ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : *پیغام خطای Network Error !!



hadi98
03-15-2012, 10:03 AM
با عرض سلام. اخیرا دو بار این اتفاق افتاد که دومیش همین دیشب بود : وقتی مودم یا سیستم را روشن کردم پیغام زیر تشریف آورد به وسط صفحه ویندوز هفت :


http://www.pic.p30ask.com/images/70066956484960139796.png

سؤالم اینه که :
1- این خطا میخواد چی بگه؟
2- مشکل از کجا ناشی شده؟
سپاسگزارم.

n1ma
03-15-2012, 10:20 AM
سلام هادی جان
من این راه حل را رو قبلا در انجمن قبلی پیدا کرده بودم.
نمی دونم جواب میده یا نه ولی برای دوستی که ارسال کردم گفت که مشکلش از تنظیمات مودم بود که درست شد. یک تست بکن.:yeah:




1)

1) قابليت DHCP را فعال کنيد. براي اين کار بايد بگيد از چه ويندوزي استفاده مي کنيد! ولي خوب من تاجاهايي که يادم هست براي هر دو ميگم.
در ويندوز 7 ، در Control Panel ، بايد وارد Network And Sharing Center شويد و از انجا به Change Adapter Settings برويد تا Connection هاي خود را مشاهده کنيد.
در XP هم به همين طريق هست ولي تا حدودي متفاوتي است.

2) بر کانکشني که با اين وصل شده ايد راست کليک کرده و بر روي Properties کليک کنيد. سپس بايد به تب Sharing برويد. در XP هم به نظرم بايد به اين شکل باشد ولي فکر کنم بايد به بخش Advanced هم برويد. سپس به دنبال Allow Other Network Users To Connect بگرديد و ان را تيک بزنيد و تنظيمات را ذخيره کنيد.

2)

1) اي پي خود را تغيير دهيد. در قسمت RUN عبارت CMD را وارد کنيد تا وارد قسمت خط فرمان شويد. سپس Ipconfig را تايپ کنيد تا اطلاعات مربوط به اي پي شما نمايش داده شود.





حال شما مثل راه حل اول به بخش Properties کانکشن خود بروید. حال بر روی Internet Protocol که در وسط بخش موجود است کلیک کرده و بر روی دکمه Properties کلیک کنید.

2) بر روی Use The Following IP Address کلیک کنید.

و این اطلاعات را هم برای سه بخش ای پی و دو بخش DNS قرار دهید.











192.168.1.101
255.255.255.0
192.168.1.1

DNS
4.2.2.4
4.2.2.5







3)

در Device Manager درایور های مربوط به Network را پاک کرده و دوباره نصب کنید!

برگرفته از مطالب دوستان عزیزم :


wolf_hunter1366
magsoud
H_F_G
(http://forum.soft98.ir/member563.html)

H_F_G
03-15-2012, 11:36 AM
نیما سلام dhcp فعال هست مشکل از اون نیست،
هادی سلام
این مشکل از isp هست، تمام کسانی که مثل تو از adsl استفاده میکنند از مودمی مثل مودم خودت استفاده می‌کنند و آدرس مودم هم در همگی به طور پیش فرض 192.168.1.1 هست و این یعنی اشکال چون در شبکه نباید دو کامپیوتر یک آی پی داشته باشند، اما برای اینکه مشکل رو حل کنی، آی پی مودمت رو عوض کن چیزی مثلا مثل این 192.168.91.1 اون موقع مشکلت حل خواهد شد، البته این خطا هیچ اشکالی نداره و سیستمت به درستی کار خواهد کرد، به نظرم اگر از خیرش بگذری بهتر باشه.