توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کمک : چگونه میتوان محدودیت زمانی فایل زیر را برداشت ؟
h.alipoori
03-07-2012, 07:38 PM
سلام
دوستان من یه نرم افزار زبان انگلیسی (Touchstone Whiteboard Software ) رو از موسسه زبانمون برداشتم که الان وقتی اجراش میکنم میگه که CD اش رو بذار تو درایو تا اجرا بشه . پسوند فایل SWF هست . همچنین این نرم افزار 4 تا نسخه داره . در سایتهای انگلیسی هم قیمت هرکدومش 400 دلار هست . از کلیه دوستان درخواست راهنمایی دارم که چگونه میتونم این نرم افزار رو اجرا کنم ؟
به نظرمن برای اینکه این پیغام برداشته بشه باید برنامه یه جورایی کرک بشه .
این هم پیغام :
http://www.pic.p30ask.com/images/29463139609495660363.png
Magsoud
03-07-2012, 08:22 PM
.............. وقتی اجراش میکنم میگه که CD اش رو بذار تو درایو تا اجرا بشه............. چگونه میتونم این نرم افزار رو اجرا کنم ؟
سلام
نظیر این نوع قفل سی دی را من در بعضی نرم افزار های ایرانی هم دیده ام.
در اینگونه سی دی ها اجرای فایل اصلی منوط به بودن تعدادی فایل دیگر در کنارش هست و اگر آن ها را
پیدا نکند پیغام بالا را خواهد داد.
احتمالا" شما فقط فایل اجرایی سی دی مذکور را کپی کرده اید نه خود سی دی اصلی را.
چند سال پیش من با مشکل مشابهی با یکی از نرم افزار های ایرانی برخورد کردم. مشکل بدینگونه حل
شد که کلیه محتویات سی دی را (بغیر از فایل های نصب ) به دایرکتوری نصب برنامه کپی کردم.
borhan_3010
03-07-2012, 08:31 PM
سلام
از CD ها ایمیج بگیر و توی درایور مجازی Mount کن ممکنه با این روش مشکل ات حل بشه ...
h.alipoori
03-07-2012, 08:53 PM
سلام
نظیر این نوع قفل سی دی را من در بعضی نرم افزار های ایرانی هم دیده ام.
در اینگونه سی دی ها اجرای فایل اصلی منوط به بودن تعدادی فایل دیگر در کنارش هست و اگر آن ها را
پیدا نکند پیغام بالا را خواهد داد.
احتمالا" شما فقط فایل اجرایی سی دی مذکور را کپی کرده اید نه خود سی دی اصلی را.
چند سال پیش من با مشکل مشابهی با یکی از نرم افزار های ایرانی برخورد کردم. مشکل بدینگونه حل
شد که کلیه محتویات سی دی را (بغیر از فایل های نصب ) به دایرکتوری نصب برنامه کپی کردم.
سلام جناب شیرین زبان
من فایل نصب برنامه رو نداشتم و فقط دایرکتوری ای (C:/Program Files) که برنامه در سیستم موسسه مان نصب بود را در فلش مموری ام کپی کردم . در واقع شاید مانند بعضی نرم افزارها فایلهایی را در System32 کپی کرده است .
باز هم ممنون
سلام
از CD ها ایمیج بگیر و توی درایور مجازی Mount کن ممکنه با این روش مشکل ات حل بشه ...
سلام
همانطور که عرض کردم CD نرم افزار رو ندارم .
از شما هم ممنونم
Magsoud
03-07-2012, 09:23 PM
........ فقط دایرکتوری ای (c:/program files) که برنامه در سیستم ...... نصب بود را در فلش مموری ام کپی کردم .........
سلام
این آدرسی که دادی یعنی در حقیقت فایل های نصب شده در دایرکتوری اصلی نصب را داری.
در نوعی که من برخورد کردم، بعضی فایل مثل فایل های mp3 در سی دی بودند و هنگام نصب به دایرکتوری نصب کپی نمیشدند.
این فایل های mp3 در حقیقت موسیقی نبودند بلکه تلفظ های مورد نیاز برنامه بودند. و یا صدا هایی بودند که لازم بود که در موارد مختلف اجرای برنامه باید اجرا میشدند.
برنامه چون نیاز به آن ها داشت و پیدایشان نمیکرد ، لذا اعلام میکرد که سی دی را بگذارید.
بهر حال اگر به سی دی اصلی دسترسی نداری نمیتوانی کاری بکنی.
اگر هم دسترسی داشته باشی ممکن است سی دی قفل ویژه هم داشته باشد.
h.alipoori
03-07-2012, 09:35 PM
سلام
اگر هم دسترسی داشته باشی ممکن است سی دی قفل ویژه هم داشته باشد.
سلام
جناب شیرین زبان من یک راه حل دارم آیا منطقی به نظر میرسد ؟
من میگم که اون برنامه رو در سیستم موسسه مون با Total Unistall مطالعه میکنم و کلیه Registery ها رو در یه جایی Export میکنم و سپس اون فایل Export رو به سیستم خودم انتقال میدم و سپس اجراش میکنم . شاید یه جوارایی قفل درون ریجستری باشد .
Magsoud
03-07-2012, 09:39 PM
سلام
اینکار را بکن و نتیجه را آپلود کن که ما هم مطالعه کنیم.
درود
جناب علی (اگر این اسمتان باشد!) اگر می توانی، فایل Exe اجرای را برایم اپلود کن شاید کمکی از دستم بر بیاید! البته اگر حجم ان زیاد نباشد!!!:d: به فکر ما بنده خدا هم باش!
به نظرم شاید بتوانم در OllyDebug این قسمت سی دی چک را حذف کنم البته اگر همانطور که اشاره شد فایل های مورد نظر به سی دی وابسته نباشند و فایل exe دارای Protection خاصی نباشد!
موفق باشی
Magsoud
03-08-2012, 12:03 AM
سلام
نیما جان ، با حدسی که میزنم برنامه باید چیزی شبیه دیدن یک فیلم بوده باشد
یعنی یک نوع سی دی آموزشی تصویری و یا شبیه آن .
اگر پست اول را دقت کنی گفته که فایل اجرایی پسوند swf دارد.
بنظر میرسد با نصب سی دی یا برنامه مخصوص اجرای این فایل نصب میشود و یا از امکانات سیستم
برای اینکار استفاده میشود
h.alipoori
03-08-2012, 12:39 AM
درود
جناب علی (اگر این اسمتان باشد!) اگر می توانی، فایل Exe اجرای را برایم اپلود کن شاید کمکی از دستم بر بیاید! البته اگر حجم ان زیاد نباشد!!!:d: به فکر ما بنده خدا هم باش!
به نظرم شاید بتوانم در OllyDebug این قسمت سی دی چک را حذف کنم البته اگر همانطور که اشاره شد فایل های مورد نظر به سی دی وابسته نباشند و فایل exe دارای Protection خاصی نباشد!
موفق باشی
سلام
خیلی ممنون . اینم لینک فایل (حجم فایل exe اش 2.34 مگابایته البته حجم کلش 1.11 گیگابایته .)
http://wdl.persiangig.com/pages/download/?dl=http://halipoori.persiangig.com/start.exe
این پرشین گیگ فکرکنم خرابه . یه فایل 2مگابایتی رو دادم آپلودکنه بعد از 1 قرن آپلودش کرد . البته شاید هم سرعت آپلود من پایین باشه .
سلام
با حدسی که میزنم برنامه باید چیزی شبیه دیدن یک فیلم بوده باشد
یعنی یک نوع سی دی آموزشی تصویری و یا شبیه آن .
سلام
با عرض پوزش اشتباه از من بود چون که برنامه تحت فلش نوشته شده است و پسوند فایل exe میباشد .البته یه فایلی باپسوند swf هم وجود داره .
http://www.pic.p30ask.com/images/50323825930104157957.png
درود
سعی کردم اما کمکی از دستم بر نیامد!!
فایل اجرایی دارای Protection خاصی نیست ولی به نظر می اید که برای نمایش ان اررور مورد نظر از فایل های دیگری استفاده می کند که خوب من در Trace کردن نرم افزار باید حداقل نمایشی از اررور مورد نظر داشته باشم.
شرمنده!!!
فعلا!
h.alipoori
03-08-2012, 10:49 AM
درود
سعی کردم اما کمکی از دستم بر نیامد!!
فایل اجرایی دارای Protection خاصی نیست ولی به نظر می اید که برای نمایش ان اررور مورد نظر از فایل های دیگری استفاده می کند که خوب من در Trace کردن نرم افزار باید حداقل نمایشی از اررور مورد نظر داشته باشم.
شرمنده!!!
فعلا!
بازم ممنون:m0h:
h.alipoori
03-15-2012, 11:00 PM
درود
جناب علی (اگر این اسمتان باشد!)
کوچیک شما حجت:d:
سلام
جناب شیرین زبان من یک راه حل دارم آیا منطقی به نظر میرسد ؟
من میگم که اون برنامه رو در سیستم موسسه مون با Total Unistall مطالعه میکنم و کلیه Registery ها رو در یه جایی Export میکنم و سپس اون فایل Export رو به سیستم خودم انتقال میدم و سپس اجراش میکنم . شاید یه جوارایی قفل درون ریجستری باشد .
سلام بر همه دوستان
خدا رو شکر این نرم افزار قفل به خصوصی نداشته است اما همونطور که گفتم این اجرانشدن برنامه ناشی از ریجستری بود که براتون آپلود کردم .
برنامه پرتابل Total Unisstall رو روی سیستم موسسه مون اجراکردم و متوجه شدم که هر کدوم از این نرم افزارها دو نوع ریجستری دارد .
1 . HKEY_USERS
2 . HKEY_LOCAL_MACHINE
جفتش رو Export کردم و و پس از انتقال آن به سیستم خودم متوجه شدم که مورد شماره 1 نیاز نیست . به علت اینکه من برنامه نویس نیستم نمیدونم چطوری مشکل زیر رو حل کنم
برای اجرای نرم افزار :
1 . فولدر نرم افزار حتما باید در مسیر زیر قرارداده شود وگرنه کارنخواهدکرد
C:\Program Files\Cambridge\Touchstone
2. فایل reg که قراردادم اجراشود
اگر که میخواهم پوشه را در جایی غیر از مکان مذکور کپی کنم باید در فایل reg نیز دستکاری کنم .
اکنون من میخاهم یک کاری کنم که فولدر را هرجایی ودر هر سیستمی که کپی کنم دیگرنیازنباشد که فایل ریجستری نیز همنام با مسیر مذکور شود و هروقت که نرم افزار رو در هرجایی و کپی کردم و با اجرای ریجستری بدون دستکاری اجراشود .
باسپاس
]
Magsoud
03-15-2012, 11:35 PM
...............
سلام
دوست عزیز اگر مشکلتان فقط این است که بتوانید هر زمان که خواستید ، این تنظیمات را به ویندوز اضافه کنید
و دوباره هر زمان که خواستید براحتی از سیستم حذف کنید به صورت زیر عمل کنید:
ساده ترین روش
-----------------
1. با اجرای فایلی که آپلود کرده اید این تنظیمات در سیستم وارد میشود.
2. با اجرای فایل رجستری زیر تمام تغییرات بالا از سیستم حذف میشود
Windows Registry Editor Version 5.00
[-HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Cambridge\TouchstoneWh iteboardSoftware1]
را ههای دیگری هم هست که اینکار را اتوماتیک انجام دهید.
h.alipoori
03-15-2012, 11:51 PM
سلام
با سپاس از پاسخ بی وقفه تان
اما جناب شیرین زبان منظور من این نیست (خودم هم فهمیدم خیلی بد توضیح دادم) . منظور من این این است که :
چگونه میتوان نرم افزار را در هرجایی که دلمان خواست کپی کنیم بدون اینکه در فایلی که آپلود کردم دستکاری کنیم .
Magsoud
03-15-2012, 11:59 PM
سلام
چند نکته:
__ در فایل رجستری که آپلود کرده اید نیازی به سطر آخر نیست
__ با فایل رجستری فوق این برنامه فقط در ویندوزی کار خواهد کرد که در درایو C نصب شده و اگر سیستمی
ویندوزش در درایو دیگر باشد کار نخواهد کرد .
ولی با تغییر فایل مورد بحث به شکل زیر این مشکل برطرف خواهد شد:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Cambridge\TouchstoneWh iteboardSoftware1]
"cdf-path"="%ProgramFiles%\\Cambridge\\Touchstone\\WhiteboardS oftware1\\TS1.cdf"
"Content"="%ProgramFiles%\\Cambridge\\Touchstone\\WhiteboardS oftware1\\Content"
"DestPath"="%ProgramFiles%\\Cambridge\\Touchstone\\WhiteboardS oftware1\\"
"exe-path"="%ProgramFiles%\\Cambridge\\Touchstone\\WhiteboardS oftware1\\data\\start.exe"
"Users"="%ProgramFiles%\\Cambridge\\Touchstone\\WhiteboardS oftware1\\Users"
اما در مورد اینکه بتوانید برنامه را هر جا گذاشتید اجرا شود میتوانید مطابق روشی که در لینک زیر
توضیح داده ام نوع پرتابل این برنامه را بسازید.
http://forum.p30ask.com/thread124236.html#post268098
h.alipoori
03-16-2012, 12:16 AM
سلام:^:
خیلی ممنون
این ریجستری دوم که قراردادید خیلی چیز عالی ای بود چون که هر درایو که در آن ویندوز نصب شده باشد را به طور اتوماتیک شناسایی میکند .
درود
من هم نظری دارم.
به نظرم به دو روش می توان اجراش کرد :
1) یک فایل Batch نوشته و در ان از کاربر بخواهیم که ادرس فولدری را که کپی کرده بدهد. سپس با توجه به دستورات داده شده به فایل Batch ، دستورات را در یک فایل REG نوشته و در اختیار کاربر قرار دهد!:دی
می توانی از فایل که برایت ضمیمه کردم استفاده کنی. فولدر Cambridge را در هرکجا که می خواهی قرار بده و بعد فایلی که برایت قرار دادم را اجرا کن. سپس فولدر Cambridge را از محل جدیدش بر روی نرم افزار بکش و رها کن تا ادرس ان نمایان شود. در نهایت فایل REGISTRY مورد نظرت با نام SET در محل BATCH اجرا شده قرار می گیرد.
قابلی نداشت!:gah9:
2) مورد بعدی پرتابل کردن نرم افزارت با SPOON STUDIO است. از ان جا که می توانی پوشه Temporary را خودت انتخاب کنی پس تنها یک فایل REG می توانی از نرم افزار پرتابل شده ات استفاده کنی و هرجا که می خواهی اجرا کنی ولی ابتدا باید فایل REG را اجرا کنی.
فعلا!!
h.alipoori
03-16-2012, 01:23 AM
سلام
خیلی ممنون:^:
انجام دادم اما جواب نداد .
سلام
خیلی ممنون:^:
انجام دادم اما جواب نداد .
درود
ببخشید!
فهمیدم مشکل از کجا بود. مشکل از // ها بود که هیچ راهی برای درست کردنشون ان هم با تعریف متغیر نیست.
به همین علت اصلاحش کردم تا تغییرات توسط خود Batch صورت بگیرند.
خدمت شما:
دقت کند که تنها پوشه Cambridge را به ان داده و چند ثانیه صبر کنید. اخرین نکته هم این که ان را از خود WINRAR اجرا نکنید و ان را اکسترکت کرده و بعد اجرا کنید.
موفق باشید
h.alipoori
03-16-2012, 07:06 AM
سلام نیما جان
بازم نشد و پیغام خطای زیر رو داد .
http://www.pic.p30ask.com/images/31971917010220382850.png
borhan_3010
03-16-2012, 08:19 AM
سلام
همون طوری که نیماجان گفتن با Spoon Studio هم یه تلاشی بکن!
فایل ها و رجیستری ات رو بهش اضافه کن، حتی می تونی برنامه رو فشرده کنی و یه تک فایل exe بهت میده که هرجا دوست داشتی می تونی اجراش کنی!
سلام حجت جان
راستش من فکر می کردم که از ویندوز سون استفاده می کنی. برنامه ای که برایت نوشتم از اسکریپت vb استفاده می کند که در xp جواب نمی دهد.
h.alipoori
03-16-2012, 10:43 AM
سلام
دستت درد نکنه . فکرکنم همون روش دوم یعنی spoon Studio بهترباشه .
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.