PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : داشتن اجازه دسترسی کامل به کار با تنظیمات رجستری

Magsoud
03-21-2012, 11:37 PM
سلام
تذکر: بنده خودم این برنامه را امتحان نکرده ام ولی چون مطالب مربوطه را مفید دیدم لذا به اشتراک میگذارم.

دوستان خیلی اوقات پیش می آید که میخواهیم تغییراتی در جایی از رجستری بدهیم ولی پیغامی ظاهر شده و
میگوید ...شما permission لازم برای تغییر دادن این قسمت را ندارید .. ویا پیغام های مشابه.
در اینگونه موارد برنامه رایگان RegOwnit میتواند کلیه پرمیشن های لازم برای دادن تغییرات در قسمت های مختلف
رجستری را برایتان ایجاد کند.
سازنده اعلام نموده که برنامه را در ویندوز 7 نوع Home Premium x86 تست کرده است.

برنامه را (با حجم 3.59 مگا بایت) ،میتوانید از لینک زیر دانلود فرمایید:

RegOwnit lets you take full control of Windows registry keys easily (http://www.thewindowsclub.com/regownit-take-full-control-windows-registry-keys)

n1ma
03-22-2012, 12:53 AM
درود
سپاس گذارم
راستش من تست کردم. به خوبی عمل می کند اما مشکل من را حل نکرد. البته یک اشکالی که دارد ، یوزر گروپ system را از hkey classes root حذف می کند!
این سومین باری ست که امروز ویندوز را عوض می کنم اما پریمیشن ها در همه ی ان ها مشکل دارند درحالی که 6 ماه بود از همان ویندوز استفاده می کردم!
به نظرم باید به فکر نسخه دیگری باشم
مرسی
:^:

borhan_3010
03-22-2012, 12:57 AM
... این سومین باری ست که امروز ویندوز را عوض می کنم اما پریمیشن ها در همه ی ان ها مشکل دارند درحالی که 6 ماه بود از همان ویندوز استفاده می کردم!
به نظرم باید به فکر نسخه دیگری باشم

درود
یه بار درست و حسابی یه ویندوز تر تمیز ارجینال رو نصب و آپدیت کن و یه بک آپ خوشکل بگیر خیال خودتو راحت کن که هرموقع مشکل داشتی تو 10 دقیقه ریستور بشه!! :d:

Magsoud
03-22-2012, 01:04 AM
......
این سومین باری ست که امروز ویندوز را عوض می کنم ........

سلام
اتفاقا" از اینکه گرفتار این مسئله شدی ضمن اینکه ناراحتم ولی یکجورایی هم خوشحالم
چون معلوم است تا به امروز فکر همجنین زمان هایی را نکرده بودی.
پس حقته که زجر بکشی تا یادت نرود ، کاربری مثل شما نباید بدون بک آپ داشتن از سیستم کاری بکند

n1ma
03-22-2012, 01:39 AM
درود
اول بابت نفرین ها ممنون! :d:
راستش من همان ویندوز را دارم نصب می کنم و هارد را هم فرمت کرده ام ولی پریمیشن ها در ویندوز تازه نصب شده هم مشکل دارند:ashk:
نمی دونم این دیگه چه صیغه ای بود. بعد 6 ماه فکر نمی کردم همین رجیستری که این همه سیخش دادم بیاد پدر منو در بیاره:gah9:
بنظرم بهتره برم نسخه جدید را دانلود کنم شاید درست شد!
راستی برنامه بالا از برنامه دیگری بنام SetACL استفاده می کند. به نظر میاید سازنده تنها زحمت محیط گرافیکی را کشیده است.
مرسی

n1ma
03-27-2012, 04:31 PM
درود
دیروز به طور اتفاقی توانستم مشکلم را حل کنم و ان را به کمک SubinACL انجام دادم.
سپس به این فکر افتادم که چرا خودم یک برنامه ننویسم ؟!:d:
بنابراین زدم تو کار Batch و توانستم به کمک SubinACl و IsMember برنامه زیر را بنویسم و ان را گرافیکی کرده و از حالت خط فرمان در اوردم.
برای کارکرد بهتر باید ان را در SafeMode اجرا کنید.
نظر فراموش نشه! :yeah:
:^: