توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : TurboDemo 7.5
* سلام *
دوستان محترم لطفا این برنامه رو با كرك یا پچ برای دانلود بزارید . ممنون :^:
borhan_3010
03-07-2012, 12:01 AM
سلام
ببین این لینک درسته؟
نرم افزار قدرتمند فیلمبرداری از محیط دکستاپ با Turbo Demo Enterprise 7.5
http://aloo98.com/uploads/Turbo%20Demo%20Enterprise%207.5.zip
طریقه فعالسازی:
کیجن را اجرا کنید در فیلد اول یک نام دلخواه و در فیلد دوم هم یک نام دلخواه انتخاب کنید بر روی Generate کلیک کنید یک سریال برای شما ظاهر می شود نرم افزار را اجرا کنید در قسمت اول سریال را وارد کنید و در فیلد اول و دوم اسم هایی را که نوشتید وارد کنید بر روی OK کلیک کنید تا نرم افزار کرک شود.
منبع: انجمن سایت آسان لرن
hossenf
03-07-2012, 12:06 AM
سلام
بیبین این جواب نمیده؟
serial: 6330897-F7DC409F8ECEF157
field1: TurboDemo 7.5 Enterprise
field2: TurboDemo 7.5 Enterprise
Mohamad
03-07-2012, 12:09 AM
این لینک دانلود
Download Setup exe (http://hipfile.com/2vt634mqfc61/Setup.exe.html)
سریال هم :
Serial : 15938586-8E58C8697A828267
ممنون برهام جان وقتی سریال و فیلد ها رو كه وارد برنامه میكنم ریجستر میشه ولی وقتی برنامه رو میبندم و دوباره اجراش میكنم بازم سریال میخواد.
hadi98
03-07-2012, 10:17 AM
با عرض سلام و تشکر از دوستان
من یک خواهشی از دوستان داشتم که => موقع درخواست پچ و سریال، یک توضیح مختصر دو سه کلمه ای هم برای اون برنامه بدهند که خشک و خالی نباشه
دیگران هم استفاده کنند
و تشکر ویژه از آقابرهان که این توضیح را تکمیل نمود.
راستی به نظرتون Snagit بهتره یا این؟
من تا حالا از Snagit استفاده میکردم که خیلی معروفه و انصافاً کاراییش حرف نداره ولی Turbo Demo را ندیده ام.
ممنون.
Magsoud
03-07-2012, 02:37 PM
سلام
من با برنامه Belltech CaptureXT راحت ترم و چند سال است از آن استفاده میکنم و کاملا" راضی هستم.
hadi98
03-07-2012, 03:32 PM
خیلی ممنون. اینو هم نشنیده بودم
نرم افزار کمیابیه . من که نتونستم لینک سالمی ازش پیدا کنم.
این نرم افزارم خوبه اموزششم توی سایت خودش به صورت تصویری گزاشته كه با خود برنامه درستش كرده. Demo Builder 8
borhan_3010
03-07-2012, 04:47 PM
سلام
این سریال هم هست:
Serial:10488161-9CF67267CDC0A8A3
FIELD1:Lord@proshat.ir
FIELD2:PROSHAT
فقط ببین برنامه گزینه آپدیت اتوماتیک تیک نخورده باشه و سعی کن موقع آفلاین ازش استفاده کنی و همچنین اگه تونستی برنامه رو لیست فایروال قرار بدی که نتونه به اینترنت متصل شه تا کرک به هم نخوره ...
برنامه های دیگه ای هم هستن اگه با این نتونستی!
موفق باشی
Magsoud
03-07-2012, 06:42 PM
خیلی ممنون. اینو هم نشنیده بودم
نرم افزار کمیابیه . من که نتونستم لینک سالمی ازش پیدا کنم.
سلام
هادی جان ،حق با شماست و تا حدودی کمیاب است.
بهر جهت ، برای اینکه حس کنجکاوی شما بیش از اندازه تحریک نشود، من فایل پرتابل CaptureXT 2.4 portable.rar را
از ورژنی از این نرم افزار که خودم استفاده میکنم توسط WinRAR ساخته و در لینک زیر آپلود کردم تا استفاده فرمایید.
ShiftFile - Free File Hosting and File Sharing (http://shiftfile.com/AcaA6k)
توضیحات:
1.این فایل پرتابل که بنده ساختم (نوع عادی پرتابل سازی) ورژن 2.4 است و از عین فایل هاییکه خودم استفاده میکنم ساخته شده
ولی ورژن های بالاتر هم وجود دارند که بنده ندارم. آخه من عادتم اینه که اگر از ورژنی از برنامه ای خوشم بیاید و این ورزن تمام
خواسته هایم را برآورده کند ، دیگر از ورژن جدیدش استفاده نمیکنم.
2. قاعدتا" باید برنامه پس از اجرا اکتیو باشد چون من فایل کرک شده را داخلش بکار برده ام. ولی اگر نبود اطلاع بده تا کرکش را هم بگذارم.
3. این فایل در عمل تمام فایل های لازم را در آدرس زیر در پوشه ای بنام Hadi98 قرار میدهد . لذا میتوانی یا همیشه از همین فایل
استفاده کنی و یا اینکه پوشه Hadi98 را از آدرس زیر برداشته و جای دلخواهت گذاشته و فایل screencap.exe داخل آن را استفاده بکنی.
...\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp\Hadi98
hadi98
03-07-2012, 07:48 PM
....فقط ببین برنامه گزینه آپدیت اتوماتیک تیک نخورده باشه...
با تشکر مجدد. این نکته هم که آقابرهان تذکر داد، خیلی مهمّ و حیاتیه.
من خودم اوّلین کاری که بعد از نصب هر نرم افزار انجام میدم اینه که تا یادم نرفته فوری گزینه آپدیت اتوماتیکش را پیدا و خفه میکنم :دی
چون اغلب اوقات، بجز درد سر چیز دیگری نداره. منتها پیدا کردن این گزینه در بعضی برنامه ها به این راحتی ها نیست.
مثلاً ویندوز مدیا پلیر را من خودم سر در نیاوردم که از کجا آپدیتش را غیرفعال کنم. فقط با بهینه ساز Auslogics تونسته ام :
http://myup.ir/images/71329201037444582023.png
ولی دستیش را نمیدونم. دوستان اگر میدانند بگن استفاده کنیم.
سلامت باشید.
borhan_3010
03-07-2012, 07:56 PM
سلام
فکر کنم برنامه CaptureXT برای گرفتن عکس کاربرد داره ولی دوستمون ظاهراً برنامه ای برای فیلمبرداری از ویندوز می خواست ...
در این صورت من برنامه های BSR Screen Recorder و CamStudio و SolveigMM HyperCam و BB FlashBack Pro رو پیشنهاد میدم.
البته اگه کار حرفه ای نمی خوای یه برنامه 800 کیلوبایتی مجانی هست با نام Screen2EXE که خروجی اش هم exe هستش و خودش پلیر داخلی میده و حجم خروجی هم پایینه خیلی جالبه حتماً ببین:
http://www.screen-record.com/dl/SCREXESetup.exe
:^:
Magsoud
03-07-2012, 08:08 PM
سلام
بله برنامه CaptureXT دو کاربرد دارد:
__ گرفتن عکس بهر نوعی که بخواهی
__ میتوان از این برنامه بصورت یک برنامه کار کردن روی تصاویر و دادن تغییرات مختلف در آن ها هم استفاده کرد.
در ضمن خروجی تصویر این برنامه ،برخلاف اکثر برنامه ها که در بهترین حالت تصویر 24 بیتی می دهند، 32 بیت است.
hadi98
03-07-2012, 08:17 PM
سلام
فکر کنم برنامه CaptureXT برای گرفتن عکس کاربرد داره ولی دوستمون ظاهراً برنامه ای برای فیلمبرداری از ویندوز می خواست ...
در این صورت من برنامه های BSR Screen Recorder و CamStudio و SolveigMM HyperCam و BB FlashBack Pro رو پیشنهاد میدم.
چرا اسمی از Snagit نمیبرین؟!! این برنامه مشکلی داره؟!
برای فیلمبرداری مخفی از صفحه نمایش که تأثیر محسوسی هم در سرعت سیستم نداشته باشه به نظرتون کدوم برنامه بهترینه؟
borhan_3010
03-07-2012, 08:33 PM
سلام
هادی جان من برنامه هایی که کار کردم رو نوشتم ... اونای که نوشتم برنامه هایی خوبی هستن! Snagit هم ممکنه خیلی خوب باشه ولی چون کار نکردم نمی تونم پیشنهاد بدم! biboss:.
Magsoud
03-07-2012, 08:41 PM
........... ویندوز مدیا پلیر را من خودم سر در نیاوردم که از کجا آپدیتش را غیرفعال کنم...........
سلام
هادی جان امروز تعداد سوالاتت رفته بالا !!!!!!!!!
شوخی کردم
برای غیر عملیاتی کردن آپدیت ویندوز مدیا پلیر فایل رجستری با محتوای زیر درست کرده و اجرا کن:
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Win dowsMediaPlayer]
"DisableAutoUpdate"=dword:00000001
S.M.P
03-07-2012, 10:33 PM
سلام
:^:
سلام
هادی جان من خودم از این نرم افزاری که اسمش رو رنگی کردم و درشتش کردم استفاده میکنم برای فیلمبرداری و میتونی بعد از فیلمبرداری > به فرمت دیگر هم تبدیل کنی ( کانورت کنی ) و از نظر من برنامه کاملی هست :دی
من چون دیدم برهان اسمش ور نوشته دیگه حرفی نزدم :دی
hadi98
05-11-2012, 01:52 PM
با عرض سلام
در مورد مطالب فوق دو نکته را شایان ذکر دیدم:
نکته اوّل: یک برنامه فوق العاده کامل و پیشرفته برای تصویربرداری از صفحه که چند روز پیش دوست عزیزم حمیدآقا H_F_G لطف کرد و من هم از اینترنت دریافتش کردم Camtasia هست:
Camtasia screen recorder from TechSmith (http://www.techsmith.com/camtasia.html)
و نکته دوّم فرعی: طریقه غیرفعّال و خفه کردن آپدیت اتوماتیک مدیاپلیر با فعّال کردن یک گزینه رادیویی در بخش Group Policy قابل انجام است.
اینو خودم چند روز پیش کشف کردم باید در دفتر اختراعات ثب بشه:دی به ترتیب ذیل:
در منوی Start تایپ میکنیم و اینتر میزنیم:
gpedit.msc
سپس این مسیر را دنبال میکنیم:
Administrative Templates >> Windows Components>> Windows Media Player
حالا در سمت راست روی اولین گزینه یعنی Prevent Automatic Updates دابل کلیک کرده تب رادیوییش را به Enabled تغییر داده و Ok میزنیم.
تمام.
vBulletin v4.2.5, Copyright ©2000-2024, Jelsoft Enterprises Ltd.