توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : روشی برای جایگزینی یو پی اس؟؟؟
Ezaafi
03-15-2012, 07:38 PM
سلام به همگی. خب این شد چندمین پست؟ هنو خیلی دارم تا برسم به 35 تا...
روشی که میشه تو کارت گرافیک دست برد تا وقتی برق قطع میشه، سیستم زود خاموش نشه چیه؟ از دوستان کسی میدونه یا انجامش داده؟ یه جایی خوندم ولی خیلی دستگیرم نشد. جستجو هم بی فایده بودش...
مرسی
borhan_3010
03-15-2012, 10:30 PM
سلام
برای لپتاپ ممکنه همچین چیزی باشه که از باتری کمک بگیره (نمی دونم بچه هایی که لپتاپ دارن باید جواب بدن) ولی برای کامپیوتر رومیزی نشنیدم و منطقی نیست که داشته باشه چون سخت افزار اش نداره! دی:
اگه مشکل نوسان برق دارین می تونین از استابلایزر که تثبیت کننده برق هستش هم استفاده کنین البته ذخیره برق نداره فقط نوسان رو میگیره ...
درود
راستش من این مطلب را یکبار در یک کتابی خوانده بودم و بعد از تمام کردن خواندنش با پوزخند از کنار ان رد شدم :d:
اگر اشتباه نکنم ترفندی که دنبالشی این باشه (البته اگر بشه اسم ترفند را روی ان گذاشت)
""
ممکن است شما هم گاهی مشغول کار با کامپیوتر بوده اید که ناگهان برق میرود و کار شما نیمه کاره میماند ، حتی ممکن است بر روی یک پروژه بزرگ کار میکردید و اطلاعات را ذخیره نکرده بودید اما با این اتفاق تمامی زحمات شما از دست می رود. پس باید چاره ای بیاندیشید ، قصد داریم به شما ترفندی را معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید بدون خریداری دستگاه خاصی کاری کنید که با رفتن برق دستگاه شما خاموش نشود!
روی دسکتاپ یا صفحه اصلی راست کلیک کنید. سپس گزینه آخر یعنی
Properties
را انتخاب کنید.
بعد مسیر زیر را دنبال کنید:
Setting > Advanced > Adapter > Properties > Resources
حال عبارت زیر را انتخاب کرده و اوکی کنید.
Memory Range
حالا اگر برق رفت دستگاه شما خاموش نمی شود میتوانید با زدن فیوض امتحان کنید. (لازم به ذکر است ممکن است این ترفند بر روی بعضی از دستگاه ها جواب ندهد)
""
راستش من توی سایت های خارجی سرچی کردم و چیزی پیدا نکردم. سپس به خود ترفند فکر کردم ببخشید ولی به این نتیجه رسیدم که نویسنده ان احتمالا مست بوده است.
ترفند بالا صد در صد قلابی بوده و جالب اینجاست که تنها ان را در میان وب سایت های فارسی زبان بیابید.
موفق باشید
h.alipoori
03-16-2012, 01:35 AM
""
ممکن است شما هم گاهی مشغول کار با کامپیوتر بوده اید که ناگهان برق میرود و کار شما نیمه کاره میماند ، حتی ممکن است بر روی یک پروژه بزرگ کار میکردید و اطلاعات را ذخیره نکرده بودید اما با این اتفاق تمامی زحمات شما از دست می رود. پس باید چاره ای بیاندیشید ، قصد داریم به شما ترفندی را معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید بدون خریداری دستگاه خاصی کاری کنید که با رفتن برق دستگاه شما خاموش نشود!
روی دسکتاپ یا صفحه اصلی راست کلیک کنید. سپس گزینه آخر یعنی
Properties
را انتخاب کنید.
بعد مسیر زیر را دنبال کنید:
Setting > Advanced > Adapter > Properties > Resources
حال عبارت زیر را انتخاب کرده و اوکی کنید.
Memory Range
حالا اگر برق رفت دستگاه شما خاموش نمی شود میتوانید با زدن فیوض امتحان کنید. (لازم به ذکر است ممکن است این ترفند بر روی بعضی از دستگاه ها جواب ندهد)
خیلی بامزه بود .
از این به بعد
1 . تلویزیون را بدون برق مشاهده نمایید .:d:
2 . ماشین لباسشویی را بدون زدن به پریز روشن کنید .:d:
3 . و...
درنهایت : اصلا من نمیدونم ادیسون چرا برق رو اختراع کرد:d:
Ezaafi
03-16-2012, 01:38 AM
سلام به دوستای خوب خودم. ممنون بابت راهنماییتون.
آقا برهان درست میگین. یه جایی خوندم و گفتم بپرسم ببینم چه جوریاس. و راستی، پروفایل بسته شما رو من چه جور باید باز کنم و خودمو معرفی کنم؟ داداش مارم تو جمع دوستات راه بده، ثواب داره. چی میشه حالا مام کنار دست شما چیز یاد بگیریم؟!! میخوامت
و نیما جونم درست میگی، اتفاقا خودمم جستجویی کردم ولی هیچی چیدا نکردم. شایدم به قول شما یارو مست بوده. اتفاقا از همون کتابی که شما خوندی منم خوندم...! تعجبم کردم و سریع رفتم تو اینترنت ولی هیچ جا چیزی پیدا نکردم.
و ممنون از دوست خوب و تازه خودم، h.alipoori.
ممنون ازتون که جوابگویین.
borhan_3010
03-16-2012, 08:04 AM
سلام به دوستای خوب خودم. ممنون بابت راهنماییتون.
آقا برهان درست میگین. یه جایی خوندم و گفتم بپرسم ببینم چه جوریاس. و راستی، پروفایل بسته شما رو من چه جور باید باز کنم و خودمو معرفی کنم؟ داداش مارم تو جمع دوستات راه بده، ثواب داره. چی میشه حالا مام کنار دست شما چیز یاد بگیریم؟!! میخوامت
و نیما جونم درست میگی، اتفاقا خودمم جستجویی کردم ولی هیچی چیدا نکردم. شایدم به قول شما یارو مست بوده. اتفاقا از همون کتابی که شما خوندی منم خوندم...! تعجبم کردم و سریع رفتم تو اینترنت ولی هیچ جا چیزی پیدا نکردم.
و ممنون از دوست خوب و تازه خودم، h.alipoori.
ممنون ازتون که جوابگویین.
سلام
برات یادداشت گذاشتم تو پروفایل ات :cheshmak98:
hadi98
03-16-2012, 11:05 AM
من هم روشی که نیما گفت دیده بودم.
اولین باری که دیدم خشکم زد! :d:
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.