توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سؤال در غیرفعال کردن dot net Framework
hadi98
03-08-2012, 07:39 PM
سلام خسته نباشید:from me :
بهینه ساز Tune Up در این قسمت زیر پیشنهاد میدهد که برخی برنامه ها را غیر فعال کند؛ در مورد Dot Net Framework نمیدانم که غیرفعالش کنم یا نه؟
آفیس را چطور؟ به نظرتان غیرفعال بشه یا نه؟خیلی ممنون.
http://myup.ir/images/30612192919980859697.png
Magsoud
03-08-2012, 07:48 PM
......
سلام
هادی جان ، در طول چند سال گذشته دیدیم که شرکت سازنده برنامه TuneUp Utilities یکی از بهترین شرکت های
سازنده برنامه های بهینه ساز بوده.
من فکر میکنم عمل کردن به پیشنهاد برنامه درست باشد. چون با این کار منابع کمتری از سیستمت زیر بار خواهد بود.
hadi98
03-08-2012, 07:59 PM
خیلی ممنون استاد مهربان
اتفاقا من هم ازش استفاده نمیکردم. با Auslogics انس گرفته بودم که خیلی سبک است و کم حجم.
ولی متدسفانه Auslogics در ویندوز هفت سیستم بنده، خوب کار نمیکنه. از طرفی هم Tune Up امکاناتی داره که اون نداره. لذا الآن از Tune Up بیشتر استفاده میکنم.
باز هم متشکرم. سلامت باشید
3adegh
03-08-2012, 09:46 PM
سلام
به نظرم اگه office رو غیر فعال کنی غیر از این که از startup برداشته میشه یه فایل word ,......رو بخوای باز کنی دیر تر باز میشه البته توی اولین اجرا.
یه بار غیر فعالش کن ریست کن آفیسو اجرا کن ببین کندتر اجرا نمیشه؟
در مورد dot net Framework هم که نسخه اش آزمایشیه.هنوز کامل نیست
درود
به نظر من هم بهتر است که غیرفعال بکنی!!
Net FrameWork چیزی نیست که به طور معمول اجرا بشود و در نتیجه بخاطر اجرا شدن بیهوده اش سرعت سیستم را پایین می اورد. یکی از ویژگی های TuneUp Disable این است که هروفت برنامه خواست اجرا شود، ان را اجرا کرده و سپس ان را به طور مجدد غیر فعال می کند!
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.