PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها فقط در این جا

!INFERNAL
09-04-2010, 04:37 PM
با سلام
در این تاپیک قصد داریم که با کمک دوستان به مشکلات دوستانی که در نصب و اجرا بازی ها

مشکل دارند کمک کنیم

اگر که همه بچه ها مشکلاتشون رو تو این تاپیک مطرح کنند دیگه تاپیک های اضافه ای بوجود نمیاد

و دوستان خیلی راحت تر میتونند به نتیجه برسند

به قول یکی از بروبچز شک نکن

موفق باشین :wink: :wink:

-----------------------------------

لطفا پیش از پست دادن مطلب زیر را بخوانید!

خواهشا در هنگام زدن پست دقت کنید:
1- مشخصات سیستم رو کاملا بگید .
مثلا در صورتی که کارت گرافیکو خواستید بگید نگید که کارت گرافیک من مثلا 1 گیگه
باید بگید : کارت گرافیک من جیفورس 8800 GTX هست .

2- تاریخ درایور های مهمو مثل گرافیک همیشه بگید

3- اسم و ورژن بازی رو بطور کامل ذکر کنید خواهشا . مثلا بجای اینکه بگید من در بازی STrongHold مشکل دارم باید بگید : من در بازی StrongHold v 1.2.3 مشکل دارم .

4- تمامی پچ ها و ترینر ها و اضافاتی رو که روی بازی ریختید رو بنویسید

5- اسم سازنده ی کرکی رو که ازش استفاده میکنید رو بگید

هر چی بیشتر نکات بالا رو رعایت کنید سریعتر به جواب میرسید و مشکلتون حل میشه.

----

قبل ازینکه در تاپیک درخواست کمک کنید و برای اینکه کارتون زودتر راه بیوفته دقت کنید که :
1- کرک بازی میتونه عامل خیلی از مشکلات باشه . کرکتون رو عوض کنید
2- گاهی شرکت های پخش کننده ناخواسته نسخه های خراب رو پخش میکنن . یه نسخه ی دیگه از شرکتی دیگه بگیرید
3- دقت کنید که درایور های شما بخصوص کارت گرفیک همیشه بروز باشند .
از وب سایت انویدیا و ای تی آی همیشه میتونید آخرین درایور ها رو بگیرید
انویدیا (http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us)

ای تی آی (http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx)

4- ویندوز و پک های جانبی رو همیشه بروز نگهدارید .
5- برای یافتن یکسری از OCX ها در صورت خراب شدن یا گم شدن میتونید به سایت زیر مراجعه کنید :

سایت (http://www.ocxdump.com)

6- به سایت خود بازی سر بزنید . گاها بازی هایی مثل جی تی ای 4 با مشکلات زیادی وارد بازار میشن و اشکال فقط از خود بازیه میتونید با مراجعه به سایت از آخرین اخبار پیرامون صحت و سلامتی بازی مطلع شید .
7-حتی اگر مشکلی نداشتید . پچ های بازی رو هر وقت که اومد بگیرید . این کار باعث روان شدن و با کیفیت تر شدن بازی میشه .
8-به تاپیک خود بازی در سایت مراجعه کنید . ممکنه گیمر های دیگه هم مشکل شمل رو تجربه کرده باشند

با تشکر !INFERNAL

parkour star
11-01-2010, 08:39 PM
من دو نسخه از بازی
down of war:choas rising
رو خریدم یکیش خیلی نصب تخیلی داشت و دومیش مثلا ایزی ستاپ بود
نو هر جفتش به ارور شرکت relic بر خوردم که میگه
the program is not responding !

!INFERNAL
11-01-2010, 08:55 PM
منظورش اینه برنامه ی شما پاسخ نمیده که همچین مشکلاتی را باید به این گونه حل کرد تمام محتویات دیسک را بروی هارد ریخته وسپس از هارد بازی را نصب کنید باید مشکل حل بشه و اگر مشکل حل نشد از دیسک ها هست.

hitman
07-20-2011, 10:51 PM
سلام.من بازی Super Street Fighter IV رو با حجم 7.5 گیگ دانلود کردم
بازی بدون مشکل نصب و اجرا شد
ولی وقتی میخوام برم از توی Option دسته بازی رو فعال کنم از بازی میپره بیرون
کرک SKIDROW هم دانلود کردم نشد

hitman
07-21-2011, 08:38 PM
سلام.من بازی Super Street Fighter IV رو با حجم 7.5 گیگ دانلود کردم
بازی بدون مشکل نصب و اجرا شد
ولی وقتی میخوام برم از توی Option دسته بازی رو فعال کنم از بازی میپره بیرون
کرک SKIDROW هم دانلود کردم نشد
خودم حلش کردم
یه کرک جدید دانلود کردم و مشکلم حل شد
کرک رو اینجا واسه دوستان هم میزارم
دانلود کرک رفع کننده نشناختن دسته بازی و کیبورد با حجم 133 مگابایت به صورت لینک مستقیم (http://hipfile.com/6162v0vcddix/Super.Street.Fighter.IV.Arcade.Edition.Update.1-SKIDROW.rar.html)

hitman
08-09-2011, 11:12 PM
من بازی UFC Undisputed (2011 PC) رو از یه سایت خارجی با حجم 1.3 گیگ دانلود کردم ولی وقتی میخوام
نصبش کنم کد فعال سازی میخواد
حالا نمیدونم از کدوم سایت دانلودش کردم
کسی کد فعال سازیش رو داره؟

!INFERNAL
08-09-2011, 11:34 PM
بفرما سیروس جان بیشتر حواست را جمع کن که سایتی که ازش دانلود می کنی معتبر باشه...
Dmin1-e9e8k-jq8q2-syyip
rnfa0-y4gw4-xqt80-hw094
u5uj1-e0ez9-5gny2-yp0kt
r5u2m-q4yiu-hk0yx-gwmdw
eest3-3k12o-3nqun-z97l8
7u6y7-1aqdu-8eyg0-ajvq6
r8idm-gl0zf-kd3bv-5jb14
oby4p-tc0sw-zm3a4-yx0ox

masoudrajabi
08-18-2011, 10:28 AM
سلام به همگی من برنامه بالا را نصب کردم و مشکل دسته و صفحه کلید حل شد اما بازی و اطلاعات را ذخیره saveنمی کند.

shmp30
08-18-2011, 10:38 AM
سلام به همگی من برنامه بالا را نصب کردم و مشکل دسته و صفحه کلید حل شد اما بازی و اطلاعات را ذخیره saveنمی کند.

سلام .
کدام نرم افزار رو نصب کردید ؟!
و در چه بازیی مشکل دارید ؟!

:from me :

hitman
08-18-2011, 10:46 AM
اگه بازی نیاز به windows live داره باید حتما یه اکانت بسازید تا بازی رو ذخیره کنه
حالا باید اسم بازی رو بگین
و اینکه چه نرم افزاری رو میگین که نصب کردین؟

navid-k2
02-29-2012, 01:31 PM
من بازی UFC Undisputed (2011 PC) رو از یه سایت خارجی با حجم 1.3 گیگ دانلود کردم ولی وقتی میخوام
نصبش کنم کد فعال سازی میخواد
حالا نمیدونم از کدوم سایت دانلودش کردم
کسی کد فعال سازیش رو داره؟

دوستان سلام منم بازی ufc رو دانلود کردم با کلی مکافات از زیپ دراوردم و موقع اینستال این پیغام میده

the instaler is already runing

کسی میدونه این چیه اگه کمکم کنید ممنون میشم

navid-k2
02-29-2012, 01:46 PM
سلام مجدد کسی نیست پاسخگو باشه

navid-k2
02-29-2012, 01:49 PM
تو ویندوس 7 نصب کردم اول
اما بعد تو xp هم نصب کردم دقیقا همین پیغام دادugly2

navid-k2
02-29-2012, 04:00 PM
:dastt65::dastt65::dastt65::dastt65::dastt65:
:mon820::mon820::mon820::mon820::mon820::mon820::m on820::mon820::mon820::mon820:

:wow::afd::afd::afd::afd::wow:

hossenf
02-29-2012, 04:40 PM
سلام
دوست عزیز، وقتی سوالی رو میپرسید حداقل ند ساعت صبر کنید بعد اگه جوابی ندیدید دوباره پست بزنید! یا اگه کار خیلی عجله ایه به یکی از افرادی که فکر میکنید میتونه کمکتون کنه پیام بدین!

پیغام خطای the installer is already running زمانی میاد که شما قبلا یکبار برنامه نصب را اجرا کردید، و در حال انجامه و دوباره روی فایل اجرایی کلیک کردین!
(ترجمه پیام به شکل ساده : نصب کننده در حال حاضر در حال اجراست)

شما روی فایل نصب فقط یکبار دابل کلیک کنید (اگه دیدید اجرا نشد کمی صبر کنید! سریع دوباره نزنید) البته میتونید به task manager برید و از اونجا برنامه نصب که در حال اجراست را end کنید، و دوباره برای نصب امتحان کنید.

گاهی برنامه نصب با این که روش کلیک میکنید اجرا میشه اما نه به درستی، یعنی شما چیزی نمیبینید! و فقط وقتی در task manager به تب processes میرید ، میتونید اونجا ببینیدش!
این اشکال میتونه دلایل مختلفی ، از جمله خرابی فایل اجرایی و .. داشته باشه!

یا حق

navid-k2
02-29-2012, 09:48 PM
سلام
دوست عزیز، وقتی سوالی رو میپرسید حداقل ند ساعت صبر کنید بعد اگه جوابی ندیدید دوباره پست بزنید! یا اگه کار خیلی عجله ایه به یکی از افرادی که فکر میکنید میتونه کمکتون کنه پیام بدین!

پیغام خطای the installer is already running زمانی میاد که شما قبلا یکبار برنامه نصب را اجرا کردید، و در حال انجامه و دوباره روی فایل اجرایی کلیک کردین!
(ترجمه پیام به شکل ساده : نصب کننده در حال حاضر در حال اجراست)

شما روی فایل نصب فقط یکبار دابل کلیک کنید (اگه دیدید اجرا نشد کمی صبر کنید! سریع دوباره نزنید) البته میتونید به task manager برید و از اونجا برنامه نصب که در حال اجراست را end کنید، و دوباره برای نصب امتحان کنید.

گاهی برنامه نصب با این که روش کلیک میکنید اجرا میشه اما نه به درستی، یعنی شما چیزی نمیبینید! و فقط وقتی در task manager به تب processes میرید ، میتونید اونجا ببینیدش!
این اشکال میتونه دلایل مختلفی ، از جمله خرابی فایل اجرایی و .. داشته باشه!

یا حق

دوباره سلام با تشکر دوست عزیز بخاطرجوابتون
من با اجرای این فایل به محض با این پیغام روبه رو میشم این دلیلش چیه؟؟؟؟

hossenf
02-29-2012, 10:04 PM
دوباره سلام با تشکر دوست عزیز بخاطرجوابتون
من با اجرای این فایل به محض با این پیغام روبه رو میشم این دلیلش چیه؟؟؟؟

احتمالا فایل مشکل داره!!
در حال حاضر راهکاری به ذهنم نمیرسه که شاید کمک کننده باشه،

ولی فکر میکنم بهتره از یک نسخه دیگه استفاده کنید، چون به نظر خرابه. ( البته چون گفتید در 2 ویندوز مختلف امتحان کردید، پس احتمالا مشکل از ویندوز نیست و از همون خود بازیه!)

navid-k2
02-29-2012, 10:22 PM
اقا ممنون حال دادی من یه خورده انگولکش کنم ببینم چی میشه اما 1.30 گیگ به ... رفت

navid-k2
03-01-2012, 11:36 PM
دوستان گلم اگه کسی راهی به ذهنش میرسه کمکم کنه ممنون

borhan_3010
03-02-2012, 12:09 AM
سلام

1- فایل setup به چه صورتی هست؟ اگر msi هستش فایل زیر دانلود و اجرا کن:
Windows Installer CleanUp Utility Download - Softpedia (http://www.softpedia.com/progDownload/Windows-Installer-CleanUp-Utility-Download-18442.html)

2- شاید آثار نصب ناقص برنامه هنوز موجود باشه تو ویندوز ات سعی کن ویندوز رو با برنامه CCleaner پاکسازی کنی!

3- اگه تو دوتا ویندوز مختلف این پیغام خطا رو دیدی احتمال خراب بودن فایل نصبی هم میره که مجبور میشی از یه جا دیگه دوباره دانلود کنی ...

4- همون لحظه که خطا میده ری استارت کن

5- به مسیر مقابل برو Start > All Programs > Accessories > System Tools > Disk Cleanup و برنامه Disk Cleanup رو اجرا کن تا پوشه Temp ویندوز خالی شه!

6- توی run تایپ کن sfc /scannow تا تمام فایل های هسته و dll های ویندوز بازسازی بشن که در صورت ایراد تعمیر میشن (این کار چند دقیقه طول می کشه).

7- به مسیر مقابل برو Start/Control Panel/Performance and Maintenance/Admin Tools/Services و سرویس Windows Installer service رو Stop کن و سیستم رو ری استارت کن بعد دوباره بیا توهمین مسیر و سرویس رو فعال کن.

8- توی run تایپ کن regedit و مسیر مقابل رو دنبال کن: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Run ببین تو قسمت راست اگه اسم فایل Set up رو دیدی حذف کن!

فعلاً همین راه ها به ذهن و سرچم می رسه!
اگه جواب گرفتی یا نه اعلام کن ...

zombies hunter
07-08-2013, 06:02 PM
خودم حلش کردم
یه کرک جدید دانلود کردم و مشکلم حل شد
کرک رو اینجا واسه دوستان هم میزارم
دانلود کرک رفع کننده نشناختن دسته بازی و کیبورد با حجم 133 مگابایت به صورت لینک مستقیم (http://hipfile.com/6162v0vcddix/Super.Street.Fighter.IV.Arcade.Edition.Update.1-SKIDROW.rar.html)

دوست عزیز لینک دانلود خراب است

Mahm00d
07-09-2013, 01:20 AM
دوست عزیز لینک دانلود خراب است
سلام
دوست عزیز از لینک زیر می توانید فایل مورد نظر را دانلود کنید

http://www13.zippyshare.com/view.jsp?locale=en&key=73767581
http://wupload.com/file/59165406/Super.Street.Fighter.IV.Arcade.Edition.Update.1-SKIDROW.rar
http://uploading.com/files/acc_thankyou/ccbb3a6d/Super.Street.Fighter.IV.Arcade.Edition.Update.1-SKIDROW.rar

Juri.Dante fighter
08-18-2014, 11:53 AM
سلام ببخشید من بازی
Super Street Fighter IV رو نصب کردم بعد نصب میخوام بازش کنم ارور میده میگه:
fatal error
failed creating the Direct3D device
تورو خدا کمکم کنید لطفا:afd::ashk:

Magsoud
08-18-2014, 04:35 PM
دوست عزیز من بازی نمیکنم ولی بهر حال خطائی که مشاهده میکنید بدین معنی هست که کارت گرافیک کامپیوتر شما
3d را پشتیبانی نمیکند.
بزبان ساده تر کارت گرافیک شما نمیتواند این بازی را اجرا کند.
البته ممکن است کارت گرافیک مناسب باشد ولی تنظیمات کامپیوترتان غلط باشد

turk
08-19-2014, 01:43 AM
سلام ببخشید من بازی
Super Street Fighter IV رو نصب کردم بعد نصب میخوام بازش کنم ارور میده میگه:
fatal error
failed creating the Direct3D device
تورو خدا کمکم کنید لطفا
:afd::ashk:

از نصب بودن و آپدیت بودن و نسخه ی دایرکت ایکس هم مطمئن شو