ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فونت به هم خورده در ایمیل!!

hadi98
03-08-2012, 08:27 PM
با عرض سلام
معذرت میخوام امروز سؤالات من پی در پی شد:
گاهی ایمیلی هایی دریافت میکنم که فونت عجیبی دارند و قابل خواندن نیست. اختصاص به مرورگر هم ندارد . در همه شان اینگونه است: عنایت کنید:

http://myup.ir/images/60960523407237235685.png

n1ma
03-08-2012, 08:35 PM
درود
هادی جان جدیدا چقدر به مشکل بر می خوری؟!!! :دی
به نظر من مشکل از مرورگرت هست!!
اول از همه گزینه Menu Bar رو در فایرفاکس با راست کلیک در قسمت بالای نرم افزار و تیک زدن اون مورد فعال کن. بعد به این شکل پیش برو.
View = > Character Encoding => Unicode UTF-8
موفق باشی

hadi98
03-08-2012, 08:42 PM
درود
هادی جان جدیدا چقدر به مشکل بر می خوری؟!!! :دی
به نظر من مشکل از مرورگرت هست!!
اول از همه گزینه Menu Bar رو در فایرفاکس با راست کلیک در قسمت بالای نرم افزار و تیک زدن اون مورد فعال کن. بعد به این شکل پیش برو.
View = > Character Encoding => Unicode UTF-8
موفق باشی

سلام خیلی ممنون.
نه بابا اینا جدید نیست. از خیلی وقت پیش مونده انباشته شده. خودت مطلعی که یه مدت جایی نداشتیم که سؤالاتمونو مطرح کنیم.

و اینم عرض کردم که اختصاص به مرورگر فایرفاکس نداره. اون تنظیم هم از قبل انجام داده ام.

H_F_G
03-08-2012, 09:36 PM
سلام هادی

اگر در همه مرورگرها این طوری هست، دو حالت داره:
1- اگر همون ایمیل یا ایمیل ها (منظورم اینه که ایمیل ها از یک فرستنده به خصوص باشه) در همه مرورگرها این طوری هست، مشکل از فرستنده هست.

2- اما اگر در سایت های زیادی این اتفاق رخ میده مشکل برمیگرده به شما یعنی به کامپیوتر شما.

n1ma
03-08-2012, 09:48 PM
درود
به نظرم پاسخ را یافتم!!
از انجا که خود گوگل ابتدا پیغام را لود می کند پس مشکل نمی تواند از مرورگر ات باشد. مشکل از ارسال کننده است برای اینکه تنظیمات میل خود را به درستی انتخاب نکرده بود!!
برای اینکه این اتفاق در اینده برایت نیافتد به شکل زیر عمل کن ( البته برای پیغام هایی که خود ارسال می کنی)
وارد Gmail خود بشو!
در قسمت بالا سمت راست، روی ایکن چرخ دنده(!!) که زیر عکست هست کلیک کن و بر روی Settings کلیک کن.
سپس در صفحه جدید لود شده، در قسمت Outgoing message encoding گزینه Use Unicode را انتخاب کن.

اگر برای ایمیل های دریافتی هم همچنین گزینه ای پیدا کردی ، دیگه خوش به حالت!!
موفق باشی

hadi98
03-08-2012, 11:41 PM
سلام هادی

اگر در همه مرورگرها این طوری هست، دو حالت داره:
1- اگر همون ایمیل یا ایمیل ها (منظورم اینه که ایمیل ها از یک فرستنده به خصوص باشه) در همه مرورگرها این طوری هست، مشکل از فرستنده هست.

2- اما اگر در سایت های زیادی این اتفاق رخ میده مشکل برمیگرده به شما یعنی به کامپیوتر شما.

سلام حمیدجان خیلی ممنونم. نه ؛ فقط از برخی ارسال کننده ها اینطور نمایش داده میشه و هیچ جای دیگه این مشکل وجود نداره.

درود
به نظرم پاسخ را یافتم!!
از انجا که خود گوگل ابتدا پیغام را لود می کند پس مشکل نمی تواند از مرورگر ات باشد. مشکل از ارسال کننده است برای اینکه تنظیمات میل خود را به درستی انتخاب نکرده بود!!
برای اینکه این اتفاق در اینده برایت نیافتد به شکل زیر عمل کن ( البته برای پیغام هایی که خود ارسال می کنی)
وارد Gmail خود بشو!
در قسمت بالا سمت راست، روی ایکن چرخ دنده(!!) که زیر عکست هست کلیک کن و بر روی Settings کلیک کن.
سپس در صفحه جدید لود شده، در قسمت Outgoing message encoding گزینه Use Unicode را انتخاب کن.

اگر برای ایمیل های دریافتی هم همچنین گزینه ای پیدا کردی ، دیگه خوش به حالت!!
موفق باشی

خیلی ممنونم . این تنظیم را هم إعمال کردم. متشکرم.:^: