M.A.H.S.A
03-18-2012, 11:28 AM
روش تهیهی کیک کاکائویی با طعم پرتقال
زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیکها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آنها را از فر خارج کنید.
http://img.tebyan.net/big/1390/12/1101534414618718554182181431512552013519086.jpg
مواد لازم: آرد (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=161655) 1 فنجان
پودر کاکائو (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=172567)ی خالص سه چهارم فنجان
نمک نوک قاشق چای خوری
کره 12 قاشق غذاخوری
شکر نصف فنجان + 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
خلال پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه: 1 – دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم نمایید و سینی فر را با کاغذ پوستی یا روغنی بپوشانید.
2 – آرد و پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط و سپس مخلوط آنها را الک نمایید (این مرحله را نادیده نگیرید. زیرا معمولاً کاکائو خیلی زود به صورت توده در میآید، پس بهتر است حتماً مواد خشک و پودری را الک کنیم تا شیرینی یکدست و بهتری داشته باشیم).
3 – مدتی کره را در فضای آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس با سرعت متوسط همزن برقی، حدود 5 دقیقه کره و شکر را به هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند. همه قسمتها از جمله مواد ته ظرف و یا گوشه های ظرف را با هم زن، بزنید.
4 - وانیل و خلال پوست پرتقال را به ترکیب کره اضافه نموده و حدود 30 ثانیه به هم بزنید. حدود نیمی از مخلوط آرد و کاکائو را به سایر مواد اضافه کنید و با سرعت پایین همزن به هم بزنید. سپس بقیه ترکیب آرد را بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. وقتی کاملاً با هم ترکیب شدند حدود دو دقیقه مواد را این بار با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه به هم بزنید.
5 – یک کاغذ پوستی را روی سطح صافی قرار دهید. خمیر را روی آن بگذارید و سپس سطح آن را با کاغذ پوستی دیگری بپوشانید. با وردنه آن را صاف کنید تا به ضخامت 3.5 سانتیمتر برسد. (میتوانید این کار را بدون کاغذ پوستی و تنها با استفاده از مقداری آرد روی سطح میز و همین طور روی خمیر، انجام دهید. ولی استفاده از کاغذ پوستی تمیز تر و ساده تر به نظر میرسد و ممکن است آرد اضافی، تردی کیک را از بین ببرد) در صورتی که خمیر خیلی نرم باشد لازم است آن را قبل از صاف کردن و برش، به مدت 10 دقیقه داخل فریز قرار دهید، زیرا استفاده از خمیر نرم کار را بسیار مشکل میسازد. خمیر را به قالبهای دلخواه خود برش بزنید و آنها را روی سینی فر با فاصله 2.5 سانتیمتر بچینید.
6 – کیکها را به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و سینی فر را یکبار در میان زمان پخت بچرخانید. اندکی مشکل است که زمان پایان پخت این کیکها را تعیین کنیم. ولی از زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیکها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آنها را از فر خارج کنید. تقریباً تخمین زمان پخت کیکها به میزان زیادی به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. مدتی صبر کنید تا کیکها کمی خنک شوند. سپس آنها را به ظرف دیگری منتقل نمایید تا کاملاً سرد شوند.
کیکها آماده سرو میباشند. شیرین کام باشید و شیرین بیان! نوش جان!
زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیکها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آنها را از فر خارج کنید.
http://img.tebyan.net/big/1390/12/1101534414618718554182181431512552013519086.jpg
مواد لازم: آرد (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=161655) 1 فنجان
پودر کاکائو (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=172567)ی خالص سه چهارم فنجان
نمک نوک قاشق چای خوری
کره 12 قاشق غذاخوری
شکر نصف فنجان + 2 قاشق غذاخوری
وانیل 1 قاشق چای خوری
خلال پوست پرتقال 1 قاشق غذاخوری
روش تهیه: 1 – دمای فر را روی 325 درجه فارنهایت تنظیم نمایید و سینی فر را با کاغذ پوستی یا روغنی بپوشانید.
2 – آرد و پودر کاکائو و نمک را با هم مخلوط و سپس مخلوط آنها را الک نمایید (این مرحله را نادیده نگیرید. زیرا معمولاً کاکائو خیلی زود به صورت توده در میآید، پس بهتر است حتماً مواد خشک و پودری را الک کنیم تا شیرینی یکدست و بهتری داشته باشیم).
3 – مدتی کره را در فضای آشپزخانه قرار دهید تا به دمای محیط برسد. سپس با سرعت متوسط همزن برقی، حدود 5 دقیقه کره و شکر را به هم بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شده و صاف و یکدست شوند. همه قسمتها از جمله مواد ته ظرف و یا گوشه های ظرف را با هم زن، بزنید.
4 - وانیل و خلال پوست پرتقال را به ترکیب کره اضافه نموده و حدود 30 ثانیه به هم بزنید. حدود نیمی از مخلوط آرد و کاکائو را به سایر مواد اضافه کنید و با سرعت پایین همزن به هم بزنید. سپس بقیه ترکیب آرد را بیفزایید و کاملاً به هم بزنید. وقتی کاملاً با هم ترکیب شدند حدود دو دقیقه مواد را این بار با سرعت متوسط حدود 2 دقیقه به هم بزنید.
5 – یک کاغذ پوستی را روی سطح صافی قرار دهید. خمیر را روی آن بگذارید و سپس سطح آن را با کاغذ پوستی دیگری بپوشانید. با وردنه آن را صاف کنید تا به ضخامت 3.5 سانتیمتر برسد. (میتوانید این کار را بدون کاغذ پوستی و تنها با استفاده از مقداری آرد روی سطح میز و همین طور روی خمیر، انجام دهید. ولی استفاده از کاغذ پوستی تمیز تر و ساده تر به نظر میرسد و ممکن است آرد اضافی، تردی کیک را از بین ببرد) در صورتی که خمیر خیلی نرم باشد لازم است آن را قبل از صاف کردن و برش، به مدت 10 دقیقه داخل فریز قرار دهید، زیرا استفاده از خمیر نرم کار را بسیار مشکل میسازد. خمیر را به قالبهای دلخواه خود برش بزنید و آنها را روی سینی فر با فاصله 2.5 سانتیمتر بچینید.
6 – کیکها را به مدت 13 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید و سینی فر را یکبار در میان زمان پخت بچرخانید. اندکی مشکل است که زمان پایان پخت این کیکها را تعیین کنیم. ولی از زمانی که عطر کیک تازه پراکنده شد و گوشه کیکها کمی خودش را گرفت، مدتی صبر کنید و سپس آنها را از فر خارج کنید. تقریباً تخمین زمان پخت کیکها به میزان زیادی به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. مدتی صبر کنید تا کیکها کمی خنک شوند. سپس آنها را به ظرف دیگری منتقل نمایید تا کاملاً سرد شوند.
کیکها آماده سرو میباشند. شیرین کام باشید و شیرین بیان! نوش جان!