PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوالی درباره idm

Ezaafi
03-15-2012, 01:29 AM
سلام به همه دوستان خوبم. إ... تازه واردم و نیازمند حمایت!!!
بعضی ها میشناسنم (که الانم چین افتاده به پیشونیشون و دارن زیر لب یه چیزایی میگن) بقیه هم کم کم میشناسنم!
خب برم برای شروع اولین سوالم!
با IDM دانلود میکنم منتها وقتی زبان رو به فارسی تغییر میدم تبدیل میشه به حروف میخی. هر زبانی رو غیر از انگلیسی که انتخاب کنم همین شکلی میشه. البته یه وقتایی درست میشه ولی بعد چند روز میزنه به سرش و دوباره همونجور میشه. خواستم بپرسم کسی از دوستان میدونه مشکلم از کجا آب میخوره؟ نیاز به تغییر تو کنترل پنل و سیستمم دارم یا IDM قاطی کرده؟
ممنون از همگی. چه اونایی اخم کردن (مثل نیما) چه اونایی بی تفاوت رد شدن و رفتن (مثل خیلی ها!)
و خب ببخشین اگه یه جوری نوشتم. گفتم نوشته اولمه و نباید خشک و رسمی باشه! :d:
قربون همگی، ممد

h.alipoori
03-15-2012, 01:44 AM
سلام
شاید مشکل از طریق زیر حل بشه و شاید هم نه .
1 . تو Control Panel برید
2 . به قسمت Regional and Language Options برید
3 . سپس قسمت Select an item to match its preferences, or click Customize to choose your own formats رو روی Farsi (اگه از ویندوز ویستا یا هفت استفاده میکند Persian) قراربدید .
4 . به تب Advanced برید و قسمت Select a language to match the language version of the non-Unicode programs you want to use رو هم رو روی Farsi (اگه از ویندوز ویستا یا هفت استفاده میکند Persian) قرار بدید .
5 . بر روی Apply و سپس OK کلیک کنید .
6 . لذت ببرید

Ezaafi
03-15-2012, 01:58 AM
سلام
شاید مشکل از طریق زیر حل بشه و شاید هم نه .
1 . تو Control Panel برید
3 . سپس قسمت Select an item to match its preferences, or click Customize to choose your own formats رو روی Farsi (اگه از ویندوز ویستا یا هفت استفاده میکند Persian) قراربدید .
4 . به تب Advanced برید و قسمت Select a language to match the language version of the non-Unicode programs you want to use رو هم رو روی Farsi (اگه از ویندوز ویستا یا هفت استفاده میکند Persian) قرار بدید .
6 . لذت ببرید
سلام. ممنونم دوست خوبم. ولی یه نکته، من از ویندوز 7 استفاده میکنم و این آدرسا رو ندیدم. البته تو کنترل پنل تنظیمات زبانم دقیقه. فک کنم مشکل مال جای دیگه ایه.
بازم ممنون

h.alipoori
03-15-2012, 06:25 AM
سلام. ممنونم دوست خوبم. ولی یه نکته، من از ویندوز 7 استفاده میکنم و این آدرسا رو ندیدم. البته تو کنترل پنل تنظیمات زبانم دقیقه. فک کنم مشکل مال جای دیگه ایه.
بازم ممنون

سلام ممدجان
خواهش میکنم .
من قبلا از ویندوز سون استفاده میکردم الان چندماهی میشه که دیگه دور ویندوز سون رو خط کشیدم چون که بعضی بازی ها مثل GTA IV یکمکی روش تیک میزدندند بنابراین یه قدم به عقب برگشتم که الان دارم از XP استفاده میکنم .
در کنترل پنل ، گزینه مجزایی با نام Regional and Language Options وجود نداره ، بنابراین اگه شما میخای این گزینه رو ببینی باید موقعی که در کنترل پنل هستی دربالای صفحه سمت راست جلوی قسمت View by رو از حالت Category به Small Icons یا Large Icons تغییر بدی .

http://www.sevenforums.com/attachments/tutorials/4586d1234431639-control-panel-view-category-icons-category.jpg
بعد از اینکه این کار رو انجام دادی میبینی که تازه کنترل پنلت از حالت دسته بندی شده به حالت کلاسیک تغییر پیدا کرده . الان اینها رو انجام بده :
6 . لذت ببرید

hadi98
03-15-2012, 09:57 AM
سلام
ویندوز هفت اصلا سیستم عامل خوبی نبود. خدارو شکر که عمرش داره با این ویندوز هشت تموم میشه. ویندوز هشت هم البته معلوم نیست چه جوز از آب دربیاد ولی خیلی گرد و خاک بلند کرده!

امّا اصل مطلب: به نظر من بیخیال زبان فارسی برای دانلود منیجر و کلاّ همه نرم افزارهای دیگه بشید! چون اولا همین مشکلات را دارند ثانیا درست ترجمه نشده اند.

خود همین ترجمه دانلود منیجر ایراد داره و آدمو سر در گم میکنه. ولی به هرحال به قول جیگساو در کالکشن ارّه : The Choice is yours :l:

borhan_3010
03-15-2012, 11:23 AM
سلام
از تنظیمات زبان فارسی ویندوز هستش که خط میخی نمایش میده! واسه هر نرم افزاری ...
به نظر من هم این ترجمه ای انجام شده اصلا جالب نیست و بیشتر آدم رو سر درگم میکنه همون زبان انگلیسی اش خیلی بهتره! نهایتش یه قسمت رو ندنی متن همونو کپی کن تو گوگل میفهمی کارش چیه! هر چیزی رو به صورت ارجینال خودش یاد بگیری بهتره!

Ezaafi
03-15-2012, 07:35 PM
از همه ممنونم. کاملاً هم موافقم که ترجمه ش خوب نیست. با اصلش بیشترم حال میکنم. فقط برام سوال بود که از کجا آب میخوره.
از دوست خوبم h.alipoori هم ممنونم. منظورم از ندیدن اونا، تب Advanced و گزینه هایی که گفتین بودش. وإلا مشاهده کنترل پنل رو درست میبینم.
بازم ممنون