توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حفاظت پوشه های شما با n1ma FolderLock در تمامی ویندوز ها !!
درود
برنامه ای که قرار است بهتان معرفی شود قابلیت قفل کردن فولدر هایتان را دارد. این برنامه حاصل تلاش چند هفته ای من و استاد شیرین است ولی نمیدانم چرا نرم افزار به اسم من بیرون امد. :d:
کارکرد این برنامه به این شکل هست که:
_ فولدر شما را به شورتکات کنترل پنل تبدیل می کند. در حالت حجم فولدر به 0 تبدیل شده و کاربر با دابل کلیک بر روی فولدر، صفحه ی کنترل پنل را مشاهده خواهد کرد.
__ مورد بعدی قفل کردن پوشه هست. پوشه ی قفل شده را نمی توان پاک کرد و یا نام ان را تغییر داد.
___ برنامه مورد نظر در خود قابلیت نصب و حذف خود را دارد.
_____ برنامه خود را به منو راست کلیک اضافه می کند و ان را از ان جا نیز می توانید اجرا کنید ( با نام Run Folderlock )
این را هم اضافه کنم که برنامه محیط DOS را داشته و دستورالعمل ها نیز در خود برنامه داده شده اند. برنامه مورد نظر در ویندوز های XP و Windows 7 تست شده است.
(برای کاربران پیشرفته ) برنامه با پوشه هایی که با iCacls دستکاری شده اند، ممکن است کار نکند.
خواهشا نتیجه را در همین تاپیک اعلام کنید. اگر مشکلی بود بگویید تا به سرعت اصلاح شود.
در اخر هم از جناب شیرین زبان بابت تمامی زحماتشان تشکر می کنم.
نیما
** در مورد فایل پیوست هم ان را ابتدا اکسترکت کنید و ان را تحت WINRAR یا ... اجرا نکنید **
آپدیت شد:
1) منو راست کلیک اصلاح شد و نصب آن هم بر عهده ی کاربر قرار گرفت.
2) برای Refresh GAC از باز و بسته کردن استفاده شد.
3) Master Password اضافه شد و قابلیت تغییر آن هم قرار گرفت.
4) مورد iCacls تا حدودی اصلاح شد. این مشکل در ویندوز XP وجود ندارد.
5) تب Security هم بسته شد.
6) بعضی از بخش های نرم اقزار هم اصلاح شدند.
آپدیت شد:
1) مورد M به 4 ثانیه Delay اصلاح شد.
2) ورژن هم به آن اضافه شد.
3) 5 نوع CLASSID برای آن قرار گرفت.
4) چند گام برای رفع iCacls برداشته شد!
اپدیت شد : ورژن 2.1
1) ساخت Master Password بر عهده کاربر قرار گرفت. کاربر در هر شرایطی می تواند پسورد خود را حذف و یا تغییر دهد.
2) اضافه کردن به راست کلیک به انتخاب کاربر می باشد. شرایط اضافه کردن به منو راست کلیک هم مانند Master Password هست.
3) قابلیت قفل و یا بازکردن از طریق راست کلیک فراهم شد. اگر برنامه را از طریق راست کلیک اجرا کنید، فولدر مورد نظر قفل و یا باز خواهد شد.
_ یک نکته را هم بگویم که اگر برنامه پسورد داشته باشد، قبل از انجام عملیات، درخواست پسورد خواهد کرد.
4) تمامی کد های VBS حذف شدند. برنامه دیگر 2 بار اجرا نخواهد شد. HKey Local Machine به HKey Current User تغییر پیدا کرد.
5) بستن Process اکسپلورر شکر خدا بر طرف شد. این کار با دستور _WinAPI_ShellGetSetFolderCustomSettings انجام شد. البته Reference این دستور در #C بود که به کمک یکی از دوستانم در انجمن AutoIt ان را به در AutoIt مهیا ساختیم.
6) بخش Uninstallation اصلاح شد.
7) مورد iCacls تقریبا حل شد.
8) CLSID ها هم حذف شدند. شیوه کار به این صورت هست که AutoIt از میان 3 CLSID ، یکی از ان ها را به صورت رندوم انتخاب کرده و بر فولدر می گذارد.
9) فایل Configuration برای ان ساخته شد.
10) Icon برنامه تغییر کرد.
11) Installer ان به صورت Silent مهیا شد. خوبی این اینستالر که از مدل SFX در ان استفاده شده این است که شورتکات هم می زند.
_ یک مورد را هم اضافه کنم. اگر پسورد خود را فراموش کردید، به کمک این Installer می توانید نصب مجدد داشته باشید. لازم به ذکر است که اگر برنامه به راست کلیک اضافه شده باشد، با نصب مجدد از ان حذف خواهد شد.
12) ورژن برنامه به 2.1 تغییر پیدا کرد.
13) اسکریپت AutoIt در کنار Batch قرار گرفت.
14) فولدر برنامه دیگر در System32 نیست.
15) بازم بگم؟!http://forum.p30ask.com/images/smilies/25r30wi.gif
DOWNLOAD (http://forum.p30ask.com/attachments/10766d1337702151-n1ma-folderlock.rar)
Source.rar (http://forum.p30ask.com/attachments/10767d1337753750-source.rar)
(فایل فشرده را اکسترکت کرده و سپس نرم افزار را اجرا کنید)
نسخه جدید جایگزین نسخه قبلی شد ...
Magsoud
03-16-2012, 11:45 PM
سلام
نیما جان، در طول این مدت ، احاطه شما را به فرمان های بکار رفته در این پروژ دیدم و لذت بردم.
دیدم که بعضی از دستوراتی که بکار بردید را بلد نیستم و از اینکه در این سن اینقدر آگاهانه با
فرامین کار میکنید ،واقعا" مسرورم کرد.
موفق باشی و حتما" تلاش بیشتر در ساخت نرم افزار های بعدی.
اگر تعداد کاربرانی مثل شما زیاد بشوند، میشود امیدوار بود که ایرانی هم میتواند.
سلام استاد
همیشه به من لطف داشته اید و دارید.
راستش خودتان هم می دانید که ساخت ان بدون کمک شما ممکن نبود بنابراین من را با این گفته ها شرمنده نکیند.
خوب این که تازه تحت DOS بود. قراره قدم بعدی رو با اینجکت DLL به Explorer برداریم. :d:
البته اگر دوستان همت کنند، مورد بالا هم ممکن خواهد شد.
باز هم از تمامی دوستان که در این زمینه کمکم کردند و اسمشان را نبردم معذرت خواهی و تشکر می کنم ( borhan_3010 (http://forum.p30ask.com/members/borhan_3010-132211/),hossenf (http://forum.p30ask.com/misc.php?do=wrtviewuser&u=130043),H_F_G (http://forum.p30ask.com/members/h_f_g-132555/))
فقط یک نکته را برای کاربران پیشرفته(!) بگویم که خوب در بالا هم گفتم.
نرم افزار بالا ممکن است در باز کردن پوشه هایی که با iCacls دستکاری شده اند، Fail شود.
البته یک روش سخت تر برای باز کردن وجود دارد ولی امیدوارم که کار به انجا نکشد.
موفق باشید
borhan_3010
03-17-2012, 12:24 AM
سلام
مرسی نیما جان خیلی زحمت کشیدی و ایول!! :Şflower658Ş:
دوتا پیشنهاد شایدم سه تا
اگه بشه براش پسورد بذاری خیلی قشنگتر میشه!
همچنین طوری بشه که اتوماتیک خودش تشخیص بده یعنی همون اول برنامه رو باز می کنی و وقتی یه پوشه رو دراگ می کنی داخل اش اگه پوشه قفل شده بپرسه باز می کنید؟ یا اگه قفل نشده بپرسه قفل می کنید؟!
یه مورد دیگه: اون راست کلیک که گفتی اضافه شده، فقط برای فایل هستش! که کاربردی نداره! اگه بتونی با راست کلیک روی فایل مستقیم دستور اجرا بشه هم دیگه خیلی حرفه ای میشه!
البته همین الان اش هم خیلی زیباست و باید تبریک گفت!!
می دونم که ویرایش یه همچین فایل هایی مشکله دست تنها متاسفانه تو این زمینه مطالعه نداشتم کمکی بکنم .... :afd:
:^:
hossenf
03-17-2012, 12:31 AM
سلام
بسیار خوب و عالیه،
اما هنوز هم میشه با برخی نرم افزارها محتویات را دید.
سلام
مرسی نیما جان خیلی زحمت کشیدی و ایول!! :Şflower658Ş:
دوتا پیشنهاد شایدم سه تا
اگه بشه براش پسورد بذاری خیلی قشنگتر میشه!
همچنین طوری بشه که اتوماتیک خودش تشخیص بده یعنی همون اول برنامه رو باز می کنی و وقتی یه پوشه رو دراگ می کنی داخل اش اگه پوشه قفل شده بپرسه باز می کنید؟ یا اگه قفل نشده بپرسه قفل می کنید؟!
یه مورد دیگه: اون راست کلیک که گفتی اضافه شده، فقط برای فایل هستش! که کاربردی نداره! اگه بتونی با راست کلیک روی فایل مستقیم دستور اجرا بشه هم دیگه خیلی حرفه ای میشه!
البته همین الان اش هم خیلی زیباست و باید تبریک گفت!!
می دونم که ویرایش یه همچین فایل هایی مشکله دست تنها متاسفانه تو این زمینه مطالعه نداشتم کمکی بکنم .... :afd:
درود
ممنونم
1) پسورد؟!! ugly4:tf:
بابا اخر شبی ولمون کن!!:d: فکر کنم بشود برایش یک Master Password تعریف کرد. البته تعریف کردن پسورد را به عهده خود کاربر خواهد گذاشت. ولی دردسر زیادی دارد.
ببینم چه می شود! قول نمی دهم!!
2) تشخیص اتوماتیک را بله می توان چنین کاری کرد. ولی به چه علت چنین کاری می خواهی انجام بدهی؟
3) در مورد راست کلیک من متوجه نشدم. اگر منظورت این است که خود ادرس فولدر را گرفته و دستور را اجرا کند باید بگویم امکان ندارد. برای انجام چنین کاری نیازمند Shell Extension Handler خواهیم که نیازمند برنامه نویسی پیشرفته هست و حتی اگر بتوانیم ان را بنویسیم، در یک Batch ساده نمی توان از ان استفاده کرد.
تمام موارد بالایی که گفتی را می توان در پروژه جدیدی که در پست قبلی خود گفتم پیاده کرد! فقط کافی ست کمر همت ببندیم!:gah9:
برای این کار نیازمند زبان هایی مانند ++C یا Delphi خواهیم بود.
باز هم ممنون
شب خوش
سلام
بسیار خوب و عالیه،
اما هنوز هم میشه با برخی نرم افزارها محتویات را دید.
سلام
متشکرم
با چه نرم افزار هایی؟!:nish:
hossenf
03-17-2012, 01:07 AM
:nish: خیلی ساده! winrar ، و فایل desktop.ini را حذف میکنیم،
البته یادمه در اون انجمن یه جوری ایجاد کردیم که با winrar نمیشد دید! حالا یادم نیست دقیق!
:nish: خیلی ساده! winrar ، و فایل desktop.ini را حذف میکنیم،
البته یادمه در اون انجمن یه جوری ایجاد کردیم که با winrar نمیشد دید! حالا یادم نیست دقیق!
درود
حسین جان اگر با WinRar هم تست کنی می بینی که نمی توانی داخل ان بشوی.
در اینجا ما با گول زدن Explorer ماهیت ان را تغییر نمی دهیم بلکه ان را از داخل قفل میکنیم.
شب خوش :d:
hossenf
03-17-2012, 01:23 AM
ugly4
آخه من اول تست کردم بعد این پست رو ارسال کردم! شاید برای من درست عمل نمیکنه!
..........................
اضافه شد : همین الان متوجه شدم که گویا برای من کمی دیر عمل میکنه! یعنی وقتی فلدری را قفل میکنم بلافاصله تمام تغییرات اعمال نمیشه! و کم کم این اتفاقت میفته!
3adegh
03-17-2012, 01:54 AM
سلام
منم امتحان کردم.برنامه باحالیه.با تشکر از نیما جان و استاد مقصود.
دو تا نکته ای که فهمیدم :
1.وقتی محتویات پوشه قفل شده رو با winrar میتونیم ببینیم که از تب security قسمت permissinon ادیت کنیم و همه رو allow کنیم.
2.فقط روی فایل ها مثل عکس فیلم آهنگ برنامه به راست کلیک اضافه میشه.روی پوشه ها اضافه نمیشه.
درود
صادق جان
1) در مورد Premission ها حق با شماست. یک مشکلی در قسمت قفل کردن وجود دارد که اصلاح خواهد شد و تب Security را برایتان خواهد بست.:d:
2) در مورد راست کلیک هم من در اخرین لحظات تغییری انجام دادم که به نظر می رسد موفقیت امیز نبوده است. چشم این مورد هم اصلاح خواهد شد!
3) مورد iCacls هم در ورژن بعد اصلاح خواهد شد.
4) اگر بشود برای ان Master Password هم تعریف خواهم کرد.
امر دیگری نیست؟!:nish:
3adegh
03-17-2012, 02:15 AM
درود:d:
فعلا همین بند ها رو انجام بده تا بریم سراغ تبصره ها:nish:
H_F_G
03-17-2012, 08:23 AM
سلام نیما
آفرین برنامه خوبیه، من چندتا پیشنهاد برات دارم:
1- برنامه رو با AutoIt بنویس، این جوری راحت تر گرافیکی میشه.
2- سورسش رو بده بیرون تا ما هم ببینیم و در اصلاحش کمکت کنیم.
درود
حمیدجان
1) متاسفانه چنین امکانی برایم وجود ندارد. یادم می آید که استاد در رابطه با AutoIt تاپیکی نوشته بودند ولی من حتی وقت خواندم مطالب را نداشتم و فقط گاهی اوقات می رفتم و زیر پست های دوستان تشکر می زدم. الان هم که اقایان لطف کردند و یوزر بنده را به کل بستند. انشالله این کار را در پروژه بعدی انجام خواهیم داد. ان هم با زبان C :yeah:
کاری که می خواهم انجام بدهم این که به کمک نرم افزارمان یک DLL به Explorer اینجکت کرده و تغییرات را انجام دهیم. در این حالت خواسته برهان جان که Shell Extension Handler بوده نیز براورده خواهد شد :d:
2) سورس را به ایمیل ات ارسال خواهم کرد. موفق باشی
** فقط یک مورد **
برای این که بسیاری از مشکلات در ورژن بعدی رفع شود نیازمند این هستیم که نرم افزار را به صورت ADMINISTRATOR اجرا کنیم. ولی این حالت مشکلی دارد. در اینجا قابلیت Drag & Drop غیرفعال می شود.
به این علت که فایل ما دسترسی ADMINISTRATOR Privileges دارد ولی EXPLORER دسترسی User Level Privileges دارد. در اینجا برای امنیت بیشتر، ویندوزاجازه Drag & Drop را نمی دهد.
برای این کار باید به فایل BATCH بگویم که UAC ویندوز را غیرفعال کند و یک ریبوت هم نیاز خواهد شد.
UAC = User Account Control
آیا کسی با این تغییر موافق است؟
Magsoud
03-17-2012, 03:43 PM
سلام
نیمای عزیز ، در چند مورد پیشنهاد کردم که شما دو ورژن از این برنامه بسازید.
یک ورژن مخصوص xp و یک ورژن مخصوص ویندوز 7 و ویستا.
و هنوز هم همین عقیده را دارم و نمونه ها را هم که با هم امتحان کردیم که مشکلی ندارند.
در این مرحله به همین پیشنهاد بسنده کن و بعد در فرصت های بعدی ، که به نتیجه دلخواه
رسیدی دوباره در همین تاپیک و یا تاپیکی دیگر میشود مطلب را دنبال کرد.
بهر حال تصمیم با شماست
borhan_3010
03-17-2012, 03:46 PM
سلام
نظر شخصی من:
همینی که هست خوبه اگه بهبودش برات سخته فعلا یه پسورد بذاری براش مستر پسورد هم باشه کافیه + تشخیص خودکار این که پوشه قفل هست یا نه یعنی همون قسمت U و L خلاصه بشه ...
قمست دوم اگه می خوای نظر خواهی کنی من موافق نیستم
ری استارت که عمراً! UAC هم دیگه ستمه زورکی خاموش بشه !!
تازه لطف اش به همین درگ و دروپه مگه به راست کلیک اضافه بشه، که به نظر من راست کلیک نباشه کلا شاید بهتر باشه چون هدف مخفی سازی و قفل یک فولدر خاص هستش! خوب وقتی راست کلیک باشه بالاخره احتمال لو رفتن مراحل بالا میره ولی اگه تو راست کلیک چیزی نباشه شاید بهتر باشه و این پروسه مخفی می مونه! کسی هم شک نکنه :d:
راستی پروژه اوپن سورسه؟ دو روز دیگه نگی بیا پولشو بده؟! :zab0:
می تونی براش ورژن هم بزنی! فقط مثل فایرفکس نشه دم به دقیقه نسخه جدید می زنه :nish:
3adegh
03-17-2012, 04:16 PM
سلام
به نظر منم یه پسورد براش بزاری خوبه.
اگه برات سخته بقیه رو بیخیال شو.
درود
ورژن فعلی با ویندوز 7 و XP سازگار است.
1) تغییرات در UAC را هم پس حذف خواهم کرد در این صورت بخش iCacls نیز سخت تر خواهد شد.
Master Password (2هم اضافه خواهد شد.
3) درخواست حذف راست کلیک هم رد شد!! یعنی چی که از راست کلیک حذف بشود؟!
4) در مورد یکی کردن Lock , Unlock هم روش کار می کنم
فعلا!َ
Magsoud
03-17-2012, 05:11 PM
سلام
نیما جان ،یکدندگی ات را میدانستم و مطمئن بودم که همین تصمیم را خواهی گرفت.
فقط عجله نکن و اینکار را از یکی دو روز دیگر شروع کن. چون در روز های گذشته اگر
فراموش نکرده باشی چندین نمونه مختلف ساختی و به اندازه کافی خسته شدی و
نیاز به استراحت داری .
در ضمن در لینک زیر هم دو روزه منتظر حضور شما هستند:
http://forum.p30ask.com/thread82098-7.html#post271654
درود
خیر استاد از روی یکدندگی نیست. به این خاطر است که برای این که یک فایل واحد داشته باشیم کلی تلاش کردیم حالا...
1) مشکل رجیستری اصلاح شد.
2) باید بیخیال iCacls بشید!
3) MasterPassword و یکی شدن منو ها هم در حال اضافه شدن هستند.
4) اخرین مورد هم که فکر کنم در کل کار فکر منو بیشتر از همه مشغول کرد مشکل حسین جان بود. راستش این مشکل ایشون نیست و مشکل فایل من هم نیست! مشکل از Explorer و روش مان هست.
همانطور که می دانید ( و شاید هم ندانید! ) هر فولدر تنظیمات بخصوصی دارد. مانند ایکون، دسترسی ها، نمایش فولدر وووو . ویندوز برخی از تنظیمات اعمال شده و Customize های فولدرمان را برای ذخیره کردن در فایل Desktop.INI می نویسد و باقی تنظیماتش را در پوشه ی C:\Windows\Assembly می گذارد که Global Assembly Cache و یا GAC نام دارد و از DLL های مخفی ای هم که قابل دیدن نیستند برای Cache کردن استفاده می کند و این مراحل و عملیات تنظیم را به کمک NameSpace Extension انجام می دهد. مشکل اینجاست که اگر فولدر مان دارای یک Desktop.INI از قبل باشد، Folderlock ما این فایل را پاک کرده و فایل خود را می نویسد و فولدر را قفل می کند. حال نوبت Explorer است که تنظیمات را اعمال کند. Explorer که می بیند فایل Desktop.ini سرجایش هست و خبری هم نیست، به خود زحمتی نمی دهد و از کنار می گذرد. به این شکل هست که ممکن پوشه 10 دقیقه بعد قفل شود و یا اصلا قفل نشود. بنابراین من به نرم افزار گفتم که Explorer را بسته و دوباره اجرا کند.
راه دیگری به ذهن من نمی رسید.
فعلا!
درود
اول از همه سال نو را پیشاپیش خدمت دوستان تبریک می گویم و سال خوشی را برای همه آرزومندم.
بابت دیرکرد ببخشید !! در حال مسافرت بودم و در این بین فرصت کردم و نرم افزار را تکمیل کردم! بالاخره هرطور بود تو ماشین و .... :gah9::yeah:
موارد زیر طبق درخواست دوستان اصلاح شدند:
1) منو راست کلیک اصلاح شد و نصب ان هم بر عهده ی کاربر قرار گرفت.
2) برای Refresh GAC همانطور که در بالا توضیح دادم، از باز و بسته کردن استفاده کردم.
3) Master Password اضافه شد و قابلیت تغییر ان هم قرار گرفت.
4) مورد iCacls تا حدی اصلاح شد. این مشکل در ویندوز XP وجود ندارد.
5) تب Security هم بسته شد.
6) بعضی از بخش های نرم اقزار هم اصلاح شدند.
خوب دیگه این اخرش بود!:ta4:
از هر نظر، پیشنهاد و انتقاد استقبال خواهد شد.
از برهان جان هم درخواست می کنم که این ورژن را به پست اول اضافه کنند.
مرسی
( نرم افزار را اکسترکت کرده و سپس ان را اجرا کنید)
borhan_3010
03-19-2012, 07:24 PM
از برهان جان هم درخواست می کنم که این ورژن را به پست اول اضافه کنند.
سلام
مرسی از زحمات ات نیما جان http://forum.p30ask.com/images/smilies/14.gif
انجام شد ...
اگه موردی بود بفرما تا اصلاح کنم :from me :
اضافه شد:
برنامه رو تست کردم! به معنای واقعی عالی بود! چندتا مورد دیدم:
1- اگه پوشه ای رو توی دسکتاپ رو قفل کنی آیکن اش عوض نمیشه!
2- اگه بشه آیکن برنامه به شرتکات کنترل پنل تبدیل بشه یکم حرفه ای تر میشه یعنی اون علامت فلش مربوط به شرتکات هم نمایش داده بشه! که همه شک و شبهات برطرف بشه!
3- بعد از اینکه فایلی قفل شد یا از قفل باز شد یه منو دیگه نشون داده میشه که باید دوباره کلید M رو فشار بدیم تا به منوی اصلی برگردیم که به نظرم غیرضروری هست فقط یه مرحله کار ما رو سخت تر کردی!
4- راست کلیک رو لااقل برای بعضی نسخه های سفارشی حذف کن! چون این راست کلیک فایده ای نداه! حالا چرا: چون ما میخوایم پوشه ها رو قفل کنیم نه فایل رو! برنامه فایل رو قفل نمیکنه ولی راست کلیکی که قرار دادی فقط برای فایل نمایش داده میشه نه پوشه!
خوب دیگه فعلا برای امشب بسه! دییییییییی:
درود
برهان جان شما باید ابتدا ورژن قبلی رو پاک می کردی تا تغییرات را مشاهده می کردی.
1) از ان آنجایی که اضافه شدن به منو راست کلیک تنها کار اجرا شدن را اسانتر می کند، بنابراین ان را هم برای فایل و هم برای پوشه قرار دادم که البته تصمیم نصب ان هم بر عهده شماست.
2) ایکن را نمی توان به شرتکات تبدیل کرد برای اینکه شرتکات یک فایل است نه یک فولدر . شرتکات ها پسوند LNK دارند و مسیر یک فایل و یا پوشه ی اجرا شونده را به همراه دارند. از طرفی وقتی ما در Desktop.ini مان، CLASSID را کنترل پنل تعریف می کنیم، دستورات بعدی مان در این فایل اجرا نشده و مستقیما به کنترل پنل تبدیل می شود.
3) مورد M را هم نمی دانم. بالاخره باید پیغامی نمایش داده بشود. برای اینکه برای ان پیغام خطا هم تعریف کرده ام.
4) ایکن باید کنترل پنل تبدیل شود.همانطور که در پست قبلی گفتم، با تغییر داده شده باید ایکن تبدیل بشود.
درود
خیر استاد از روی یکدندگی نیست. به این خاطر است که برای این که یک فایل واحد داشته باشیم کلی تلاش کردیم حالا...
1) مشکل رجیستری اصلاح شد.
2) باید بیخیال iCacls بشید!
3) MasterPassword و یکی شدن منو ها هم در حال اضافه شدن هستند.
4) اخرین مورد هم که فکر کنم در کل کار فکر منو بیشتر از همه مشغول کرد مشکل حسین جان بود. راستش این مشکل ایشون نیست و مشکل فایل من هم نیست! مشکل از Explorer و روش مان هست.
همانطور که می دانید ( و شاید هم ندانید! ) هر فولدر تنظیمات بخصوصی دارد. مانند ایکون، دسترسی ها، نمایش فولدر وووو . ویندوز برخی از تنظیمات اعمال شده و Customize های فولدرمان را برای ذخیره کردن در فایل Desktop.INI می نویسد و باقی تنظیماتش را در پوشه ی C:\Windows\Assembly می گذارد که Global Assembly Cache و یا GAC نام دارد و از DLL های مخفی ای هم که قابل دیدن نیستند برای Cache کردن استفاده می کند و این مراحل و عملیات تنظیم را به کمک NameSpace Extension انجام می دهد. مشکل اینجاست که اگر فولدر مان دارای یک Desktop.INI از قبل باشد، Folderlock ما این فایل را پاک کرده و فایل خود را می نویسد و فولدر را قفل می کند. حال نوبت Explorer است که تنظیمات را اعمال کند. Explorer که می بیند فایل Desktop.ini سرجایش هست و خبری هم نیست، به خود زحمتی نمی دهد و از کنار می گذرد. به این شکل هست که ممکن پوشه 10 دقیقه بعد قفل شود و یا اصلا قفل نشود. بنابراین من به نرم افزار گفتم که Explorer را بسته و دوباره اجرا کند.
راه دیگری به ذهن من نمی رسید.
فعلا!
اگر فولدر ات، ایکن اش تغییر نکرد، پس از ان فایل ضمیمه شده ی زیر را اجرا کن. اگر موفقیت امیز بود بگو تا تغییرات بیشتری انجام بدهم.
مرسی
borhan_3010
03-19-2012, 10:30 PM
درود
در مورد راست کلیک راست میگی من یادم رفت نسخه قبلی رو حذف کنم که با حذف نسخه قبلی و نصب دوباره نسخه جدید اون گزینه اضافه شدن به راست کلیک اومد!
مشکل آیکن دسکتاپ هم با جایگزینی نسخه جدید برطرف شده ظاهراً؟!
راستی براش ورژن هم بزنی بد نیست ها؟!
مورد M رو می تونی یه پیام حدود 1 تا 2 ثانیه ای مبنی بر موفقیت آمیز بودن عملیات نمایش داده بشه و بعد بره منو اول! یا لااقل Enter بزنی بره منو اول ....
موضوع مهم شد ...
Magsoud
03-20-2012, 01:41 AM
سلام
دوستانیکه سورس برنامه را مطالعه کرده اند میدانند که در این برنامه بیش از صد سطر کد های مختلف استفاده شده
که توضیح هر کد خودش یک تاپیک مجزا می طلبد.
borhan_3010
03-20-2012, 01:36 PM
راستی یه مطلبی:
برای پر بار شدن برنامه امکانش هست که علاوه تبدین پوشه به کنترل پنل موارد دیگه هم اضافه بشه؟ (بعد اینکه u زدیم بپرسه می خواین تبدیل به کدوم بشه: کنترل پنل و ....)
درود
برهان جان انواع CLSID ها رو می تونی اینجا ببینی.
CLSID Key List Windows 7 (http://www.sevenforums.com/tutorials/110919-clsid-key-list-windows-7-a.html)
دیگه بستگی به سلیقه شما داره که کدام را انتخاب کنید
borhan_3010
03-21-2012, 01:29 AM
درود
برهان جان انواع CLSID ها رو می تونی اینجا ببینی.
CLSID Key List Windows 7 (http://www.sevenforums.com/tutorials/110919-clsid-key-list-windows-7-a.html)
دیگه بستگی به سلیقه شما داره که کدام را انتخاب کنید
درود!
نیما جان من میگم یه هف هش ده تا از اون معروف هاش خودت بزن که موقع قفل کردن بپرسه کدوم باشه خیلی هم خوب خواهد بود! :m0n:
البته اگه حوصله شو نداری همینم خوبه ولی همیشه داشتن اختیار و تنوع خوبه :from me :
درود
این هم نسخه ی جدید که خواسته بودید.
1) مورد M با 4 ثانیه Delay اصلاح شد.
2) ورژن هم به ان اضافه شد.
3) 5 نوع CLASSID برای ان قرار گرفت. در ویندوز 7 تست شدند ولی XP را نمی دانم.
4) چند گام برای رفع iCacls برداشته شد!
چقدر اضافه کردن موارد اصلاح شده حال میده:gah9:
فعلا!
سلام
دوستانیکه سورس برنامه را مطالعه کرده اند میدانند که در این برنامه بیش از صد سطر کد های مختلف استفاده شده
که توضیح هر کد خودش یک تاپیک مجزا می طلبد.
درود
اگر درخواستی باشد، با کمال میل توضیح خواهم داد.
ممنون از شما
Magsoud
03-22-2012, 09:49 PM
سلام
خسته نباشی ، واقعا" خوب شد.
در ویندوز ایکس پی 32 بیتی هم چک کردم درست کار میکند با دو تفاوت زیر:
1.موقع اجرای دستور لاک کردن برای چند لحظه پیامی مبنی بر عدم شناخته شدن دستور icalcs داده میشود.
2. مرحله Uninstall در مرحله ای که میگوید انجام شد، هنوز عمل Uninstall انجام نشده ولی به محض اینکه
فرضا" از کلیک راست گزینه لاک کردن را اجرا کنی ، برنامه Uninstall دوباره اتوماتیک اجرا شده و عمل Uninstall
انجام میگیرد.
درود
متشکرم
1) همانطور که قبلا گفتم iCacls در XP مشکلی ندارد برای این که ویندوز XP تنها Cacls دارد و iCacls ندارد که ان هم تنها برای ویندوز 7 طراحی شده است! البته اگر سختتان هست ان را تنها برای ویندوز 7 خواهم گذاشت! :yeah::d:
2) راستش من گیج شدم. قسمت Uninstall طوری طراحی شده که اگر Fail بشود، نرم افزار باید بصورت عادی اجرا بشود. یعنی الان شما صفحه پایانی Uninstallation را دو بار مشاهده می کنید؟
مرسی
Magsoud
03-23-2012, 08:40 AM
سلام
بنده که فکر میکنم برنامه شما در حال حاضر کاملا" خوب است و نیازی به تغییر دادن نیست.
اما در مورد کار در ویندوز ایکس پی :همه گزینه ها درست عمل میکنند جز گزینه Uninstall که بصورت زیر است:
__ مراحل Uninstall را مطابق معمول انجام میدهد و در انتها اعلام میکند که انجام شد.
__ در این زمان اگر فرضا" روی پوشه ای کلیک راست کنی می بینی که هنوز گزینه Run FolderLock وجود دارد
یعنی عمل Uninstall کامل نشده است.
__ حال اگر در کلیک راست روی گزینه Run FolderLock کلیک کنی ، عوض منوی برنامه ، منوی Uninstall مجددا"
ظاهر و در چند لحظه عمل Uninstall بصورت واقعی انجام میشود.
این پروسه برایم جالب است و نمیدانم چرا اینگونه میشود.
borhan_3010
03-23-2012, 03:56 PM
درود
پست اول آپدیت شد!
Mahm00d
03-23-2012, 04:43 PM
با سلام و تشکر از نیما جان و استاد عزیز باید اضافه کنم که فایل مورد نظر را می توان با استفاده از نرم افزار Unlocker 1.9.1 یا Jetico.BCWipe به راحتی پاک کرد:d:
ونکته دوم این است که با استفاده از نرم افزار Everything به راحتی می توان محتویات فایل قفل شده رو دید به عکس های زیر دقت کنید
10395
10396
10397
و می توان با استفاده از نرم افزارEverything فایل هایی که درون فایل قفل شده وجود دارد به راحتی کپی ، استفاده یا حذف کرد یا Desktop.ini را میتوان حذف کرد در این صورت آیکن کنترل پنل از فایل قفل شده برداشته شده و می توان با تغییر permissions به محتویات فایل مورد نظر دسترسی پیدا کرد البته کپی کردن اطلاعات فایل قفل شده با Everything راحت تر است:gah9::ga0::d:
http://forum.p30ask.com/thread120126.html
در کل به خاطر زحمت هایی که دوستان به خصوص نیما جان کشیدند ممنونم و امیدوارم بتوان این مشکلات رو برطرف کرد:tf: :Şflower658Ş:
hossenf
03-24-2012, 03:30 PM
با سلام و تشکر از نیما جان و استاد عزیز باید اضافه کنم که فایل مورد نظر را می توان با استفاده از نرم افزار Unlocker 1.9.1 یا Jetico.BCWipe به راحتی پاک کرد:d:
ونکته دوم این است که با استفاده از نرم افزار Everything به راحتی می توان محتویات فایل قفل شده رو دید به عکس های زیر دقت کنید
10395
10396
10397
و می توان با استفاده از نرم افزارEverything فایل هایی که درون فایل قفل شده وجود دارد به راحتی کپی ، استفاده یا حذف کرد یا Desktop.ini را میتوان حذف کرد در این صورت آیکن کنترل پنل از فایل قفل شده برداشته شده و می توان با تغییر permissions به محتویات فایل مورد نظر دسترسی پیدا کرد البته کپی کردن اطلاعات فایل قفل شده با Everything راحت تر است:gah9::ga0::d:
http://forum.p30ask.com/thread120126.html
در کل به خاطر زحمت هایی که دوستان به خصوص نیما جان کشیدند ممنونم و امیدوارم بتوان این مشکلات رو برطرف کرد:tf: :Şflower658Ş:
درود،
دوست عزیز درست میگید،
اما
نرم افزار حاضر با ترفند هایی ساده با استفاده از خاصیت های خود ویندوز!؛ ویندوز را گول میزند! و در موارد بسیاری کاربردی است، با دستورات خط فرمان (command line) هم میتوان خاصیت فولدر را تغییر داد! یا حذف کرد. اما همانطور که گفتم باز هم کاربردی و مفید است.
اگر به دنبال غیر ممکن کردن دسترسی هستید باید از نرم افزارهایی استفاده کنید که داده ها رو Encryp (رمز گذاری) میکنند،(خطرات خاص خودش را دارد، مثلا داده ها از دست برن!) که حتی در اون صورت هم با ترقندهای ساده میشود فایل مورد نظر را حذف کرد، اما دسترسی بسیار بسیار مشکل و میتوان گفت غیر ممکن میشود.
Magsoud
03-24-2012, 04:33 PM
بنام دوست
شکی ندارم که راهی نیست که بتوانیم کاری کنیم که اطلاعاتمان Delete نشوند. چون هر فنی یک ضد
خودش را هم دارد و یا حداقل هر کاری بکنیم در نهایت با دستور Format و امثال آن ، اطلاعات قابل Delete
شدن هستند.
لذا در رابطه با اسناد مورد علاقه خود میتوانیم فقط دسترسی غیر به آن ها را سخت تر و سخت تر بکنیم.
این هم همانطوریکه دوست ارجمند ما hossenf (http://forum.p30ask.com/members/hossenf-130043/) فرمودند شاید بهترین راه استفاده از برنامه های کد کننده
باشد که در آن هم امکان از دست دادن کل اطلاعات وجود دارد.
دوست گرامی ما n1ma (http://forum.p30ask.com/members/n1ma-128301/) واقعا" خوب و با تسلط کار کردند و نرم افزاری که ساختند در نوع خود بسیار خوب است
ولی همه ما چند نکته زیر را باید در نظر داشته باشیم:
تمام برنامه های اینگونه بر اساس تغییر پرمیژن ها عمل میکنند
ما با این تغییرات حتی با قرار دادن پرمیژن Administrator و یا پرمیژن system فقط میتوانم دسترسی یک سری
گروهها را محدود کنیم ، نه همه گروه ها.
اجازه بدهید یک مثال بزنم. شما دارای پرمیژن Administrator هم که باشید باز هم مجاز به انجام بعضی کار ها
نیستید. برای مثال نمیتوانید پوشه system32 را دیلیت کنید.
برای اینکه در ویندوز 7 پرمیژنی بالاتر بنام Trusted Installer وجود دارد که تقریبا" بالاترین قدرت را دارد.
حال شاید بگویید پس بیاییم در اینگونه برنامه ها از این پرمیژن استفاده کنیم که دیگر Administrator هم مجاز
به دسترسی یا حذف یا غیره نشود.
بله میشود ولی بهتر است این دستکاری را انجام ندهید چون مشکلات بعدی بیشتر از سود فعلی است
بهترین راه برای حفاظت از اطلاعات شخصی مثل عکس و فیلم های خانوادگی استفاده از TrueCrypt و قرار دادن فایل ها در ارشیو مخصوص ایجاد شده (فایل کنتابنر ) و رایت ارشیو کامل شده در دی وی دی هستش
البت به نظر حقیر
درود
اول از همه بابت این غیبت صغری ببخشید!
در حال بازگشت بودم.
از همه دوستان بابت نظراتشان تشکر می کنم. اما لازمه که چند نکته را اضافه کنم
1) این نرم افزار، یک نرم افزار ساده و نوشته شده تحت DOS بوده که قابلیت کلیدی ان تغییر CLASSID و ویژه کردن فولدر مان هست. حالا دوستمان به نرم افزاری اشاره می کنند که قابلیت دیدن محتوای فولدر را دارد پس بهتره این را هم اضافه کنم که این نرم افزار تنها برای Explorer و تمام نرم افزار هایی که به کمک Explorer کار می کنند ویژه می شود، مانند Winrar , ......
2) همانطور که جناب شیرین زبان اشاره کردند، برای هر ترفندی، ضد ان هم وجود دارد. بستگی به کاربر مان دارد تا متوجه بشود که از چه ترفندی استفاده شده است. حتی اگر از Inject کردن هم استفاده بکنیم باز هم راهی برای از بین بردن ان وجود دارد.
3) این یک نرم افزار ساده و به اصطلاح بومی است (!!!) وگرنه همه مان می دانیم نرم افزار های رایگان بسیاری برای قفل کردن پوشه وجود دارند.
4) از برهان جان هم تشکر می کنم :d:
و اما ایده هایی که تا بحال برای قفل کردن پوشه ها به ذهن من رسیده اند.
1) همانطور که در صفحه اول اشاره کردم اگر بشود نرم افزار قفل کنی به کمک Inject کردن یک DLL به Explorer بنویسیم. البته این کار نیازمند برنامه نویسی سطح بالایی ست که البته اگر دوستان همت کنند و زبان ++C را تمام کنند می شود یک کار هایی کرد. :d: طی گفتگو هایی که با سازنده نرم افزار Unlocker داشتم قرار شده بود که سورس برنامه را در اختیار من قرار بدهد ( برای این که Unlocker دقیقا از همین روش استفاده می کند ) که البته ایشون بعد از چند روز اومدن و گفتند که سورس برنامه رایگان نیست و بسیار هم گران است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tf:ugly4
2) روش دوم استفاده از نام های غیر مجاز است. نام هایی مثل Aux , Con ... هست که ویندوز اجازه ساخت ان ها را به شما نمی دهد. و یا اگر اشتباه نکنم prn هم باشد که اگر ما ان ها را به صورت پسوند قرار دهیم ، هیچ نرم افزاری قادر به خواندن فولدر نیست و اصلا فولدر را نمی ببیند. این دقیقا همان روشی بوده که شرکت پرند در بسته های نرم افزاری خود KING از ان ها استفاده می کند. اگر اشتباه نکنم می گویند که این تغییر نام را در مکینتاش می دهند و وقتی به ویندوز می اورند، فلودر خوانده نمی شود.
3) روش اخر دستکاری در MFT پارتیشن هست!! البته این فقط یک ایده است ولی اگر عملی بشود ...:d:
اصلاحات هم دارند صورت می گیرند.
شب خوش
Magsoud
03-24-2012, 11:25 PM
بنام دوست
همانگونه که اشاره فرمودید ، این یک نرم افزار بومی است.
و من منبعد اگر بخواهم کار های مشابه بکنم ، این نرم افزار را ترجیح میدهم. چون غیر از اینکه یک دوست عزیز
آن را درست کرده ،حداقل میدانم چکار میکنم
درود
اول از همه می خواهم از تمام دوستان بابت اینکه مرا تا اینجا همراهی کردند، تشکر کنم. فایل زیر که سورس برنامه هست حاصل دست رنج من و شما دوستان در این چند ماه قبل هست.
راستش کلی تلاش کردم تا برنامه را ارتقا بدهم ولی مثل این که این اخرین روش برای قفل فولدر از طریق خط فرمان هست.
این هم کد برنامه ماست:
:: **** By n1maSSTO **** & My Friends MR.Shirin Zaban,Borhan,Hunter,H_F_G!****
@setlocal enableextensions
@echo off
:: ****** Customization ******
Title *** n1ma's Folder Lock***
MODE CON: COLS=44 LINES=16
Color 1E
::Check OS
ver|find "NT">nul&&(
cls
echo.
echo.
echo.
echo ةحححححححححححححححححححححححح حححححححححححححح»
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Windows 7/Vista/Xp Only ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
echo بحححححححححححححححححححححححح حححححححححححححح¼
ping 127.0.0.1 -n 4 >nul
goto:eof
)
:: ****** Checking 32/64 Bit Version ******
:OS
IF defined ProgramFiles(x86) (
Set OO=%Windir%\SysWOW64&goto UnCheck
) else (
Set OO=%Windir%\System32&goto UnCheck
)
:: ****** Uninstallation Check ******
:UnCheck
IF EXIST "%temp%\Uninstallation.Alp" (
goto Unin >nul
) ELSE (
IF Exist "%temp%\Alpha.exe" (
Del "%temp%\Alpha.exe" /Q >nul &goto Check >nul
) Else (
goto Check >nul
)
goto Check >nul
)
:: ****** Checking For Pre-Installation ******
:Check
IF EXIST "%OO%\Alpha.exe" (
IF Exist "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt" (
goto CheckMasPass >nul
) Else (
goto MasPass >nul
)
) ELSE (
goto Start >nul
)
:: ******* Reinstall Section ******
:CInstall
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Software Installation is Curropted ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ You'll Need To Reinstall ؛
echo ؛ ؛
echo.
echo Press Enter To Do So. &pause>nul &goto start
:: ****** Getting Started! ******
:Start
::**** Check for ADMIN Privileges & Installing ****
:ADMIN
@echo off
AT > NUL
IF %ERRORLEVEL% EQU 0 (
pushd "%cd%" >nul
cd /d "%~dp0" >nul
) else (
echo Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) > "%temp%\n1ma.vbs"
echo UAC.ShellExecute "%~s0", "", "", "runas", 1 >> "%temp%\n1ma.vbs"
"%temp%\n1ma.vbs" >nul
del "%temp%\n1ma.vbs" >nul
exit
)
::****** Installation Menu ******
:Install
title Folderlock Installation!
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Application Needs to Install ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Itself. Confirm? (Y/N) (Y=Yes,N=No) ؛
echo ؛ ؛
Set "UserInp=0"
Set /p "UserInp= "
set UserInp=%UserInp:~0,1%
If /i %UserInp%==Y goto InstallNow
If /i %UserInp%==N goto:eof
goto Install
:: ****** Copy Files ******
:InstallNow
Set NAME=%~nx0
Copy "%~f0" "%OO%" /Y >nul
ren "%OO%\%NAME%" "Alpha.exe"
:: ****** Adding to RightClick Menu *******
:RightClickAsk
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Add Software To Right Click ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Menu? (Y/N) ؛
echo ؛ ؛
echo.
Set "UserInp=0"
Set /p "UserInp= "
If /i %UserInp%==Y Goto RightClick
If /i %UserInp%==N Goto DoneIns
goto RightClickAsk
:RightClick
Call set APAN="%OO%\Alpha.exe"
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\*\shell\Run Folderlock" /f >nul
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\*\shell\Run Folderlock\Command" /ve /d "%APAN% %1" /f >nul
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\*\shell\Run Folderlock" /v Icon /t REG_SZ /d "%OO%\SHELL32.dll,47" /f >nul
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shel l\Run Folderlock" /f >nul
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shel l\Run Folderlock\Command" /ve /d "%APAN% %1" /f >nul
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shel l\Run Folderlock" /v Icon /t REG_SZ /d "%OO%\SHELL32.dll,47" /f >nul
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\R un Folderlock" /f >nul
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\R un Folderlock\Command" /ve /d "%APAN% %1" /f >nul
REG ADD "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\R un Folderlock" /v Icon /t REG_SZ /d "%OO%\SHELL32.dll,47" /f >nul
Set DoneRight=^echo ^؛^Software Was Added To Right Click Menu^؛
Set DoneRight2=^echo ^؛^ ؛
:: ****** Installation MSG ******
:DoneIns
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Installation Completed! ؛
echo ؛ ؛
%DoneRight%
%DoneRight2%
echo ؛ Run Application Again. ؛
echo ؛ ؛
echo.
pause>nul&goto:eof
:: ******* Request Master Password *******
:CheckMasPass
Cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Enter Your Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pPASS=
If not Defined PASS goto CheckMasPass
Cacls "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt" /e /c /g %Username%:f>nul
Attrib -r -h -s "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt" >nul
Set /P RPASS=< "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt"
cacls "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt" /e /c /d %Username%>nul
IF %PASS%==%RPASS% (
goto Menu
) Else (
goto MasPassFail >nul
)
:MasPassFail
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Entered Password Is Not Correct ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Press Enter To Try Again ؛
echo ؛ ؛
echo.
Pause>nul &goto CheckMasPass
:: ****** Master Password ******
:MasPass
Cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Create Your Own Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Enter It Down Below ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pPASS=
If not Defined PASS goto MasPass
IF /i %PASS%=="" echo error &pause
IF Not Exist "%APPDATA%\Folderlock" MD "%APPDATA%\Folderlock"
Cacls "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt" /e /c /g %Username%:f >nul
Del "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt" /Q >nul
Echo %PASS% >"%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt"
cacls "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt" /e /c /d %Username% >nul
) ELSE (
)
goto Menu
:: ****** Program's Menu ******
:Menu
MODE CON: COLS=44 LINES=18
cls
echo.
echo ؛ ** Lock Your Folder Menu ** ؛
echo جحححححححححححححححححححححححح حححححححححححححح¹
echo ؛ ؛
echo ؛ (L).Lock/Unlock My Folder ؛
echo ؛ (C).Change Master Password ؛
echo ؛ (N).Uninstall Application ؛
echo ؛ (A).About this program ؛
echo ؛ (X).Exit ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ ###################### ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Select One of above options then ؛
echo ؛ Type L,C,A,N or X and press Enter ؛
echo ؛ ؛
Set "UserInp=0"
Set /p "UserInp= "
If /i %UserInp%==L goto alpha
if /i %UserInp%==C goto CMasPass
if /i %UserInp%==N goto Uninstall
if /i %UserInp%==A goto ABOUT
if /i %UserInp%==X goto:eof
goto menu
:: ****** Modes ******
:alpha
cls
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Drag and drop your folder to this ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ window, Then Press Enter ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pVAR= &goto prm
:: ****** Distinguish File From Folder ******
:prm
if not Defined VAR goto alpha
FOR %%i IN (%VAR%) DO IF EXIST %%~si\NUL goto DETECT
cls
ECHo.
ECHo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Procces Failed!! Invalid Path. ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Notice That Only Folders are allowed ؛
echo ؛ ؛
echo.
Echo Press Enter To Try Again. &Pause>nul&goto alpha
:: ****** Lock It Or Unlock It?!! ******
:DETECT
echo ASAP >%VAR%\ASAP.txt
IF EXIST %VAR%\ASAP.txt (
Del %VAR%\ASAP.txt /Q &goto Beta
) ELSE (
goto Delta
)
:: ****** Locking Part ******
:Beta
cls
ECHo.
echo ةحححححححححححححححححححححححح ححححححححححححححح»
echo ؛ How You'd Like Your folder look like? ؛
echo جحححححححححححححححححححححححح ححححححححححححححح¹
echo ؛ ؛
echo ؛ (C).Control Panel ؛
echo ؛ (R).Recycle Bin ؛
echo ؛ (U).User Accounts ؛
echo ؛ (S).System Properties ؛
echo ؛ (M).My Computer ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Type C,R,U,S or M and press Enter ؛
echo ؛ ؛
echo بحححححححححححححححححححححححح ححححححححححححححح¼
Set "ICON=0"
Set /p "ICON=|>"
set ICON=%ICON:~0,1%
If /i %ICON%==C Set APANN={26EE0668-A00A-44D7-9371-BEB064C98683} &goto ABETA
If /i %ICON%==R Set APANN={645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} &goto ABETA
If /i %ICON%==U Set APANN={60632754-c523-4b62-b45c-4172da012619} &goto ABETA
If /i %ICON%==S Set APANN={BB06C0E4-D293-4f75-8A90-CB05B6477EEE} &goto ABETA
If /i %ICON%==M Set APANN={20d04fe0-3aea-1069-a2d8-08002b30309d} &goto ABETA
goto Beta
:: ******* Locking Part Final ********
:ABETA
cacls %VAR% /e /c /g %Username%:f >nul
icacls %VAR% /grant Administrator:f >nul
attrib -r -s -h %VAR% >nul
attrib -r -s -h %VAR%\Desktop.ini >nul
IF Exist %VAR%\Desktop.ini del %VAR%\Desktop.ini /Q >nul
set str1=
echo [.ShellClassInfo] 1>%VAR%\Desktop.ini
set str2=
echo CLSID=%APANN% 1>>%VAR%\Desktop.ini
attrib +s +h +r %VAR%
attrib -s -h -r %VAR%
attrib +s +h +r %VAR%\Desktop.ini
attrib +s +r %VAR%
Del %VAR%\ASAP.txt /Q &Set ASAS=wmic.exe ^Process Where Name^=^"^explorer.exe^" ^Call ^TERMINATE
) ELSE (
Set ASAS=ECHO Nope
)
%ASAS%
cacls %VAR% /e /c /d %Username% >nul
Set COM=^echo ^؛ ** Completed!! ** ^؛
goto Menu2
:: ****** Unlocking Part ******
:Delta
cacls %VAR% /e /c /g %Username%:f >nul
attrib -r -h -s %VAR% >nul
attrib -r -s -h %VAR%\Desktop.ini >nul
del %VAR%\Desktop.ini >nul
Del %VAR%\ASAP.txt /Q &Set COM=^echo ^؛ ** Completed!! ** ^؛ &goto Menu2
) ELSE (
goto FAIL
)
:: ****** Fail Section ******
:FAIL
ECHo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Proccess Failed ! ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Unknown Error Occured !! ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Report This To The Developer!!! ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Sorry!!!! ؛
echo ؛ ؛
echo.
Echo Press Enter To Go Back To Menu & pause>nul&goto Menu
:: ****** Change Master Password ******
:CMasPass
cls
ECHo.
echo ؛ ؛
echo ؛ To Change Your Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Enter Your New Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pPASS=
If not Defined PASS goto CMasPass
IF /i %PASS%=="" echo ds
pause
IF Not Exist "%APPDATA%\Folderlock" MD "%APPDATA%\Folderlock"
Del "%APPDATA%\Folderlock\MasterPassword.txt" /Q >nul
) ELSE (
)
Set COM=^echo ^؛ ** Master Password Changed!! ** ^؛
goto menu2
::: ****** Second Menu ******
:Menu2
cls
echo.
echo.
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
%COM%
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
ping 127.0.0.1 -n 5 >nul
goto Menu >nul
:: ****** About Developers ******
:ABOUT
MODE CON: COLS=50 LINES=18
cls
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ This Batch File Was Designed By ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ n1maSSTO ^& Mr.Shirin Zaban! ؛
echo ؛ ؛
echo.
echo +------------+
echo // LOCK A FOLDER ! For PC Lovers!! VERSION 1.6
echo +----------+
echo.
echo Copyright © 2012 n1maSSTO. All Rights Reserved.
echo.
Echo Press Enter To Continue & pause>nul&goto Menu
:: ****** Uninstallation Menu ******
:Uninstall
cls
title Uninstallation
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ The Application Is Uninstalling ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
:Uninstall2
set/p "HH=>"
if %HH%==Y goto UninstallNow
if %HH%==y goto UninstallNow
if %HH%==N goto Menu
if %HH%==n goto Menu
echo Invalid Choice! Try Again: &goto Uninstall2
:: ****** Making Temporary File For Uninstalling ******
:UninstallNow
echo Hi There!! >> "%temp%\Uninstallation.Alp"
Copy "%OO%\Alpha.exe" "%temp%" /Y >nul
echo Set UAC = CreateObject^("Shell.Application"^) > "%temp%\n1ma.vbs"
echo UAC.ShellExecute "%temp%\Alpha.exe", "", "", "runas", 1 >> "%temp%\n1ma.vbs"
"%temp%\n1ma.vbs" >nul
del "%temp%\n1ma.vbs" >nul
exit
:: ****** Uninstallation ******
:Unin
cls
title Uninstallation
REG DELETE "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\*\shell\Run Folderlock" /f >nul
REG DELETE "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Directory\shel l\Run Folderlock" /f >nul
REG DELETE "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\R un Folderlock" /f >nul
del "%OO%\Alpha.exe" /Q
del "%temp%\Uninstallation.Alp" /Q
del "%APPDATA%\Folderlock" /Q >nul
:A
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Uninstallation Completed!! ؛
echo ؛ ؛
echo.
echo.
echo Press Enter To Complete Uninstallation.
pause>nul
Exit
این را هم اضافه کنم که فایل بالا طوری تنظیم شده است که وقتی کامپایل می شود و به EXE تبدیل می شود به خوبی عمل کند.
فقط یک خواهش دارم این است که وقتی دارید کپی می کنید، قانون کپی رایت رو فراموش نکنید! :d::yeah:
فایل بالا را هم ضمیمه کردم.
مرسی
با سلام و درود
دوستان طی بررسی های که داشتم می توانم تغییرات زیر را در نرم افزار صورت دهم.
1) قابلیت قفل و بازکردن فولدر از طریق راست کلیک < خواسته ی اقا برهان
2) بر عهده گذاشتن انتخاب پسورد بر کاربر
3) تغییرات اساسی در کد برنامه
4) نصب ان در پوشه Program Files و ساخت فایل های Configuration
5) Uninstall ان از طریق کنترل پنل!!!!!
6) حذف بخش CLASSID ها ( انتخاب ایکن فولدر ) جهت تسریع کار
7) اضافه کردن به راست کلیک و یا حذف کردن ان، بدون نصب مجدد
فقط یک مشکل!
اگر تغییرات صورت بگیرند، از نرم افزار استفاده خواهید کرد؟ و یا همه ی اینها جهت دلخوشی خودم خواهد بود؟!!
نظر سنجی اضافه شد.
ممنون
borhan_3010
05-04-2012, 09:52 PM
اگر تغییرات صورت بگیرند، از نرم افزار استفاده خواهید کرد؟
درود
نیما جان من تو سیستمم چیزی ندارم که بخوام مخفی کنم!
یعنی راستش کسی نمیاد پای سیستم فقط خودمم!! واسه همین چیزی رو مخفی نمی کنم!
ولی این اصلا چیزی رو ارزش کاری که کردی کم نمیکنه! برنامه ای که درست کردی خیلی با ارزشه جدی میگم!
به قول قدیمی ها معما چو حل گشته آسان شود! یعنی اگه این روش رو برای کسی دیگه به کار ببریم شاید به راحتی به ذهن اش نرسه که به این روش مخفی فایل ها مخفی شدن!!
چون روش جدیدی هستش برای من به شخصه خیلی باارزشه! و در آینده اگه موردی پیش بیاد که پای سیستمم کسی دیگه بخواد بیاد بشینه حتما فایل هام رو به این روش مخفی می کنم!
به چند دلیل:
1- مطمئنم آسیبی به فایل هام نمیرسه!
2- در صورت فراموشی پسورد راه هایی وجود داره برای بازگشت!
3- روش جدیده و شاید برای افراد که بار اول برخورد می کنن شکن نکنن که چیزی تو اون شرتکات ذخیره شده!
موفق باشی
Magsoud
05-04-2012, 10:05 PM
بنام دوست
من هم که قبلا" در زمانیکه هنوز تغییرات نداده بودی و اولین نمونه را ارایه کرده بودی، اعلام کردم که استفاده خواهم کرد.
hossenf
05-04-2012, 11:14 PM
سلام
ادامه بده حاجی! چرا بد باشه!
مگه حتما باید ما استفاده کنیم! شاید خیلی ها استفاده کنند!
در ضمن برای استفاده همگانی تر، میتونی در سایت هایی مثل Free software downloads and software reviews - CNET Download.com (http://download.cnet.com) یا Free Downloads Encyclopedia - Softpedia (http://www.softpedia.com) هم قرارش بدی!
اگه هم بخوای اپ سورس بزاریش از SourceForge - Download, Develop and Publish Free Open Source Software (http://sourceforge.net/) میشه استفاده کرد!
به هر حال در عین سادگی که داره میتونه کاربردی و جالب باشه!:yeah:
3adegh
05-04-2012, 11:32 PM
سلام نیما جان
منم مثل برهانم.فایل خاصی هم توی کامپیوتر ندارم که مخفی کنم.کسی هم بدون اجازه ام بهش دست نمیزنه.
ولی اگه واقعا بخوام فایلی رو مخفی کنم حتما از برنامه ات استفاده میکنم.چرا که نه...
هر چی باشه امسال سال حمایت از کار و تولید داخلیه.....:d:
با سلام و درود
موارد زیر طبق قولی که داده بودم در حال اضافه شدن هستند و تقریبا کارشان تمام شده است
1 ~) قابلیت قفل و بازکردن فولدر از طریق راست کلیک - راجب این مورد پایین تر صحبت می کنم
2) بر عهده گذاشتن انتخاب پسورد بر کاربر
3) تغییرات اساسی در کد برنامه
4) نصب ان در پوشه X و ساخت فایل های Configuration
5) Uninstall ان از طریق کنترل پنل!!!!!
6) حذف بخش CLASSID ها ( انتخاب ایکن فولدر ) جهت تسریع کار
7) اضافه کردن به راست کلیک و یا حذف کردن ان، بدون نصب مجدد
در مورد اضافه شدن به راست کلیک
من این کار را انجام دادم ولی یک مشکل دارد. برنامه ایکن خط فرمان را می گیرد و ایکن خود را ندارد!
برای حل این مشکل راه حلی وجود دارد که به این صورت هست
دادن ادرس فولدر به عنوان Parameter به اسکریپت AutoIt و نوشتن ان در یک فایل TXT و خواندن فایل TXT توسط برنامه برای گرفتن ادرس فولدر
این کار بدون اسکریپت AutoIt هم می توانست انجام شود ولی یک مشکل داشت و ان هم نمایش صفحه سیاه خط فرمان بود که خوب البته زود می رفت ولی تابلو می شد. البته باز هم برای این که برنامه ایکن خود را بگیرد، باز باید توسط یک اسکریپت AutoIt اجرا می شد.
حالا می مونه نظر شما دوستان
1) استفاده از ان با ایکن خط فرمان در صورت اجرا از راست کلیک
2) استفاده از AutoIt که ممکن هست یکم کار را کند، کند ولی بدون نقص هست < البته من هنوز انجامش ندادم و ایده دستم اومد :d:
3) استفاده از مورد 2 ، که در ان CMD هم دخیل هست > به نظرم این مورد حذف بشود بهتر هست.
یک مورد دیگر
من می خواهم بخش CLASSID ها یا همان ایکن های دلخواه را حذف کنم. به نظرتان کدام ایکن ثابت باشد و بماند؟
خوب نظر بدهید!:d:
راستی جناب شیرین زبان مشکل شما برای Uninstall هم رفع شد که اشکالش از اسکریپت VBS بود. تمامی اسکریپت های VBS در نسخه جدید از برنامه برداشته شدند.
بدورد
eDvArDo
05-17-2012, 01:55 PM
سلام به دوستان خوبم
آقا نيما اگرچه ازت دلخورم ولي باور كن تيتيري كه زدي رو نگرفته بودم، چون فكر ميكردم فولدرلاكرو داري معرفي ميكني و منم كه دو سه سال پيش داشتم و باهاش آشنايي داشتم و برام كاربردي نداشت وارد تاپيك نشده بودم!
بايد لينك فاينال نرم افزارتو در آخر براي دانلود ميزاشتي تا سرگيجه نگيرم كه لينك دانلود نهايي كدومه!
سپاس
درود
برار چهیسه ناراحتی؟! مگه من چتی هکردمه؟!:d:
لینک نهایی را برهان جان زحمتش را کشید و به پست اول اضافه کرد.
مثلا نظر خواسته بودما!!::w8: همتون فقط خوندید؟!:afd::del-s:
نظر پلیز!
از دیگر مشکلات این برنامه، Refresh Explorer بود که بنظرم داره حل میشه. از انجایی که تبدیل کل Batch به AutoIt کار مشکلی هست، دارم سعی می کنم با استفاده از Parameter ، مقداری از کار را به AutoIt محول کنم:دی
نظر فراموش نشه
بدورد
eDvArDo
05-17-2012, 05:56 PM
سلام به دوستان خوبم
آقا نيما (نامبر وان ما)، توي بخش صندلي داغ همه ازت سوال پرسيدند، جواب دادي! من پرسيدم، خبر نشد! پيغام گذاشتم، توي جاهاي ديگه گفتم چرا جواب مارو ندادي؟ شما هم كه توي ضايع كردن هماستانيت سنگ تمام گذاشتي!
درضمن، آقا نيما فاينالش كن و مشكلاتشرو رفع كن و وقتي حرف و حديث نداشت، توي آخرين پست بزار.
سپاس
درود
طبق قولی که دادم، برنامه کامل شد.
موارد زیر تغییر پیدا کردند! به قول Developer ،ا Fix شدند!ugly004
1) ساخت Master Password بر عهده کاربر قرار گرفت. کاربر در هر شرایطی می تواند پسورد خود را حذف و یا تغییر دهد.
2) اضافه کردن به راست کلیک به انتخاب کاربر می باشد. شرایط اضافه کردن به منو راست کلیک هم مانند Master Password هست.
3) قابلیت قفل و یا بازکردن از طریق راست کلیک فراهم شد. اگر برنامه را از طریق راست کلیک اجرا کنید، فولدر مورد نظر قفل و یا باز خواهد شد.
_ یک نکته را هم بگویم که اگر برنامه پسورد داشته باشد، قبل از انجام عملیات، درخواست پسورد خواهد کرد.
4) تمامی کد های VBS حذف شدند. برنامه دیگر 2 بار اجرا نخواهد شد. HKey Local Machine به HKey Current User تغییر پیدا کرد.
5) بستن Process اکسپلورر شکر خدا بر طرف شد. این کار با دستور _WinAPI_ShellGetSetFolderCustomSettings انجام شد. البته Reference این دستور در #C بود که به کمک یکی از دوستانم در انجمن AutoIt ان را به در AutoIt مهیا ساختیم.
6) بخش Uninstallation اصلاح شد.
7) مورد iCacls تقریبا حل شد.
8) CLSID ها هم حذف شدند. شیوه کار به این صورت هست که AutoIt از میان 3 CLSID ، یکی از ان ها را به صورت رندوم انتخاب کرده و بر فولدر می گذارد.
9) فایل Configuration برای ان ساخته شد.
10) Icon برنامه تغییر کرد.
11) Installer ان به صورت Silent مهیا شد. خوبی این اینستالر که از مدل SFX در ان استفاده شده این است که شورتکات هم می زند.
_ یک مورد را هم اضافه کنم. اگر پسورد خود را فراموش کردید، به کمک این Installer می توانید نصب مجدد داشته باشید. لازم به ذکر است که اگر برنامه به راست کلیک اضافه شده باشد، با نصب مجدد از ان حذف خواهد شد.
12) ورژن برنامه به 2.1 تغییر پیدا کرد.
13) اسکریپت AutoIt در کنار Batch قرار گرفت.
14) فولدر برنامه دیگر در System32 نیست.
15) بازم بگم؟!:gah9:
برنامه قطعا دارای باگ هایی می باشد. بنابراین زحمت تست با شما عزیزان هست.
سورس برنامه، در صورت تمایل دوستان در اینجا قرار خواهد گرفت.
Magsoud
05-22-2012, 09:49 PM
بنام دوست
نیما جان من یک تست سریع در ویندوز های 32 بیتی ایکس پی و سون کردم.
در ایکس پی کار میکند
در ویندوز 7 میگوید کار انجام شد ولی پوشه لاک نمیشود
درود
ممنونم
من خودم از سون استفاده می کنم.
پس یک کاری بکنید. پوشه را در محلی بسازید که نیازمند دسترسی خاصی نباشد.
مثل D:\SS\AA
پس از انجام کار به پوشه بروید و ببنیید فایل Desktop.ini وجود دارد؟
عجیبه!
من می ترسیدم رو XP کار نکنه ولی مثل اینکه ....::w8:
Magsoud
05-22-2012, 09:59 PM
بنام دوست
در درایو d پوشه ای ساخته و تست کردم ، کار میکند.
ولی در مثال بالا پوشه موجود در دسک تاپ را نمیتواند قفل کند
درود
جناب شیرین زبان 2 کار زیر را انجام بدهید.
1) دستورات زیر را اجرا کنید.
Cacls %Userprofile%\Desktop /e /c /g %Username%:F
Cacls %Userprofile%\Desktop\* /e /c /g %Username%:F
2) با یک فولدر دیگر، و نام دیگر تست کنید.:pi8:
سورس را هم دارم اماده می کنم.http://forum.p30ask.com/images/smilies/5.gif
Magsoud
05-22-2012, 10:28 PM
بنام دوست
خسته نباشی
پس از اجرای دستورات ، با پوشه ای با نام دیگر جواب داد
حالا شاید متوجه بشوی که چرا یکی دو روز پیش در یک تاپیک ناراحت شدم و به نویسنده اعتراض
کردم که حق برنامه نویسان ایرانی را ضایع کرده است.
ببین برای همین برنامه چند روز زحمت کشیدی؟ باید ارزش قائل شد
بنام دوست
خسته نباشی
پس از اجرای دستورات ، با پوشه ای با نام دیگر جواب داد
حالا شاید متوجه بشوی که چرا یکی دو روز پیش در یک تاپیک ناراحت شدم و به نویسنده اعتراض
کردم که حق برنامه نویسان ایرانی را ضایع کرده است.
ببین برای همین برنامه چند روز زحمت کشیدی؟ باید ارزش قائل شد
درود
باز هم ممنونم
سورس را در زیر قرار می دهم.
فایل های اصلی هم ضمیمه شدند.
سورس فایل Alpha.exe
:: **** By n1maSSTO **** & My Friends MR.Shirin Zaban,Borhan,Hunter,H_F_G!****
@SETLOCAL EnableExtensions
@SETLOCAL DisableDelayedExpansion
@ECHO OFF
:: ****** Important Variables ******
Set Config="%APPDATA%\Folderlock\Configuration.INI"
Set OO="%APPDATA%\Folderlock"
Set iFile="%APPDATA%\Folderlock\Alpha.exe"
Set CFile="%APPDATA%\Folderlock\Blaze.exe"
Set iCon="%APPDATA%\Folderlock\Icon.ico"
:: ****** Customization ******
Title *** n1ma's Folder Lock***
Color 1E
:: ****** OS Compability Check ******
ver|find "NT">nul&&(
cls
echo.
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Windows 7/Vista/Xp Only ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
ping 127.0.0.1 -n 4 >nul
goto:eof
)
:: ****** Parameter Section ******
IF [%1]==[] Goto Check
IF %1==Install (
Set COM=^echo ^؛ ** Done Installation!! ** ^؛
Set CB=^Goto:eof
Echo APAN>SS.TXT
Goto COM
)
IF %1==RegCall (
Echo %2>%OO%\SA.TXT
SET /p VAR= <%OO%\SA.TXT
Set REGRD=^Goto PreOp
Set CB=^Goto:eof
)
:: ****** Checking For Pre-Installation ******
:Check
IF EXIST %iFile% (
IF Exist %OO%\SS.TXT (
Echo 'RightClick:NO'> %Config%
Echo 'MasterPassword:NO'>> %Config%
Cacls %Config% /e /c /d %Username%>nul
Del %OO%\SS.TXT /Q >nul
)
IF Exist %Config% (
goto ExpandConfig >nul
) Else (
goto CInstall >nul
)
) ELSE (
goto Start >nul
)
:: ****** Configure By Configurationn File ******
:ExpandConfig
Cacls %Config% /e /c /g %Username%:f
FINDSTR "\<'RightClick:NO'\>" %Config%
IF %ERRORLEVEL% EQU 0 (
SET RCStatus=NO
Set RC=^echo ؛ ^(S^).Set Up To RightClick Menu ؛
Set RCMARK=S
Set RCCM=RightClickPrep
) ELSE (
SET RCStatus=YES
Set RC=^echo ؛ ^(R^).Remove From RightClick Menu ؛
Set RCMARK=R
Set RCCM=RightClickRM
)
CLS
FINDSTR "\<'MasterPassword:NO'\>" %Config%
Set MPERR=%ERRORLEVEL%
CLS
IF %MPERR% EQU 0 (
SET MPStatus=NO
Set MPR=MPCreate
Set MP=^echo ؛ ^(C^).Create Master Password ؛
%REGRD%
) ELSE (
SET MPStatus=YES
Set MPR=MPChange
Set MP=^echo ؛ ^(C^).Change/Remove Master Password ؛
Goto MPRequest
)
Goto Menu
:: ******* Reinstall Section ******
:CInstall
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Software Installation is Corrupted. ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ You'll need to Reinstall ؛
echo ؛ ؛
echo.
echo Press Enter To Continue. &pause>nul &goto start
:: ****** Getting Started! ******
:Start
REM Nothing To Say!! LOL!!
::****** Installation Menu ******
:Install
title Folderlock Installation!
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Application Needs to Install ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
Set "UserInp=0"
Set /p "UserInp= "
If /i %UserInp%==Y goto InstallNow
If /i %UserInp%==N goto:eof
goto Install
:: ****** Copy Files ******
:InstallNow
MD %OO%
Set NAME=%~nx0
Copy "%~f0" %OO% /Y >nul
Copy "%~dp0Icon.ico" %OO% >nul
Copy "%~dp0Blaze.exe" %OO% >nul
Ren %OO%\%NAME% "Alpha.exe"
:: ****** Adding to RightClick Menu *******
:RightClickAsk
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Add Software To Right Click ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Menu? (Y/N) ؛
echo ؛ ؛
echo.
Set "UserInp=0"
Set /p "UserInp= "
If /i %UserInp%==Y Set RCStatus=YES& Goto RightClick
If /i %UserInp%==N Set RCStatus=NO& FCONFIG
goto RightClickAsk
:RightClick
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\*\shell\Alpha" /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\*\shell\Alpha" /ve /d "Run Folderlock" /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\*\shell\Alpha" /v Icon /t REG_SZ /d %iCon% /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\*\shell\Alpha\C ommand" /ve /d "%iFile% %%1" /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Directory\shell \Alpha" /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Directory\shell \Alpha" /ve /d "Lock/Unlock by Folderlock" /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Directory\shell \Alpha" /v Icon /t REG_SZ /d %iCon% /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Directory\shell \Alpha\Command" /ve /d "%iFile% RegCall \"%%1\"" /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\Al pha" /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\Al pha" /ve /d "Lock/Unlock by Folderlock" /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\Al pha" /v Icon /t REG_SZ /d %iCon% /f >nul
REG ADD "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\Al pha\Command" /ve /d "%iFile% RegCall \"%%1\"" /f >nul
%RCDES%
:: ****** First Configuration ******
:FConfig
Echo 'RightClick:%RCStatus%'> %Config%
Echo 'MasterPassword:NO'>> %Config%
:: ****** Installation MSG ******
:DoneIns
cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Installation Completed! ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Press Enter To Continue ؛
echo ؛ ؛
echo.
pause>nul&goto Check
:: ******* Request Master Password *******
:MPRequest
Cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Enter Your Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pPASS=
If not Defined PASS goto MPRequest
Cacls %Config% /e /c /g %Username%:f>nul
Attrib -r -h -s %Config% >nul
FINDSTR "\<'MasterPassword:%PASS%'\>" %Config%
IF %ERRORLEVEL% EQU 0 (
Set MPStatus=%PASS%
%REGRD%
CLS
Goto Menu
) ELSE (
Goto MPFail
)
:MPFail
cLS
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Entered Password Is Not Correct ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Press Enter To Try Again ؛
echo ؛ ؛
echo.
Pause>nul &goto MPRequest
:: ****** Configure\ReConfigure Self ******
:Config
Cacls %Config% /e /c /g %Username%:f>nul
Attrib -r -h -s %Config% >nul
Del %Config% /Q /A
Echo 'RightClick:%RCStatus%'> %Config%
Echo 'MasterPassword:%MPStatus%'>> %Config%
goto COM
:: ****** Master Password ******
:MPCreate
Cls
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Create Your Own Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Enter It Down Below ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pMPASS=
If not Defined MPASS goto MPCreate
Set MPStatus=%MPASS%
Set COM=^echo ^؛ ** Master Password Created!! ** ^؛
Goto CONFIG
:MPChange
cls
ECHo.
echo ؛ ؛
echo ؛ (R). Remove Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ (C). Change Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ #### Select and enter one ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ of the above options #### ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pPASS=
If /i %PASS%==R (
Set MPStatus=NO
Set COM=^echo ^؛ ** Master Password is Removed!! ** ^؛
Set MPR=MPCreate
Set MP=^echo ؛ ^(C^).Create Master Password ؛
Goto CONFIG
)
If /i %PASS%==C goto MPChangeMP
goto MPChange
:MPChangeMP
cls
ECHo.
echo ؛ ؛
echo ؛ To Change Your Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Enter Your New Master Password ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pPASS=
If not Defined PASS goto MPChange
Set MPStatus=%PASS%
Set MPR=MPChange
Set MP=^echo ؛ ^(C^).Change/Remove Master Password ؛
Set COM=^echo ^؛ ** Master Password Changed!! ** ^؛
Goto CONFIG
:: ****** Program's Menu ******
:Menu
MODE CON: COLS=48 LINES=19
cls
echo.
echo ةحححححححححححححححححححححححح حححححححححححححححححح»
echo ؛ ** Lock Your Folder Menu ** ؛
echo جحححححححححححححححححححححححح حححححححححححححححححح¹
echo ؛ ؛
echo ؛ (L).Lock/Unlock My Folder ؛
%MP%
%RC%
echo ؛ (N).Uninstall Application ؛
echo ؛ (A).About this program ؛
echo ؛ (X).Exit ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ ###################### ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Type L,C,%RCMARK%,A,N or X and press Enter ؛
echo ؛ ؛
echo بحححححححححححححححححححححححح حححححححححححححححححح¼
Set "UserInp=0"
Set /p "UserInp= "
If /i %UserInp%==L goto Alpha
if /i %UserInp%==C goto %MPR%
if /i %UserInp%==%RCMARK% goto %RCCM%
if /i %UserInp%==N goto Uninstall
if /i %UserInp%==A goto ABOUT
if /i %UserInp%==X goto:eof
goto Menu
:: ****** Removing From RightClick Menu *******
:RightClickRM
REG DELETE "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\*\shell\Alpha" /f >nul
REG DELETE "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Directory\shell \Alpha" /f >nul
REG DELETE "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\Al pha" /f >nul
Set COM=echo ؛ ** Operation Succeeded !! ** ؛
SET RCStatus=NO
Set RC=^echo ؛ ^(S^).Set Up To RightClick Menu ؛
Set RCMARK=S
Set RCCM=RightClickPrep
Goto CONFIG
:: ****** ADDING To RightClick Menu *******
:RightClickPrep
Set RCDES=^Goto Config
Set COM=^echo ^؛ ** Operation Succeeded !! ** ^؛
SET RCStatus=YES
Set RC=^echo ؛ ^(R^).Remove From RightClick Menu ؛
Set RCMARK=R
Set RCCM=RightClickRM
Goto RightClick
:: ****** Modes ******
:Alpha
cls
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Drag and drop your folder to this ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ window, Then Press Enter ؛
echo ؛ ؛
echo.
set/pVAR= &goto prm
:: ****** Distinguish File From Folder ******
:PRM
if not Defined VAR goto alpha
FOR %%i IN (%VAR%) DO IF EXIST %%~si\NUL Goto PreOP
CLS
ECHo.
ECHo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Procces Failed!! Invalid Path. ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Notice That Only Folders are allowed ؛
echo ؛ ؛
echo.
Echo Press Enter To Try Again. &Pause>nul&goto alpha
:: ****** SPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM! ******
:PreOp
Set VAR=%VAR:"=%
%CFile% "DETECT" "%VAR%"
Set COM=^echo ^؛ ** Completed!! ** ^؛
Goto COM
:: ****** Fail Section ******
:FAIL
ECHo.
echo ؛ ؛
echo ؛ Proccess Failed ! ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Unknown Error Occured !! ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Report This To The Developer!!! ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ Sorry!!!! ؛
echo ؛ ؛
echo.
Echo Press Enter To Go Back To Menu & pause>nul&goto Menu
::: ****** Second Menu ******
:COM
cls
echo.
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
%COM%
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
ping 127.0.0.1 -n 5 >nul
%CB%
goto Menu >nul
:: ****** About Developers ******
:ABOUT
MODE CON: COLS=50 LINES=18
cls
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ This Program File Was Designed By ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ n1maSSTO ^& Mr.Shirin Zaban! ؛
echo ؛ ؛
echo.
echo +------------+
echo // LOCK A FOLDER ! For PC Lovers!! VERSION 2.1
echo +----------+
echo.
echo Copyright © 2012 n1maSSTO. All Rights Reserved.
echo.
Echo Press Enter To Continue & pause>nul&goto Menu
:: ****** Uninstallation Menu ******
:Uninstall
cls
title Uninstallation
echo.
echo.
echo ؛ ؛
echo ؛ The Application Is Uninstalling ؛
echo ؛ ؛
echo ؛ ؛
:Uninstall2
set/p "HH=>"
If %HH%==Y goto Unin
if %HH%==y goto Unin
if %HH%==N goto Menu
if %HH%==n goto Menu
echo Invalid Choice! Try Again: &goto Uninstall2
:: ****** Uninstallation ******
:Unin
CLS
REG DELETE "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\*\shell\Alpha" /f >nul
REG DELETE "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Directory\shell \Alpha" /f >nul
REG DELETE "HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\Al pha" /f >nul
CLS
%CFile% "Uninstallation" "APAN"
سورس فایل Blaze.exe
;By n1maSSTO
#AutoIt3Wrapper_icon=icon.ico
#Include <APIConstants.au3>
#Include <WinAPIEx.au3>
#include <Process.au3>
#Include <File.au3>
If $CmdLine[0] > 1 Then
Switch $CmdLine[1]
Case $CmdLine[1] == "DETECT"
$folder = $CmdLine[2]
_Detect()
Case $CmdLine[1] == "Uninstallation"
ProcessClose("CMD.exe")
_ScriptDestroy()
Case $CmdLine[1] == "Installation"
_Install()
Case Else
MsgBox(0, "ERROR", "Unknown Parameter", 4)
Exit (0)
EndSwitch
Else
MsgBox(0, "ERROR", "No Parameter Is Given", 4)
Exit (0)
EndIf
Func _LockIt()
$INI = $folder & "\" & "Desktop.ini"
$Random = Random(1, 3, 1)
Switch $Random
Case 1
$ID="CLSID={26EE0668-A00A-44D7-9371-BEB064C98683}"
Case 2
$ID="CLSID={645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}"
Case 3
$ID="CLSID={60632754-c523-4b62-b45c-4172da012619}"
EndSwitch
IF FileExists($INI) Then
FileSetAttrib($INI,"-RSH")
FileDelete($INI)
EndIf
Global $tSHFCS, $aIcon[2]
$aIcon[0] = @SystemDir & "\System32\Shell32.dll"
$aIcon[1] = "47"
$tSHFCS = DllStructCreate($tagSHFOLDERCUSTOMSETTINGS & 'wchar[' & (StringLen($aIcon[0]) + 1) & ']')
DllStructSetData($tSHFCS, 'Size', DllStructGetPtr($tSHFCS, 16) - DllStructGetPtr($tSHFCS))
DllStructSetData($tSHFCS, 'Mask', $FCSM_ICONFILE)
DllStructSetData($tSHFCS, 'IconFile', DllStructGetPtr($tSHFCS, 16))
DllStructSetData($tSHFCS, 'SizeIF', 260)
DllStructSetData($tSHFCS, 'IconIndex', $aIcon[1])
DllStructSetData($tSHFCS, 16, $aIcon[0])
IniWriteSection($INI, ".ShellClassInfo",$ID)
_WinAPI_ShellGetSetFolderCustomSettings($Folder, $FCS_FORCEWRITE, $tSHFCS)
_RunDOS("Cacls " & '"'& $folder & '"' & " /e /c /d " & '"' & @UserName & '"')
EndFunc
Func _UnlockIt()
$INI = $folder & "\" & "Desktop.ini"
_RunDOS("Cacls " & '"'& $folder & '"' & " /e /c /g " & '"' & @UserName & '"' & ":F")
FileSetAttrib($folder, "-RS")
IF FileExists($INI) Then
FileSetAttrib($INI,"-RSH")
FileDelete($INI)
EndIf
EndFunc
Func _ScriptDestroy()
Local $Path = FileGetShortName(@ScriptFullPath)
Local $Temp = _TempFile(@TempDir,'~', '.Bat')
FileWrite($Temp, _
'@Echo off' & @CRLF & _
':Loop' & @CRLF & _
'Del ' & $Path & @CRLF & _
'If exist ' & $Path & ' Goto loop' & @CRLF & _
'rd /q /s ' & FileGetShortName(@ScriptDir) & @CRLF & _
'Del ' & $Temp)
FileChangeDir(@TempDir)
Run($Temp, '', @SW_HIDE)
EndFunc
Func _Detect()
$folderTemp = $folder & "1"
$SS = DirMove($folder,$folderTemp)
If $SS = 1 Then
DirMove($folderTemp,$folder)
_LockIt()
Else
_UnlockIt()
EndIf
EndFunc
Func _Install()
RegDelete("HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\*\shell\Alpha")
RegDelete("HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Directory\shell \Alpha")
RegDelete("HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Classes\Folder\shell\Al pha")
$Config = @ScriptDir & "\Configuration.ini"
IF FileExists($Config) Then
_RunDOS("Cacls " & '"'& $Config & '"' & " /e /c /g " & '"' & @UserName & '"' & ":F")
FileDelete($Config)
EndIf
Run(@Scriptdir & "\Alpha.exe Install")
EndFunc
با تشکر از همه دوستان
همچنان منتظر نظرات و پیشنهادات هستم.
به پست اول اضافه شد.
مرسی
hossenf
05-23-2012, 12:35 PM
سلام
:del-s:
http://www.pic.p30ask.com/images/04973916489999635315.jpg
https://www.virustotal.com/file/a67d2e70700b444e7eb0e450d34c7f03bf686c495f38e0756d f952bd298c1f99/analysis/1337757617/
البته مشکل اون آلفاست! که نمیدون چرا مخرب شناسایی میشه! ببین کدوم قطعه کدش باعث این فالس پوزیتیو شده!
به نظر من در کل همیشه باید برای برنامه ها تست آنتی ویروس انجام بشه، چون این قضیه برای اکثر کاربرا کل برنامرو میبره زیر سوال.
سلام
http://forum.p30ask.com/images/smilies/13.gif
http://www.pic.p30ask.com/images/04973916489999635315.jpg
https://www.virustotal.com/file/a67d2e70700b444e7eb0e450d34c7f03bf686c495f38e0756d f952bd298c1f99/analysis/1337757617/
البته مشکل اون آلفاست! که نمیدون چرا مخرب شناسایی میشه! ببین کدوم قطعه کدش باعث این فالس پوزیتیو شده!
به نظر من در کل همیشه باید برای برنامه ها تست آنتی ویروس انجام بشه، چون این قضیه برای اکثر کاربرا کل برنامرو میبره زیر سوال.
درود
البته من تعجب می کردم که اویرا شما گیر نمی داد :gah9:
اگر اشتباه نکنم باید این پیغام را هنگام استفاده از راست کلیک بدهد. برای اینکه ما برای برنامه ShellExtensonHandler نساختیم و به نوعی به صورت قاچاقی ادرس فولدر را گرفتیم :khe:
البته خیلی هم قاچاقی نبود. ادرس فولدر را به عنوان یک پارامتر به برنامه دادم و برنامه هم ادرس را گرفت. البته قبول دارم که ویروس نویس ها می توانند استفاده خوبی بکنند اما کد بنده چنین چیزی ندارد.
در هر حال اگر انتی ویروس شما به باز و بسته کردن فولدر گیر می داد، باید فایل Blaze.exe را شناسایی می کرد. مشکل از یک جایی دیگری اب می خورد که متاسفانه از حوصله من خارج است.:afd:
بدرود
hossenf
05-24-2012, 06:28 PM
سلام
پیشنهاد میکنم پست های نامربوط به این تاپیک حذف بشه و بحث متفرقه در مکان مناسب دیگری پیگری بشه تا جلوی انحراف تاپیک گرفته بشه.
یا حق
Magsoud
05-24-2012, 06:36 PM
[QUOTE=hossenf;318275]سلام
پیشنهاد میکنم پست های نامربوط به این تاپیک حذف بشه و بحث متفرقه در مکان مناسب دیگری پیگری بشه تا جلوی انحراف تاپیک گرفته بشه.
یا حق
بنام دوست
انجام گردید.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.