن های تکراری ویندوز XP خسته شده و دلمان میخواهد شکل ظاهری سیستم را عوض
کرده و بصورت دلخواه خود در بیاوریم.
میتوانیم براحتی کاری کنیم که در چند ثانیه شکل ظاهری ویندوز XP و تمام آیکن هایش عوض شده و به شکل دلخواه
ما در بیاید.
ولی در این تاپیک نمیخواهم در مورد چگونگی تغییر کامل ظاهر ویندوز XP صحبت کنم و فقط در مورد تغییری توضیح میدهم
که بتوانیم در چند ثانیه حدود 20 آیکن را بدون ری استارت سیستم عوض کنیم.
برای اینکار بترتیب زیر عمل فرمایید:
1. فایل ضمیمه را دانلود و از فشردگی در بیاورید.
2. اگر بند بالا را انجام داده باشید ، در حال حاضر پوشه ای بنام Icons که حاوی تعداد 21 عدد آیکن است و نیز دو فایل
بنام های Change Icons.exe و Undo.exe خواهید داشت.
3.پوشه Icons را در روت درایوی که ویندوزتان نصب است (معمولا" درایو C ) قرار دهید.
4. فایل Change Icons.exe را اجرا کنید

بعد از چند ثانیه تعداد 20 آیکن ویندوز عوض خواهد شد.

تذکرات:
___ اگر دوست داشتید که دوباره سیستم به حالت قبلی برگردد کافی است که فایل Undo.exe را اجرا کنید تا در
چند ثانیه ، سیستم دوباره بحالت قبلی برگردد.

___ میتوانید آیکن های دلخواه خود را بجای آیکن هاییکه بنده در پوشه Icons قرا داده ام بگذارید تا موقع اجرای فایل
آیکن های خودتان استفاده شوند. فقط توجه داشته باشید که بایستی آیکن های خود را با همان نام هائیکه گذاشته ام
بکار ببرید.

n1ma
03-27-2012, 06:02 PM
درود
ممنون استاد!:d:
با اجازتون من برای ویندوز 7 هم تغییرش دادم.
البته باید فایل Change Icon رو کنار پوشه Icon قرار بدهید حالا هر کجا می خواد باشه.
ببخشید دیگه!!:cheshmak98:
خواستید به پست اول اضافه کنید.
مرسی:pi8:

Magsoud
03-27-2012, 07:49 PM
سلام
حالا دیگه رو دست ما بلند میشی، باشه

ولی از شوخی بگذریم ، در همه موارد از من جلوتری ، و من از حریف قدر خوشم می آید

eDvArDo
04-07-2012, 08:37 PM
سلام به دوستان خوبم، بويژه استاد magsoud و n1ma جان.

سوالي دارم:

ميدونيم كه جعبه آيكونهاي ويندوز XP در فايل shell32.dll واقع در C:\WINDOWS\system32 هست. باز كردنش(اكستركت كردن) با نرم‌افزارهاي توانايي چون 7z شدنيه.
خوب حالا اگه من بخوام آيكونهاي دلخواه خودم كه در اين فايل موجود نيست بهش اضافه كنم و دوباره فايل shell32.dll دلخواه خودمو بسازم، بايد چيكار كنم؟! (چطوري فايلهاي اكستركت شده و ويرايش شده رو به فايل اصلي خودش برگردونم؟!)

سپاس

Magsoud
04-07-2012, 08:49 PM
بنام دوست

سعی میکنم این موضوع را در یکی دو روز آینده ، کامل توضیح دهم
توضیح اینکه عوض کردن تمام یا اکثریت آیکن های ویندوز در ویندوز های ایکس پی و ویندوز 7 متفاوت است.