ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازسازی فایلهای دانلود شده در idm

mamadak
03-17-2012, 04:57 AM
سلام دوستان:ehteram:

راستش یه فیلم با فرمت mkv به حجم تقریبا 4گیگ با IDM دانلود کردم در حین دانلود مشکل خاصی نداشتم البته اینرو بگم دانلودم تو چند روز انجام شد بصورت منقطع و گاهی هم نیاز بود که آدرس رو رفرش کنم.
حالا مشکل اینجاست که در هنگام پخش فیلم در سه چهار جا قطع میشه (منظورم اینه که در قسمتهایی که قطع میشه 1یا2 دقیقه از فیلم دان نشده ).
میخاستم از دوستان سوال کنم آیا راهی برای تعمییر(فیکس) کردن فایل دانلود شده وجود داره که اون قسمتهای دانلود نشده بازسازی بشه یا نه؟
ممنون میشم از دوستان اگه راهنمایی کنن

Laie_99

hadi98
03-17-2012, 11:01 AM
سلام . یه کم مشکله. :tf:

با Player دیگری هم امتحانش کردی؟

فایل، یک تکه بود یا چسباندیش شده یک تکه؟

ظاهراً یک تکه بوده،
موقع دانلود، ممکن نیست که بعضی جاهاش دانلود نشه، یا دانلود نمیشه یا کامل میشه، ولی اینکه دانلود بشه ولی ناقص دانلود بشه فکر نکنم.

به احتمال قوی اون فایل اصلی که آپلود شده مشکل داره.

3adegh
03-17-2012, 11:24 AM
سلام
منم با نظر هادی جان موافقم.
یه بار منم یه فیلم mkv دانلود کردم بعد دانلود توی هر پلیری پخش میکردم 10 دقیقه آخرشو نشون نمیداد.توی پلیر 10 دقیقه آخرش خالی بود.

hossenf
03-17-2012, 02:40 PM
چون حجم فایل بالا بوده و به صورت پیوسته هم دان نشده، گه گاهی ممکنه از این اتفاقات بیوفته، البته این که میگید مجبور شدید آدرس را رفرش کنید احتمالا تاثیر داشته، حتی در شرایطی که فایل حجیمی چند تیکه شده و بعد از دانلود تیکه ها اون هارو به هم میچسبونید هم این مشکل گاهی پیش میاد! برای من چند باری پیش اومده،
فکر نکنم کاری بشه کرد، غیر از این که شما با یک برنامه تدوین قسمت هایی که وجود نداره را حذف کنید که وقتی پلیر به اون قسمت رسید قطع نشه!

پ ن : اینجاست که میفهمیم تورنت خیلی توپه :490gy9c76: یه فیلم 10 گیگ را دانلود میکنی آخ نمیگه.

borhan_3010
03-17-2012, 02:45 PM
سلام
اطلاعات دقیق تری بدید!
کامل دانلود شدند؟
پارت ها قابلیت رکاوری ندارند؟
موقع اکسترکت ارور نداده؟
لینک های رفرش همونا بوده؟

mamadak
03-17-2012, 07:01 PM
سلام
اطلاعات دقیق تری بدید!
کامل دانلود شدند؟
پارت ها قابلیت رکاوری ندارند؟
موقع اکسترکت ارور نداده؟
لینک های رفرش همونا بوده؟

سلام دوستانafro
اولا از دوستان بخاطر راهنماییهاشون متشکرم.:blush:

خدمت آقا هادی و آقا برهان عرض کنم که این یه فایل تورنت بودش که بنده برای مستقیم کردن در سایت zbigz قراردادم.قبلشم کامنتهای موجود راجب این تورنت رو خوندم که احیانا فیک نباشه.
حالا بریم سر طریقه دانلود : بنده این فایل رو با IDM دان کردم.فایل یه تیکه بود و پارت پارت هم نبود.تقریبا 16 تا17 ساعت وقت برد تا کاملا دانلود بشه البته بصورت منقطع در چند روز . کاملا بطور 100% دانلود شد و در آخر هم rebuliding و appending کاملا توسط IDM انجام شد و فایل mkv رو برام لود کرد.
اما در سوال آخر آقا برهان اینکه دقت نکردم که آدرس فایلهای رفرش شده یکی هستن یا نه .الآن هم که نمیشه این اطلاعات رو بدست اورد.
این تجربه رو با دانلود منیجرهای دیگه داشتم ولی این چند سال که با IDM کار کردم اصلا این اتفاق برام نیفتاده بود.حتی یه فایل رو از چند آدرس مختلف هم دان کردم به این مشکل بر نخورده بودم.میخام بگم از آی دی من بعید بود چنین کاریhttp://forum.p30ask.com/images/smilies/Ya_1%20%282%29.gif

آیا راهی هست که بتونم فایل دانلود شده رو بازسازی (فیکس) کنم یا نه؟http://forum.p30ask.com/images/smilies/awq%20%286%29.gif

borhan_3010
03-17-2012, 07:22 PM
سلام
با توجه به اینکه فایل یه تیکه با پسوند mkv بوده و فرآیند دانلود کامل انجام شده به نظر میرسه کاری نمیشه کرد چون ایراد از فایل بوده (حالا یا فایل اصلی یا حین مستقیم کردن تو zbigz) و قابلیت بازسازی نداره :afd:
حالا اگه برات خیلی مهمه از یه جا دیگه لینک فیلم رو پیدا کن و دوباره از یه سایت دیگه مستقیم کن تا احتمال مشکل دار بودن این بار کمتر بشه ph34r و از اول دانلود کن!! و اگه فقط می خوای فیلم رو ببینی میتونی اون قسمت هایی که مشکل دارند رو رد کنی connie_45

turk
03-17-2012, 10:17 PM
اگر قسمت مشکل دار کم هست و به محتوی اسیب نمی زنه برای جلوگیری از ایراد و ارور های پلیر از برنامه ی vlc استفاده کنید یا با کانورتور یک بار کانورت کنید