M.A.H.S.A
03-18-2012, 11:24 AM
آشنایی با روش تهیهی شیرینی موزی
با این مقدار مواد تقریباً میتوانید در حدود 30 شیرینی موزی داشته باشید و آنها را در کنار اعضای خانواده میل بفرمایید و لذت ببرید.
http://img.tebyan.net/big/1390/12/11916229361719514875248320619417018511518.jpg
مواد لازم: کره نصف فنجان
شکر 1 فنجان
تخم مرغ (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=180205) 1 عدد
موز (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=199337)رنده شده 1 فنجان(حدود دو و نیم عدد موز بزرگ)
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
آرد (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=161655) دو فنجان
نمک نوک قاشق جای خوری
پودر دارچین (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=203567) نصف قاشق چای خوری
پودر جوز هندی (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=179909) نصف قاشق چای خوری
گردو (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=64894) یا شکلات (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=200950) خرد شده 1 فنجان
روش تهیه: 1 – دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید تا گرم شود. کره را مدتی در فضای آشپزخانه نگه دارید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را کاملاً با شکر به هم بزنید تا پف کند و یکدست شود. سپس تخم مرغ را اضافه نمایید و آن قدر به هم بزنید تا ترکیب آنها یکدست و پفی شود.
2 – در کاسهای جداگانه، موز را با جوش شیرین کاملاً به هم بزنید. ترکیب آنها را به مدت چند دقیقه به همان حالت بگذارید. واکنش جوش شیرین با اسید موجود در موز، باعث میشود کیک، بیشتر پف کند.
3 – ترکیب موز را با ترکیب کره مخلوط کنید و به هم بزنید. آرد و نمک و سایر چاشنیها را با هم مخلوط کنید و سپس مخلوط آنها را روی ترکیب کره و موز، الک نمایید. همه مواد را کاملاً به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
4 – گردوها و یا شکلاتهای خرد شده را به خمیر اضافه نمایید و به هم بزنید.
5 - مقادیر مساوی از خمیر را بردارید و روی سینی فر که آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بچینید. سعی کنید مقدار خمیری که بر میدارید خیلی زیاد و یا کم نباشند تا شیرینیهای متناسب و هم شکلی داشته باشید.
6 - شیرینیها میبایست به مدت 11 الی 13 دقیقه داخل فر بپزند تا زمانی که به رنگ طلایی مایل به قهوهای دربیایند. صبر کنید تا کاملاً سرد شوند.
تقریباً میتوانید در حدود 30 شیرینی موزی داشته باشید و آنها را در کنار اعضای خانواده میل بفرمایید و لذت ببرید.
نوش جان!
با این مقدار مواد تقریباً میتوانید در حدود 30 شیرینی موزی داشته باشید و آنها را در کنار اعضای خانواده میل بفرمایید و لذت ببرید.
http://img.tebyan.net/big/1390/12/11916229361719514875248320619417018511518.jpg
مواد لازم: کره نصف فنجان
شکر 1 فنجان
تخم مرغ (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=180205) 1 عدد
موز (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=199337)رنده شده 1 فنجان(حدود دو و نیم عدد موز بزرگ)
جوش شیرین 1 قاشق چای خوری
آرد (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=161655) دو فنجان
نمک نوک قاشق جای خوری
پودر دارچین (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=203567) نصف قاشق چای خوری
پودر جوز هندی (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=179909) نصف قاشق چای خوری
گردو (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=64894) یا شکلات (http://www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=200950) خرد شده 1 فنجان
روش تهیه: 1 – دمای فر را روی 350 درجه فارنهایت تنظیم نمایید تا گرم شود. کره را مدتی در فضای آشپزخانه نگه دارید تا به دمای محیط برسد. سپس آن را کاملاً با شکر به هم بزنید تا پف کند و یکدست شود. سپس تخم مرغ را اضافه نمایید و آن قدر به هم بزنید تا ترکیب آنها یکدست و پفی شود.
2 – در کاسهای جداگانه، موز را با جوش شیرین کاملاً به هم بزنید. ترکیب آنها را به مدت چند دقیقه به همان حالت بگذارید. واکنش جوش شیرین با اسید موجود در موز، باعث میشود کیک، بیشتر پف کند.
3 – ترکیب موز را با ترکیب کره مخلوط کنید و به هم بزنید. آرد و نمک و سایر چاشنیها را با هم مخلوط کنید و سپس مخلوط آنها را روی ترکیب کره و موز، الک نمایید. همه مواد را کاملاً به هم بزنید تا صاف و یکدست شوند.
4 – گردوها و یا شکلاتهای خرد شده را به خمیر اضافه نمایید و به هم بزنید.
5 - مقادیر مساوی از خمیر را بردارید و روی سینی فر که آن را با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بچینید. سعی کنید مقدار خمیری که بر میدارید خیلی زیاد و یا کم نباشند تا شیرینیهای متناسب و هم شکلی داشته باشید.
6 - شیرینیها میبایست به مدت 11 الی 13 دقیقه داخل فر بپزند تا زمانی که به رنگ طلایی مایل به قهوهای دربیایند. صبر کنید تا کاملاً سرد شوند.
تقریباً میتوانید در حدود 30 شیرینی موزی داشته باشید و آنها را در کنار اعضای خانواده میل بفرمایید و لذت ببرید.
نوش جان!